År 2008

Hejsan.
Klev upp klockan 10. Det var mycket tidigare än 13:00 i alla fall:) Tänk att lovet snart är slut. Skolan börjar redan nästa vecka. Längtar inte till lektionerna (vi kommer bara att ha häst två dagar i veckan). Det nya schemat suger dess utom. Men det ska bli jätteskönt att få träffa klassen varje dag:)

Idag är det årets sista dag då. Hur ska man sammanfatta 2008? Jag starade den här bloggen i år:) I augusti bestämde jag mig nog för att börja blogga. Innan hade jag en blogg ihop med min vän Felicia men det blev inte så mycket med den. Båda var oengagerade. Och den blev inte alls som vi hade tänkt tror jag. Men så bestämde jag mig för att starta en egen blogg efter att ha följt många andra bloggar ett tag. Jag kände att det kunde vara skönt att skriva av sig trots allt, och dela med sig av sina tankar. Jag menar; hallå alla hade ju en egen blogg! Man måste ju hänga med liksom;) Och jag är glad att jag startade bloggen. Det blev bra:) Jag har några trogna läsare. Och er tackar jag<3 Jag tackar alla läsare över huvud taget, trogna eller ej, för att ni kikar in här! Blir så glad. Snart startar ett nytt år. 2009. Då ska jag givetvis satsa på min blogg ännu mer med nya mål. Fler läsare, mer engagemang, nya mål som sagt! Det är något att de fram emot. Jag hoppas att min blogg kan bli större en dag. För det är så roligt! Och gud vad det är kul att följa andra bloggar och deras liv. Visst är det superkul? Att både ta del av andras liv och dela med sig av sitt eget. Tack blogg.se!

Men det finns ju mer i livet än bara bloggen. År 2008 var ett år som alla andra år känner jag. Kunde varit bättre men det hade också kunnat vara mycket sämre. Det är nog inte ett år som jag kommer minnas som speciellt i framtiden tror jag. Årets bästa var nog när jag tältade med Felicia och Sandra på stranden. Massa kul hade vi!:) Det är nog något jag kommer att minnas ändå. Eller när jag red Abbe (häst) ute på sommarängen... Minnen med hästar är livet liksom<3 Jag vill också tacka alla mina underbara vänner för ett fantastiskt år med dem! De har stöttat mig i vårrt och torrt och de betyder så himla mycket för mig. Likaså min kära familj<3
Årets sämsta... hm... Det måste vara att jag fortfarande inte har nått ett av mina viktigaste mål här i livet! Att få den kroppen jag så gärna vill ha. Att jag inte tränade så mycket som jag borde gjort. Men det nya året får komma med nya mål! Jag ska ge mig fan på det nu. Jag vet att jag sagt det många gånger men nu så! Man får väl aldrig ge upp även om jag lätt gör det. Jag är en höjdare på att ge upp. År 2009 måste jag försöka bli en höjdare på att inte ge upp. Jag har också som mål att utvecklas i min ridning mer än vad jag gjorde under 2008:) Låter väl rätt självklart för en hästtjej, eller?:)
Men snart kommer det in ett nytt år med nya mål:) Nya tider! Tänk på det folk! Ingenting är för sent. Varje dag är en ny dag med förutsättningar för att bli något bra. Man måste bara ha rätt inställning, rätt tankar. Visst får man stanna upp och gråta ibland, det är till och med nyttigt. Men tänk på att man måste fortsätta framåt. Alltid. Se framåt. Det som hänt i dåtid kan ändå inte ångras. Det är framtiden som är upp till oss själva:)

Gott nytt år!


Chillkväll med Felicia:)<3

Tjena mittbena!:)
Haha okej den hälsningsfrasen är så ute men ändå:P Den bara kom upp i huvudet. Har nyss kommit hem från Felicia som fick mig på bättre humör. Vi gick promenad, umgicks, chillade med chips framför en film. Trevligt! Tack för det<3 Jag lovar att jag ska höra av mig nån dag efter nyår:)

Imorrn så... Nyår. Eller idag egentligen eftersom att klockan är 00:01. Antingen fäljer jag med Emelie hem till Mickan, om det nu blev så. Eller så har jag ett alternativ att åka till Nuntorp. Eller så stannar jag helt enkelt hemma och chillar imorrn. Vet faktiskt inte än. Är det inte rätt lustigt och så typiskt mig att inte veta någonting förrens i sista minuten innan något? Så fungerar jag. Har alltid fungerat så. Jag är sån. Ibland känns det rätt skönt men det framkallar även stressattacker i många sammanhang. Så jag vet inte vad jag ska göra på nyår förrens jag vaknar imorrn. Jaja så är det:)

Jag hoppas verkligen att ni får ett gott nytt år! :)


Depp

Hej!
Är inte på så värst bra humör idag. Har nog gått in i en sån där jävlig deppig period nu. Då tänker jag varken vara glad eller le. Jag vet inte varför det blir såhär jämt. Eller... det kanske har sin historia men ändå. Jag är bara så himla trött! Trött på det ständiga surandet. Trött på att alltid känna ilska. Jag blir utmattad av det. Jag blir så jävla trött på det.

Jaja... Idag har jag inte gjort ett piss precis som igår. Såg Step up 2 -the streets igår. Jättebra film, dock inte lika bra som ettan. Idag blir det Hancock och Narnia -prins Caspian tror jag;) Film är nice! Och imorrn är det nyår. Jag har fortfarande oklara planer. Men ärligt talat, så kan jag lika gärna gå hemma i pyjamas hela dagen. Skönt! :) Jag bryr mig faktiskt inte särskilt mycket. Vad har ni för planer imorrn på självaste nyårsafton då? Party?(:

PUSS.

Måndag utan skola -skönt!

God morgon!
Jag vaknade typ 12:40. Herre gud, jag måste skärpa mig! Blev sent igår igen. Och jag är så trött att jag inte kan se klart känns det som. Då är det nog illa. Hehe. Ikväll SKA jag lägga mig tidigt. Det ska jag.

Hur som helst, jag har nyss käkat frukost. Ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning. Är ju inget kul att gå i pyjamas hela dagen. Idag ska jag nog mest umgås med min syster:) Sara<3 Blir nog trevligt för det är väldigt sällan vi umgås utan att det blir storbråk. Idag får det inte bli storbråk har jag bestämt.




Britney får bli dagens bästa! Hon är så jäkla ball. Jag diggar henne som
bara den! Tummen upp för henne! Vilken brud liksom!:)

När man fastnar

Hejsan. Klockan är alldeles för mycket och jag borde sova. Men jag började titta på Sagan om de två tornen förut på tv3. Och jag fastnade! Jag har inte sett de här filmerna sen jag kanske var 11-12 år och kommer inte alls ihåg mycket från Sagan om de två tornen, och även de andra filmerna. Så jag trodde att jag skulle stänga av tvn efter en bit in i filmen för att jag trodde att man var tvungen att se Sagan om ringen först för att man skulle fatta Sagan om de två tornen. Och så kanske det är, jag vet inte. Men jag fastnade hur som helst, även om jag inte kommer ihåg mycket av den första filmen. Gud vilken fantastisk film! Jag tycker verkligen det! Jag älskar den! Så jäkla bra:) Jag var bara tvungen att kolla klart på filmen.

Nej nu måste jag nog snart sova. Men jag kom på en sak! För att se några bilder från kareokekvällen gå in på Annas blogg här! Finns dock inte bilder på oss men några är det i alla fall:D Checka!


