Idol...

Hur kunde Rasmus åka ut? :O Det var fel=/

Aja, gonatt på er läsare:)<3

Idolfavoriter?

Tjo!
Snart börjar Idol igen och då får vi se resultatet om vem av killarna som åker ut... Jag hoppas att Johan är kvar i alla fall:) Han är cool han. Och så gillar jag han som hade rutiga brallor på sig idag, vad heter han nu igen? Gillar många av dom utom två stycken. Han från Malta var lite tråkig och han med brunt, klippt hår och röd t-shirt idag? Kan ju inte namnen! Har inte tittat på alla auditions innan... ^^ Förlåt vad jag velar!

Igår var tjejerna rätt okej. Det var absolut rätt att skicka hem Victoria även om jag hellre skulle rösta ut Jenny! Men bara det inte blev nån av dom andra så är det ju bra, utifrån vad jag tycker då. Håller ni med mig eller tycker ni något helt annat?:) Kommentera!

PUSS:*

Gokväll!

Hur mår ni allihop? Själv är det blandade känslor. Men så är det ibland:)
Har inte pluggat idag fastän jag har tre prov i veckan! Ett imorrn, ett på torsdag och ett på fredag. Jag är inte så jäkla smart alltså. Men men... Ska lägga hund åt sidan (läser hundkurs) och plugga till samhällskunskapsprovet på torsdag istället. Har omprov på regeringen, hur Sverige styrs, politiker, partier och sån jävla tråkig skit. På fredag är det prov i mjölkning på lantbruksdjursskötsel. Och imorrn är det då prov i hund. Tråkigt med anatomi! Funderar på att ta bort hundkursen och påbörja en annan kurs. Eller kanske lägga till historia i trean eller nåt? Eller jag kanske borde ha kvar det som jag har det. Slippa krångla igen. Man måste ju läsa ett visst antal poäng innan examen.

Idag har jag alltså inte gjort något. Slappat, tvättat lite och gosat med min gosMisse!<3
Och nu har mitt studiebidrag kommit också så jag funderar på att åka till Överby och titta
på ett par jeans eller liknande imorrn kanske? Eller titta på ridhjälm på Granngården.
Fast Hööks är nog billigare så då kollar jag där en annan gång. Men jeans är ett behov
just nu! Måste ha! Men det får bero på på vilket humör jag är på imorgon. Om jag ska
åka till Överby eller inte... Får se.

KRAM.

Misse<3

pms-varning!

Tjaa!
Hur mår ni allihop? Själv mår jag pms typ! Idag var det meningen att jag skulle vara hemma (vilket jag också är), städa mitt rum och plugga järnet av mig och försöka göra dagen rätt så okej men det enda jag har gjort är att ha slappat och latat mig! Varför? Jo för nu för en stund sen så skulle jag städa mitt rum, bestämde jag mig för, men så fick jag ett sånt där känslomässigt pms-anfall att jag bara lade ner allt och satte mig framför datorn och surade! Jag måste plugga till tre prov också. Känns som att min pms förstör min skolgång. Ärligt talat är det synd om alla som lider av pms! För det är verkligen inte kul att ha sån kraftig pms. Idag är det i alla fall bättre än andra månader jag har haft pms. Jävlar vad man får akta sig för mig ibland. Men jag pallar verkligen ingenting nu! Plus att jag inte mår prima annars heller. Gaaaah XD Har lust att slita av mig håret, så arg är jag.

Blir arg av att bara se mitt röriga rum! KAN INTE PLUGGA OM DET INTE ÄR VÄLSTÄDAT. Blir okoncentrerad då.

Måndag -igen

Hej allihop. Måndag och lika trött som vanligt.

Idag i skolan var det dom vanliga samhällskunskapslektionerna och svenskan som vanligt... Sedan efter lunch var det häst som gällde. Vi red i halvklass ute på gräsbanan. Gjorde halvhalter och annat som vi antagligen måste gå igenom i ridgrundkursen. På nåt sätt var det ändå rätt nice idag. Triton gick fint (för det mesta) och han var jättelätt och mjuk idag:)

Nu sitter jag här hemma och njuter av att jag är ledig imorrn. Eller ledig och ledig, vi har frilufsdag imorrn och jag har inte valt aktivitet än så jag antar att jag inte tillhör någon aktivitet imorrn så jag kan lika gärna vara hemma och sova:) Asnice ska det bli. Skönt. Det får bli till att plugga till prov imorrn. Har tre prov den här veckan. Smått kul. INTE. Ett av dom är omprov, bara för att jag aldrig pluggade till samhällsprovet första gången.

Tyvärr blev det inga bilder från idag, förlåt. Men ha det! :*

21:48

Jag mår så fruktansvärt dåligt, vet inte vad jag ska göra. Så otroligt jobbigr när det bli så här!

I alla fall; Felicia med hela familjen plus mormor och hennes man har vart på besök. Orkade egentligen inte. Men det var underbart att träffa Felicia och Amanda igen ju<3:) Var så längesen! Och självklart är det trevligt att träffa familjen också, och min underbart söta och älskade mormor<3 :') Min mormor är bäst! Fick pengar av alla idag. Nice:) (dom var ju här för att fira att jag fyllde år förra lördagen). Det blir till att spara lite nu. Sen får jag studiebidraget och så får jag se vad jag ska shoppa för nåt. Behöver både ridhjälm, ridbrallor, ridstövlar, jeans och allt möjligt men studiebidraget räcker typ bara till en av dom sakerna! Måste skaffa ett jobb. Någon som har nåt tips eller vet någon? :) Annars får jag väl kontakta lite olika ställen.
Pengar är verkligen allt för en student eller ungdom! Man klarar sig verkligen inte! Men så är det...

I morgon är det skola igen. Orkar egentligen inte men... Aja. Måste väl.

Ha det bra nu alla läsare puss:*

Gissa vad?

Vet ni vad jag sitter och knaprar pånu? Pepparkaka! Haha, mamma köpte en burk pepparkakor idag. Det har redan börjat säljas! Första tecknet att det verkligen snart är jul. Det är ju bara ca 3 månader kvar. Eller säljs pepparkakor året runt?

I alla fall, det skulle vara underbart skönt att skita i hela julen känner jag ibland. Dra utomlands i stället eller nåt^, Inte helt fel va? Men julen har väl sin lilla charm den med... om det kunde bli snö vid jul nån gång.


Sunday

Hej alla få läsare jag har!
Hur mår ni? Själv mår jag inte alls bra idag, är hur deppig som helst och det känns som att det aldrig går över. Kan få gråtanfall när som helst och allt är bara tråkigt. Usch usch. Jaja, vem sa att livet skulle vara roligt att leva? Inte fan vet jag. Då tänker jag såhär, att då får jag väl leva igenom det tråkiga livet tills jag dör då. Inget mer med det.

Idag vaknade jag runt 10.30 av att mamma väckte mig. Lade mig typ 3.00 inatt. Vart och handlat tills ikväll och såna saker. Mormor, Felicia, Amanda och Viveka kommer ju hit sen. Vi bjuder på varm smörgåstårta och glass, mums:) Min sista dag med ohälsosamma livsmedel (sen blir det bara GI-kost och vegomat). För utom på tisdag då jag bjuder klassen på tårta för att jag ramlade av Otto i fredags x) Haha. Traditioner måste man ju trots allt följa;) Undantag vafan:P

Förresten, hittade snygga scarves på forever21.com! :) Snygga som fan, eller hur? (klicka på dom för större format)




Vi hörs senare, annars imorgon puss:*

Nej nu...

Hej igen! Klockan är 01:38 och jag måste i säng nu!
Men måste bara tala om att idag har det ju vart världens mysigaste höstväder:) Storm! Älskar mysiga kvällar med riktig höststorm och sitta inne i tv-soffan och mysa. Egentligen har det ju blåst hela dagen mest, men på kvällen drog det på lite mer. Nu är det inte storm längre, bara blåst. Stoooormen vart är du?:D

Nej gonatt på er:*
Glöm inte att ni gärna får sprida och tipsa om min blogg om ni gillar den, lav ya<3

Hallå hallå:)

Gomorron mitt i natten!:)
Idag har jag ridit, städat lite, åkt med mamma och syrran till Lise. Imorrn kommer det folk hit för att fira mig i efterskott. Dagen började med att jag drog till stallet. Skulle ha Capritxos (min favoritkille:D) på hopplektion. Och jag är rejält mörbultad efter gårdagens fall från Otto. Men i alla fall, Capritxos var helvild och ohoppbar idag så jag fick ägna typ hela lektionen till att få honom att lugna ner sig lite. Han var jättehetsig och hade en jävla massa krut i sig idag. Lite roligt och leka lite med han men shit vad ont jag har i kroppen nu, ännu mer än igår^^ Och mina lillfingrar kändes helt jävla döda så som jag fick slita med Capritxos idag. Men han är mysig ändå:) Vill köpa honom, för han är helt jävla underbar!<3

Efter stallet hjälpte jag till att städa lite på nedervåningen eftersom det kommer folk hit imorrn. Då får jag träffa Felicia (den vän som jag har känt sen småbarnsår) för första gången på hur länge som helst! Undrar om det inte har gått flera månader sen sist? Känns så i alla fall. Hon kommer i alla fall imorrn(: Om jag minns rätt.

...sen drog jag med mamma och syrran till Lise och umgicks lite. Hade inget att göra här hemma och inga planer för dagen, och dess utom kan det ju vara riktigt trevligt. Och det var det:) Fick ost ocg skinkpaj och jättegod sallad och grejer när vi kom. Mumma.

För övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer? Har inte direkt några tankar inom mig eller åsikter som jag kan skriva här... Känner mig tom och trög. Livet är rätt trögt för tillfället. Allt känns tråkigt och jobbigt för det mesta. För utom när jag är i stallet:)<3

Puss och gonatt på er! Och förlåt att det inte har blivit så många inlägg på senare tid. :*


Haha lyckades få en bild på min syrra där det ser ut som om hennes
högra arm är väck! X) Men så är det i alla fall inte, hon rörde på armen
just när kameran tog så det blev så på bilden^^ Min mobilkamera är ju
inte av värsta bra kvalitén:p


Min söta mamma!:) (hon blir säkert arg för bilden men jag tycker i alla
fall att hon blev hur bra som helst, eller hur?).


Hos Lise! Elton är ju såklart favvokillen;)

Och eftersom blogg.se började krångla som vanligt så funkar det inte att ladda upp fler bilder... Typiskt! Blir asarg!
Kan dom aldrig fixa till problemen? Tyvärr ingen bild på Capritxos den här gången:/ Men det kommer nog senare:)

Två tårtor intjänat!

hej och gokväll på er allihop!
Jag jat inte suttit något vid datorn förrens nu p.g.a en rejäl huvudvärk. Jag mådde inte alls bra när jag kom hem...
Men efter en liten stunds sömn i soffan mådd ejag genast bättre!

Idag i skolan skulle vi galoppera hästarna ute på fältet. Två och två skulle vi galoppera varvet runt och så skulle läraren ta tid på oss. Vi skulle jobba mycket med tempo. Först ut var Jessica och Kristoffer. Någonting hände, jag såg inte exakt vad men det såg ut som att Kryddan red förbi Vanessa (Kristoffer red Kryddan och Jessica Vanessa). Och så började hästarna få upp mer tempo ä vad dom skulle, Vanessa drog in magen som fan, Jessica åker av och sadeln vrider sig och hänger på Vanessas mage! Först trodde jag att det var Jessica som hänge under hästen och jag höll på att få hjärtklappning! Men blev lättad när jessica kom gåendes mot oss sen. Hon satt i alla fall upp på hästen sen och det var ju modigt gjort. Med tanke på hur hemskt det såg ut!

