Jag är tillbaka!

Herrejösses, jag är tillbaka! Förlåt för det oförberedda avbrottet från bloggen. Det är såhär att det har varit något fel med mitt internet så jag har inte kunnat uppdatera på hur länge som helst! jag trodde seriöst att jag skulle dö ett tag... Vad är livet utan blogg och facebook liksom?;) Och vill ju inte vara jobbig och hela tiden låna mina kompisars datorer och mobiler så! Men nu är jag tillbaka!:) ÄNTLIGEN.


Onsdag

Idag har det varit en bra dag! Klev upp ganska tidigt till och med! Fan så mycket bättre jag mår då. På eftermiddagen blev det Överby och fika på Briggen med Nathalie, vi satt där ett bra tag och tjatade om allt och inget. Det är så härligt för Nathalie är en sådan vän som man kan tjata om allt med, vi skrattar åt precis samma saker och tänker så lika;) Haha.
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och det blir säkert så resten av kvällen. Jag är sugen på en kvällspromenad men vettefan om jag beger mig ut i kylan och mörkret ensam. Kan ju vara lika skönt att burra in sig i en tjock filt i soffan och värmen! Hihi.


Kvällspromenad

Kom just in från en skön promenad med Ivar för en stund sedan. Det var asgött med en kvällspromenad och tjöta av sig lite faktiskt:) Hoppas att han överlever sin promenad hem till sig bara;) Hur som helst så har inte mycket hänt idag annars. Jag har städat och bara chillat. Kollat igenom lite annonser. Funderar på om man skulle svara på någon i Göteborg. Det tar ju inte mer än en halvtimme-40 min att pendla mellan Trollhättan och Göteborg, väldigt smidigt faktiskt! Hm...

Ospeciell tisdag

Detta är ett alldeles ospeciellt inlägg. För idag händer absolut inget. Jag har städat, himla kul;) Kanske borde kolla lite jobbannonser? :) Låter vettigt. Hmm... Hoppas att ni har haft roligare än jag idag.

söndag

Sorry för urkass uppdatering. Haha undrar hur många gånger varje månad jag säger så? I alla fall så har min helg varit kolugn. Idag har jag jobbat och ridit Sandokan. Sandokan var trött och sprang ifrån arbetet idag. Aja baja Sandokan! Ska bli intressant med träningen på onsdag:)

Jag återkommer gott folk! Puss och godnatt.


Rihanna

Hon måste ju vara typ jordens snyggaste, vackraste och mest talangfulla kvinna! Hon utstrålar bara kreativitet och talang... Jäklar vad den bruden levererar. Efter Lady GaGa så är hon typ najsigast, för ingen snor GaGas titel som The Queen of Pop. Så är det bara. Men Rihanna gör det nästan, nästan!


Det blir bättre

Nice dag!
Började dagen med läkarbesök. Inte så bra resultat men det kommer att bli bra! Måste ta kontroll över skiten men när jag har det så kommer jag att må bra!:) Hur som helst så passade jag på att väga mig på sjukhuset också när jag ändå var där och det stod en våg där. 5 kg hade jag gått ner sedan sist gång jag vägde mig! Lovely! Nu ska jag gå ner 5 kg till fast lite snabbare har jag bestämt:) Genom att sätta små mål på vägen (5 kg-mål ist för t.ex 10 kg-mål) så känns det mycket lättare tycker jag! Så ett tips till alla er som har många kilon att gå ner... Ta några eller varför inte ett par kg i taget varje gång! Då blir man oftast mer motiverad i stället att tänka "Fan jag har 15 kg kvar...". Det kan räcka med att ha som delmål att "Nu ska jag fokusera å att gå ner 2 kg i taget!" :)

Hur som helst så hämtade Sandra upp mig hemma efter sjukhuset, så åkte vi ut och mockade åt hästarna. Blev ingen ridning p.g.a att dom får styltor i snön... Snösulor är bra grejer!! Men mysigt att bara komma dit och greja i alla fall:) Efter stallet bjöd hon mig på kinamat i stan. Haha två brudar i ridkläder mitt i stan ser nog snyggt ut. Men vadfaan... Är ju bara Trollhättan:)

Gör något bra - stöd WWF!

Rädda tigrarna i världen! Om några år kanske det inte finns några vilda tigrar kvar. Stöd gärna WWFs arbete med 100 kr/månad här.

Bilder lånade från WWF-msn.

© Jim Jabara, WWF Canon

© Edward Parker, WWF Canon


Detta fantastiska djur...


Snöstorm!

