I regnet ska man bära rosa!

Jag har fixat lite saker idag. Bl.a. blev det ett besök på Överby med Emelie. Hon hittade allt till studenten! Jag har allt kvar. Heheh. Men det löser sig! Jag övertalades att liksom Emelie, köpa ett par rosa söta gummistövlar. Barbiestyle:) Men hur söta som helst! Till stallet eller kanske bara något man kan slänga i fötterna i när man ska ut och promenera i regnet?


Feel good

Jag är nöjd med mitt liv. Och det känns så jäkla skönt. Jag vet att allt kommer att gå min väg i alla fall. Det som skapar nedförsbackar som leder till botten i ens liv ska man inte låta ta för stor plats hos en. Det som är bra borde få mest uppmärksamhet. Gud vad jag är klok ibland!

Jag tycker om att vara bara Sabrine.

Och jag hoppas, hoppas på ett bra besked i veckan!:) Thihi. Är ni nyfikna? Jag låter er nyfikenhet ligga kvar ett tag till...

Så är det.

Skön helg. Go måndag. Hästar är underbart. Jag har påsklov. Jag måste plugga. Jag orkar inte plugga. Jag måste hitta en studentklänning. Jag ska skicka tillbaka den klänning jag beställde hem. I morgon ska jag upp tidigt och rida. Det här var ett väldigt kortfattat och säkert väldigt dåligt inlägg.

Godnatt. 
Puss på er.

Underbar fredag

Åh vad trött jag är! Och vilken go fredag jag har haft.
Josefin och jag åkte till Sandokan idag:) Det var underbart att se henne så oerhört överlycklig över att få träffa sin polle igen! Sjukt glad blev jag av det! Allt var bara så bra idag. Alla var glada:)

Ikväll har jag slappat. Var skitsur över att Solsidan inte visades idag, utan i stället var det den där jävla Let´s dance-finalen. Haha! Fasiken vad onödigt. Orkar inte med en till Let´s dance-säsong. Uttjatat och huvudvärksgivande. Hörde att Talang 2010 börjar visas nästa vecka. Kom med något nytt, roligt. Haha jag låter som en gammal kärring som inte har något liv. Kanse är jag en? Men jag är helt slut på fredagskvällarna nu för tiden så att sitta hemma och slappa är det enda jag orkar.

Och nästan all snö är borta nu! Man blir så jäkla glad och energifylld av det:)

Vet ni vad det bästa är? Att jag har påsklov nu! Wiiie. Och om en månad tar jag studenten. UNDERBART.


Såhär på våffeldagen...

Såhär på våffeldagen äter inte jag några våfflor. Nej, det är rätt onödigt? Eller... Hade faktiskt planerat att göra våfflor hemma men vi orkade inte helt enkelt:-) Idag sov jag lääänge. Skulle ringt till sjukhuset om lite smärtor jag har men jag sov ju så förbaskat länge, och Sandokan kunde jag ju inte överge. Så jag stack till stallet trots smärtorna och red ut med Jessica:) En alldeles lagom uteritt. Och underbara Katarina mockade åt mig. Och igår mockade Johanna åt mig. Jag tror inte att jag har mockat på 3 dagar för att det finns så söta människor i stallet! Efter stallet hämtade min lilla familj mig och så åkte vi och hämtade hem thaimat. Hade aldrig käkat det förut, det var rätt gott. Allt är gott när man är ofantligt hungrig! Men jag tror att jag gillade det.

I morgon ska jag och Sandokans ägare Josefin åka ut till stallet tillsammans:) Ska bli såååååååååå kul att träffa henne igen! Gud vad roligt! Nu ska hon sakta men säkert tillbaks upp på hästryggen också. Längtar!
I morgon bitti måste jag ringa sjukhuset. Kan inte gå och ha såhär ont. Jäkla kropp. 

Vi hörs hörrni. Ha det:)


Vårfint

Åh jag vill ha! Jag vill ha vår på riktigt och sommar. Visst är det vår... men än kan jag se lite vita högar på marken här och där. Kikade runt lite och fann lite finfina saker till våren...



________________________________________________________________________________________




   

 


Yoho

Jag ska till vårdcentralen om en stund. Ovanligt va? Den här gången med samma utslag som sist gång. Nu har de blivit värre trots salvan jag fick! Jag visste väl att det var för bra för att vara sant när de hade en lösning vid första besöket... Heheh...

Senare blir det iväg till stallet och mocka och fixa, sedan ska jag träna med Emelie. Vi tränade igår kväll också och jag var död efteråt. D-Ö-D. Det jobbigaste passet på länge. Men det var kul, melodifestivalpass ju;) Efter träningen ikväll ska jag till stallet igen och rida. Hoppas på en lika trevlig häst som i måndags.

