Det drar ihop sig...

Jag har haft en helt underbar kväll med avslutningsmiddag och underbara människor! Fattar inte hur mycket jag kommer att sakna dem...

Vi hade i alla fall kul och lärarnas föreställning var grym! Bilder kommer upp när jag har tid. I morgon tar jag studenten. På kvällen blir det till att dra till götet och festa I think. Nice nice. Kommer lipa halva dagen också. Jag har nästan ångest! Men är väldigt förväntansfull... Behöver aldrig mer plugga i hela mitt liv:)

Natti:*

My phone is missing.

Åh, jag är klar med hästkursen nu!:) Helt lovely! Jag är klar med skolan fatta?:D Okej, vissa ämnen kunde jag engagerat mig bättre i... men vadfan! Jag fick VG i häst och det är jag nöjd med. Trodde jag skulle få sämre på ridning/körning faktiskt!:) Men icke. Undrar vad jag hade fått för betyg om jag hade varit lite mer i skolan och gjort mer... Fasiken då.

Hur som helst så är det min sista skoldag i morgon. Jag har kommit på att jag kommer att lipa på studenten. Jag kommer att sakna allt och alla! Inget kommer att bli sig likt efter studenten. Men jag är också väldigt flrväntansfull och längtar som en tok till nästa fas i livet! Livet EFTER allt liksom! Efter skolan... Woho!

Idag har jag shoppat, liksom igår. Shoppade det sista till studenten. Igår blev det klänning till studentmiddagen som är i morgon kväll och lite småsaker. Idag blev det smyckena, BH, hårprylar och smått och gott. Jag kommer vara så jävla snygg på studenten. Maha! 
Och igår tappade jag min mobil på Överby köpcenter!!! Någon jävla snorunge som inte har råd med egen mobil och vill sabotera för mig och inte kan lämna in mobilen har den! Blir så jävla arg på sånt. Vafan, hittar man en mobil i ett provrum så lämnar man väl in den? Ärligt talat så hade jag gjort det. 99% av mitt liv finns liksom i den där mobilen!! Jag vet tat det är helt sjukt men jag är beroende... Så igår kväll fick jag köpa nytt simkort med nytt nummer och fixa alla nummer på min kontaktlista igen.

Syrran är jävligt gullig och lånar ut sin mobil till mig. Tack sweet:*

Nej nu ska jag siva. Godnatt.

Underbara islänningar

Åh vad roligt jag har haft idag! Idag har vi ridit islandshästar på Skansens gård med klassen:) Och jag bara säga att det var nog det roligaste jag har gjort på länge! Islandshästar blev jag helt såld på altså... Har ridit islandshäst en gång innan. Skitskoj! De är ju speciella små ponnypluttar och inte alls vad man är van vid.

Efter turridningen åkte jag och Jessica till stallet. Jag hoppade Levitona, en liten utmaning men jag kämpade banimej på bra! Och det var roligt att verkligen ha något att kämpa med den här gången. Så jag hoppas på att kunna hoppa henne nästa vecka också:) Efter hoppningen avmaskade vi hästarna och så red jag stjärnan Sandokan som var så jäkla trevlig. Han har bara bockat med mig och varit skitsur i två-tre veckor med mig men nu var han glad och super! Vi gjorde både passage och skänkelvikningar som gick som en klocka! Vi har haft stora problem med skänkelvikningarna. Och han lyssnade t.o.m ordentligt idag, och tog halterna med lätthet och ingen nonchalans. Jag satt nog bara och log brett när jag red idag. Även under hela islandshästturen. Det har varit en mycket bra dag idag.

Och det är 3 dagar kvar till studenten. 3 DAGAR! Är glad åt det men jag kommer att sakna Nuntorp, många lärare och speciellt min underbara klass. Har haft tur som har fått lära känna dem!

Puss och godnatt på alla läsare.

Första jobbdagen

Woho jag har jobbat min första dag på Buddy´s idag! Och jag överlevde! Stort och krångligt system, extreeemt mycket att hålla reda på men kul! Man lär sig nog:) Jag hoppas att de gillade mig! Mycket trevligt och roligt folk där. Personalen tog väl hand om mig och jag är ganska snygg i skjorta och väst ändå(Y) Serverade många jag kände som var där, riktigt kul! Men nu måste jag sova. i morgon väntar en ny dag. Både hemma och på Buddy´s. Gött.

Natti.

Och jag är glad. Har ännu en sak på gång. Men mer avslöjar jag inte. Haha mitt liv går i full rulle just nu! And I like it!

Underbart

Farligt nära till hästskötarexamen. Och jäkligt nära till studenten. Oj så förväntansfull! Oj, oj, oj! Jag är 18, nästan 19 år. Har hela världen och livet framför mig. Och jag känner mig fri. Vilken feeling!

Dock är jag livrädd att jag ska faila på hästskötarexamen. Help me!!