Söndag igen

Hejsan!
Sitter här och mår illa (tror det är sömnbrist faktiskt) och är dötrött. Förlåt för att jag inte hann uppdatera bloggen igår! Jag hann verkligen inte. Var i stallet och red ut på Farrucco, åkte hem och duschade, åkte till Överby för att hitta nåt plagg som passar till fest, åkte hem, städade, duschade, sminkade mig, åkte till Emelie på kareokekväll. Kul hade vi:) Vi hade skitkul när vi sjöng och vi lät så fint när vi hade fått i oss lite. Vi hade värsta tävling typ två mot två:) Singstar in my heart säger jag bara!<3 Tur att Rickard hade med sig ABBA-singstar, den var ju helt klart bäst!
      När alla skulle åka hem så följde Matilda och Anna med mig hem och sov här. Idag har vi bara chillat, gått promenad i skogen och så. Trevligt! Dom åkte hem för ett tag sen. Skulle hängt med mamma hem till Viveka och Felicia och dom men jag orkade inte. Är rätt slö idag. Får bli en annan dag:)

Imorrn har jag en fri dag. Jullov är underbart! Ska nog sjunga singstar med syrran och spela Guitar Hero! :) Måste bli duktig på GH känner jag. Ska nog ta en riktigt lång promenad också. Är sugen på en 2timmars-promenad! Låter inte det härligt? Om vädret är lika härligt som det var idag och igår:)

PUSS:*


Promenad med Matilda och Anna idag<3 Båda två älskar tydligen att ta
naturbilder:) Det är kul! Och fint blir det. En promenad i mysiga mjukisar
gjorde susen med frisk luft och allt efter en kväll som igår;)


Matilda<3


Anna<3


När jag gör Matilda sällskap när hon väntar på sin buss. Hon smakade på
en dricka som hon hade köpt, den smakade inte gott. Haha xD


Festbilder från igår kanske kommer. Och ja jag vet. Julaftonsbilderna ska komma hoppas jag:)

Lite smått och gott...

Hej igen!
Förlåt för mitt lilla utbrott för två inlägg sen. Hehe. Hoppas ni inte tar illa upp på något vis om ni jobbar på Telenor eller så! Men det har verkligen vart krångel hela tiden;)

Vad har ni för er annars då? Själv sitter jag och messar med allt och alla typ. Planerar inför morgondagens kareokekväll. Ska bli jättetrevligt att träffa klassen och sjunga lite singstar! Älskar ju singstar! Och jag älskar ju klassen! ;) Vad ska ni göra imorrn kväll då? Och vad har nu gjort idag ikväll då? Jag har inte gjort något ikväll, bara suttit hemma vid datorn och i tv-soffan. Mammas väninna är här så det bjöds på lite chips och dipp. Och skumtomtar, vilket jag bara ääääälskar! Mumma! Skumtomtar är bland det bästa med julen tror jag:) Så söta, fräscha och jäääättegoda! :') Som gulliga lyckopiller, thihi. Med andra ord; GOTT!

Om vi inte hörs senare så hörs vi imorrn... Det blir stallet imorrn på morgonen. Uteritt<3
Pusshej!<3


Göttans!

Okej okej... Ja... Min mobil funkar igen. Men skööööööönt att slippa Telenor! Ett helt års problem med Telenor. Det är borta nu:D Jag tänker inte ta bort min ilska mot Telenor bara för att det började funka nu. Problem hela tiden!

:)

Ilska

Hejsan.
Just nu kokar det inom mig. Jag känner ilska mot Telenor. Jävla idioter! Telenor borde fan gå i konkurs snart!Jag är så arg, så arg, så arg. Som ni vet så har jag alltid haft problem med mitt mobilabonemang från Telenor under hela 2008. Mitt abonemang går ut i sommar... Men jag bestämde mig ändå för att köpa ett Comviq kontantkort och sätta i mobilen... Tror ni att det funkar eller? Svar nej. Är så arg! Den mobilen jag fick med när jag tecknade abonemnaget hos dom där jävla Telenorförsäljarna skulle vara upplåst! Och det är den också tror jag. Men varför fan funkar inte mitt Comviq som jag just köpte då? "begränsad tjänst" och bla bla bla.... FYFAN! ARG:@  Mobilen måste ha hängt upp sig eller nåt.

Jaja... idag åkte jag till Överby. Jessica kunde tyvärr inte komma. Men jag fick i alla fall köpt en ny ridhjälm och en ridjacka:) Perfa! Något mer handlade jag inte... För utom julklappen till Anna:)


Förlåt för megasuperduperkassa bilder. Är så arg bara. Orkar
inte ens anstränga mig. Jag vet att jag är löjlig men Telenor kan
ändå gå och ta sig nånstans! Hjälmen är i alla fall från Double Horse
och jackan från Mountain Horse, båda köpa från Granngården.




Hiss: Lantmännen Granngården! - Jag handlar på Granngården eller Hööks (båda billiga alternativ) när jag handlar min ridutrustning och jag måste säga att Granngården är mycket bättre än Hööks! Jag tycker själv att Hööks verkar mycket sämre kvalitétsmässigt. Jag menar, skor ska väl inte gå sönder efter en vecka? Och hjälmarna verkar så tunna och "plastiga" på Hööks än om man tittar på Granngården. Go Granngården! Billigt och bra:)
Diss: Telenor! - Ja ni läste inlägget antar jag...

Juldagen

Heejsan!
Gud vad jag är trött och tung i huvudet. Det beror på att jag bara har varit inne hela dagen. Vi har som tradition att bara sitta och mysa i pyjamas(jag fick en jättego pyjamas i julklapp) hela dagen efter jul, käka rester, julgodis och titta på massa filmer. Det är ju supermysigt i sig:) Men efter en hel dag blir jag ändå jäkligt rastlös och får huvudvärk och ont i ögonen om jag inte får gå ut och göra nåt. En promenad kan räcka. Men jag, mamma och syrran åkte ut en sväng med bilen. Det var väl helt okej:)

Imorrn ska jag åka till Överby och möta upp Jessica klockan 13. Hon fick presentkort så det blir väl shopping. Yeah!:D Och jag fick pengar i julklapp så det blir mer shopping!:D Jag ska titta på ridhjälm och julklapp i efterskott till en vän i första hand. :)

Förlåt för dålig uppdatering idag. Vad har ni gjort idag?:D Hade ni en bra julafton igår?

Kort från julafton kommer som sagt. :) PUSS:*


Kan dock bjuda på en bild på julbordet innan alla gäster har kommit;)
Resten av dom andra bilderna får ni se så småning om!

Julafton

Hej! Hur har er julafton varit? Min har varit helt okej! Var trevligt. Vänner och mormor, hennes man kom hit. Och så ringde morbror Mattias som är ute och reser också, hoppas att även ni fick en god jul i Thailand! <3

Vi tittade på Kalle Anka (tjuren Ferdinand är BÄST), åt julmat, tårta (Ritz gör heeelt klart bäst prinsesstårtor!!), choklad... Tittade på TV, tjötade, och umgicks. Lilla Jonas på 1 år blev megaglad av alla paketen:) Och vi hade en mycket speciell tomte som kom till oss i år;) Mer får ni veta senare när bilderna läggs upp... Lägger dock inte in dom nu eftersom att jag inte har fått bekräftelse/tillåtelse att lägga in dom än. Har inte frågat mormor, och alla andra om det är okej än. Vilket är ganska viktigt egentligen tycker jag. Ifall att det är någon som inte vill vara med här på bloggen. Jag vet att jag lägger in bilder på vännerna och så men vi vet ju alla att bilder vi tar på varandra förr eller senare läggs in på t.ex bilddagboken... och i dessa fall bloggen:) Men nu kändes det som att det var lite skillnad...

