Jag kan konsten att försova sig

Åh vad trött jag blir på allt! Varför ska jag försova mig varje dag till skolan som är viktigare än någonsin nu? Min mobil hade tydligen hackat och haft sig inatt (JÄVLA SONY ERICSSON, ska aldrig nånsin köpa en mer) så ringde aldrig. Idag skulle vi ju gå igenom allt inför hästskötarexamen som är nästa vecka. Och jag behövde verkligen det där. Frågan är om jag nu ska skita i hästskötarexamen och slippa oroa mig för att göra bort mig totalt eller försöka och plugga gärnet den här veckan? Men när ska jag hinna plugga!? Jag har ju så mycket annat. Får väl lägga tid till det och skjuta lite annat åt sidan i så fall.

Annars är allt bra. Det är vår på riktigt och igår rejsade jag och Sandokan med Sandra och Bucanero på stubbåkern. Det var helt underbart! Och Sandokan, vilken jäkla fart han fick! Man får passa på nu medans man fortfarande kan rida på åkern innan de plöjer.

Ikväll ska jag och Emelie träna. Ska bli skönt, det var ett tag sen jag var på F&S nu.

Nej nu får jag hoppas in i duschen så att jag kan dra till skolan och vara med på lite i alla fall.
Puss på er:* 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0