Efter Jessica och Kristoffers tur var det min och Matildas tur att galoppera varvet runt. Då fattade vi galopp och så hade Othello fel galopp så jag skulle bara byta galopp pch så råbockar han så att jag faller av hur jävla lätt som helst. haha xD Jag reste mig och gapade "faaan" eller nåt. Efter att han jag fallit av ställde sig den jäkeln och käkade gräs! Lyckat! Satt upp igen och skulle försöka igen men ack vad han hade svårt att ge sig! Travade han lite bara efter det. Lyckades hålla mig kvar andra gången i alla fall^^ Haha.
Och Kristoffer ska självklart ha en guldstjärna (haha, som på lågstadiet? XD) för att han var asduktig för att bara ha galopperat tre gånger i hela sitt liv!

Som "tradition" typ så gör man alltid så att den som faller av bjuder på tårta... Så klassen har tjänat två tårtor tills på måndag från både mig och Jessica! Mums ändå:) Haha. En liten kul grej av det hela. På måndag ska jag se till att hålla mig kvar;) Lovar:P haha. I alla fall göra mitt bästa.

Fick sån jävla nackvärk efter fallet, jag har haft problem med nacken sen innan. Så den är rätt känslig. Men vafan det går över:)


Othello "Otto" :)

Ska gå och lägga mig snart för imorrn ska jag upp till Bergahästen och rida:) Natti:*

Vaken?

Jag har nyss blivit klar med min uppgift om filmen Save the last dance. Vad gör jag vaken? Gå och lägg dig Sabrine!! Jag är bra dum jag. Som inte kommer på att plugga lite tidigare när jag ändå har vart hemma hela dagen... inte har jag tvättat heller. Jag är verkligen smart! Inte^^

Ska upp 5 imorrn och jag ska inte försova mig imorrn heller! GONATT allihopa, puss puss:*

Igår fick jag förresten en present från Mattias (min morbror) och Kirsty hemskickad:) Dom är ute och reser och ser världen, så jag fick present från Singapore:) En fin scarf, vackra örhängen och en söt liten... inte ask utan mer... ett fodral heter det ja! Har jag glömt bort svenskan eller?
I alla fall, det roliga med den hät presenten var i alla fall att jag fann tre kackerlackor i den! Av gummi givetvis. Mattias du skrattade säkert en hel del när du skickade iväg det där till mig;) Min reaktion: Skrik, slänga iväg, springa iväg. Haha xD Dom ser så äkta ut jag lovar! Vågar inte ens ta i dom fast dom till och med luktar gummi! Tror det ska föreställa kackerlackor i alla fall. Fast kan kackerlackor vara bruna? Haha jag reagerade på samma sätt alla tre gånger. Först fann jag en kackerlacka, sen en andra och till sist en tredje! På den tredje var jag mer beredd på tills mamma gapade "Aah akta" och jag höll på att få hjärtattack för tredje gången! Mamma asflabbade. Haha lite smått kul;) Men fin present, tack så hemskt mycket Mattias och Kirsty! Vad gulliga ni är som tänkte på mig på min födelsedag trots att ni är ute och ser världen:')

nej vad babblar jag om? Gonatt igen:)


Dags för mig att natta:)



home

Är hemma från skolan idag för jag lyckades försvoa mig rejält! Hur lyckas man? Ganska lätt faktiskt.
Hade bara två lektioner idag så det var ju ingen idé att jag åkte för att gå på halva den sista lektionen.
Sitter fortfarande i pyjamas, det är rätt skönt.

Fasen vad skoltrött jag är. Jag är så skoltrött att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Allt känns tråkigt just nu... Enda ljuspunkten är när jag är i stallet, på Bergahästen då. Hästlektionerna är inte så kul i skolan. Tycker inte ens det är kul när vi rider där? Det borde jag ju tycka liksom, eftersom att jag lever endast för ridningen och hästarna. Men nehej... Så tycker jag visst inte. Allt i skolan är verkligen tråkigt. Till och med på UF-kick offen med Filip och Fredrik höll jag på att somna... Nicklas Wikström var i och för sig jäkligt bra. Men det är ju inte kick off varje dag haha;D Egentligen känns hela livet så jävla tråkigt hela tiden för det mesta. Verkligen uttråkad dygnet runt! Vad jag än gör! För utom när jag beger mig till Bergahästen. Det är verkligen mitt ljus nu. :')<3 Det är enda gången jag känner att jag har kul. Att jag trivs med något och att det är värt och leva för det. Vet inte vad det är med mig.
Tack alla som ställer upp för mig<3 :) Ni känner er säkert träffade på nåt sätt så jag behöver väl inte ens nämna er... Men det finns ingen annan som har ställt upp så jäkla mycket för mig i mitt liv som en viss person. Och den personen är ju självklart värd att nämnas här; min mamma:') Tack!


Bästa platsen:)

Lalala...

Hejsan!
Sitter här i ridkläder och slappar. Ska ta en dusch lite senare. Idag skulle vi åkt på studiebesök på hundkursen men dom vi skulle till var tydligen sjuka så det blev inget. I stället satt vi på skolan och arbetade och gick igenom 60 instuderingsfrågor! Jobbigt! Men måste ju göras...

Efter skolan stannade jag kvar och tittade på en film innan jag stack till Bergahästen och red:) Red med Ylva, Sofia (också Nuntorpare såklart;D) och... vad heter hon nu igen? Kommer inte på namnet på den tredje! Jag borde kallas guldfisk eller nåt. Men ja, jag kände typ dom i den gruppen sen innan så det var nice:) Sedan var det en fjärde tjej som jag inte riktigt vet vem det är sen innan men hon verkade trevlig hon med. Aja, vi hoppade iaf;D Red på nordisen Docka<3 En rejäl, liten dam med mycket egen vilja. men hon är hur go som helst när man väl rider henne. Mycket bestämd ibland men man får rida henne rejält för att hon ska gå fint o.s.v:)<3 När vi skulle hoppa en liten bana gick det la sådär, vägring hit och dit. Men på alla hindren innan banan hoppades, så hoppade hon utan vägringar och felfritt:) Hon är som en enveten ponny ibland XD Haha. Men hon var go för det mesta<3 (shit vad jag babblar, förstår ni ens vad jag har skrivit? Jag är så sömnig och trött att jag inte ens vet vad jag tjatar om egentligen). Träffade på Josefine som rider i min vanliga grupp på lördagar idag också. Hon skulle rida efter mig idag, på Docka;) Lille grisdocka fick gå två pass. Men det kanske hon kan behöva:P Haha.


Detta är Docka! Nordsvensk brukshäst är rasen. Hon kan faktiskt hoppa
även om det inte ser ut så när man ser henne såhär:) Haha hon är ett
litet charmtroll hon:) (bild från www.bergahasten.se)


Michaela innan hundkursen. Hundkursen är rätt tråkig faktiskt... Ursäkta
den otydliga och mörka bilden förresten. Ljuset blev inte rätt.


Filmtime efter skolan då! :) Här är Michaela och Antonia.


Emma i sin söta lugg:)


Kolla Jessica är helt inne i filmen vi såg^^


Tog en macka på caféet på Vänersborgs resecentrum medans jag
väntade på att byta till nästa buss påväg mot stallet...


Hispaño väntade i hagen när jag klivit av bussen och gick mot stallet:)
Han är vacker<3

Till salu faktiskt, kolla bergahasten.se.


Denna dagen gjord...

Herre gud vad trött jag är!
Och tack till er som följer min lilla okända blogg:)
Happ, idag har det vart skola då. Hade 3 timmar häst innan lunch och efter var det 2 timmar projekt och företagande. Nice. Men hästlektionerna är lite tråkiga tycker jag x) Men man får väl stå ut om man ska få en utbildning. Idag knoppade vi manar och lindade ben på hästlektionen. Hann dock inte linda benen för att jag är så jävla seg i knoppningen (knoppa manen är när man flätar små flätor som man rullar upp så att det blir en "knopp". Den sorten gör man för att hästen ska se snygg ut inför tävling och sånt. Och för er som inte vet så är manen hästens hår). Knoppning är mycket svårare än det låter! Jaopps. Och på projekt och företagande så började vi på våran marknadsundersökning. Jag, Jessica, Michaela och Emma har registrerat UF-företaget M.E.J.S textil. Jag vet det låter som en 80-årig söt tant har startat det men ändå kul:) I framtiden härnäst kommer man att kunna beställa brodyr; text och /eller bild på tunna tyger så som schabrak, handdukar, t-shirts, tunna jackor och västar, o.s.v. Vill du delta i marknadsundersökningen? Kommentera då! :) Michaela är jätteduktig på det här området med brodyr o.s.v!:)

I morgon ska vi på studiebesök till en hunduppfödare på hundkursen! Det blir kort därifrån då! :) SKa bli kul. Efter det stannar jag kvar på skolan och äter och tittar på film med Jessica och Emma. Och Michaela också såklart hoppas jag:) Och efter filmstunden drar jag till Bergahästen och rider:) Jippie!


Triton, stor och megastor! Jessica kallar han "treton" haha. Men han
är otroligt gullig i sättet och är social<3:)


Jag kan lova er att han såg ut som en pajas efter knoppningen! Jag är
nybörjare på det här med knoppning...

Fler bilder från idag... (Klicka på bild för större format)

Det sista kortet är på Stellan när han har lektion för ettorna. Han är superbra han!

Måndag

Måndag igen.
Idag har jag inte mått något vidare bra kan jag ju säga. Både psykiskt och fysiskt tror jag. På näst sista lektionen red vi (jag red Othello) och på den sista tömkörde jag och Jessica Cherokee. Dom tre första vare samhällsprov och så tittade jag, Jessica, Emma och Michaela på "Save the last dance" som vi ksa skriva en recension på. Den är superbra! Älskar den filmen ju! Hade sett den lite innan men nu var det nog första gången jag såg hela:) Blir kul att skriva recension på den.

I alla fall på ridningen idag mådde jag superdåligt, värre än innan. Till slut kände jag mig så spyfärdig och illamående att jag bara blev tvungen att hoppa av Otto och leda runt honom. Blev gråtfärdig och allting. Usch. Hela ridpasset gick skit. Det enda som blev korrekt var galoppfattningarna. Sen var allt bara blääh. Kändes som om jag inte kunde rida för fem öre, allt jag tänkte på var på hur jävla illa jag mådde! Pinsamt. Men men, jag orkar faktiskt inte bry mig ibland. Men jag stör mig på att ridningen nästan alltid går prima, som en dans, på Bergahästen men hittils på Nuntorp har det bara vart tummen ner tycker jag. Shit vad ska jag göra? x) Jaja... Det får väl vara som det är helt enkelt.

Ska snart skriva färdigt min sv-berättelse och recensionen på Save the last dance:)
Glömde också att hämta ut mitt nya busskort idag. Jag är inte smart.
Hur har eran måndag varit?


Nuntorps ridhus uppifrån "cafét" utanför lektionssalen.


Haha kolla jessicas söta min:)


Othello:)

18:53

Hej på er! Jag har inte gjort nånting idag så jag har inga bilder från idag. Gick aldrig den där långpromenaden heller. Men å andra sidan är ju inte söndagen slut än. Men jag sitter i sovT-shirt och ett par gamla shorts^^ Haha. Osminkad, håret uppsatt i en slarvig bulle och ser allmänt sliten ut. fast jag inte har gjort nånting i helgen. Egentligen var det planerat så ju. Det är nog sömn jag behöver. Haha. Men vi hörs senare ikväll eller imorgon, puss och kram!

Söndag

Det är söndag idag, och den lär bli lika lugn som vanligt...
Funderar på att gå ut en sväng sen, på en riktig långpromenad. Härligt är det! Sitter fortfarande i pyjamas och slöar. Pappa kom nyss ut ur duschen så nu är det min tur att hoppa in i den. Duschen är det bästa tycker jag! Just när man kommit ut ur den och känner sig sådär superfräsch:) Ska även läsa igenom mina papper till provet jag har imorrn, om jag orkar. Varför har jag alltid haft så svårt för att plugga effektivt? Varför är det alltid så jobbigt? Varför kommer jag aldrig igång? Hur många tips jag än får så hjälper det inte! Jag kommer ändå alltid vara lika kass i skolan. I alla fall när det gäller dom teoretiska ämnena som samhällskunskap till exempel. Är dock rätt bra i svenskan, det ämnet tycker jag faktiskt är rätt kul. När man ska skriva uppsatser och berättelser är det bästa! Älskar det! Höll på att skriva på fritiden förut. Vill gärna börja igen:) Så jäkla kul! Tänkte börja på en längre novell nån dag här faktiskt. Superskoj faktiskt! Bra sysselsättning när man inte har nåt annat för sig på dagarna också.