Som Sandra skrev i ett sms till mig som jag vaknade till: "HAHAHAHAH då var vintern här xD". När jag drar upp persiennen i nästa stund så ser jag att det är helt vitt ute! Och det råder snöstorm altså. Jäklar vad det blåser. Haha ja. Då var vintern här. Sjukt. Som ni säkert redan vet så är jag ingen vintermänniska... Det måste ju vara onaturligt för människokroppen att leva här uppe i snön? Eller? Hur fasiken kom människan på att slå sig ner här uppe i norden från första början egentligen? Hmm... Jag älskar Sverige och tycker att det är ett fint land och vi har det ju bra här o.s.v... Jag trivs här men jag vettefan om jag pallar vintrarna mer altså. Jag fryser ju så att jag skakar bara det är +4c ute liksom. Svårt det där...
Så jag tänkte flytta till Malibu eller något annat ställe utan snö! Någon gång i mitt liv ska jag köpa mig en söt lägenhet eller ett fint litet strandhus och bara leva livet i värmen. Jag tror att min att-göra-innan-jag-dör-lista förlängs en aning så nu uppdaterar jag den (ja det är nästan så att jag skulle kunna tänka mig detta framför den där fina dressyrhästen först): 

  • Åka på vildsafari i Afrika.
  • Simma med delfiner.
  • Resa till/i varje världsdel.
  • Köpa mig en riktigt fin dressyrhäst.
  • Bli något inom det jag brinner för.
  • Bli en riktig jäkel på att rida dressyr.
  • Leva loppan och bara njuta av galenheter som ung.
  • Kunna tänka tillbaks som gammal och minnas ett alldeles fantastiskt liv.
  • Känna att jag har gjort någon nytta i denna värld och hjälpt behövande människor på något sätt.
  • Känna att jag har åstadkommit något bra för miljön och gjort många fler insatser än jag redan har gjort.
  • Krama en apa.
  • Köpa ett fint hus/semesterhus i Malibu, Miami, på Kuba, Mexico eller i Thailand.


Detta...



Eller detta?;)


Bad day

Dålig dag idag. Fyfan. Det enda positiva som har hänt mig idag var att jag inte hade hål i tänderna, inte ett enda hål under mina 19 levnadsår och aldrig problem med tänderna, när jag var hos tandläkaren. Resten av dagen vill jag inte ens prata om. Suck.

Frusen måndag

Åh, det är typ minusgrader ute. Svinkallt ju. Hur som helst så har i alla fall min helg varit lugn. I lördags var det löshoppning med Sandokan som gällde, och vad han lär sig fort:) Igår jobbade jag på Bergahästen. Red ett par hästar med Nathalie efter att stallet var fixat. Digital var trevlig och bara gjorde som han skulle i paddocken för utom att han ogärna tog höger galopp, men det fixades allt till till slut. Det var mysigt att skritta ut en sväng på fälten och bara tjata och snacka skit också, som vi gjorde andra ridvändan på Alina och Alegria. Och underbart väder var det också.

Efter jobb och ridturer så var det nästa stall som gällde en snabbis (red Sober) och sedan lite kalas för mamma som fyllde år. Grattis grattis säger vi:) Somnade tidigt på kvällen, var helt färdig. Jag har sovit så dåligt förra veckan. Är nog lika trött idag men får hoppas att det går över! Har nämligen tänkt föra in nya vanor i min vardag och det tar ju tid för kroppen att vänja sig. Men det kommer.


Jag och Calypso på en körlektion när jag gick
Nuntorp.

Lite vardag

Sitter i köket och kikar ut på grannen som krattar löv nedanför... Haha. Nej men idag är det fanimej solsken och ganska varmt ute! Skönt som bara den. Idag har jag hunnit med vårdcentralen. Jag har ny tid på måndag. Passar perfekt då jag även har tandläkartid hos min tandläkare som håller hus i byggnaden bredvid vårdcentralen. Då drar jag en lunch på stan emellan tandläkaren och vårdcentralen, kanon!

Hur som helst så ska Sabrine laga lite mat snart. Blir nog något enkelt. Inga avancerade grejer här inte för eran krulltott är nämligen sämst på att laga mat. Sedan funderar jag på att träna lite innan jag åker till stallet. Eller kanske plugga körkortsteori?

Trevlig torsdagskväll

Idag har jag haft en trevlig kväll med vänner! Jag, Ivar (+ett par vänner till Ivar), Sandra och Bengan drog en sväng till Strandgatan runt 7-tiden. Satt till stängningsdags och gick sedan vidare ut på stan. Träffade på en vän till Sandra och en vän till Ivar som var vänner med varandra haha! Så vi alla gick till O'learys och satte oss. Blev en öl och en cola för min del idag:) Och Natchostallriken på Strandgatan är underbar! Mysig kväll med vänner som gör mig glad. Vad skulle man göra utan vänner? Herregud jag skulle avlida. Tänker på dom som faktiskt knappt har några vänner... Måste vara tragiskt.