Hur som helst... GOD JUL:)


Ferdinand<3 :)

Julen

Tjo.
Sitter i handduk. Håret har just självtorkat och jag har precis smörjt in mig med en god body lotion. Jag känner mig lite extra glad idag. Kanske för att det är jul imorrn. Jag vet egentligen inte vad som är så speciellt med just julafton. Det är ju inte precis som när man var liten... Då var julen mycket roligare! Då gick jag bara och tänkte på julklapparna, och lääängtade så att jag blev helt rastlös efter när tomten skulle komma. Och ändå blev jag livrädd och blyg för tomten varje gång han kom. Hihi. Jag smög fram till tomten och tog försiktigt emot julklapp efter julklapp från honom. Och Kalle Anka var uppskattat! Älskade det. Och jag älskar nog att titta på Kalle Anka lika mycket idag:) Visst är det tradition med Kalle Anka? Julen är rätt speciell ändå. Stämningsfull och fin. Kanske är det det som gör en lite extra glad? Fast alla mår inte speciellt bra vid jul... Jag önskar dom ändå en så god jul som det går<3 Tänker faktiskt på alla. Jag vet lite hur det känns... Men bara lite. Men jag blundar så gott jag kan för det som är lite jobbigt:) Det funkar rätt hyffsat.
      Det som fattas är ju snön bara! Varför är det inte snö ute? Störande. Det gråa, tråkiga höstvädret drar ner stämningsfaktorn faktiskt. Även om det har varit 0-gradigt och skinande sol idag så vore det ännu lite bättre med snö på marken ändå:) Helst massor! Jag hade faktiskt sett fram emot vintern med massa snö. Men man kan inte förvänta sig eller vara säker på att det blir såna vintrar längre. Snön kommer säkert i januari. Brukar det inte vara så?

Hoppas ni får en underbar jul allihopa:)


Dan före dopparedan

God kväll! Och ja den är god idag!
Jag har nyss putsat mina ridskor och sitter här i ridbyxor och hö i håret framför datorn. Idag har jag varit på Bergahästen hela dagen och arbetat. Det var trevligt och supermysigt att träffa alla pållarna, som vanligt:) Var där runt 07:00 och åkte väl hem vid 14:45. Kom hem, latade mig, somnade med Misse, tittade på film... och putsade skor såklart! Nu sitter jag vid msn och försöker planera en nyårsfest med Anna. Vi får se hur det blir med den.

Annars har jag väl inte gjort så mycket mer än att ha varit i stallet. Mockat, fixat hö, ryktat hästar, myst med hästar, insläpp, fixat i ordning saker i stallet, utsläpp, gosa och mysa lite till... Har varit en slapp dag för att vara Bergahästen tycker jag:) Lite skönt faktiskt.

Imorrn är det julafton, känns inte så. Men lite stämning har jag i mig trots allt. Bara lite julmusik och marsipangodis fattas!:) Nej nu får jag gå och hjälpa till att städa här hemma då vi får gäster imorrn. Vi hörs senare eller imorrn! God jul på er!


Höloftet är läskigt:O


Här trivs jag som fisken i vattnet!


Och världens mysigaste P.R.E hästar också!:) Relámpago<3 Hans hov-
ben läker sakta men säkert. Ett år!


Diplomatico, sötpojk:) Usräkta för dålig bild.


"Det är ingen hobby, det är en livsstil."

Idag skiner solen<3

Gomiddag! Idag har jag vart uppe tidigt. Gick upp klockan 8! Duktigt va? För att vara mig:) Mormor var snäll och körde mig till Överby. Träffade Paulina och gick runt i ett par timmar. Jag shoppade typ inget, det enda var ett par örhängen billiga från Glitter. Tyckte dom va fina i alla fall:) Jag åker nog till stan efter jul och tittar på min sista julklapp. Eftersom att jag och Anna byter julklappar på lördag i stallet^^ Men jag hade trevligt på Överby:)

Idag hade jag tänkt städa mitt rum. Och slänga in tvätt. Måste tvätta stallkläder. Ska ju arbeta på Bergahästen hela dagen imorrn... Hm... Blir väl rätt mysigt att träffa sötpållarna lite, även om jag inte har någon större lust att dra dit imorrn.

Nej nu får jag gå och fixa lite. Vi hörs! Puss!


En bild säger mer än tusen ord... <3

Från igår:

Blogginlägg från igår som aldrig hann publiceras p.g.a att blogg.se bara lade av:

Tjenare!
Värst vad sent det blir nu idag igen... Idag har jag varit hos Felicia hela kvällen:) Vad skönt det var att träffas! Jag och syrran tog bussen till Felicia och hennes syrra Amanda. Vi 4 har verkligen känt varandra sedan vi... knappt fanns, haha. Vi var pyttesmå ju:) Och syrran har dom ju känt sedan hon föddes. Så himla skönt att ha vänner som man känt i nästan hela livet! Och att vänskapen håller i sig, även om man träffas för sällan egentligen. Men man vet ändå att man alltid har kvar varandra. Det är så det ska vara! Vi sjöng lite Singstar, tittade på film och chillade. Heartbreak Hotel, den är bra!!

Felicia i somras<3

Imorrn blir det att gå ner till Överby köpcenter och shoppa ihop med klasskompisen Paulina:) Ska bli trevligt att ses såhär. Kommer säkert vara mycket folk och långa köer i butikerna men det är ju så vid jul. Jag har en julklapp kvar att handla. Får se vad jag hittar:)

Tack!

Tack för en stigande statistik! :) Kuuuuul! Kul att det är fler som läser bloggen nu. Höjningen har hållt i några dagar nu, hoppas den håller i sig:) Puss på er alla:* Ni läsare betyder. Och ja, jag läser många andra bloggar också. Det är roligt att följa andras liv tycker jag. Finns så många olika bloggar. Och det är intressant och skoj:)


Min lördag

Heejsan! Klockan är 01:25. Kom hem från Emelie för en stund sen. Tjejkväll:) Tittade på film, det dracks och spelades kort. Trevliga tjejer det där! Hmm... Jasmina och Mikkan var det ja:) Emelie och henns pojkväns lägenhet var ju jättemysig ju:) Blir kalasbra när klassen har kareokekväll där nästa helg:D

Så... Nu ska jag berätta om min lördag. Gick upp runt 8:00 i morse för att göra mig i ordning för stallet. I stallet red jag Farrucco igen:) Gick sådär. Regnet är inte så jäkla kul alltså, och inget ridhus finns det heller... Det betyder; geggig paddock! Men det funkar ändå. Föredrar faktiskt att rida utomhus framför ridhus i övrigt... Men ibland (när det är sånt här väder) så önskar jag faktiskt att det fanns ett. Hehe. Gjorte några skänkelvikningar i kombination med galoppfattningar i skänkelvikningarna. Bra att lösgöra hästen.

Kom hem från stallet runt 14:00. På eftermiddagen sedan gick jag och lillsyrran på stan och handlade julklappar. Vi hittade alla idag! Perfekt! Nu har jag bara till min kära vän Anna kvar. Något ska jag nog hitta i veckan:) Jag, syrran och mamma tog en fika på Stålverket förut också. Mysigt!

På kvällen stack jag till Emelie som sagt:) Bilder kanske kommer, vi får se. Om jag får tag på några:) Jag hade tyvärr ingen kamera med mig men någon tog kort i alla fall. Dock fick jag inga bilder från shoppingrundan idag... Glömde kameran! Fan! Och min mobilkamera suger ju...

Nu är jag dödstrött. Ska nog lägga mig om en stund. Skönt med lov! Ska nog hitta på en del på lovet. Trevligt! Hoppas att ni har haft en trevlig lördag? Om inte, så får ni se till att den blir trevligare nästa gång:D

Puss och gonatt<3 Förlåt för ett tråkigt inlägg.