Nej nu får jag dra mig till duschen! Vi hörs senare va?

Vad ska ni hitta på idag förresten?

Hey

Hallå i natten!
Hela kvällen har det blivit TV och film med syrran och chips^^ :) Rätt mys ändå. Har hunnit få ungefär halva min sv-berättelse renskriven på datorn idag också. Dock har jag inte hunnit plugga samhällskunskap än och jag har prov på måndag i det. Smart Sabrine! Haha. Tänker läsa igenom allt imorrn så får jag se hur det går på måndag. Får väl räkna med ett omprov antar jag.

Läste nyss sötaste Annas blogg där hon bad om tips på goa parfymer! Då kom jag att tänka på min favorit: Flowerbomb från Viktor&Rolf. Helt underbar!:) Doften är verkligen... nice! Den är verkligen rekommenderad från mig;) Måste köpa den igen känner jag:) Fick den av pappa vid jul nån gång tror jag<3 Och det är inte långt till jul förresten nu när jag tänker efter, shit vad tiden går.



Vad har ni annars gjort ikväll (lördag)? :) Någon som vart ute och partat eller? Haha för mig blev det i alla fall ingen livad födelsedag:P Snarare dödslugn. Men ärligt talat så tycker jag om det lite:) Nice med slappdagar som innebär film hela kvällen tycker jag.

Ska lägga mig om en stund, gonatt:*

Onödigt inlägg

Käkat prinsesstårta med syrran för en stund sen:) Nice nice, och nu mår man illa som fan hahah! Tog två bitar när en hade räckt. Attans. Men vafan man fyller ju bara år en gång om året:P

Egentligen kommer jag inte på vad det var jag egentligen hade tänkt skriva i inlägget? Har inget minne alls. Behöver sömn. Är trött. Men ska försöka plugga snart i alla fall:) Wiie. Haha vet inte varför jag sa "wiie" egentligen men det ordet kom nog upp på tungan vid tanken på att vara klar med pluggandet sen:P hahah.

Förresten så har jag en ny favvolåt! Shine on med Rio! Så jäkla skön alltså!:)


Har också hittat lite nytt på forever21.com!:)


Hur söt är den inte?:)



Nu kom jag på vad jag skulle skriva om egentligen! Det var 29 grader i solen ute på våran altan förut! SOMMAR ju!:) Värsta skönt. Men konsitgt ändå, för vädret verkar inte kunna bestämma sig. Kommer den kalla hösten eller håller sommarvärmen i sig och kommer åter på nytt?

Lördag

Då har man bara 1 år kvar till 18:)

Idag var jag i stallet, satt upp på Levitona och gjorde skänkelvikningar och grejer... Hon gick jättefint tills Linda (min ridinstruktör) och jag märkte att hon var halt. Så det var till att hoppa av och pyssla om henne i stallet i stället<3 Så jag fick en ny ridtid på onsdag. Nice nice. Annars är det underbart väder och typ 20 grader ute! Jävligt nice är det!

Jag fick min första present av Anna i stallet idag:) TACK,  DU ÄR UNDERBAR! En bok om vänskap. Jättegullig bok verkligen! Anna du betyder mycket<3

Eftersom jag och syrran är ensamma hemma idag fram till typ 00.00 så ska vi mysa, käka tårta och titta på film:) Jag ska också föröska hinna med att plugga idag också!

Känner att min rygg inte är så stark idag. Den gör ont vid vissa böjningar o.s.v. Aj.

Någon mer som fyller idag?:)


"vänskap för livet" av Bradley Trevor Greive


Levitona:) Hennes man håller på att växa ut nu.



Gammal bild på Levitona och hennes dotter Alina:)

Förresten...

Kan ni gissa vems födelsedag det är imorgon?^^
MIN! Haha;)


Någon som vill ge mig han i present, för 140 000 spänn?:) *tindrar med ögonen*

Äntligen Freeedag!

Tja:D
Idag är det äntligen fredag:) Idag i skolan så red vi. Triton är mysig han. Vi gjorde en liten bana så att vi skulle ställa och böja våra hästar o.s.v. Lite tråkigt men vafan det är ju en utbildning det här. Triton är nice men det var lite jobbigt att få han att gå riktigt i form idag tyckte jag. Han var stark och drog en hel del också. Men annars var det väl trevligt. Vi red hela klassen (utom Zandra), så vi var 10 pers. Det känder ganska trångt. Är inte jättevan at trida så många på samma gång:P Men det har i och för sig ingen betydelse i själva ridningen. Man får anpassa sig helt enkelt.

Efter lunch hade vi lantbruksdjurs skötsel. Jag var i laggårn och valde en ko och en kvigkalv. Vi ska ha varsinna för att följa dom och deras utveckling under året. Min ko heter Julia och kvigan heter Fanny:) Sedan är dom ju numrerade också. Så nu har jag bara svistallet kvar. Ska välja en sugga. Usch. Jag kommer bara be läraren eller nån att ge mig en siffra (grisarna är också numrerade) för jag är inte noga med vilken sugga jag får att följa under året. Dom har jag ingen direkt relation till haha XD

Vi hade även 3 niondeklassare från Vänersborg på studiebesök på skolan idag, så dom följde med våran klass under dagen och tittade på vad vi gjorde. Och en fjärdeklassare från Trollhättan också:) Jag kan faktiskt rekomendera att välja naturbruk sen till gymnasiet om man gillar att arbeta med djur, hästar, natur o.s.v. För det är verkligen jätteroligt om man jämför med en vanlig skola, att gå på en sån här skola! Vi har jättekul på våra lektioner och det är bra sammanhållning på skolan över huvud taget. I alla fall på Nuntorp:) Besök Nuntorp vafan:D Man lär sig så otroligt mycket! Och man har nytta av mycket senare i livet! Man lär sig en del om livet faktiskt:) På Nuntorp finns det 3 inriktningar idag. Häst, jordbruk och jord/skog. Man lär sig även hel del om miljö, det gjorde i alla fall vi i ettan. Jättekul tycker jag! Vi har i alla fall skitkul på häst! :)

Och slutligen, vet ni vad jag kom på? Min blogg är jävligt tråkig! Jag ska förbättra den jag lovar! Mer bilder. Ska ta många bilder varje dag från och med imorrn hade jag tänkt... Wiiie*tummen upp*


Hahah!

Haha nåt roligt hände nyss.
Kom på att vi är 11 st i klassen. Innan trodde jag att vi var 10 för jag har aldrig räknat med mig sj XD Det var Kristoffer som fick mig att tänka till:P Hahah. SNacka om att verkligen glömma bort sig själv, inte bry sig liksom.

Aktiv dag

Hejsan! Idag var jag och klassen +jordbruksklassen på Kick off:) Va asnice. Filip och Fredrik från 100 höjdare var ju där. Och sen var det en ashärlig kille som heter Nicklas Wikström, har jag för mig, som var bäst! Så jävla skön människa! Så det var lyckat. Efter det åkte jag med till skolan där vi fick lunch. Körrfärspaj och pannkakor:) Mumma. Sedan hade jag och Antonia våran laggårdseftermiddag. Tog tyvärr inga kort! Förlåt! Men fanns inte tid när man måste arbeta hela tiden. Kanske finner några kort som polarna tog på kick offen idag som jag lägger in senare där emot:)

Korna är verkligen mysiga och sociala:) Gillar dom. Men jag vill inte arbeta med dom på det sättet. Vill gosa haha^^ Mjölkade typ hela eftermiddagen. Men tiden gick ändå fort. Efter det tog jag en dusch på skolan, åkte till Vänersborg. Eftersom att mitt busskort (som vi får av skolan) går ut klockan 19:00 och det inte gick några bussar hem till mig innan dess (det är svindyrt att betala kontant från Vänersborg till Trollhättan) fick jag ta 65:an som går förbi Överby (shoppingcenter) och kliva av vid Överby som gick 18:45 typ. Gick hem från Överby, tar väl en halvtimma eller nåt. Det var skönt med en liten promenad. Hösten kryper bara närmare hela tiden också. Blir kallare för varje vecka, och man ser fler och fler löv på marken. Mörkret kommer också. Man får göra nåt mysigt av det:)

Gammal bild:) Äkta Nuntorpsko;)

Onsdag

Hejsan!
Hur är läget med er? Med mig är det väl... ehm... typ vardagligt? Altså trist men ändå fungerande. Eller nåt. Idag har det vart skola som vanligt. Hade 3 timmar hundkurs. Skulle haft prov men det flyttas till vecka 40 i stället. Skönt var det. I stället tittade vi på film om massa olika hundraser. Vi gick säkert igenom mer än 50 hundraser idag! Och deras egenskaper o.s.v. Lyckades somna en stund på lektionen också. Idag var jag rekordtrött. Haha:P Stannade kvar på skolan en timme extra och åt lunch med Emma och Jessica. Vrålhungrig var man:P

Ska till stallet ikväll också:) Myspys! Ska rida min gratislektion som jag fick av Linda för att jag hjälpte till i stallet i lördags. Så jag tar väl bussen 17:15 eller nåt sånt där. Så är jag där runt 18.30, rider 19.30:)

Imorgon är det kick off (ungt företagande) på Älvhögsborg i Trollhättan:) Då kommer Fhilip och Fredrik dit (ni vet programmet "Vem kan slå Fhilip och Fredrik?". Vet dock inte om jag stavade rätt till Fhilip:p). Så alla tvåor på Nuntorp ska dit. Skönt då kan jag sova längre eftersom att jag bor här! Men måste egentligen åka till skolan på eftermiddagen efteråt för att göra laggårdspraktik. Vet inte om jag ska skolka från den eller inte. Kanske är lika bra att göra den. Men jag pallar bara inte grisarna! Och dess utom så läste jag, vi som pendlar vajre dag till skolan och ska ha laggårdstjänst, vi måste betala maten själva om vi ska bo på skolan och börja 05:00 på morgonen! Hur jävla pissigt är inte det? Jag vill väl fan inte betala maten när jag tar hand om deras kor mot min vilja! Lunchen är ju alltid gratis men middag, kvällsfika och frukost kostar! Never. Jag tänker protestera.

Hur har eran dag varit idag då?

Kolla här:)


Enda gymnasieskolan som utbildar jockeys:) Nice nice.

Tisdag

Tjohejsan!:)
Har nyss käkat lite macka och druckit cola, gott^^ haha... Inte intressant jag vet.
Idag har jag i alla fall vart i skolan då. Hade 3 timmars häst där vi knoppade manen och visade häst för hand. Springa xD Haha. Jag har dålig kondis:P Aja... Efter det så hade vi småföretagande. Nice nice. Vi var 7 stycken i våran klass idag igen. Precis som igår. Det är ändå rätt många för att vara oss. Alltid någon som är sjuk, borta eller har laggårdstjänst. Vi är 10 i klassen totalt. Och denna veckan har Michaela varit sjuk:( Krya på henne<3 Tror ändå att hon kommer imorrn.

I morse när jag tog bussen så hade mitt skolkort (busskort) gått ur! Attans! Hade turen och fick åka med i alla fall om jag lovade att fixa nytt:P Så idag fick mamma hämta mig. Så medans jag väntade på att hon skulle komma så gick jag med Emma och Jessica till deras internatrum och softade:) Lyckades somna en kvart också;) När mamma sedan kom fick också komma med lappen om ansökan om nytt busskort till mig som jag lämnade, och så lyckades jag fixa en tillfällig biljett att åka med i en vecka. Så det löste sig till slut ändå:)

Nu sitter jag här och ugglar. Ska kika bilddagböcker och andra bloggar. PUSS.


