Totalt oviktigt

Jag lever. Jag är trött. Jag har intagit soffan. Jag tänker chilla ikväll! Fasiken vad bra jag har det här på ön. Jag vill inte att det ska vara slut på säsongen. Efter vecka 32 är det över. Kommer lipa. Veckorna bara går...

Och jag har varit förjävla kass på att blogga hela sommaren. Men jag har ingen dator här ute. Lånar Annas lite då och då. Men snart ska det väl återgå till det normala.

Pöss.

Ur en ny synvinkel

En plan. Jag har en plan. Tror jag. Den är inte långsiktig och många skulle säga att den inte var att lita på, att jag borde satsa på något som jag kan hålla mig till hela livet, att den är dålig. Men var så jävla tråkiga då. Vem fan vill göra samma sak hela livet? Livet ska leka, livet ska gå upp och ner, livet behöver inte vara densamma hela tiden. Man måste våga lite. Våga ta risker, stora som små! I stället för att grubbla över vad man vill med sitt liv i flera år; gör något som är kul i stället. Gör det du känner för för stunden medans du inte vet. Bara gör det i stället för att ha ångest och tänka "Men vill jag verkligen detta då?". Jag har små kortsiktiga mål hela tiden i stället för att försöka hitta "mitt rätta jag", "mitt kall". Jag vet vad jag vill just nu. Inom den närmsta tiden. Och jag vet inte vad det leder till senare. Men måste jag veta? Måste man? Nej. Har men ens ett kall? Finns det något "rätta" för varje människa? Ta inte allt så himla seriöst hela tiden. Allt behöver inte vara gravallvarligt hela tiden.

Love to you.

Fre kl 16:06

Konversation mellan mig och mamma igår kväll:

*kramas*
M: - Men herre, vad liten du har blivit! Eller jag menar, du har blivit mindre! Det känns när vi kramas!
Jag: - Tack! Eller vad man ska säga. Det blir så när man bara lever på riskakor och fisk:-)
M: - Ja...

Haha yaay, det ger resultat! Haha :D Kanske alltid borde leva på riskakor och fisk? Och vin? Hihi! Mums! Jag har verkligen blivit bortskämd med bra fisk där ute. Och kräftor... och räkor... och ja. Men man klagar inte! Jag kanske borde gifta mig med en kock jag också då jag själv inte kan laga mat för fem öre?

Hur som helst så har jag tvättat idag. Det var underbart att vakna i min stora säng idag. Den har jag faktiskt saknat. Och min dusch! Ååh. Och min röda lilla katt som delade kudde med mig hela natten:')
Ikväll åker jag antingen tillbaka på ön eller så stannar jag till i morgon bitti. Stannar jag så blir det fest här i Trollhättan med mina kära brudar! Jag har ju en flaska rosé till mig och den kan ju inte bara stå där på hyllan?;) Roséet har nästan blivit min livsstil haha! Okej nej, jag är inte alkoholiserad. Men man får passa på att leva medans man lever! Och det är ju faktiskt sommar. Och man är ju ute på kusten. Så why not?


Home sweet home

Rosévin... jag beundrar oss människor hur mycket rosévin vi orkar dricka i veckan! Mmmh...
Hur som helst så är jag i alla fall hemma nu. Kom hem nu ikväll, trött efter en hejdundandes partykväll i både Smögen och Kungshamn igår. Och hem så menar jag faktiskt att jag är hemma i Trollhättan! Det känns sjukt konstigt men också lite skönt. Jag har saknat MIN säng och min dusch! Jag hade en middagsdejt med Emelie ikväll också, underbart att träffa min galnaste vän igen! Som jag har saknat henne. En mindre kul men lite lustig sak som också hände denna kvällen var att det första jag gjorde när jag kom till Trollhättan var att förstöra ena framdäcket på mammas bil när jag krockade in i en kant. Hähä... Sånt gör ju inte jag? Jovisst! Jag var nog egentligen för trött för att köra bil. Men gjort är gjort:)

Snart ska jag gå och lägga mig för att sova ut i morgon. I morgon blir det till att tvätta kläder och säkert lite fest med vännerna här hemma på kvällen. Det är ju faktiskt Fallens dagar i Trollhättan i helgen! På lördag morgon åker jag tillbaka till kusten och Bohus-malmön. Trivs ju kanon där ute också! Nu är det bara 4 veckor kvar där ute... Sjukt vad fort tiden har gått redan.

Vi höres! Får ordna med bilder när jag har mer tid. Pöss!

Loca people

Okej. Avrundning av de senaste dagarna:
Jobb, party, jobb, vin, jobb, shots, jobb, bad, grilla, basta, rida häst... Livet är gott.

Vardag på ön

Uppdatering igen. Här händer inte så mycket egentligen för utom att jag jobbar och är hos hästarna. Det är skönt att dem också flyttade hit över sommaren. Just nu sitter jag och nästan somnar i tv-rummet. Gäsp! Jag ska nog lägga mig om någon timme. Jag behöver det. Kom hem sent inatt då jag jobbade sent.

Tänk att en hel vecka har gått här ute på Bohus-Malmön. Nu är jag ett steg närmare Bulgarien. Woho! Idag är jag dock inte på jättebra humör. Men man måste ju få ha sina dagar även här ute vid havet! Igår (tror jag? Jag har typ slutat räkna dagar och datum här ute, folk har ju semester 24/7 här) kom mamma och pappa som en överraskning och hälsade på lite snabbt. Trevligt tycker jag! De hade med sig mat och andra nödvändigheter till mig. Har jag inte världens sötaste föräldrar? Som åkte ända hit bara för att de tänkte på mig! Vi tog en fika på bageriet här på ön.

Jag och Anna hinner ju inte direkt umgås med varandra när vi är här ute då vi byter av varandras arbetspass hela tiden. Men så är det! Pengar är ju ändå pengar... ;)

Eko från Malmön

Wosh vad tiden går fort. Det är redan juli. Juulii!!! Helt sjukt. Halva sommaren är ju snart väck. Fast mig gör det inte så mycket:) Jag längtar bara till Bulgarien i augusti! Sola, bada, festa stenhårt och bara leva. Men livet här ute på kusten är också rätt nice. Jag jobbar, solar, njuter av sommaren, träffar roliga människor och såklart har jag varit hos Sandokan! Det gjorde gott att träffa pållarna igen:) Igår kväll efter jobbet satt jag och Anna och drack drinkar och shots på restaurangen. Livet är gott ibland!

Nu funderar jag skarpt på att lägga mig. Är så jäkla trött. Jag jobbar ju länge i morgon så lite sömn skulle nog göra susen då jag har fått alldeles för lite sömn sedan jag kom hit. Jag vet att det är lördag och jag hör alla partyn från mitt öppna fönster eka häromkring... Men jag borde verkligen sova. Inte stanna uppe, inte ta en drink, inte shota... :) Bara sova.

Jag pratade ju på att lägga in bilder. Men jag förstår mig inte på Annas dator riktigt än så de kommer när de kommer helt enkelt. Puss!

RSS 2.0