Dubbelsuck

Gosh. Dålig dag idag. Och jag vill leta lägenhet. Idag har jag shoppat. Och hälsat på mormor. Och hälsat på Anna. Och varit extremt trött. Och förjävla arg. Jobbade igår. Kom hem vid halv 4 i morse. Nu är jag trött och borde sova. Vi höres!


Tlött Sabbe...

Det blir ingen utgång idag:) Orkar inte. Blir innesittarkväll framför TV:n. Skönt!
Idag har jag cyklat ut till stallet. Riktigt kalasbra! Cyklar jag dom milen varje dag så når jag snart min målvikt tror jag;)

Haha nä jag orkar inte skriva mer. I morgon ska jag stå i stallet 7.45 för att bada Farruco som jag och Linda ska åka till Skara med. Hältan har varat i 3 månader. Not good.


PUSS:*

Foton av Sara

Bara för att min syster är grym! Hon står för alla korten med hennes nya Canon. Här kommer lite bilder på mig som lyckligast...


Jag och älskade Sandokan. Är verkligen glad att jag har fått lärt känna
den här hästen. Lika glad som att ha fått lära känna hans ägare:)





ALLA bilder är från sarabc.blogg.se!!!

Brunch

Om en timme kliver jag på bussen ner till stan för att bruncha med mami. Trevligt! Jag är sugen på tacobuffé på Ät-bar;)

Och skulle jag välja att se ut som någon annan än mig själv... så skulle det vara Miley Cyrus, just för att hon är så vacker. Ge mig ögonen, och ge mig håret tack!


Party vs. inte party

Gah, jag har ett dilemma. Utgång på torsdag eller inte utgång? Mina vänner är så övertygande jämt... Borde inte egentligen men jag blev sjukt peppad på det. Efter sist gång så lovade jag mig själv att inte gå ut på väldigt länge. Hm... Vilka problem jag brottas med va!

Idag har jag fikat med Anna på Överby, sedan blev det middag på Briggen<3:) Gott! Fick köpt mig en ny piercing efter att ha tappat den förra när jag red. Hade bara en nit hemma och hur snyggt är det med en ful nit i läppen? Hur kunde jag ens tycka det förr? Ibland funderar jag på att ta ur den och låta den växa igen helt... Som om det är dags att växa upp. Men alla säger ju att den lilla pärlan i läppen är så fin?:)

Efter Överby blev det en sväng hem till Felicia. Trevligt!

I morgon ska jag skritta ut på Dudo som är Josefins och lite mitt nya projekt. Att sätta igång honom. Våran lilla Sandokan är fortfarande halt men dock var han bättre idag! Åh, jag ska börja tömköra honom senare. Vad jag längtar! Ska jobba mycket med rakriktning på mannen. Tömkörning är ju så bra och nyttigt för både människa och häst. Det är ju så bra att man ser hästen från backen samtidigt som den jobbas också.

Hm nu kom tanken om torsdag igen... Party eller inte?

Puss:*


Antonia, jag och Emelie på Backstage våran studenthelg:)

Tisdag

Åh idag ska jag ta en fika med min kära vän Anna<3 :) Blir en sväng på Överby. Då ska jag passa på att lämna in min cykel på lagning också. I sommar ska det cyklas flera mil! 
För övrigt så är jag på bra humör idag.
Och på lördag ska jag jobba på restaurangen i Lilla edet! Det vankas trubadurafton, då ska lilla Sabrine få agera bartender (help!). Men det är bra, pappa lovade mig en hel del jobb hos dem i sommar så jag är givetvis görglad för det! Tur jag har min far:) Jag tar allt jag kan få ju. Dock är det synd att jag missar bowlingkvällen med stallgänget på lördag.

Nej nu ska jag duscha och fixa mig. Jag sov lite länge idag. Drömde sjuka drömmar om att jag var en utvald att jaga och besegra en ond vampyrdrottning så att vampyrfolket kunde andas ut. Drömmen var lite av en blandning av True Blood och Harry Potter haha! Mysko. Aja, bye.


HAHA! Tänk att man gick och såg ut sånhär förra
sommaren? De berömda shutter shades:en! Hur
kunde jag tycka att det var snyggt ens? Jag hade
min lilla period den sommaren, heheeh...