I morses när jag kom till skolan så var den första jag mötte på Nicke,
våran körlärares hund:)


Nicke bus!;)


Alladin är fan världens sötaste powniie:) ! Lyckades inte få en fin bild
när öronen är riktade framåt dock...


Efter skolan var vi trötta;) Emma softar:D


Söta Jessica:)

Måndagshumör

Är riktigt trött och slö idag. Typiskt måndagshumör va?
Åkte till skolan idag efter en veckas sjuka:) Jobbigt att ta sig upp 05.00 igen men skönt att komma ignåg på ett sätt igen ändå.. Man blir så slapp när man går hemma. För slapp! Idag hade vi 2 timmars samhällskunskap, 1 timme svenska (där vi ska skriva en berättelse enligt vissa regler, o.s.v. Skitkul! Jag älskar att skriva! Ska nog börja skriva längre noveller på min fritid igen tänkte jag:D) och 3 timmar häst på eftermiddagen. På häst tömkörde vi en bana typ:) Tömkörde Lucky girl, Nuntorps nyaste sto. Hon var bråkig och besvärlig men det gick bra allt eftersom ändå. Även fast hon var lite sparkig ibland:p

Kom hem för en stund sen och då stod det sparade pannkakor till mig:) Visst blir man lite lycklig då, precis som när man var liten? Mums! Det var gott. Och saft till det är pricken över i tycker jag! Mjölk dricke rjag inte så mycket men det är väldigt gott ibland det med.

För övrigt har jag inte så mycket att säga, glömde mobilen hela tiden så jag har inte kunnat ta bilder på dagen idag. Förlåt. Ska inte hända igen.

hepp nu ska jag dra ut, ha det puss!

:)

Fick nyss reda på att provet var på tisdag och inte imorrn:) GUD vad skönt!

Söndag

Tja:)
Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt på söndagar. Vaknade tidigt i morse av att min katt låg i min skinnfotölj och kräktes. Somnade om och sov till typ 13.00. Gick sedan en promenad med mamma och syrran på eftermiddagen. Riktigt skönt även om man har tryckande huvudvärk och går och snorar som fan.

Suttit och pluggat en bra stund nu också. Läst ett helt kapitel i "Hästhållning i praktiken". Prov på det imorrn. Har hunnit städat rummet idag igen också!:) Så jäkla skönt när det är ordning, det värsta jag vet är när allt är rörigt och man inte hittar nåt. Kan dess utom inte koncentrera mig på nånting (om jag t.ex. ska plugga) när det är stökigt och rörigt runt om mig. Usch! Jag har inte direkt något speciellt att skriva om just nu känner jag... Känner att detta inlägget bara blev... kallt? Ingen inlevelse liksom. Förlåt. Haha. Är trött och ungrig, snart middag i alla fall. Gött det.

Ha det bra så hörs vi väl:)

Arg på Telenor.

Jag är sjukt arg på Telenor!!
har haft Telenor abonemang på mobilen i ett år nu och det har bara vart problem med telenor kan jag lova! Simkort som inte funkar, täckningen suger, och nu har dom stängt av min mobil utan anledning, trots att räkningarna är betalda? "begränsad tjänst" någon mer som känner igen det? Flera av mina vänner säger samma sak! Och ibland har det bara lagt av allting, att det inte går att skicka mess eller nånting. Telenor SKÄRP ER! Äntligen har mitt abonemang "gått ur" och jag kan äntligen byta! Nu jäklar blir det andra bullar. Hoppas nästan att telenor går i konkurs en vacker dag. Så jävla dåliga.

En ska till att klaga på;
Har sjuuukt ont i ryggen! Aj. Och jag vet inte varför.

Brrrh!

Hej allesammans:) Hur mår ni ikväll?
Själv fryser och fryser jag! Klär mig i tjock vinterjacka och scarf runt halsen. Främst var att jag tyckte det var snyggt men den värmer ju en hel del också:) Det är kalls idag! 5 grader står tempen på just nu. Så här kallt brukar det väl inte vara vid den här tiden på året? I alla fall inte dom sensate 2-3 åren. Men det är rätt mysigt ändå:) Har vart en underbar höstdag med sol och klart väder. Skönt när det är lite kallare på nåt sätt. Mysigt. Det är ljust mycket längre också när det är så klart. Jag känner att jag tjötar som en vädergubbe:P

Idag träffade jag aldrig Sandra, hon var krasslig och förkyld idag. I och för sig är jag också det men ork är ju en helt annan sak. Krya på dig Sandra<3
Åkte med mamma och syrran till pappas jobb och käkade istället. Alla är typ sjuka. Min förkylning blir värre, syrran samma sak och mamma är också förkyld! Och jag tror aldrig jag har vart såhär lättfrusen utanför dörren som jag är nu.I och för sig brukar jag frysa väldigt lätt men idag frös jag nästan häcken av mig utomhus, trots att det ändå var 8-11 plus på eftermiddagen! Just nu sitter jag med läppbalsam och smörjer på! Jag har fått jättetorra läppar:( Jobbigt som fan är det.
Va djag klagar då:P SKa snart sätta mig framför TV:n och förlåt för så få bilde rpå min vardag nu det sista men jag har typ inte haft nån vardag senaste veckan. Har ju bara gått hemma och vart sjuk.

Puss på er!

Lördag

Idag gick jag upp 06.00, åkte till stallet vid 06.50 (TACK till en viss person). Det var trevligt och jag och Linda (Ägare till Bergahästen och min ridinstruktör) plockade in lite hästar som vanligt. Det är verkligen stilla och tyst på morgonen. Man kan höra vattenfallet borta vid sommarhagarna ända till stallet. Mysigt. Solen sken idag:) Mockade, fodrade hästar, fixade med höet, och såna vanliga saker:) 10.30 red jag min vanliga lektion. Linda Aronsson är verkligen en görbra instruktör! Har aldrig vart med om någon som förklarar saker så bra som hon, och det finns väldigt få som är som hon, som instruktör då;) Att det är lite dyrare än på många andra ridskolor på Bergahästen, jag kan bara säga att det är värt pengarna! Det är det verkligen! Jag skulle bannemej anställa en som hon som min privata tränare!

Tillbaka till dagen... Red Levitona. Gick superbra! Hon har ju bara blivit riden i några månader i hela sitt liv så hon var verkligen superduktig! Skänkelvikningar, fattningar o.s.v. Och hon gick fint och kändes lite stadigare idag:) Mycket bättre än förra gången jag red henne. Så jag är supernöjd med dagen!

För övrigt så är det en jättefin höstdag idag. Lite kyligt men solen skiner i alla fall:) Mysigt med såna här fina höstdagar. Felicia och Amanda är hemma och är sjuka så dom träffar jag inte i helgen tyvärr. Dock Sandra kanske? Har inte hört av henne idag, men jag ringer väl henne senare om hon inte ringer<3:) Blir väl en chilldag säkert. Sitter och fryser och är fortfarande väldigt förkyld +att jag bara har sovit 2-3 timmar inatt. Känner mig nästan lite sjuk igen. Attans. Men får ta mig samman och pallra mig iväg till skolan i alla fall på måndag. Måste göra ett par prov och vara med på kick offen på torsdag här i Trollhättan såklart:) Dess utom ska jag rida på Bergahästen igen på onsdag. Fick en lektion som tack för att jag hjälpte till i stallet:) Trevligt!

Nej nu får jag kila iväg och sminka mig och klä på mig något annat än en rosa morgonrock och röda tofflor. Puss på er!


Bild på Levitona sen i våras! Visst är hon vacker?:) 8 årigt sto!

22:47

Idag har jag bara vart hemma, precis som resten av veckan. Är fortfarande lite sjuk men ska ändå upp till stallet imorrn, om jag inte blir sämre under natten. Ska upp 06.00. Att jag ens orkar... Vi får väl se. Ska bli mysigt och träffa hästarna igen:)

Happ är nyduschad och sitter här i handduk så nu ska jag gå och klä på mig nattlinne och mina varma, röda tofflor:) Ska snart lägga mig antar jag... Mår inte så bra ikväll. Jävla tankar som fastnar i hjärnan. Gonatt allihop:*

Fredag:)

Goddag alla!
Inatt har jag nästan inte sovit nånting... Bara legat och vridit mig och det är hemskt när det blir så! Somnade ganska sent på morgonen. Hemskt! Måste bero på att jag inte har rört mig så mycket nu när jag har vart sjuk hela veckan. Ikväll får jag lägga mig tidigt.

Idag ska jag nog bara vara hemma och städa lite. Är frotfarande väldigt förkyld, men dock har jag ingen feber som det känns just nu i alla fall.

Vad ont jag har i ögonen, och vad trötta dom är! Ser knappt vad jag själv skriver just nu... Hoppas jag inte har gjort flera stavfel... Är verkligen megatrött! SKa nog ta en liten tupplur, eller en kopp kaffe efter en kall dusch. Vi hörs!

Några bloggar jag läser just nu:  (länkar)
Kenza
Prinsessans dagbok
Sgradin
Embla
FannyKs
Upisdown
Storstadspojken
Sessan82
Lambiiflickan
Gamledoris
Castlebabe
Blondinbella
Sisselisurr
Sarabc

Sista inlägget...

Nej nu blir det kvällens sista inlägg. Sedan natti på bloggen!
Ska träna med hantlar och göra några sit ups nu! Måste dock
ta det rätt lugnt med tanke på min förkylning.. Puss och gonatt
på alla underbara människor:)


Dessa två för mina små muskler:) Gissa vad en hantel väger? :p

Gokväll.

Jahapp nu har jag pluggat lite teori om kor och mjölkning (suck) samtidigt som jag har suttit och msn:at lite med Jessica och Lollo. Fick reda på att det inte var så många sidor att läsa i anatomiboken (hundkursen) som jag först trodde. Det var bara 4 sidor eller nåt:) Snacka om att missuppfatta på lektion! Men bättre att läsa för mycket än för lite inför ett prov trots allt;)

Imorrn är det redan fredag. Tiden går som ett fingerknäpp. Imorrn kanske jag träffar Sandra, om det inte blir på lördag. Är lite sugen på en fika på stan, eller kanske bara chilla och hänga lite. Eller kanske hitta på något skitkul senare fram mot kvällen. Kanske samla ihop ett gäng? Dess utom kommer Felicia och Amanda hit i helgen:) Trevligt! Var skitlängesen man träffade dom. Jag har känt dom sedan sandlådan och dom känns nästan som familj<3 Felicia är en av mina absolut närmaste och käraste vänner. Vi har framtidsplaner tillsammans:) Underbar vänskap!
    Och så får jag ju inte glömma stallet på lördag förmiddag heller! Lika underbart som alltid att få komma till stallet. Nu när jag tänker på ridning kom jag att tänka på att jag måste hinna fixa lite med hantlarna och göra lite sit ups om en stund. Allt för att bli en bättre ryttare. Allt för att bli bättre inom hästhållning över huvud taget. Att träna muskler och kondition. Ska nog starta ett nytt eget livsprojekt! I mitt huvud:)

(klicka på bilden för större format)
Älskvärt<3 En känsla
av lycka. Frihet. Jag och
Abandonado på Berga-
hästen, i Juni 2008.

20:46

Hejsan!
Sedan förra inlägget har jag hunnit åka med mamma (som också är sjuk) och köpa lite godis på Godisjätten. Dock åt jag inte så mycket godis eftersom att jag har bestämt mig för att börja leva lite sunt:) Men lite åt jag väl ändå:P Mums. I alla fall... Såg på ett program, kommer inte ihåg riktigt vad det hette men det var i alla fall om WWF och deras projekt för att rädda världens utrotningshotade djur. Detta avsnittet handlade om pandorna i världen. Det var i repris. Såg ni det? Pandorna kommer dö ut helt inom några år om man inte gör något! Vi måste se till att rädda pandorna, och givetvis alla andra utrotningshotade arter! Jag önskar att jag var en superhjälte som kunde göra något! Programmet var verkligen känsloväckande, jag greps av en gråtattack! Jo det är sant! Sådana vackra djur ska inte behöve dö utav inavel och svält p.g.a  människor. Vad arg och ledsen jag blev när jag såg på det programmet!