Woho

Jag har haft en hästfri helg, och det känns konstigt!:O
Kom hem för en stund sen. Har jobbat hos pappa idag och igår kväll:) Idag stod jag i baren och skötte den t.o.m själv ett tag! Stolt över mig själv, haha. Roliga kunder också. Nästa helg ska jag provjobba på Buddy´s bowling,restaurang&bar! Jag liksom?:) Dock inte som bartender, haha! Men jag hoppas att de tycker om mig där! Så håll tummarna för att jag får jobbet på Buddy´s... Vore väldigt bra.

I torsdags blev det utgång med Emelie och Lisa också. Kvällen blev galen som alltid! Men lika kul som alltid också. Den kvällen fick mig på bättre humör:) Är fortfarande extra glad. Tänk vad en utekväll kan göra för underverk. Man behöver nog ha lite för kul titt som tätt! Men nu ska jag inte gå ut försen studenten. Om ca 2 veckor.

Puss på er.

Jag kan konsten att försova sig

Åh vad trött jag blir på allt! Varför ska jag försova mig varje dag till skolan som är viktigare än någonsin nu? Min mobil hade tydligen hackat och haft sig inatt (JÄVLA SONY ERICSSON, ska aldrig nånsin köpa en mer) så ringde aldrig. Idag skulle vi ju gå igenom allt inför hästskötarexamen som är nästa vecka. Och jag behövde verkligen det där. Frågan är om jag nu ska skita i hästskötarexamen och slippa oroa mig för att göra bort mig totalt eller försöka och plugga gärnet den här veckan? Men när ska jag hinna plugga!? Jag har ju så mycket annat. Får väl lägga tid till det och skjuta lite annat åt sidan i så fall.

Annars är allt bra. Det är vår på riktigt och igår rejsade jag och Sandokan med Sandra och Bucanero på stubbåkern. Det var helt underbart! Och Sandokan, vilken jäkla fart han fick! Man får passa på nu medans man fortfarande kan rida på åkern innan de plöjer.

Ikväll ska jag och Emelie träna. Ska bli skönt, det var ett tag sen jag var på F&S nu.

Nej nu får jag hoppas in i duschen så att jag kan dra till skolan och vara med på lite i alla fall.
Puss på er:* 

Livet är nice.

Det är inte klokt vad oengagerad och oaktiv jag har varit på min blogg det senaste! Jag har inte haft tid och det är skönt att inte känna pressen att man måste, måste, måste blogga och kolla fejjan hela tiden. Det finns andra saker i livet också:) Haha nu lät det som att jag lägger ner helt men icke! Jag har bara en intensiv period i mitt liv just nu. Det är läskigt nära till min student bl.a. Och nästa vecka gör jag hästskötarexamen som jag hoppas på att klara! Det är massor som ska göras inför den. Massor, massor. Och massor med historiarbeten. Men åh så underbart när skolan är över!:) Men jag kommer att sakna hästlinjen nåt oerhört tror jag. Det har jag kommit på nu.

Och jag ska provjobba på Buddy´s Bowling,restaurang&bar nästa helg! Nervös men hoppas på att det ska gå bra!:) Går allt bra så får jag förhoppningsvis jobbet. Stort tack till Josefin och hennes man som fixat det här åt mig! Så jäkla tacksam är jag! Så nu till helgen blir det till att träna på att bära tallrikar och briskor för fullt. Tur man har en far i retaurangbranchen. Wie! Och nu i söndags, på tal om jobb, så höll jag i en privatlektion igen! Det var riktigt skoj faktiskt. När man har 4 personer som koncentrerar sig till max och spetsar öronen för att lyssna på mig. Lilla jag liksom? Eller jag är väl inte så liten, men jag känner mig liten inuti ibland. Inte en ledig dag har jag haft på 2 veckor. Men så är det ibland. 

Och nu är det vår för fullt ute! Varmt som fan och alldeles soligt och underbart. Idag red jag på fältet med Johannas häst Jol:) Josefin red sin Sandokan idag och Johanna tog Financiera, en lektionshäst hos Linda. Katarina och Sober var med också! Himla trevlig tur. Jag känner så många fantastiska människor. I skolan, i stallet, i stan, runtom mig... Över allt finns dem. Och jag är så tacksam för att var och en finns!

Puss på livet.