Det är livet

Åh om en stund drar jag till stallet! Jag älskar att jag har ett sånt fantastiskt liv med glädjen att leva med hästar. Det är verkligen livet det. Skulle kunna tillbringa all min tid med hästar, 24/7, lätt utan problem. Jag är så glad att jag har något jag brinner så mycket för.


Vackra Duque.

Ba ba ba

Åh, jag har fått dille på Miss Li! Störtskön musik, störtskön röst:) Hennes musik tillhör inte den musiken jag vanligtvis brukar lyssna på så jag vet inte vad som händer med mig. Men sketabra är hon!



Nytt utseende

Yes! Äntligen uppfräschad blogg:) Känns mkt bättre;)

Uppfräschning

Ja! Bloggen ska fräschas upp! Och förlåt för dålig uppdatering. Men det känns förjävligt att blogga i en blogg som ser så tråkig ut som min gör! Designen har legat här alldeles för länge nu tycker jag. Bort med detta! Det kommer nog ta sin tid men förändring ska ske.

Idag hämtade Josefin upp mig kvart i sju i morses så drog vi till stallet. Vi släppte våra (okej, Josefins häst är inte min, bara lite haha!) hästar på sommarbete!:) Finally! Jag och de flesta andra tycker att de borde ha kommit ut för längesen men alla tyckte visst inte lika;) Det har ju absolut funnits tillräckligt med bete i flera veckor nu. Men nu är de ute i alla fall och det är det viktiga. Så skönt! Allt blir så mycket enklare. Det bästa är att slippa mocka ur boxen. Underbart!

Sandokan är för övrigt fortfarande halt, tråkigt. Tur att veterinären kommer om några dagar, då ska han få kolla igenom hela hästen banimej.

Vad har hänt annars de senaste dagarna då? Jo jag har jobbat en hel del på Bergahästen i veckan. Idag var jag uppe med gänget i privatstallet som sagt. Vi käkade frulle ihop och sånt. Mys! Senare på dagen fick jag tjötat lite med Charlotte, Anders och hela det sköna gänget. Störtsköna allihop. Längesen! Saknat dem, och jag tror att Anders är jätteglad för att jag bloggar om honom som jag lovade;)

Sommaren är i full gång. Lovely. Och självklart glömde jag min kamera idag. Typiskt.

Puss:*


Ett par år gammal sommarbild.

Första riktiga sommardagen


Idag var det sommar! Äntigen! minst 22 grader varmt! Underbart! I morgon kanske kameran åker med upp till stallet... får hoppas på lika fint väder som idag då!

Argglad.

Wiie är glad och arg på samma gång! Knepig känsla!?
Det som gör mig glad är att alla BHar är för stora för mig! Samt byxor... Det måste ju bara betyda en sak! Att jag har krympt! All ridning och träning har gett resultat! Och ändå har jag inte ansträngt mig värst mycket i syfte att jag ska minska i vikt? Jag har inte orkat brytt mig lika mycket om min vikt på sistone och det är först då som jag verkligen går ner haha! Skitkul tycker jag. Tänk vad jag ska rasa i vikt om jag verkligen anstränger mig på alla fronter nu. Måste kämpa. Det här gjorde mig ju ganska motiverad om man säger så. Speciellt när mitt midjemått har minskat ett antal centimeter också! Happyface! 

Det som gör mig arg där emot är... att jag inte har något att ha på mig bara för det!! Nu ska jag åka och rida och min älskade sportBH är borta! Hittar den inte... och alla andra BHar jag har när jag rider är så stora att de inte ens sitter åt när man knäpper på sista knappen! Eller så hjälper dem inte ens... Det gör mig pissed! Jag gillar inte att rida i mina fina vardagsBHar, det är inte lika bekvämt att sporta i dom jue... Men nu har jag inget val. Dampanfall säger jag bara! Och som det lilla pms-barn jag är... Så är såna här saker inte roligt om man vistas i samma rum som mig! Dags för en shoppingtur någon dag kanske? Måste inhandla lite plagg som faktiskt passar;)

Köss på er gott folk.

På stan med Felicia

Åh vilken go dag det har varit idag! Felicia, du gjorde verkligen min dag! Tack! Fattar inte att vi inte ses oftare:) Men allt har ju haft med skolan och allt att göra. Nu har jag tagit studenten och hon får snart sommarlov, då jävlar! Vänner är bland det finaste man har<3


She´s amazing! (I somras...)