Bilder från julfesten

Och just det ja! Jag lovade ju er att bilder från julfesten förra torsdagen skulle läggas upp! Och det har dom gjort. På bilddagboken. Gå in på min bilddagbok och på datumet 11 dec i kalendern:) Michela har tagit alla bilderna.

Min bilddagbok (länk):
http.//Itwasjustme.bilddagboken.se

Fredag natt

Hej. Oj vad klcokan blev mycket!
Tänkte kika in här och säga gonatt:) Imorrn förmiddag blir det stallet och efter det vet jag inte riktigt än. Jag är rätt trött, och då är det ju bra om man sover:)

Ikväll har jag bara varit hemma, tittat på tv, somnat i soffan. Jag och mamma var en sväng förbi Sibylla förut och köpte mat också. Onyttigt. Men gott var det i alla fall. Imorrn ska jag nog försöka mig på att träna också:) Kan behövas. Jag ska gå ner i vikt nu (jävla sibyllan idag... men ny dag nya tag!:D). Nya mål ska sättas! :)

Nej gonatt var det ja. Natti natti:*

Samma kassa bild som min visningsbild... Men nåt i alla fall:) Tycker själv
det är så tråkigt med inlägg utan bilder. Bättre än inget.

Äntligen jullov!

Heeej!:D
Känner mig glad. För nu har jag jullov! Och det känns underbart! Samtidigt som jag kommer sakna skolan och min klass. Men vi ses ju snart igen:) Inte minst på våran kareokekväll nästa helg. :) Kan heller inte fatta att jag har gått halva min gymnasietid nu. Nu är det lika långt kvar som jag har gått. Det känns läskigt. Riktigt läskigt. Det var inte längesen jag var skitnervös och skulle gå min första dag på Nuntorp i ettan.

Idag i skolan red vi barbacka (för er som inte vet; utan sadel) självständigt i  ridhuset till julmusik! Världens mysigaste avslut på terminen! Motionerade bara hästarna, jobbade dom lite grann. Red Triton, största hästen jag har ridit i alla fall! Gissa om jag hade problem med att komma upp! Att jag hade! Till slut hjälpte Rickard mig att slänga upp mig ;D Tack för det! Haha;D Jag och Jessica hade minsann stora problem, haha. Men ritten var mysig och på Triton sitter man stadigt.

Imorrn är det ridning på Bergahästen. Förhoppningsvis rider jag Farrucco igen:) Mysig har han blivit!

Jag får nog avsluta nu... Ska åka till stan och äta nåt:) Ha en trevlig helg så hörs vi i kväll eller imorrn! Puss på alla läsare:* Ni är värda guld! Förlåt för ett hastigt och snabbt inlägg...

Jag måste bara berätta en sak; I morse höll jag på att dö! Jag gick av bussen med Emelie. Jag ska gå över vägen, till skolan. Emelie drar mig i luvan så att jag nästan ramlar bakåt. Tur det! För hon räddade mitt liv! Jag såg inte bussen som kom från andra hållet i full fart... Och det var mörkt ute så chauffören hade inte sett mig. Tack gode gud Emelie<3 Fam vad rädd jag blev! x) Haha... Men skrattar lite åt det i efterhand. Måste nog börja sova mer så att jag har både hjärna och ögon med mig nästa gång!

Nej nu drar jag till stan. Puss:*


Julbak!

Hejsan!
Ska snart ta och baka lite julkulor som jag kallar dom:) Mmm.... Jag och mamma drog och handlade grejer så hjälper hon mig med baket:) :D Och så ska vi göra varma mackor också. Mumma! Med tonfisk blir det för min del. Älskar tonfisk!

För övrigt så har jag inte så mycket mer att berätta... Kan ju alltid dra en Dagens;)


Hiss: Det drar ihop sig! - Ja det gör det ju! Årets slut, snart jul... Sista dagen i skolan imorrn för i år. Man kan börja sammanfatta året som gått, påbörja ett nytt, bättre år:) Nyårsafton är alltid trevligt:) Julafton är alltid mysigt:) Mys mys! Och jullovet blir ju vad man gör det till. Jag ska se till att göra lovet till något riktigt trevligt. Jag tänker träffa vännerna, sova ut och bara vara:) Ska försöka börja träna mer också. Nästa helg blir det kareokekväll för klassen. Inte hos mig utan i Emelies lägenhet! Allt är löst:) Skönt att någon har en egen lägenhet... 
Diss: Ingen snö! - Vart tog den vägen? Det är ju plus ute och regnigt... Är det höst igen? Nej jag vill ha snö nu!!

Blogg.se krånglar igen! Jag börjar bli rejält förbannad. Det går inte att ladda upp bilder som jag har tagit IGEN! Detta är väl tionde gången eller något... Skäärpning!


Herre gud det är ju jul på onsdag!

Tjenare!
Kom hem för en stund sen. Har varit en lugn dag. Kom till skolan lagom till lunch där jag käkade soppa och pannkakor med klassen:) Sedan hade vi bara en tvåtimmarlektion svenska där vi avslutade med en film innan jullovet. Härligt va? Det är så min skoldag har varit. Om bara alla skoldagar kunde vara lika lugna och perfekta. Den lär bli lika lugn imorrn. Vi ska bara motionera hästarna lite lätt och efter det blir det ju julbord, och prata med läraren Anders om jobbet på lovet. Trevligt trevligt! Och så är det så kul att Anna har börjat i hästklassen och bytt från jordbruksinriktningen. Det är rätta takter det *tummen upp*. :) Häst är helt enkelt bäst *fniss*. ^^, Alla kanske inser det till slut? Haha;) Nej nu var jag nästan lite elak:) Kul med tillskott i klassen i alla fall:D

Idag vill jag baka julgodis:) Mums! Får väl se om jag får tag på några ingredienser idag. Har ju lovat Gunvor (köks och städpersonal på Nuntorp) att göra några:) Eftersom att hon var en av dom som älskade "M.E.J.S julkulor" som vi sålde på julmarknaden. Wiie:D Kan ju vara ttrevligt att bjuda klassen också.


Wictor på Nuntorp låg och myste idag:)

Sovmorgon är underbart!

Gokväll! Klockan är ganska mycket men jag har sovmorgon ända fram till lunch imorrn:) Skönt är det när lektioner är inställda och så! Och aj vad jag är öm i min läpp, hålet där min piercing sitter i. Har varit det i ett par dagar nu. Inte så skönt faktiskt. Hoppas det går över. Jag orkar inte ta ut staven och lufta och hålla på nu för att det är så fruktansvärt jobbigt att sätta dit den igen sedan, pilla med den lilla jobbiga pluppen som tar evigheter för mig att sätta fast (oftast) på staven. Hm... Vilka problem man kan ha! Haha. Dess utom har ju jag en såpass lång stav att det inte borde bli så tätt att det är orsaken till att det är ömt och gör lite ont? Måste va nåt annat. Får göra rent där eller nåt på nåt sätt.

Idag var det ju inget Det okända på 4+ så det blev till att se Bonde söker fru bara istället:) Gud vad söta dom är! :D Hanna och min favoritbonde Peter tillsammans med dom som dom valde ut. Efter Bonde söker fru så somnade jag i soffan. Vaknade för en stund sedan. Hm... Borde snart lägga mig igen.