Nu måste mänskigheten sluta vara så jävla självisk! Det är inte djurens fel att vi lever och förstör... Vi måste rädda dom. Vi måste också rädda miljön. Isbjörnar drunknar och svälter p.g.a att isen smälter t.ex! Det är inte nåt annat än fel. Jag beundrar alla som jobbar för rätt och inte fel stooort! WWF, Greenpeace och alla andra bra organisationer och föreningar!

Återblick till min dag...
Har läst på lite till hundprovet som jag får göra på onsdag. Om hundens tänder och bett. Usch vad tråkigt! Ångrar lite ibland att jag inte vale Historia B i stället för etologi och hundkursen... Kanske kan ändra mig? Eller så är det bäst att jag kanske håller mig till hundkursen. Ska strax jobba mig igenom ett helt skrivhäfte med frågor om kon, laggårs och mjölkning. Jobbigt men måste göras. Är lite på hugget.

Lyssnar för övrigt på en låt med Fall out boy just nu :) Låten Thanks for the memories är bara föör bra.

Nej vi höres, puss!:*



Nej nu ska jag ta mig i kragen!

Vet ni vad jag bara ska göra nu? Jo jag ska ta tag i mitt liv! Nu jäklar fick jag ett riktigt sånt där härligt ryck!
Jag blev nästan glad:) Här har jag gått och vart deprimerad över ingenting egentligen. Det jag ska göra nu, ta en dusch, göra mig i ordning och sätta mig och plugga på, är en bra början.

Jo förstår ni, jag har gått och sett ner på livet ganska mycket. Men egentligen? Jag ska bara ta ett jävla tag i det. Blir det bättre för att man sitter och deppar eller? Detta har inte med att jag har vart hemma och vart sjuk att göra. nej minsann nu pratar vi långt tillbaka, kanske 3, 4 år. Mycket av min ilska och mitt mående har ju självklart sina orsaker, men jag måste väl förfan ta mig i kragen för det? Jag tycker alla borde göra likadant. Se positivt på livet, vad älskar ni att göra, vilka och vad betyder mest för er? Vilka mål har nI? Jo minsann, kämpa för att nå era mål då! Hur omöjligt det än låter att nå det mål ni har så ska ni ändå sträva efter det! Man kan lyckas med in princip allt. Det kan man. Jag har mina mål, och dom målen verkar helt underbara att nå. Och visst fan ska jag nå dom! Det ska jag:) Utan tvekan. Hur svårt det än kan bli. Jag lovar. Och jag vet att många funderar över livets mening. Det har även jag gjort. Men snälla, sluta fundera så mycket! För sanningen är den, att livet har en mening. Det har det (så ni behöver inte fundera). Annars hade vi inte ens haft ett liv. Ni kanske inte har hittat eran mening med livet just nu, men någon slags mening finns det. Och jag tror att vi alla kommer få ut något utav meningen. Jag vet inte om det är samma mening för alla eller om det är olika meningar med olika personers liv. Jag vet bara att det finns en mening med livet.

Sluta deppa sönder, och låt inte era liv rinna iväg. Ta tag i era liv och börja leva:) Ryck upp er så blir allt mycket roligare och lite lättare! Yeey, jag känner mig nästan lite vis xD Skrattretande men sant. Jag talar, eller i detta fall skriver, faktiskt direkt från hjärtat! :) Ha en underbar fortsatt dag allihopa, för nu ska jag kila ner i duschen. Jag bloggar senare, ska försöka se till att fotografera min vardag lite mer så att det kanske kan komma in lite bilder senare... Har vart dåligt med sånt nu.

Torsdag

Nu är det torsdag igen. Jäklar vad fort tiden har gått! Kanske beror på att jag inte har vart i skolan på hela veckan. Är fortfarande jäkligt förkyld men vet inte om jag har nån feber längre... Frågan är om det är någon idé att gå till skolan i morgon? Det är ju fredag och jag är sjukanmäld. Jag är faktiskt inte helt frisk än. Och vi har ju bara praktiska ämnen imorrn. Även lantbruksdjurs skötsel som innebär att vi ska få gå in i laggårn imorrn! *vill inte*

Nehej, men jag får väl se hur jag känner mig imorrn helt enkelt. Vad har ni för er idag? Vad läser ni för linje på gymnasiet och är ni nöjda med det? Är det som ni hade tänkt er innan ni började gymnasiet? För mig är det inte som jag hade tänkt mig kan jag lova... Att vi skulle bli tvugna att göra laggårdpraktik på hästhållning hade jag ingen aning om...

Nu har den kommit!

Nu har äntligen deisgnen kommit! Säg nu ärligt; vad tycks? :)
Tycker ni jag borde ändra på någon detalj, linjer, färg i menyn, o.s.v.? Eller är den bara bra som den är?:)

Min syster som är ett geni på att lösa problem med photoshop o.s.v ska ha ett stooooort tack!<33333
Hon är bäst:)

Kolla hennes blogg här!

Tråkig design?

Åååh vad jobbigt allt blev. Är skitnöjd med min nya header och allt. Men sedan blir allt bara tråkigt. Det fattas en bra bakgrund för att designen inte ska bli tråkig! Men... är urkass på att skapa något nytt och min hjärna har låst sig totalt. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Har suttit i timmar med designen. Men gaah så svårt det är!

Det kan hända att det tar några dagar och fixa en ny, bra design! Jag vill ju inte ha en design som gör att bloggen bara ser dötrist ut. Då blir den ju utråkig att läsa också...

Bloggen får nytt utseende!

Snart så! Vet ni vad jag just nu sitter och jobbar på? En splitter ny design till min blogg!:D Jag är ingen webdesigner men vi får väl hoppas att ni kommer att tycka om den! Wiie! Tänkte att det kunde vara roligt med förnying. Eftersom att den nuvarande designen bara var tillfälligt, en design som jag skapade redan andra dagen efter att jag skapade bloggen. Men nu så! Som sagt så är jag ingen expert på att designa. Men hurvida ni kommer att tycka om den återstår att se... Jag hoppas givetvis på positiva reaktioner från er när den är klar och upplagd på den här bloggen... :)

Sen start på dagen

Gomorron! Eller goddag rättare sagt! Bara det att jag nyss har ätit frukost. Haha.
Både jag och syrran är hemma idag igen. Sjukhem var det ja;) Jag nyser, är täpt i
hals och näsa, snorar och fryser. Men lite mysigt är det. Höstväder ute. Så jag och
syrran har bestämt oss för att vi ska ha filmdag idag:) Käka chips och mysa i soffan.

Nej nu tänkte jag snart hoppa in i duschen. Ska bli skönt med en varm dusch.
Längtar lite till vintern! Är jag sjuk? Jag får en chock över mig själv! Men är det inte
lite bättre med snö och kallt än massa regn och blött över allt? Fast detta vädret har
väl sin charm också. Kan man säga så? Nej, egentligen är jag världens största
sommarmänniska! Sommar is the shit liksom! Existerar inget annat än sommar i mitt
huvud vanligtvis. Blir deppig resten av året, då det inte är sommar. Men man får försöka
göra det bästa av situationen och försöka göra hösten och vinterhalvåret till det bästa
som går:) Det kan bli mysigt som sagt.

Hej hopp:*

Jag avundas förresten alla som är utomlands och ligger på en vit sandstrand omringad av palmer och havskänsla...

Efter stormen...

...Så kommer lugnet! Var skönt att få skriva av mig min ilska på photoshop. Förlåt igen^^, Hahah. Och jag lovar, jag har inte slitit av mig håret eller kastat ut datorn;)

Jag har grymt tråkigt. Och jag är jättepigg i huvudet, så jag kan inte sova heller. Vad ska jag göra? Tröstäta mig med glass? nae... Jag har kommit på att jag kanske bara skriver om tråkiga saker i min blogg? Jag har väl ett ointressant liv. Speciellt nu det senaste... Men jag har ju inte gjort så mycket på sistone. Är ju sjuk och allt. Stackars mig^^, Hahah. Förresten så fyller jag år snart:) 20 september. Men tyvärr blir det ingen filmkväll eller fest hemma, polers, eftersom att pappa inte åker till tunisien just nu;) Men vafan skit samma:)

Nehej, vad ska jag nu fördriva tiden med? Någon som vet nån rolig sida där man kan checka roliga saker, kläder eller läsa nåt kul? Annars får jag la kolla om nåt nytt har trillat in på forever21.com eller läsa mitt horoskop...

Puss på er! :)

Arg!

Jag måste bara få skriva ut min ilska...
Det värsta jag vet, absolut det värsta, är när något på datorn inte funkar som man vill!! Då får jag raseriutbrott! Just nu fixar och trixar jag med photoshop (tänkte prova att göra en ny header till bloggen) men något är feeeel!!!! :@ Det är segt, tar mer än 1 min att t.ex. fylla i ett område med färg! Jag blir arg arg arg!!! UTBROTT. VARFÖR??? Såhär segt har det aldrig vart! Och vet ni vad det värsta är? Att det är alldeles nyinstallerat efter viruset! Gaaaaaaaaaaaah! >< Har sotr lust slita av mig håret, eller det bästa; SLÄNGA datorhelvetet genom fönstret och sedan springa ut och hoppa allt vad jag kan på den. Någon mer än jag som har känt ett sådant hat mot datorn när inget fungerar? Egentligen är det sjukt... Hahah.

Förlåt kära läsare.

Myspys

Hejsan igen!:)
Jag tycker denna kvällen har vart rätt mysig, trots att jag är sjuk. Pappa har lagat god tunisisk mat, brick (stavas det så?). Mamma kanske också hjälpte till? Vet inte om båda lagade maten:P Mums i alla fall. All tunisisk mat jag har ätit är god!:) Gissa om jag längtar till farmor och alla underbara fastrar i tunisien förresten? Saknar det<3 Nåja. Sedan drack jag en kopp kaffe med kaka till. Nu mår jag ganska illa av mättnad. Haha.
    Mamma funderade på att köpa en kokbok med tunisiska recept som tydligen skulle finnas ute. Hon vill tydligen lära sig att laga goda, tunisiska soppor. Nice *tummen upp*. Jag trodde redan hon kunde det? x) Eftersom att hon har varit gift med min tunisiska pappa i typ 20 år tror jag. Men men. Min mamma är ändå jättebra på att laga mat:) Vet inte om hon har lagat tunisisk soppa eller gryta nån gång som jag har ätit? Taschin (STAVNING?) tror jag i alla fall där emot. Och det var jäättegott;) Men min mamma är ändå jättebra på att göra megagoda svenska rätter annars:)

Aja, shit vad jag tjatar -igen. Är expert på det. Kan man kalla det talang? x) Jag kanske borde satsa på nåt jobb i framtiden som typ kommentator eller nåt. haha. Då jag får tjata av mig lite;) Radiotalare kanske. Nej. Hästar är det ju man vill pyssla med<3 I alla fall för min del...


Dessa underbara djur<3 Hästar för mig är ingen hobby. Det är en livs-
stil. På bilden ser ni otroliga Relámpago och mig stående intill. En gammal
bild, då Relámpago var rätt mager och behövde äta upp sig.

Världens bästa syster!

Hej hej:D
Idag hela dagen har jag umgåtts med min syrra:) Och vi har lyckats att inte bråkat idag.
Jag älskar henne<3 :')


Jag och världens bästa syster! :)
Bild tagen vid midsommar.

Sjukhem

Hej hej och godag!
Vaknade runt 08.00, sjukanmälde mig till skolan samt käkade frukost, somnade om och vaknade igen ganska nyss. Usch vad sjuk jag känner mig! Halsen är helt igentäppad. Vaknade inatt av att jag inte kunde dra in luft i halsen. Gick upp på toa och in princip spydde upp slem. Äckligt! Syrran har studiedag idag, och hon är också sjuk idag! Hon är hes och hostar något förfärligt. Haha, rena sjukhemmet här hemma idag. Man får väl trösta sig med att tycka synd om sig själv:) Lätt att jag kanske ska köpa något gott till mig själv sen. Sätta på en film och mysa i soffan. Haha.