Nice lördag

Idag har det varit en bra dag:) Satt uppe ända till halv 4 i morse och kollade på Mannen som kunde tala med hästar som visades på tv. Jag har den filmen men kunde inte slita mig från tvn... Det är den finaste filmen som finns tycker jag! En klar favorit. Sov i några få timmar, åkte sedan hem till sötAntonia för att hämta mina kläder, skor och smink samt tandborste. Äntligen säger jag bara, vad jag har saknat mitt smink haha! En dag utan det... ojoj. Det blev ju utgång i torsdags och då bestämde vi att jag skulle sova hos Antonia natten till fredag. Men av någon anledning hamnade jag inte hos henne på natten. Så mina kära ägodelar blev kvar hos henne. Gosh, vad skulle jag göra utan min älskade underlagscreme?:)

Vid 4 åkte jag och Nathalie och handlade kött och lite smått och gott till grillkvällen vi hade ikväll hos Josefine.  Lyckad kväll, mycket trevligt med alla brudar! En hel del tjöt och skratt. Mys!
Tog med mig kameran men glömde knäppa kort! Haha! Tack för en trevlig kväll tjejer!

Galen utekväll...

...som alltid!:) Och kul hade vi. Tack alla människor som gjorde min kväll igår!


Digital

Nu har jag jobbat i stallet i två dagar då Frida som egentligen jobbar var sjuk. Hästlivet är underbart ändå... Igår knäppte Linda lite bilder på mig och Digital till försäljningssidan på hemsidan. Linda hade rätt i att hon trodde att jag skulle gilla honom, det gjorde jag. Men han är tamejfan som en enveten ponny! Envis och lat som tusan, orkar liksom inte bära upp sig. Som jag fick kämpa! Svetten bara rann haha. Han är absolut ingen typisk Sabrine-häst... Men ändå gillade jag honom. Han är charmerande på sitt vis och ett bra val för någon som vill ha något att jobba med. Han är fin när han väl är fin. Med rätt person är han nog sagohästen. Jag red honom idag också. I slutet av passet gick det faktiskt bra. Då slutade han hänga sig i bettet och bara dra. Ni ser ju på bild 2 hur gärna han vill hänga sig på bettet. Och vad snygg han blev i de röda benlindorna som jag fixade på honom:)

 

Och livet fortsätter...

Mitt liv. Fasiken vad man funderar över sitt liv egentligen. Är det bra eller bara onödigt? Jag tror att man varken ska tänka för mycket eller för lite. Oro är onödigt. Och att bry sig om saker som gör livet surt är också jävligt onödigt. För det är ju då livet känns jävligt surt. Jag har bestämt mig för att älska mitt liv och framför allt älska mig själv. Sedan jag bestämde mig för det så mår jag sjukt bra och tycker faktiskt att jag lever ett fantastiskt liv! Även om jag inte är mångmiljonär, även om jag inte ser ut som en supermodell (inte för att jag har det som livsmål) och även om jag inte har nått alla mina livsmål. Man har hela livet på sig att nå målen. Eller åtminstone halva. Det beror på vad man har för mål och drömmar. Men saker och ting kan alltid förändras och livet blir aldrig någonsin som man tänkt sig. Tyck inte att livet är surt för att du har en sur period i ditt liv. Du kan egentligen inte säga att livet suger försen du har levt klart det tycker jag. Det är när man är gammal och har det mesta bakom sig som man egentligen kan utvärdera livet. Om det sög eller inte. Motgångar får vi alla. Vissa mer än andra. Men man kan kämpa och göra sitt liv jävligt ballt till slut i alla fall. Det lyckliga måste få överglänsa det mörka. Jag tänker sitta och titta tillbaka på mitt liv och säga att jag levde ett alldeles fantastiskt toppenliv och inte ångra ett skit! Om jag nu lever så länge, vilket jag hoppas. I varje fall så måste man bestämma sig. Vill man något, så får man förfasiken ta och bestämma sig någon gång!
        Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och göra det till något underbart. Jag ska aldrig sluta kämpa. Egentligen har kämparglöden alltid funnits i mig. Alltid. Och nu tänds den lilla kämparglöden upp till en står låga. Nu jävlar! Mitt liv leker.