Hiss: Humor! - Hur underbart är det inte med folk som har samma humor som en själv? Hur skulle världen klara sig utan humorn?:) Haha.
Diss: Kedjemail! - Åh vad dom är jobbiga! "skicka vidare detta för att visa att du bryr sig" eller "skicka vidare så får du tur i kärlek". Hallå? Jag orkar inte skicka vidare massa mail som... Åh. Nej. Det blir bara för mycket. Jag tänker skita i alla kedjemail jag får framöver. Även om det är små söta skicka-vidare-till-alla-dina-vänner-som-du-håller-kär-för-att-visa-att-du-bryr-dig-om-dom-annars-har-du-glömt-bort-dina-vänner-mail! För guds skull ingen är bortglömd för mig som betyder något! Jag orkar bara inte lägga tid på alla dessa mail som ständigt strömmar in i min inkorg på mailen. Klart som fan att jag älskar mina underbara vänner i alla fall?  Vissa skämtmail är ju hur kul som helst... men att man måste skicka vidare... nej. Det gör man ju bara om man känner för det. Jag är trött på att man "måste". Vad tycker du?

God eftermiddag!:)

Hej!
Hur har eran dag varit? Min dag idag har i alla fall varit bättre än gårdagen. Har varit i skolan, gått på alla lektioner som jag ska. På lovet ska jag plugga hårt! Det ska jag. Jag ska hålla mitt nyårslöfte om att sköta skolan och även ta hand mer om mig själv. Jag skiter i ifall jag förtjänar det eller inte, men så skönt det ska bli ändå. Får se om jag lyckas hålla något... Brukar ju inte kunna göra det. Men vem vet, jag kanske överraskar mig själv?:) År 2009 SKA jag även nå mitt viktmål! Det ska jag verkligen. Det kommer inte kretsa mycket annat i mitt huvud nu:) MÅSTE. Nu har det varit för slappt i år. FÖR slappt. NU ska jag komma  i form. Så är det bara.

Ikväll kommer Det okända och Bonde söker fru! Så bra! Och som vanligt så kommer Bonde söker fru att spelas in på band så att jag kan titta på det direkt efter Det okända, då båda programmen går på samma tider. Bra va?:) Jag kikade även Blondinbellas tvdagbok igår... Får väl se hur det blir med det idag. Vad tyckte ni om det? Man kan ju liksom lika bra bara läsa bloggen, där det står mer ju;p Vet inte om jag ska tycka att hennes program är löjligt eller rätt ballt. Haha. Aja. Hur som helst...
Ska nog ta och kolla mina mail nu och så. Ha det, puss puss:*


Idag när jag kommer från bussen och är påväg mot mitt
hus så ser jag något orange rusa förbi i hög fart... Efter
kommer grannens hund som har rymt. Hunden jagade lilla
Misse långt åt helvete, hihi. Det såg så roligt ut. Tur att min
katt är snabbast och bäst på att klätra;) Men jag försökte
hjälpa grannen att fånga hunden igen. Gick inte så bra men
till slut fick hon tag på den, då den hade sprungit och busat
i vår och våran andra grannes trädgård.  Lite småroligt;)

Tisdag kväll...

Heeej!
Förlåt att jag inte har uppdaterat förrän nu, men det har varit lite problem med nätet idag. Men nu är allt som det ska:) Sitter och tittar lite på Titanic på tv3 nu, den filmen är ju så fin! Nåja, idag har jag inte gjort nånting alls. Gått hemma i pyjamas hela dagen. Har varit deppig och mått dåligt idag. Så jag bestämde mig för att ha en deppdag hemma i stället för att gå till skolan och vara sur. Egentligen hjälper det inte att bara vara hemma... Imorrn ska jag till skolan trots att jag inte mår som jag ska. Skolan är ju viktig. Och jag ligger efter i så mycket att jag inte hinner klart med alla inlämningar innan jullovet. Jag är lika kass i skolan som alltid. Varför är jag så dålig och lat? Jag måste börja sköta skolan bättre! Jag har alltid varit sån här... Visserligen sköter jag skolan mycket bättre nu än i högstadiet men jag måste förbättra mig ännu mer! Jag har inte råd med att misslyckas med gymnasiet. Jag måste plugga hela jullovet. Det har jag bestämt. Kanske inte hela... Men en del av lovet i alla fall! Vad skönt att få lite julledigt snart. Sista veckan i skolan nu:) Men jag kommer att sakna min klass<3 Det kommer kännas som evigheter under lovet och jag kommer typ dö av saknad för att vi alltid har så kul och är så täta! :) Är det inte härligt? Tur då att det blir kareokekväll med klassen nästa helg förhoppningsvis:) Och tjejkväll för oss tjejer (går bara 2 kilalr i klassen) någon kväll också. Nice det! :)

Såg nu Prison break igår? Visst var det ett hemskt avsnitt? Givetvis lika bra som alltid men åååh vad hemskt att den gamla polisvakten offrade livet i det där megastora vattenröret... Vad ledsen jag blev! Och hur mår Michael egentligen? Åååh vad spännande allt är nu! På maximal nivå är det verkligen spänning! Älskar det! :) Och Sucre... han är ju bara så snygg! Nästan lika snygg som Michael ju:) Om inte lika?


Michael Scofield och Fernando Sucre i Prison Break!:D

Lika missnöjd med fotot varje gång!

Nu har jag kommit hem från Bergahästen och käkat. Red Farrucco idag också, han var mycket trevlig men inte alls som i lördags, då han var jättefin hela tiden. Men ändå:) Man kan inte alltid ha perfekta dagar.
När jag väntade på bussen ut till stallet så kommer det ett ungt par med en bebis. Och pappan stod och spottade över allt, som om han var en liten snorunge... Sedan frågade han hetsigt "När kommer 62:an? Hallå? När kommer 62:an?" till en tjej som lyssnade på mp3. Han lät faktiskt ganska otrevlig och jättehetsig. "ehm om 10 minuter" sa hon... Han bara "Så sent??"... Mm ibland undrar man om folk inte skulle kunna ta och ändra sin ton lite. Och när bebisen smågrinade lite, lite så typ tittade han argt på bebisen och fräste "håll tyst med dig/håll käft" ungefär. Ni skulle hört hans ton;) Någon hade tydligen en dålig dag... Och behöver man stå och spotta spottsluskar om sig i ett? Det gick bara någon, ett par sekunder mellan varje gång han spottade. Jag tycker det är så jävla äckligt! ååh, den störde jag mig på alltså. En vuxen man liksom... Vilken tönt.



Hiss: Bergahästen - Trivs som handen i fickan i det stallet. Mysigt och avkopplande att få komma dit och rida idag:)
Diss: Klassfotot! - Grrh, idag kom årets skolkatalog hem. Och jag ser hemsk ut på på både gruppfotot och porträttet! Jag ser värre ut än Ursula i Den lilla sjöljungfrun... Hur jag än vrider och vänder så ser jag verkligen inte bra ut nånstans! Blev mycket mer nöjd med åren innan... i högstadiet t.ex. Ååååh vad störande! Är det inte typiskt?


Ett litet kolage jag gjorde en gång...

Chiao!

R.I.P

Hejsan!
Sitter i skolan i biblan. Ska snart till stallet, Bergahästen, och rida:) Trevligt trevligt.

Idag när jag kommer på morgonen så säger Emma att Lucky, en häst på Nuntorp, har dött. Och det stämde. Hon dog igår kväll av att hon halkade på en isfläck utomhus, slog i sig rejält och en ländkota hade vridit sig. Detta skulle skett på morgonen tror jag, men hon avlivades på kvällen. Förmodligen så kan det ha varit en gammal skada som kom upp, för den skadan som hon orsakades av är tveksamt om det berodde endast på fallet trodde dom. Det är sånt som händer, tråkigt. Det skulle nog skett förr eller senare ändå, att hon slog upp den troligen gamla skadan. R.I.P Lucky bus<3

Nåja. Idag kommer Prison Break ju:D 22.00, missa inte! Underbara serie!

Måste sticka nu, vi hörs säkert när jag kommer hem ikväll:)
PUSS.