Hur som helst så hade jag en trevlig torsdagskväll och det hoppas jag att ni också hade! Var skönt med en ganska lugn kväll på stan och bara sitta och tjöta i stället för en vild festnatt på Lipz. Är så sjukt trött på Lipz. Dock har jag en längtan tillbaks till Bulgarien och festerna och klubbarna där nere... Bulgarienveckan var nog den roligaste veckan i mitt liv! Inte bara festandet utan allt tillsammans! Haha, oj vilka minnen vi skapade...


Jag och mina brudar förfestar på en krog i Sunny Beach innan vi drar vidare
till bästa klubben Lazur...


Kommer inte ihåg vem som har tagit bilderna, Emelie eller Sandra:)


Nessebar, söt gammal stad nära Sunny Beach:)

Nej nu får jag krypa ner i min stora mjuka säng! Ska ju dess utom också upp tidigt till vårdventralen för att kolla upp något som gör ont i örat och trycker bakom örat som skapar en obehaglig värk både bakom örat och i huvudet...


Underbara


Kärlek<3

Ta hand om dig!



Quick&Chic Nail Polish
Jag vet att klockan snart är 2 på natten men jag kunde inte låta bli när jag väl började... Jag har fixat mina naglar, peelat fejset, lagt ansiktsmask och tagit hand om mig själv! Och gud vad det gör mig på bättre humör när jag är lite nere och har jobbiga tankar i huvudet:) Så ni som deppar sönder i höstmörkret och är höstdeppiga, ordna en riktig ta-hand-om-sig-själv-kväll hemma, själv eller med vänner! Bada fotbad, ansiktsmask, peelingar, bubbelbad i badkaret, fila och måla naglarna i någon schyst färg... Gaah man blir ju så mycket gladare, för stunden i alla fall. Och dess utom känner man sig hundra gånger fräschare! Varför inte bara köpa en hårfärg och fäga håret sådär spontant? Åh! Det fick mig att tänka på att jag vill fixa till mitt hår mer än någonsin nu! Krulltottsflickan har tröttnat totalt på sina krullar... Antingen beställer jag tid på Safari i Göteborg och rakpermanentar mitt hår, (som jag har gjort många gånger innan men nackdelen är ju att det sliter så på håret) samt klipper en asnice frill, eller så kanske jag borde prova den nya behandlingen som snart kommer att kunna göras på Klipparna! En behandling som får håret att alltid vara rakare. Ordet alltid får mig att le just nu. Dyr behandling men säkert värt det! Eller så kanske jag borde kontakta en riktig afrosalong och be om råd! Hur gör alla stora stjärnor med afro med sina kalufser egentligen? Vad är bäst och mest skonsamt för håret? Gaah... Vilken tur att jag snart förhoppningsvis kommer att jobba lite mer än jag gör nu... Pengar.


Då...

Haha, jag hittade några riktigt gamla bilder på mig när jag bläddrade igenom arkivet i bloggen...
Haha, herrejösses...






Spekulationer

Jahopp, idag skulle jag vart iväg och tränat för Pernilla Olsson med Sandokan. Men blev magsjuk typ? Skoj... Kanske borde passa på att leta fram min kamera som är försvunnen idag i stället, så att min blogg kan bli lite roligare. Dess utom är jag höstdeppig. Fyfan. Hatar denna årstiden. Och shit vad jag längtar efter en utomlandssemester! Minst lika perfekt som Bulgarienresan i somras... För jäklar vad jag saknar den resan. Den resan gjorde sommaren 2010 till den bästa sommaren ever, lätt. Vilken tur att jag tänker haka på Sandra på en resa i maj!:) Även om det är långt dit. Men tiden går ju fort!

Nej men seriöst... Hade det inte varit alldeles perfekt att bo i Sverige under sommartid och sedan i Thailand eller i något annat varmt land under vinterhalvåret? Hade passat mig ypperligt tror jag! Skaffa sig en fin liten söt lägenhet eller ett litet hus i Thailand och jobba och tjäna pengar... Eller varför inte flytta till södra Spanien på heltid kanske? Eller som pappa sa till mig: Flytta till Tunisien då! Det finns ju jobb på mina sytrars skönetssalong... Ja why not? Det är inte +45 grader på vintern där men betydligt mycket skönare och många fler plusgrader än här i alla fall. Och sommaren där blir väl underbar med +45 grader, sol, stränderna och medelhavet:) Och gud vad jag saknar släkten där nere! Finns ingen bättre farmor än min liksom.
Jaja, jag är nog inte ensam om Thailanddrömmen i alla fall, right? Men Sverige är allt bra och charmigt på sitt lilla sätt också! Men tänk så perfekt Sverige hade varit om det låg lite närmare ekvatorn!:) Jag blir ju faktiskt deprimerad av mörkret och kylan här uppe!

Take me to...











Ja, ni förstår...

RSS 2.0