Jag och Johannas Jol innan hon köpte honom:)

Synskt köp




Vad kan det vara i shoppingkassen och kartongen?:) Mina studentkläder såklaart! Min studentklänning hittade jag äntligen på Petronellas i onsdags! Kunde inte hittat en mer perfekt klänning. Det läskiga var att jag hade letat hela, hela dagen. Jag hade börjat tappa hoppet. Mamma och syrran fick stå ut med mig och springa som tokar med mig i alla möjliga butiker. Jag hade bara tre veckor kvar till studenten och paniken började komma med en rädsla för att inte hitta en klänning jag gillar. När vi till slut satt och tog en fikapaus, sa mamma att hon plötsligt fick en bild i huvudet och beskrev en klänning som hon inte ens hade sett innan. När vi sedan åkte in till stan i stället för att fortsätta leta på Överby så går vi in på Petronellas bara för att. Då utbrister hon "där är den ju!". Då var det exakt samma klänning som hon hade beskrivit att hon hade sett i huvudet. Jag börjar seriöst tro att min mamma är synsk på riktigt. Hon brukar oftast ha rätt och känna på sig rätt saker. Klänningen var i alla fall jättefin och den satt så perfekt på mig. Jag älskade den. Det stod verkligen Sabrine på klänningen. 

Så det var faktiskt tack vare min mamma som jag hittade klänningen! Igår var vi ute och letade skor. Jag hittade dem! Supersnygga och passar perfekt till min klänning!
Dock tänker jag inte visa min studentoutfit försen det är dags. Thihi;) 

Kan ni fatta, jag tar studenten den här månaden!

Hästhelg!

Vilken helg... I fredgs la jag mig nog halv tre (filmkväll) för att jag tänkte att jag kunde sova ut på lördagen för en gång skull. Haha, tror ni inte att min mobil ringde klockan sex på morgonen i lördags morgon då? Jag tänkte att nufan har det hänt något nånstans. Då var det från stallet där Frida undrade om jag kunde jobba i stället för henne då hennes son hade blivit sjuk och skulle till sjukhus. Så det var bara att hoppa upp ur sängen, klä på mig, käka en macka och sticka. Tur att Johanna kunde hämta upp mig som ändå skulle dit tidigt! Visst visste jag att jag skulle vikariera lite på några enstaka nybörjar och ridborgarlektioner då och då framöver men denna dagen var det verkligen allt!

Det var mina första lektioner jag skulle hålla i nånsin och jag hade 4 stycken. Två dressyrlektioner, en nybörjargrupp och en rutinerad (shit vad nervös jag var innan!). Sedan en privatlektion för någon som inte hade ridit aktivt på 12 år, och sist men inte minst skulle jag hålla i en banhoppningsträning! Jag trodde att jag skulle dö när jag hörde det men jag överlevde faktiskt och det gick faktiskt bra:) Eleverna sa att de godkände mig som instruktör och privatridaren sa att hon gärna ville återkomma för en ny privatlektion någon gång och att hon var nöjd och att det kändes jättebra! Haha, vilken tur och vad skönt det var att höra. Jag var förvånad över mig själv att jag ändå, som vanligtvis blir lite osäker på mig själv, kände mig så säker och kunde besvara elevernas frågor o.s.v.

Efter arbetsdagen red jag ju Sandokan:) Trevlig herre som alltid!

Jag var helt färdig på lördagen eftersom att jag hade fått så lite sömn. På söndag morgon stod jag ändå i stallet 7 på morgonen igen. Dags för arbete som vanligt. Malin hjälpte mig med mockningen och fodret. Skönt att ha någon som man känner som hjälper en i stallet:) Red Levitona och Bailador efteråt också. Bailador, vilken häst! Den kan samla sig som ingen annan unghäst bannimej!! Gosh, honom skulle man ha! Vilken energi. Tror vi låg ner i kurvorna första halvan av ridpasset. Heheh...

Idag red jag en lektion på Jarita (gick sketabra!) och så jobbade jag Levitona efter. Hon var trevlig idag! Herregud vad jag rider och ar mig nu för tiden. Men det är bra för mig att hålla igång såhär mycket. Älskar det! I morgon blir det Sandokan igen! Josefin och jag ska dela tiden med honom, känns görbra.

Nej nu avslutar jag mitt lååånga inlägg. Helt otroligt att ni har orkat läsa er ända hit ner!

Bjussar på en mysbild på Sandokan i vårsolen!:) Visst är han ren och fin? *host*
Och en grej till! Han lärde mig göra passage här om dagen! Vilken duktig läromästare:)


Skärtorsdag

Jag har suttit på fem hästar idag! Visade fyra hästar åt Linda för ett par kunder. Hm... Väldigt speciella människor får man säga. Tråkigt när de ska vara otrevliga och ha sig. Nåja:) Sist men inte minst red jag ju Sandokan. Oh, vilken häst han är! Så trevlig så det inte är klokt. Han kan sin sak den mannen!

I morgon ska jag till en klasskompis och hälsa på lite. Vi ska linda ben (på hästar) och knoppa manar på tid. Man måste ju vara bomsäker på allt inför hästskötarexamen. Och nu kan jag ÄNTLIGEN säga: Jag tar studenten den här månaden! DENNA månaden! Jag längtar såhääääär mycket!

Vad ska ni hitta på i påsk?


RSS 2.0