Träffat sötbrudarna idag<3

Tja!
Idag har ju Alex varit här, och Bengan (Sandra B) hängde på!:) Trevligt trevligt. Vi sjöng Singstar och hade det trevligt. Här kommer lite bilder:


Alex, Bengan, jag.




Singstar på syrrans rum;D




Hmmm....


En populär pose... x)


Brudarna:)




Hej på dig du.

Gomiddag. ...

Inlägg från idag, som aldrig publicerades:

Gomiddag.
Sitter och väntar på att Sandra och Alex ska komma hit. Sandra hängde på:) Trevligt trevligt. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att slappat och typ... städat mitt rum. 10 ton kläder låg det på rummet! Och 20 ton prylar! Jobbigt, det värsta jag vet. Men nu är allt väck:)

Ikväll får jag väl se om jag hinner plugga nåt också. Behövs. Har massor med grejer som jag inte har lämnat in. Men jag orkar verkligen inte, jag är så fruktansvärt trött. På plugg. Skönt med lov snart i alla fall. Fast jag trivs i skolan som fisken i vattnet. Underbara människor går det där. Och imorrn får jag träffa dom:) Då ska jag och Matilda ta upp våra planer för kareokekvällen också. Ja, vi ska ha kareokekväll:D

Oj nu kommer dom, måste kila:)

God natt

Heejsan!
Tänkte kika in här och säga gonatt innan jag lägger mig bara:) Gonatt alla söta!
Har just tittat på film med syrran och Elin som bor här i helgen;) Vi alla höll typ på att somna framför bästa filmen ever -Starsky&Hutch. Rätt trevligt med film och godis. Nej nu får jag nog dra mig till sängs då jag är jättetrött. Behöver dess utom sova. Sängen här kommer jag!

Tagen någon gång i våras.

Snön fortfarande ligger kvar ju:)

Vad gör jag hemma? Jo jag fick mina planer för kvällen förstörda. Jag skulle åkt till en sötmupp men mamma och pappa skulle ut ikväll, så jag fick vara hemma för att dom inte ville att syrran och hennes kompis skulle vara ensamma hela natten o.s.v. Egentligen så visste jag ju detta innan... men ändå;) hehe. Så nu sitter jag här och inte gör nåt. Tittar på faddergalan emellanåt. Förlåt Felicia för att vi inte kunde ses<3 Men vi får ses en annan helg:)

Jaja, imorgon ska jag i alla fall träffa Alexandra<3 Det var fanimej längesen kan jag ju säga! Mer längesen än Felicia... Undrar om det inte är mer än ett halvår och ännu längre? Gud vad kul att ses imorrn i alla fall:)

Jag som hade tänkt uppdatera bloggen med bilder med mig och Felicia imorrn och grejer ju:) Men nästa gång;) Det får bli en uppdatering med Alex istället:') Wiie<3 Puss:*

Vill ha: (klicka för större format)




Hur nice är inte WWF-toparna egentligen?:')
Parymen Flowerbomb från Viktor&Rolf är goast
av alla parfymer jag har känt på:) Och  Ridhjälm är
verkligen behövligt! Ska ge mig ut snart och titta
på en ny då min knappt är hel snart...

Då var det åter lördag igen

Hejsan hoppsan!
Sitter i ridkläder med hö i håret. Red Farrucco på Bergahästen idag. Idag var han megatrevlig och jättefin:) Fick kläm på honom idag och Linda är så bra att rida för altså. Han lyssnade på mig hela tiden och var inte som en trög segboll en enda gång. En helt annan Farrucco än vad jag har vart med om förut. Underbart med såna dagar!
 
Hur som helst; ikväll ska jag träffa Felicia:) Saknar min underbara vän megamycket:) Vi har nog en del att snacka om eftersom att det var så otroligt längesen vi sågs igen. Kul att vi ses idag i alla fall:) Och så kommer faddergalan sen. Någon som tänker titta?

Nej nu ska jag dra och göra mig i ordning. Ska bli skönt med en varm dusch och få av sig allt hö man har i håret. Puss på er allihop:) Love you.


Jag på Farrucco i somras. Jag vet att det bara är jag som syns för staketet
är i vägen. Men det var den enda bilden jag hittade nyss. Farrucco är i alla
fall en megasöt liten P.R.E även om han knappt syns där;)

Det blir en dagens...


Dagens...
Hiss:
Idolfinalen! - Ikväll avgörs det:) Vem tar hem det? Jag tror att det kommer att bli kevin. Men vet inte riktigt vem jag hoppas på. Jag tycker om båda så:)
Diss: Tröttheten! - Ibland önskar jag att man kunde trycka på en knapp och så vips! Så försvann tröttheten. Har ju inte sovit någonting den här veckan känns det som.

Extra + hiss/ar idag: Snön ute, Meeeeeeeeegamysigt med stort M! :) Och så vill jag hissa min klass och alla söta människor. Så underbara, jag älskar er massa!:* Och även så vill jag hissa M.E.J.S´s första kunder. Alla blev nöjda tror jag:) Vi är dom bästa och billigaste:) Maila; [email protected] för mer info. Vi broderar på tyg åt er! T.ex. jackor, täcken, västar, schabrak, T-shirts. Välj oss:)

Och idag kommer Elin hit:) Var jättelängesen. Som en syster till oss. Känt henne sedan hon föddes:) Kul! <33
Elin! :D

Bra dag

Hejsan hoppsan!
Vilken kul dag det har varit idag:) Red med lärarna till julmusik i ridhuset och allting. Och så var det luciatåg och fika:) Är förvånad över att jag tog mig upp efter gårdagens fest, och att jag faktiskt inte mådde speciellt dåligt. Gårdagen då... Shit vad kul vi hade:) Och julspelen var helt enkelt bäst:) Jag och Emelie gjorde varandra sällskap både till och från festen. Det sista jag såg av henne igår natt var ur hon släpade sig själv in i sitt hus. Och idag har hon varit hemma och sovit. Emelie då;)

Hur som helst. Idag så red jag Triton, han var väl trevlig som vanligt men lite klumpig vid galoppfattningar och sånt. Men vi gjorde en rolig övning runt massa koner med bollar på. Rev man en boll var man tvungen att sitta av och plocka upp den. Sedan så skulle vi samla bollar -från hästen, och galoppa till närmaste korg och lägga bollarna. Taskigt för mig som har en typ 100 meter hög häst. Haha. Nådde inte ner för fem öre.
På tal om igår så hade vi också julmarknad på skolan. Jag bakade (med lite hjälp av min snälla mamma som skänkte ingredienser till vårt företag) "M.E.J.S julkulor". Mumsigt julgodis om jag får säga det själv. Vi sålde väl en del och så fick vi in våra första tre beställningar, brodyr på hundtäcke och handukar. Wiie! Alla blev nöjda! Använd våran broderitjänst. För mer info, maila; [email protected].

Ikväll ska jag titta på Idolfinalen och städa. Tänker även sova i helgen. Fått för lite sömn den här veckan. Har vart så mycket. Imorrn förmiddag ska jag rida på Bergahästen. Har inte vart där på ett tag nu känns det som. Men nu kommer jag igen!:D Saknat alla på Bergahästen<3

Och snart är det jullov:D Fasen vad härligt! Ska kolla mail nu. Pusshej<3

Bilder från festen kanske kommer upp. :)

Dålig dag

Hejsan.
Fyfan vilken hemsk dag det har vart. Jag orkar egentligen inte ens skriva här. Jag har nog inte mått såhär dåligt på länge nu. Jag vill sticka långt bort och låsa in mig i ett mörkt hål. Jag önskar bara att någon kunde förstå?