Men jag missar ändå rätt mycket i skolan som jag får ta igen sen. Lektioner om Shakespeare, regeringen och Sveriges styre, politik... Hästlektioner om att frisera hästar, visa häst för hand (inför utställning), ridning, prov på hundkursen. Jag ska plugga idag, det måste jag. Det praktiska är ändå ganska enkelt att ta igen. Ridningen blir ingen match att ta igen efter skolan nån dag, eller så hänger jag med ganska bra nästa lektion (det vi gör har jag ändå jobbat en hel del med på ridskolan Bergahästen). Knoppningen och friseringen/rycka man ligger jag före dom flesta andra i så där behöver jag heller inte oroa mig (hann rycka klart Tritons söta man förra veckan). Det är väl bara det teoretiska då. Får väl göra provet nästa vecka helt enkelt:) Och plugga som satan, det som går att plugga, till samhällsprovet.

Hur har ni det i skolan? Har ni mycket prov och ett tajt schema?

Förresten igår hade jag över 50 läsare (brukar ha 20-30), tack alla! :) Det var verkligen kul och se!

22:15

Hejsan alla söta och underbara människor där ute:)
Kom hem för en timme sen (trots att jag har feber så åkte jag 2 mil till pappas jobb och käkade ändå). Klassikern kebabpizza blev det:) Mums. Det började åska något väldans mycket när vi åkte. Och när vi var påväg hem igen så fick vi reda på att vi missat ett himla stort megaåskoväder här hemma! Jag älskar verkligen åska! Synd att jag missade det...

Känner mig fortfarande något sjuk. Sitter också och nyser med jämna mellanrum. Jobbigt-.- Hela familjen är förkylda och massa i min kompiskrets har också drabbats av förkylningen... Jobbigt sånt där. Men det tillhör väl hösten antar jag. Vad fort hösten har kommit! Löven börjar redan bli gula... Hjälp! Jag är verkligen sommarmänniska. Men man får väl göra hösten mysig för en:) Mysa inomhus med popcorn och film i höstrusket. Gå på bio, ha myskvällar hemma med stearinljus, partaj. Det kan bli nice ändå. Dess utom så blir ridningen ganska mysig bland höstlöven, om det är fina höstdagar! Myspys!

Nej nu ska jag kika vidare på andra bloggar och bilddagböcker. Puss!

Besök min bilddagbok här!

Uppfostra era barn!

Jag har en till sak att ta upp!
Igår när vi parkerade bilden utanför en mataffär och mamma och pappa går in i affären så sitter jag och syrran kvar och väntar...

Så kommer det en bil och parkerar i rutan bredvid oss. Där i baksätet sitter det en liten jävla snorunge och räcker ut tungan, gör grimaser och pekar fuck you till mig. FYFAN. Såna ska ha en kok stryk! När ungjävlens pappa sitter i framsätet också! Jag ångrar att jag inte bad pappan att bärja uppfostra sin unge.

UPPFOSTRA ERA BARN!

Det blir bara värre...

Jag är verkligen en jsukling på riktigt! Och jag har en mamma som kallar mig för pensionär! Haha xD

I alla fall... Inte nog med att jag hade ont över allt, och var jävligt förkyld, nej nu går man med nästan 39 graders feber också! Nästan skrattretande... Får änna ringa och jsukanmäla mig imorrn. Så ksa jag ligga hemma och mysa och unna mig något gott:) Det får man när man är sjuk tycker jag. Och man får tycka synd om sig själv. Det tänker i alla fall jag göra! Om det inte har blivit bättre förståss. Mådde inte alls bra förut! Nu mår jag lite bättre, ipren is the shit! Dock hjälpte den inte mot den hemska huvudvärken. Vad gör jag framför datorn då kan man undra? Inte vet jag. Har ju inget annat för mig nu. Vet att datorn inte är bra för huvudet men... Aja. :)

Om jag inte mår allt för dåligt senare ska jag nog åka till pappas jobb (restaurang/pizzeria) och käka något:) Får spendera dagen imorrn till plugg. Ifall jag är frisk till provet på onsdag. Annars är det ju bra att ha pluggat i tid till att göra provet nästa vecka också:) Det blir heller ingen motionsträning för mig ikväll. Dock kanske pyttelite med hantlar.

Jag måste bara berätta en rätt typisk sak för att vara mig! Förut när jag var ensam hemma skulle jag spana på någon (kommer inte ihåg exakt vad eller vem jag skulle spana på?) som gick i rondellen, eller om det var något som var i rondellen utanför vårt hus... Så går jag några steg åt sidan och rakt in i trappräcket! AJ AJ AJ! Skulel ju titta ut genom fönstret i hallen, nära trappan på övervåningen. Snacka om att min arm fick en bula, haha. Sånt där är verkligen typiskt mig.

Och idag har jag vart på sjukhuset också (förlåt för det långa inlägget). Det var nästan bara positiva resultat:) Wiie. Så det gick bra, allting. När jag promenerar 5-min-sträckan hem påminns jag om hur skogen förstörs! Skogen på andra sidan vägen om vårt kvarter! Usch! :( Jag kan fortfarande inte riktigt släppa det där... finns ingen natur kvar snart! För er som inte förstår vad jag pratar om, exakt, så skrev jag inlägg när bloggen var ganska ny om hur arg jag är att dom förstör skogen för att bygga stort bostadsområde, tennisbana och idrottshall här uppe! Och hur rådjur och andra viltdjur springer inom kvarteren i stället för i skogen, där dom spränger mark och förstör.



Blir arg:(





Här har dom gjort en tillfällig väg för att köra in stora maskiner och
bilarna på... Vem vet hur det ser ut på själva byggnadsplatsen?

13:55

Hej svejs. Sitter här nyduschad och sminkad. Ska ju till sjukhuset om någon stund. Egentligen har jag ingen stor lust men antagligen är det viktigt (haha vem har lust att dra till sjukhuset egentligen?). Jahapp, efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag måste ta mig i kragen och plugga och träna lite! Får bara bli hantlar och sit ups eftersom jag har blivit riktigt überförkyld! Blivit värre nu! Jag har varit lat i några veckor nu, fy på mig! Varför ska det vara så jäkla svårt att komma igång med riktig träning? Lathet, lathet. Fast egentligen tycker jag inte att jag är så speciellt lat. Jag är inte lat i andra sammanhang. T.ex. i stallet, då är jag en va dom som faktiskt är mest framåt och gör sysslorna effektivt. Det måste bero på att mitt hjärta briner för hästarna. Men träningen är ju jätteviktig för att jag ska bli en dubbelt så bra ryttare? Borde jag inte ta i med hårdhandskarna på träningen då också? Att man är en bättre ryttare är ju också mycket bättre för hästen, precis som att man mockar och gör alla stallsysslor för hästens skull...

Jag måste börja tycka att det är roligt att träna! Intervallen är kul. Men jobbigt sen när det blir kallt och slaskigt ute. Nej jag får helt enkelt gem ig fan på dom där jävla hantlarna och motionscykeln. Dess utom klarar inte mitt svullna msalben av intervallrundor nu tror jag. Måste till vårdcentralen och udnersöka hela mig. Svullet smalben, en lös bit i knäet, ont i nacken, fel överallt på mig^^ Jag kan kallas sjukling...


Sjuklingen själv! (bilden är inte från idag)

10:53

Tja!
Usch vad jag sitter här och snorar och har ont i halsen. Också en god anledning att stanna hemma idag. Känner mig halvt krasslig faktiskt. Men sen blir det sjukhuset på läkarbesök. Men det är inte förrens senare. Nåja...

Jag tycker inte att jag har så många läsare till min blogg. Den högsta statistiksiffran som har dykt upp är nog runt 50 eller nåt sånt, på en dag. Undrar hur många (eller få) av dom det är som egentligen tycker att den här bloggen är tillräckligt bra för att följa? Är jag ointressant, intressant? Skriver jag om ointressanta saker? Är bloggen tråkig? Eller är den helt okej? Vad tycker ni? Kommentera! Jag vill ju veta:) Så att jag kan förbättra den så gott jag kan. Jag vill ju få så många läsare som möjligt, för har jag bara några få på en dag, ibland kanske ännu mindre än vanligt (den lägsta siffran på en dag har vart 9) så är det kanske ingen idé att fortsätta blogga. Visst tar det kanske tid att få bloggen spridd men det har ju ändå gått ett tag nu sedan jag startade:) Den vanligaste siffran som dyker upp på statistiken är cirka 20-30 på en dag.
    Jag ska försöka förbättra bloggen så gott jag kan men det tar ju sin tid. Sakta men säkert. Små steg. I alla fall när det gäller designen. Jag kanske borde förbättra mitt skrivande? Eller? Kommentera vad ni tycker, oavsett om ni tycker om bloggen eller inte! :) Jag lägger ner en hel del tid på att blogga för jag tycker verkligen det är roligt!
    Ni som följer bloggen och tycker den är bra, sprid gärna bloggen till andra:)

Nej nu ska jag inte tjata på er mer. Men kommentarer är alltid kul:) Ha en bra dag idag alla söta läsare!:) Ni är söta! =)
Vi hörs säkert senare! :)


...På dig!

Gomorron!

Har just ätit frukost och är hemma från skolan. Ska änd till sjukhuset på lläkarbesök lite senare, så det är ingen idé att resa hela vägen till ksolan för att sedan åka igen. Hur som helst, det var väl rätt trevligt igår, blev bjudna på jättegod tunisisk mat och lille Jonas var lika glad som alltid:)

Dock har jag blivit fruktansvärt förkyld! Har så ont i halsen så att jag knappt kan prata:/ Varje gån jag nyser så smakar det blod. Usch. Dessa förkylningar och virus. Men men... Det är omöjligt att inte bli smittad nån gång. ^^


Jonas en dag på stranden i somras:)


Jag och Jonas i somras:) Haha ignorera dock mig. Jag vet inte varför jag
gjorde en sådan nördig min. Men jag ser stolt ut på nåt sätt? x) Haha. Men
lillJonas är sötaste ungen!

Söndag

Vet ni vad? Idag har jag städat mitt rum så nu är det ordning och reda igen!:D Wiie^^, Jag hatar när det är ostädat så jag är på lite bra humör idag till och med!  Rummet är bara pyttelite rörigt eftersom att jag har lagt mina ridkläder i min soffa men jag ska packa ner dom sedan:)

Haha oops,  blir tvingad att följa med familjen till några vänner om en halvtimma så jag måste antagligen skynda mig att göra mig i ordning,. hej svejs. (mitt humör rasade neråt igen).

-.-

Nu är det höst!

Nu är det verkligen höst gott folk!
Det regnar, regna, regnar och regnar oavbrutet typ hela tiden. Jag har suttit hemma med familjen och kikat på film idag. Mysigt när det spöregnar ute. Det har blixtrat och åskat lite också. Myspys<3 Kollat på Nanny diaries. Superbra film faktiskt! Käkat godis och chips, och usch vad det är äckligt! Varför tycker man alltid det efteråt? Innan är det ju alltid så gott! Men sedan mår man illa. Det är verkligen inte bra att göra så mot sin kropp! Måste lägga av;)

Åter till ämnet... Det är höst som sagt. Använde min tjocka jacka i fredags till skolan. Det är regn och rusk och bara 11 grader på morgonen! Usch och fy. Inte klokt egentligen vad fort det vänder om. Det är mörkt innan 21.00 på kvällarna... Inte klokt. Och om två veckor fyller jag år redan! Herre gud...