Happy

Vilken jäkla kväll det var igår! Gaaalen utekväll men med underbara vänner:) 

Hur som helst så lovade jag er studentbilder, så här kommer några från min student för en vecka sedan (herregud jag har varit skolfri i en vecka redan!):


(Foto: Elin Andersson)


Rödgråten och lycklig... Men gud så jag lipade också!
(Foto: Sara BC)



Dessa två underbara människor kom direkt från
malaysia, flygplatsen till min student! Skylten är
klippt och fixad med en nagelsax på en flygplats! Helt
otroligt vilka fantastiska människor! De chockade mig
rejält genom att komma då jag inte hade en aning...
Herre gud jag har ju inte sett dem på, är det 1 år eller
mer? Bästa och saknade!!

Det var en underbar dag! Jag vet att mina ansiktsuttryck på alla studentbilder ser fail ut... Likaså min håruppsättning som gör att jag ser flint ut på alla bilder framifrån, men vem bryr sig?:) Jag var lycklig och lite ledsen och det var mycket blandade känslor! Men mest glädje!

Jag lever mitt nya liv som ung vuxen för fullt. Första veckan på mitt nya liv har spenderats med mina knäppa vänner. Mycket festande men det är bara för att det är första veckan ju!:) Snart börjar allvaret i mitt liv. Eller det har redan börjat. Nu måste jag ta ansvar för allt, verkligen allt jag gör. Eller egentligen har jag väl tagit ansvar för mig själv innan också. Men nu känns det mer på riktigt.

Bara för att Sandokan är en prins....





Foto: Anna Lindström
Min sits är fail. Men jag jobbar jättemycket på att rätta till den! Snart, snart... :) Och Sandokan är också på G! Jäklar vilken stjärna han blir och är. Josefin och jag har kämpat som tokar med både hans kondition och samarbetsvilja samt att få hans rygg att jobba mer. Vi kämpar vidare med mannen...  Men gud så mycket bättre han har blivit sen i vintras. Wie.

Jag har tagit studenteeeen...

För jag har tagit studenten jag har tagit studenten för jag har tagit studenteeeen, fyfan vad jag är bra!
Okej det kom lite försenat här på bloggen men jag har inte haft tid till att blogga. Mitt nya liv efter skolan blir nog spännande... Det känns så nu i alla fall. Och vad jag grät på studenten, speciellt när jag tackade och sa hejdå till alla lärare, och vissa elever! helt sjukt vad sorglig en student kan vara. Men det blev mest skratt! Gud så fina presenter jag fick! Det sjukaste var nog att när jag hade sprungit ut på skolan så möttes jag av min kära morbror Mattias och hans Kirsty som har varit i Australien och Nya Zeeland sedan läänge, är det mer än ett år?. Hur som helst så chockade de mig rejält genom att skynda sig direkt från flygplatsen till min student och klippa ihop en "Grattis Sabrine!!!!!"-skylt med en liten nagelsax på flygplatsen... och den blev så fin! Bilder kommer på allt när jag har laddat kameran och lagt in alla bilder. Jag blir alldeles lycklig när jag tänker på min student. Kunde inte fått en bättre student. Och alla fina människor som var där för min skull, och alla fina människor som grattade mig och gav mig hur fina saker som helst. Jag känner världens underbaraste människor!

På fredagskvällen (studentdagen) så åkte jag, Emelie, Antonia (gammal nuntorpare) och hennes vän Lollo ner till Göteborg för att festa. På lördagen åkte vi hem och gick ut i Trollhättan på lördagskvällen. Sov hos Antonia till söndagen då vi åkte hem till mig och gottade oss hela dagen. Antonia sov hos mig till idag. Idag har vi vart på Torp köpcenter och vart i stallet och ridit ihop:) Himla mysigt!

I morgon ska jag nog träna med Emelie:) Gud vad mycket tid man har till saker och ting när man inte har någon skola att åka till! Och jobba ska jag göra mest på helger framvöver. Så vardagarna blir lediga och sköna! Då kan man hitta på massor med bus med vänner som heller inte jobbar på vardagarna. Men jag vet att det inte kommer att vara såhär för alltid... Jag börjar smida planer för mitt liv. Men de är hemliga. Men jag vet att jag kommer att lyckas och att mitt liv kommer att bli helt underbart!

Lite bilder från avslutningsmiddagen som hölls i torsdags... (studentbilderna kommer upp en annan dag).










RSS 2.0