Aja... Igår var jag och shoppade en ny jacka och en tunika i alla fall (Tack mamma:) , glömde skriva det. Idag har det vart skolan, kom hem och skulle baka till den där jävla julfärsäljningen imorrn. Vi får väl se hur det blir. Det blev goda M.E.J.S-bollar:) Det ni;) Annars har jag väl inte gjort så mycket idag.

Imorrn blir det julspelen (julfest) i Erikstad för skolan. Kul kommer det bli. Uppdaterar på fredag eller nåt;) Vi hörs säkert en sväng innan jag åker dit imorrn eftermiddag.

Puss:*

Tack alla underbara vänner jag har omkring mig<3

Sov gott

Hejsan! Ska alldeles strax gå och lägga mig. Nyss gjort mig i ordning för natten och smörjt in mitt ansikte med en underbar creme från L´Oreal:) Och klockan är mycket. Jag som är så förbannat trött borde inte sitta här. Borde sovit för längesen. Men en jättebra film höll mig uppe. Kommer inte ihåg namnet på den men den gick på tv3 har jag för mig...

Men varför är det så svårt att komma i säng tidigt? Varför går man inte bara och lägger sig? Jag har alltid haft det problemet. Måste liksom sitta uppe och plåga mig tills jag är så trött att jag nästan blir pigg... Det är verkligen inte bra för kroppen. Jag måste skärpa mig! Imorrn ska jag sova tidigt punkt slut. Man har också lättare för att gå ner i vikt om man sover mycket har jag hört. Och dess utom är ju sömnen det viktigaste, kroppens återhämtning.

Nej nu får jag kolla mail och sedan sova min skönhetssömn! Gonatt!<3

Då var det tisdag igen

Tjo!
Har sovit flera timmar nu. Det behövdes verkligen! Var så trött att ögonen gick i kors imorse på mitt läkarbesök. Nu är jag hungrig också. Är jättesugen på falukorv och makaroner eller nåt. Fast det finns ingen falukorv hemma^^ Fan då:p
Idag är jag legid hela dagen från skolan. Missade hoppning för Anders fasen då=/ Men men... Förhoppningsvis ska vi hoppa på fredag också, även fast vi har körvecka och inte hoppvecka:) Körning är lite kul det med men absolut inget jämfört med ridningen.

Nej nu ska jag dra mig igen. Ska sminka mig, klä på mig andra kläder och kanske göra mig nåt att äta. Jag och mamma ska till Överby senare. Ska nog kolla på en jacka och ett par jeans kanske. Eller nåt annar fint. Uppdaterar senare.
Puss!

Hej bloggen:D

Heeeejsan!
Jag är tillbaka, och hur har ni det?
Jag har det rätt bra men är tröttare än nånsin. Helgen har varit helt fullspäckad! Oj oj oj vad mycket det har vart. Men kul också:) Jag och Emelie är ju bäst på att sköta stallet haha;)

Som ni vet så har jag ju haft stalltjänst på skolan i helgen och jag har bott där med Emelie. Fredag till måndag (idag). Och så ska jag ha stalltjänst den här veckan också fast nu är jag hemma. Imorrn ska jag till sjukhuset, på onsdag tar Rickard min stalltjänst, torsdag tar jag stallet och fredag tar Rickard min dag igen. Bara för att jag tog två dagar av hans. Så jag behöver bara göra en dag till i stallet nu:) Jag kommer att sakna den här helgen som har vart lite;) Haha. Vi har typ haft filmkväll varje kväll, käkat mer godis än vad som verkligen är bra, ätit massa mat, jag har provridit Emelies häst och tog några småskutt över småhinder, ja... mycket har vi gjort. Mycket som inte ens går att få ner här på bloggen. Det har vart annat folk på skolan också. Både trevliga och otrevliga. Med dom trevliga var det trevligt (nähä? haha). Nåja nu är helgen hur som helst över. Men jag och Emelie ska jobba på Nuntorp två dagar på jullovet så då kanske det blir favorit i repris:D Haha. Kul ju, och så får man pengar för det.

Idag har jag ju jobbat i stallet då. Och så blev jag hämtad från skolan runt 18.00. Kom hem, tog en dusch och kollade på Prison Break. Lika spännande varje gång! Och vad skönt det var att stå och duscha läänge i sin egna dusch. Även om jag önskar att vattnet kunde bli snäppet varmare, jag vill gärna ha sådär så att man bränner sig lite. Skönt ju!
Jag kommer att ha tid till bloggen varje kväll för utom torsdag kväll/natt den här veckan tror jag. Bra va? Så det blir inget mer bloggstopp, wiie:) Känner mig glad för det. Nu ska jag gå igenom massa mail och kolla min bilddagbok. Vi hörs imorrn!

Hoppas att ni hade en trevlig helg!



Emelies häst Rominta blir ren om benen;)

Fler bilder från helgen samt idag: (klicka på bilderna för större format)


Idag:
Tack för dom megagoda morotskakorna Jessica!
Emelie städar badrummet i lägenheten vi bodde i;)
Söta Anna jobbade på skolan hela helgen:) Wiie:D

Vi hörs snart igen<3

Så nu håller jag på att packa och ska snart fortsätta. Har även packat ner filmer för helgen:) Det ska ändå bli rätt mysigt att gå där bland hästarna i helgen. Kanske... Missar där emot kalas och allting i helgen:/ Hos Felicia och Amanda, har ju inte setts på evigheter! Igen. Synd. Men ska i alla fall ses jag och Felicia någon helg snart igen bestämde vi:) Typ sova över och så. Kan behövas, vi har inte pratat eller setts på fem år känns det som. Fast sist gång var ju för kanske 2 månader sen;) Men ändå. Förr, när vi var mindre träffades vi typ varje dag. Vi bodde även grannar på den tiden. Underbart var det!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och både packa klart och plugga. I morgon ska vi disikera (stavas det så?) delar från häst igen. Och så ska vi hoppa igen:) Och så blir det bakad tårta av Matilda för hon fyller år imorrn. Grattis till underbara Matilda:D<3 Hoppas hon får en megabra födelsedag! Och grattis på Amanda och Henrik fast jag missar kalaset i helgen p.g.a stalltjänsten. ;)

Nu får jag gå. Håll ut med att jag inte hinner blogga nu på några dagar! Hinner nog slänga in några blogginlägg under måndag kväll samt tisdagen. Men sedan blir det stopp igen fram till torsdag kväll. Kommer sakna bloggen lite:) Men vi hörs ju snart igen!

Just det ja... jag lovade ju er...

Dagens...
Hiss: Trevliga busschaufförer! - Såna där trevliga som alltid hejar glatt eller pratar och för ett samtalsämne med en när man sitter längst fram i bussen (dock kan det vara lite påfrestande att diskuttera om man vill sova på bussen, om man ska långt). Visst är det tur att såna trevliga människor finns? Riktiga glädjespridare! Tänk om alla sura och riktigt otrevliga chaffisar kunde se upp lite mer till dom?
Diss: Plugg! - Ååååh vad jobbigt... Någon mer som är lika trött på pluggande och jobbiga uppgifter som jag är?

PUSS på er:*

Bloggstopp i en vecka

Heej!
Äntligen bloggar jag. Jag packar och förbereder inför helgen eftersom att jag nu ska ha stalltjänst hela helgen +nästa vecka till fredag. Därför kommer jag knappt hinna blogga. Håll ut! Jag kommer tillbaks! Kanske kan skriva något enstaka inlägg på någon skoldator men knappt... Får se:)

Hur som helst. Idag har jag bara vart  i skolan. Inte hänt nåt särskilt för utom att jag och Rickard bytte stalltjänsthelger. Skulle egentligen haft helgen vecka 2 men det blev nu istället. Så är det när man går på Nuntorp:)

Nej men nu får jag gå och sätta på en tvättmaskin. Vi hörs sen! Då blir det även dagens hiss&diss m.m.