Ska kika lite bilddagböcker och bloggar nu, men vi höres! :*

Hemmakväll

Hej svejs!:)
Är hemma ikväll. Både jag och Sandra tvivlade på orken, båda gick i myskläder och var väl trötta, antar jag? Plus att tiden skulle gå och vi skulle börja göra oss i ordning oss nu och grejer (ja vi tjejer tar lång tid på oss när vi gör i ordning oss!).
Så vi bestämde att vi skjuter på det en helg. Nästa helg istället:) Så kan vi ringa runt till fler folk och ses och hitta på nåt skoj:)

Ikväll så blir det hemma altså. Lite skönt faktiskt. Är fortfarande lite frusen. Undra om det är ridningens fel? Hehe. Jaja man ska inte klaga^^, Får se hurvida jag hinner med att plocka på mitt rum ikväll. Det måste göras. dess utom har jag prov på onsdag, så jag kanske borde passa på att plugga lite också? Vet inte. Har ju hela kvällen på mig.
Nej snart blir det kanske lite chips och mys! Hej svejs!


Jag, Sandra, Bengan (Sandra). Saknar gamla tider ibland<3 Saknar er<3
Hoppas Bengan också kan ses nästa helg! :)


Åsikt!

Hej!
Jag har en åsikt om våran skola. Vi som går hästhållning är tvugna att göra en kurs som innebär teori och ladugård, kor, koskötsel, mjölkning m.m. Plus praktikveckor i ladugården! Varför? Ingen vill detta! Ingen i våran klass (möjligtvis Emma då men;D)! Alla klagar på det! "för att ni ska ha en sån bred utbildning som möjligt, ifall ni inte får jobb inom häst". Då har jag en fråga, hur fan tänker ni???? Det är som att säga "Ja du går hotell&restaurang men du ska läsa en sykurs ifall du inte får jobb inom hotell&restaurang". Gaaaaaaah XD Hur många som väljer hästhållning tänkte jobba på en bondgård som avbytare egentligen? Hur många inom häst vill det i första hand? Och ska inte skolan uppmuntra eleverna att satsa på det man verkligen vill? Det tycker i alla fall jag. För jag har lärt mig att man ska kämpa och satsa 100% för det man vill.

Vi är tvugna att göra ladugårdstjänst i en hel vecka (plus, förutom denna veckan, vissa torsdagseftermiddagar), där vi också ska börja 05.00 på morgonen vissa dagar för morgonmjölkningen, men jordbrukseleverna på skolan slipper undan stalltjänst? Varför ska vi ta hand om deras ladugård? Tar dom hand om vårt stall och alla våra sysslor? Svar: nej. Nu är jag riktigt sur på detta! Jag ska gå till expeditionen och ta upp detta med någon ansvarig, om inte minst rektorn! Men han är ju typ aldrig kontaktbar? Ehm... aja. Varför kan skolan inte bara lägga kursen lantbruksdjurs skötsel som en tilläggskurs som man kan välja i stället? Varför ska vi bli tvingade in i det? Vi gjorde det i ettan! Praktiken i ladugården och svinstallet altså... Räcker inte det? Vad har detta med hästhållning att göra? Visst är det bra och kunna läsa av andra djur än hästar men liksom... Vi går hästhållning.

Visst det är ändå rätt kul med kor, det var faktiskt skitroligt att lära sig mjölkmaskinen och mjölka och så. Men det är inte detta jag vill precis. Jordbruk och så är inget för mig. Jag sökte till Nuntorp för att jag såg fram emot en bred utbildning inom häst. Inte inom jordbruk. Inte nog med det! Vi måste gå in till grisarna också när vi gör ladugårdstjänst. Det tänker jag vägra. Aldrig i livet igen. Jag klarar inte av svinstallet. Jag gör inte det. Det är deras fel att jag inte klarar av att äta bacon och revbensspjäll längre. Klarar inte griskött. Äcklas så otroligt mycket. Upplevelsen för mig, i svinstallet var rent ut sagt hemsk. Det var den. Grisar är söta, men så många i ett sånt utrymme. Nej tack.
    Kor är söta, och sociala! Faktiskt socialare än häsarna. Dom kommer fram och är skitnyfikna! Slickar på en och allt:') Jag gillar kor en hel del. Men jag vill inte jobba med kor och göra den här kursen! Det funkade först, men när vi måste gå in till grisarna! Och att vi dess utom måste göra det i en hel vecka, ha ladugårdsstjänst. Nej nej nej! Det är inget fel på jordbruk och ladugård, det är inte det jag säger. Men det är skillnad på att vilja det och inte vilja det. Skillnad på utbildningarna hästhållning och jordbruk. Vill man jobba med kor kan man ju välja inriktningen jordbruk?:)

Någon mer som läser naturbruk som vill kommentera? Bolla tankar?



En söt Nuntorpsko! :)


Lördag

Så var det lördag igen. Som för exakt en vecka sedan (nähä?, haha). Jag har vart och ridit. Det regnade oavbrutet, pissade typ ner. Jag har aldrig frusit och varit så kall när jag har ridit förut tror jag. jag ville nästan börja lipa ett tag, haha. Nej men nästan:p Hoppning var det, red lille Olle bolle:) (Orlando). Och jag kan säga att det inte var särskilt kul att rida idag., var inte ens ridsugen. P.g.a vädret förståss. Vädret brukar kunna kvitta för mig men inte denna gången! Min hjälm är så blöt så att den är dubbelt så tung än vanligt. Mina ridbyxor var genomblöta, så blöta att mina trosor såg värre ut än om jag hade kissat ner mig! Jag hade två regnjackor på mig, men det gick igenom så mycket att min stickade tröja under var pissevåt hela den! Mina strumpor ska vi inte tala om. Ridhanskarna kunde jag vri ur vatten ur. Haha. Usch jag tänker inte rida i sånt här väder mer! Eller kanske, men jag måste verkligen bege mig ut och köpa ett regnställ som jag kan ha när jag rider! Det är väldigt praktiskt kan jag säga...

Ikväll tror jag i alla fall att jag ska träffa Sandra. :) Just nu är jag trött. Men ska ändå försöka ta tag i mitt rum. Fyfan vad det ser ut kan jag säga. Skönt att jag i alla fall är torr nu:) Varm och torr. Inomhusdag idag!

Natti!

Nu är jag trött och ska sova. Sov någon timme förut också. Så idag är jag riktigt trött! Iprenen hjälpte i alla fall mot huvudvärken. Ipren is the shit! :)

Förresten det är ju helg:) WOOHO. fan va gött. I morrn är det stallet som gäller. Öppet hus också:) Kom dit! Läs mina inlägg från igår om du ivll vetamer!
    Efter stallet blir det till att träffa Sandra tror jag:) Va längesen. Vem vet man kanske har lust och samla ihop ett gäng och hitta på nåt på kvällen? Vi får väl se.

Aja, gonatt på er alla fina människor i alla fall:* Ska upp tididgt imorrn (även om det är mycket senare än när det är skoldag).


PUSS!

PUSS PÅ ER! :*
:)

Trött zZzZz

Herre gud vad jag är trött!
Var nära på att somna förbi hållplatsen på bussen och grejer... Tur att jag vaknade med ett ryck. Mina ögon vill inte vara öppna. Men ska ändå försöka och inte gå och lägga mig en timme eller nåt, för jag kanske kan somna tidigare ikväll x) Behöver en god natt sömn.

I morses vaknade jag och tittade ut genom fönstret då jag upptäckte att nu är det verkligen höst! Rusk! Regnet öste ner (precis som igår kväll, kollade på Arn och myste i höstrusket) och det blåste en hel del. Klockan var väl runt 05.00. Det var inte speciellt kul att gå till bussen i det vädret. Fick ta tjocka vinterjackan för min tunna vårjacka (som jag brukar använda nu) skyddar inte mot regnet speciellt bra. Men på nåt sätt tycker jag att det var väldigt mysigt:) Det börjar bli mörkare nu också. Det är nästan svart 05.00 när jag kliver upp! Det var det inte för några veckor sen kan jag ju säga!

Happ, och mitt rum ser ut som bombnedslaget själv! Hittar ingenting, och får ont i huvudet bara jag ser mitt rum. Men orkar inte. Orkar verkligen inte städa. Kanske orkar om en stund. Men inte nu. Ska dess utom hinna slänga in tvätt i maskinen snart också. Ridkläder ska tvättas. Usch vilken sprängande och dunkande huvudvärk jag fick just precis nu! :( Mår inte så bra :/ Ska la gå ner och ta en ipren snart. Har sån huvudvärk och är så trött så att jag nästan inte ens vet vad jag skriver.

Men dagen har väl vart hyffsad. Lite arg på vissa lärare bara men men. Vi har tömkört olika hästar idag:) Bella var såklart bäst:)<3


Regnväder i morse! Skönt o sitta på en varm och go buss:)


Jessica och Cherokee i skolan:)


Alladin, sötaste ponnyn<3 :)

Tillbaks!

Nu är jag tillbaks och har käkat lite. Loggade bara in här snabbt för att jag tänkte på att jag aldrig beskrev exakt vart i Vargön Bergahästen låg i förra inlägget. Men det står i alla fall om ni går in på http://bergahasten.se eller klickar här direkt:) Tänkte att ni ska åka dit nämligen;) hehe.

Nej nu vet jag inte vad jag ska göra, gosar lite med Misse som ligger bakom mig på sängen just nu, emellanåt. Sötmuppen själv:* Ska nog träna alldeles strax. Har startat diskmaskinen o tumlaren, *duktig flicka* haha.
Kanske ska kika in på lite andra bra bloggar som jag brukar läsa o.s.v. Kolla bilddagboken lite snabbt... såna där grejer. Ha det så länge!

Förresten så ska jag titta på både Arn -tempelriddaren och Ghost wisperer ikväll! Wiie! Och i morrn är det FREDAG:D<3


Misse hälsar med en puss:*

Härligt



Jag och Abandonado.

Torsdag

Hemma från skolan just nu. Mår inte alls bra. Men vad ska man göra?
Jaja.. Idag får jag väl ägna dagen åt att plugga till prov och fixa lite här hemma.
Kommer inte på så värst mycket att skriva om just nu... Jag återkommer senare!

Hej svejs:)

Hemma!

Hej svejs allihop! Idag har det varit en lång dag. Började 08.00, slutade 10.50, tog bussen till Vänersborg 11.07 och bytte till tåg mot Göteborg. Jag, Michaela, Jessica och Emma stack till gbg i alla fall:) Michaela ville till Schock och köpa lite grejer så vi följde med henne dit. Hon köpte la nån tröja och läderhandskar om jag inte minns fel?
Happ och Emma köpte en T-shirt på Rock House. Jag och Jessica hängde mest på Emma och Michaela eftersom det är dom som har alla pengar och kan köpa massa grejer tydligen XD Sedan käkade vi på donken också. Och jag tjatade på att jag ville ha kaffe hela tiden men det hann vi aldrig medXD Så jag har gått och fått stå ut med en huvudvärk för det mesta. Kaffe behövs! Men men, det gör inget i alla fall:) Emma skulle ju hitta CD-specialisten i gbg, men ingen visste vart den låg. Nästan ingen vi frågade heller! När vi hittade den var det ju Rock House som var CD-specialisten (och vi hade gått förbi den typ tre gånger!) bara att dom hade bytt namn. Fatta att jag skrattade eller XD

Men det var en trevlig dag idag, tack för det tjejer<3:)
Tjejorna åkte hem vid 17.30 eller nåt och då gick jag och mötte mamma (som på något konstigt vis också befann sig i gbg. Hon hade vart på en intervju och passade på att leta efter en festklänning till företagsfesten om 3 veckor efteråt). Vi satte oss på ett café och chillade en stund. Käkade räkmacka, mumma. Happ efter det åkte vi hem. Haha vikket sammanträffande på nåt sätt^^, Men aja.

Bilder från dagen: (klicka på bilderna för större format)

Jessica och Michaela på tåget:)

Lilla Emma:)<3
Lunch^^
Snokar runt på Carlings.
Gött o vila!
Haha Butterix är den bästa butiken, lätt;D
Yeey Emma!
Askul doktorrock!
Yeey Jessica!
Sexigt värre, haha!
Jag tyckte om kattmasken:) Passa dock inte så bra på mig...
Jag och Emma fick kläm på det här med glasögon...
Oh yes!
Dom här älskade jag!:D
Haha hjälp!