Mitt i natten

Hejsan!
Sitter mitt  i natten även om jag har skola imorrn. Men jag ska snart krypa till sängs. Börjar dess utom 12.20 imorrn. Megabra!

Min katt har ett jääättesvullet öra. Nu har svullnaden utanpå örat spruckit och varar men nu är han jättesvullen inuti. Lille vän:/ Så det blir veterinären för honom imorrn eller på fredag. Han är hängig men äter, dricker och tvättar sig i alla fall:) Några bra tecken ändå.

Och aj vad det bränner i min nacke. Jag är helt stel i min nacke, det är jag jämt. Så nu har jag sån där... vad heter det... Hell-nånting-balsam i nacken. Det känns som om nacken brinner kan jag lova! Förstår varför ordet "hell" är med i krämens namn. Hehe.

Nej nu ska jag dra mig. Tjingeling!


Söt scarf från forever21:)

Nu är jag hemma...:)

Hej hej igen:)
Har kommit hem, hunnit äta en skål flingor och tittat lite på TV. Nu sitter jag här. Underbart att vara hemma igen. Skoldagen idag har känts sådär tråkig och seg. En sämre dag än andra. Det har inte vart några hästlektioner=dötråkigt. Usch vad jag är skoltrött när det gäller vanliga tråkiga ämnen. Känner ingen motivation alls nästan. Måste skärpa mig. Idag sket jag i laggårn även fast jag har min eftermiddagspraktik idag. Skulle stått och mjölkat nu. Men jag "visste inte". Hehe. Där emot känner jag ganska stor motivation till häst, etologi och svenska. Men alla andra ämnen... uuuusch på dom. Ibland kan man tro att jag pluggar jordbruk, eftersom att vi är tvugna att läsa lantbruksdjurs skötsel (mest kor och grisar), göra praktik i laggårn och se på när man kastrerar smågrisar. Jordbrukseleverna på Nuntorp är ju inte tvugna att läsa hästkurser? Dom kan inte ens läsa hästkurser tror jag? Vi är både tvugna och kan välja till lantbrukskurser... Jooobbigt. Blir så trött på det! Och nu funderar dom på att ta bort lantbruksdjurskursen så att den inte är obligatorisk. Känns ju jävligt kul nu när vi läser den och har läst halva den kursen redan. Jävligt kul. Inte. Jag blir arg rent ut sagt!

Nej nu ska jag släppa mina negativa tankar om skolan. Efter skolan idag så gick jag och några andra muppar och tittade på film på Emmas internatrum innan jag åkte hem. Ice age 2 är heeeeeelt underbar! Eller hur?:)

Antonia:)


Ice age:'D Sid är min idol!:) (dålig bild men det
är mobilkamera)


Emma datanördade lite under tiden också;)

Maha;D

Tjenare gott folk!
Sitter i skolan med nu 2 timmars ledighet p.g.a att våran hundlärare är sjuk. Sönt att slippa lektion men ska man sitta här på biblan i 2 timmar liksom? Något hittar man väl på...

Hur som helst... Har haft svenska på morgonen och efter det inget mer. Är så hungrig att jag tror att magen vänds ut och in snart. Usch! Men jag får bita ihop fram till lunch;) Vad har ni för er denna förmiddag då gott folk?

Vi hörs där hemma. Puss<3

Pöss!

Gonatt på er alla läsare!:) För nu går jag till sängs med en bra bok och läser tills jag somnar. Så mysigt!
Natti:*


Min katt är skadad på örat:/ Han har ett sårigt och
varigt öra. Så är det med utekatter som hamnar i
slagsmål med andra katter hela tiden... Kattjäklar;D
Nu ligger han och myser på madrassen under min säng,
han har typ vart svag och sovit hela tiden de senaste
dygnen... Krya på Misse!

Nuntorp=lekis:D

Haha våran klass är inte speciellt normal... Kolla in förmiddagen i bilder: (Klicka på bilderna för större format)

Emelie inledd
förmiddagen med
att leka med skolans
pilatesbollar!
Vilket hon tyckte var mycket roligt...
"Men hallå vad håller du på med då?"
"äsch skit i dom nu"
"Wiiiiiiie vad kuuul, teeesta!"
Favoritbollarna!

Emelie: "Matilda testa nu det här! Åka kana på bollarna! Så jäääävla kul"
Matilda: "wiiiiie" "aaaj jag slog i huvudet i stolen" "hahahah".
Alla: "mahahahahah"
Michaela: "bäst att filma allt"

Såhär mysigt hade vi det på rasten!:)
Smygfoto på lärarna där borta! Jam an kan tro att det här är dagis. Men vi har himla kul på hästlinjen! Och sedan började alla hoppa runt på dom där bollarna... Sedan hade vi även redovisning. Och idag har jag, Mikkan och Emma (Jessica är hemma och är skadad) äntligen kommit igång med hemsidan för vårat företag! megabra kommer det att bli! Snart är hela alltet klart! Underbart!

...Efter skolan åkte jag med Emma och Kristoffer till stan (Trollhättan) och där träffade vi även på Rickard. Vi kollade in lite saker på Åhléns. Efter att Rickard gick bort till körskolan och skulle ha teori så gick vi andra och åt middag på Grillhouse. Mums!

Och för en stund sedan hann jag träna:) Nööjd *tummen upp*.
Vi hörs hör ni! Puss:*

Julpynt på bloggen:)

Nu har jag i alla fall ändrat lite färger och header på bloggen. Nu byter jag ut det rosa mot juligt rött... Tyckte det passade bra såhär nära jul:) Även om det är väldigt enkelt och designen inte är ändrad helt och hållet så får det ändå duga så länge:) Vad tycker ni då? Jag kanske ska ändra bakgrund... får se vad som mer händer;) Åh vad det är skönt att slippa det rosa!:) Tröttnade änna... Wiie^^,

Pusshej:*

En mycket händelserik skoldag...

Hejsan!
Kom hem för ca 40 min sedan kanske. Nyss messat med Michaela angående Jessica och det var allt hyffsat bra med henne! Vilken tur! Jo... Det började såhär att vi hade hopplektion i skolan. Vi galopperade hästarna på fyrkantsspåret en hel del. Och Jessicas häst Cherokee fick rådamp och Jessica åkte av. Jessica skrek av smärta i ryggen och kunde inte röra på sina ben till en början. Ambulans +ambulanshelikopter fick komma. Så hon och Michaela åkte iväg till Uddevalla (jag som trodde det var NÄL för då hade jag ju kunnat komma eftersom att jag bor granne med sjukhuset NÄL). Hehe. Vi andra fick ta in våra hästar efter detta... Sedan så fick vi som ville rida en timme och komma försent till lunchen. Det andra alternativet var helt enkelt att skippa hoppningen. Men jag, Paulina, Emelie och Matilda valde att sitta upp på hästryggen igen. Triton kändes seg och väldigt trött idag. På lektionen som avbröts av olyckan kändes han het. Men på hoppningen med Paulina och dom så kändes han hur jäkla seg som helst. Men men. Vi frick hoppat lite i alla fall:) Och Jessica får krya på sig och jag hoppas att det inte var alltför allvarligt<3 Lilla gumman!:/ Vad rädd jag blev när hon inte kunde röra sig!!

Hur som helst... Idag tänker jag dansa på dansmattan (playstation 2) och motionera:D Träna med hantlarna o.s.v. Undrar vad jag ska käka till middag idag? Sallad kasnke? =) Eller så blir det rester från igår haha;) Och så har jag hittat min drömhäst i en annons! Synd bara att jag faktiskt inte har några pengar till en häst just nu...

Ha det!


RSS 2.0