Ännu ett tack för idag ska ni ha tjejer<3

Gokväll!

Hej svejs ikväll.
Vad har ni för er allihop?

Själv har jag käkat lite pizza för en stund sen. Inte bra men vafan... något måste man ju ha i magen ;D Jag bloggar mitt sista inlägg för idag, min vanliga "kvällsrunda" här på bloggen, haha. Jag älskar verkligen att blogga så mycket så att jag nästan får hindra mig själv från att sitta och skriva massa onödiga blogginlägg! Lyckas ganska bra med att inte skriva allt för ofta tycker jag:) Om man jämför med min vilja haha. Eller skulle ni vilja att jag skrev ännu mer? Nu såhär när jag är hemma och inte gör någonting i flera timmar kan jag med att skriva massor! Men sedan andra dagar kanske jag inte hinner...

Jahapp, nu ska jag snart kila ner och borsta mina tänder:) Sedan är det sängen som väntar<3 Gud vad skönt det ska bli och sova. Min huvudvärk har kommit tillbaks och det är verkligen grymt jobbigt! I morgon kanske det blir Göteborg efter skolan som sagt, men jag får se.

Hoppas ni andra har haft en mysig och bra kväll! Vad har ni gjort ikväll?

Jaja, puss på er! :)

Kärlekar mina vänner<3

Jag saknar mina vänner från Trollhättan<3 Nu när man pluggar hinner man ju inte träffa dom alls ofta. Med tanke på att det är den biten som det är till skolan, får resa varje dag, långa dagar för oss alla, plugga efter skolan o.s.v... För oss alla är det ju så. Alla som pluggar då givetvis;)

Men någon dag tänkte jag ringa allihop så att vi får hittat på något! Kanske till helgen? Saknar er allihop! Felicia, Sandra, Bengan och alla ni:) Och dig Anna, träffar jag i alla fall varje lördag:) Det är bra! Men vi får allt också ta och umgås lite mer snart;)

Självklart betyder alla vännerna på skolan också otroligt mycket för mig<3 :) Er träffar jag in princip varje vardag och det är jag jätteglad för! Ni får mig att överleva dagarna!:* :') Kärlek till er med<3

Älskar er alla!



Felicia<3 Hon är den personen som jag har känt längst i mitt liv. Ända
sedan vi var småbarn. Som riktiga systrar, så har det alltid  varit<3 Och
så kommer det alltid att vara (hoppas jag:)!), även om vi väljer olika vägar
att gå i livet. Älsk<3

Ipren gör susen!

Hade sån plötslig och dunkande huvudvärk för en stund sen.
Men efter att jag tog en Ipren så blev det mycket bättre! Och då blir jag på lite bättre humör också. Gött. I morgon kanske jag, Michaela, Jessica och Emma drar till Göteborg efter skolan. Slutar ju redan vid lunch så man har ju tid på sig. Michaela vill till Schock (stavade jag rätt?) och sen får vi la se vad det blir mer. Själv har jag inte min plånbok så full just nu. Lite kanske jag har men inte alls till någon stor shoppingrunda. Jag har kommit på att jag måste skaffa mig något litet extrajobb eller nåt. Kanske borde söka ett? Man kan inte leva på bara studiebidrag, det går bara inte! Jobbade inte i sommar heller. Men lat och dum som man är får man skylla sig själv om man inte hade nåt sommarjobb!

Jahapp, kanske borde ta och äta något idag? Har inte gjort det än. Funderar på att rosta lite bröd med marmelad eller nåt. Haha, jag verkar sååå nyttig *vissel*





Ipren gjorde susen
för mitt lilla huvud!

Suck

Sitter här och suckar och är sur.
Usch vilken dålig dag det har vart idag! Men det är typ vardag för mig. Att allt är skit, känns det som. Idag har jag vart i skolan, kom hem förut, nyss tagit en dusch. Jaja...

Orkar inte städa mitt rum idag heller. Usch.

Sängen närmar sig

Happ, här skriver jag ett sista blogginlägg för idag. Sängen väntar. Det har börjat regna ute och det är allt lite småmysigt tycker jag. Känns lite lagomt höstigt ute. Men än tycker jag inte att sommaren är slut helt ändå på nåt sätt:) Idag har det faktiskt varit hyffsat varmt och massa solsken hela tiden! Tummen upp för det. Det har varit många fina dagar nu det senaste tycker jag. Undrar om man vågar ta ett sista kallt dopp utomhus för i år?

I morgon väntar nya äventyr höll jag på att säga, hahahaha xD Nej men just nu mår jag lite bättre än innan:) Mitt humör och mående växlar väldigt. Men så är det väl. Men jag tänker försöka se framåt. Det är ju det bästa man kan göra för att må lite bättre tycker jag. Eller... (jag kan aldrig förklara något särskilt bra) Men man ska alltid se framåt och aldrig älta det som redan skett. I alla fall om man vill lyckas och bli framgångsrik i livet. För det förflutna kan ändå inte ändras. Många har säkert hört det tusen gånger. Samma här (sist gång var det en av våra kära hästlärare, Anders, som bankade in det i huvudet på oss elever). Men det är ju faktiskt så. Och igår kväll fick jag lära mig av en otroligt betydelsefull person (känn dig träffad, jag älskar dig<3) att man kan klara allt. Man kan faktiskt klara det man vill. Vissa saker tar tid och andra inte. Men vill man något tillräckligt mycket så fixar man det:)

Jaja jag ska sluta tjata som om jag trodde att jag var vis och visste allt i hela världen. Haha.

Eller nej... En sak till förresten! Till alla er som funderar på livet, vad som är meningen med det o.s.v...
Jag tror att alldeles för många människor funderar för mycket på livet. Det är det som gör många människor lite nedstämda, dom funderar på varför vi lever o.s.v. Sluta fundera så mycket. Lär er framhäva det roliga och bra med era liv! Människor ni älskar, intressen ni älskar, o.s.v.
    Det finns faktiskt en mening med livet. Men vi behöver inte veta vad meningen med livet är. Det behöver vi faktiskt inte. Lev livet ändå! (en dag får ni reda på det... men kanske inte just nu i era nuvarande liv). Men det jag i alla fall tror är att det verkligen finns en mening. För hade det inte funnits en mening med livet så hade vi ju inte ens haft ett liv idag? Då hade vi inte ens levt. Något mer finns. Tro på det! Jag tror i alla fall. Jag vet. Alla får ju tro vad man vill. Men jag vet i alla fall själv att jag vet:) Och det gör mig så glad på nåt sätt! Jag har fått en (eller kanske fler) bekräftelse på det:) Thiihi, jag är verkligen en.... hm... hur ska man nu säga... andlig?... troende.... person. Dock inte religiös, jag tillhör inte ens en religion, inte född i en religion ens. Men med troende menar jag.... på det som finns mer än bara livet. Det högre. Religion är ju något som människan har skapat. Det jag tror på finns ju faktiskt:) 

Oj vad jag tjatar, förlåt alla människor! Vill bara att ni ska veta att det finns en mening med livet, så att ni inte ska gå och deppa sönder! Kommentera jättegärna mina inlägg. Vare sig ni tror på något eller inte. Bolla gärna tankar:D

Gonatt som sagt. Puss alla söta människor där ute:)


Poliser!

Hej!
Jag har en åsikt gällande dom flesta poliser. Man kan se hur de kör gränslöst (fast inte blåljusen är på) och hur de bara parkerar på en trottoar, där det inte ens är parkeringsplats, för att gå in och beställa pizza (exempel från igår). Varför ger de då inte sig själva en böter? USCH vad arg jag blir. Är de så jäkla lagliga eller? Blir förbannad på sånt. Nästa gång jag ser en polis göra fel ska jag anmäla! Det måste väl gå eller? Jag tycker i alla fall så. Olagliga poliser som ska se till att samhället är så lagligt som möjligt? Skrattretande!

En argare Sabrine... Känner mig som en pensionär som klagar på allt och alla ibland men vadå då?


När allt blir rörigt.

Just nu känns hela mitt liv rörigt tycker jag!
Och inte nog med det så har jag (som vanligt) lyckats röra ner hela mitt rum! Och hur hanterar jag detta då jag bara blir irriterad av att se mitt rum just nu? Jag vill ha snyggt, ordning och reda runt omkring mig! Annars kan jag inte koncentrera mig på nånting! Varför håller jag inte ordning och reda då? Imorgon blir det till att städa mitt rum om jag har tid! Vilket jag hoppas på! Har ju inte så mycket plugg att göra på fritiden så det borde jag ju hinna. Jag måste bli mer effektiv som person. Det är något jag verkligen måste lära mig;)

Och så kom kvällen...

Jahapp nu har jag ätit den mest exklusiva lyxmiddagen i världen känner jag! Enbart potatismos med gurka och sommarsallad XD Haha. (jag kan faktiskt laga lite riktig mat också!). Skulle vart korv till men så läste jag på utgångsdatumet att den redan hade gått ur:O(och jag hade redan börjat med moset). Asdåligt. Så jag o syrran satt och käkade potatismos. Men men så är det ibland. Ingen annan än vi hemma på hela kvällen, så det finns ju inte tillgång till att dra ner till Maxi och köpa någon ny korv heller:P Jaja... Har tagit en lång dusch också. Skönt!

Nu är kvällen här och jag mår inte bra, precis som igår kväll. Allt känns bara jobbigt och trögt hela tiden. Imorrn är det en ny dag. Och? Så tänker jag. Bläh på allt, känns det som. Och jag har nervositet i min kropp hela tiden. vet inte varför. Känner på mig att något oväntat kommer hända. Vettefan vad. Shit vilken läskig känsla. Som idag i skolan. Så fick jag helt plötsligt en nervös känsla, så att jag nästan darrade! Har fått så förut, i sommar också. Läskigt:O Ska dra en änglaviskning sen och se om jag kan få lite stöd uppifrån. Eller på annat sätt. Brukar kännas rätt skönt efteråt:)

Och så passerade eftermiddagen...

Hej hopp igen!
Kom hem från skolan ganska nyligen. Stinker häst och är trött. Idag på hästlektionen så red vi. Red ute i ca 20 min. Vi har ett litet tema med rakriktning vad jag har förstått så vi jobbar mycket med att rakrikta hästarna om jag har fattat det rätt. Eller ska jobba med det en del. Så vi klättrade i en liten backe, vände runt och red slalom mellan olika träd i en risskog. Sedan red vi till ridhuset och red en liten bana med bommar och så. Det var väl sådär kul (var äckligt, dammigt och varmt i ridhuset dess utom) men det ingår ju också i kursen. Jag föredrar utomhus! Varför ska vi alltid rida i ridhuset när solen skiner och det är jättevarmt ute? Jaja x) hehe.

Annars idag har väl dagen flytit på. Har haft ganska ont i min kropp. Vet inte om det är körtlarna eller alla leder eller vad det är men det var värkt så att jag har fått kämpa med att hålla masken när jag går o.s.v vissa gånger! Men nu känns det i alla fall något bättre. Kanske håller på att bli sjuk. Vi får väl se.

Tjingeling alla söta:* Ska väl ta en dusch och laga lite mat:)


På samhällskunskapen idag.


Kristoffer, Emma och Jessica är fullt insatta i något kasst s.k "humor-
klipp" på Youtube. Dålig humor *lalalalala*. hehe:) (på skolans internat)


Sötaste Michaela nere vid skåpen! :)

I skolan

Hej hopp! Sitter i skolan och chillar lite på en 10 min-rast. Haft 2 timmar samhällskunskap och ska ha 1 timme svenska om 5 min. Rätt ok. Efter lunch blir det häst för fullt:) Mys. Idag är vi bara 7 st i klassen. Rätt gött:)

Ska dra och kolla bilddagboken en sväng, men hörs säkert senare!
puss:*

RSS 2.0