Thihi. Nu är jag hungrig. Kanske borde käka frukost?


blablabla

MITT INLÄGG FÖRSVANN!!! Vad sur jag blir... Jag som nästan var klaaaaaaaaaaaaar med det och det var långt!!!! GAAAAH. Och jag är fortfarande arg över att inlägg jag har skrivit inte har publicerats på bloggen än. Och nej, jag uppdaterar inte bloggen lika mycket som förut p.g.a tidsbrist. Sorry.

Idag har jag varit i skolan och i stallet som vanligt. Hoppade Jarita på Lindas lektion då Sandokan inte är hoppsäker för fem öre;) Heheh... Livsfarlig tydligen. Josefin har nog hoppat honom en gång. Han lyfter inte på sina ben och har ingen koll alls över hinder och massa bommar. Trots det gick i alla fall bomträningen bra i fredags!:) Så vi kan ta hoppning och Sandokan ihop en annan gång;) Efter lite fler träningar med bommar på marken och cavaletti.

Hur som helst så gick hoppningen skitbra! Nöjd. Har aldrig ridit Jarita innan heller så med tanke på det gick allt bra. PRE-hästar kan visst hoppa upptäckte jag idag! var inte beredd på hennes språng i början haha. Kul tjej det där:) Hennes energibockningar gjorde mig glad!
Efter hoppningen red jag Sandokan. Övade på galoppfattningar från alla gångarter, tränade lydnad genom massor av halter och igångsättningar, serpentinbågar över medellinjen i alla gångarter med avsaktning och halt varje gång vi passerat medellinjen. Mycket bra grejer för denna Sandokan! Och vad fin och lydig han var! Gosh, han var finare än jag någonsin upplevt honom! Vad glad jag var:) Ni skulle sett honom!

Kvällsfodrade alla pållar också. Var hemma sent idag.

Gäsp. Natti. Förlåt för ett urkasst inlägg, vet ju knappt vad jag skriver så trött jag är.
Här kommer ett par bilder från helgen som avslutning på inlägget:


Underbara människor! Charlotte, Anders och Sofia
på en fika bland höbalarna i lördags:)


Anna och Malin hjälpte mig med stallet igår:) Stört-
sköna tjejer!

Fredag

Michael Jackson spelas på spellistan och jag är på ganska bra humör (dock kan det vända när som helst haha). Jag har varit på vårdcentralen och det gick ganska fort. Jag kunde lika bra ha åkt till skolan och hoppat Viktor men nu vet jag i alla fall att mina utslag inte är någon fara, förhoppningsvis. Blev det inte bättre med salvan jag fick skulle jag återkomma. Jag hade för en gång skull lust att åka till skolan. Men men:) Efter vårdcentralbesöket drog jag till stan och lunchade med mamma. Restaurangägaren bjöd mig på allt för att hon tyckte att det var så roligt att se mig. En hyfsad, gammal bekant till pappa tror jag att hon är. Vilka gulliga människor det finns då! :) Pasta med bacon-och-ostsås. Inte nyttigt. Men jag förbränner det ikväll!:)

Jag kom just på hur glad bra musik kan göra en. Och uur glad man kan bli av att sjunga. Haha det var längesen jag blev så glad av musik.

Senare ska jag till stallet. Ska rida en lektion och efter den ska jag, Johanna och Jessica ha bomträning med våra hästar! Eller våra och våra... Jol är ju Johannas men Lina och Sandokan är inte min och Jessicas. Känns som om jag har haft Sandokan länge nu. Hans ägare är saknad som tusan<3 Längtar till hon kommer tillbaka!! Inte för att jag inte tycker om att ha hennes häst. Herregud jag och Sandokan har ju haft en grym tid tillsammans!:) Älskar den hästen haha. Men Josefin är saknad! Nu vill vi ha tillbaka henne, och det vill nog Sandokan också:) Jag kommer ju fortfarande få ha honom ibland i alla fall sen. Och det är jag allt glad för. Jag hoppas att Jossan kommer nästa vecka som det är sagt:) Men samtidigt får det ta den tid det tar om inte. Jag tror att Josefin saknar sin älskade Sandokan jättejättemycket!

Och ikväll missar jag nog Solsidan på tv4. Attans! Haha erkänn den serien är grym som fan?:D Jag älskar att det finns något BRA och humoristiskt att titta på om man inte har något för sig en fredagskväll!:)


Haha bästa!

Vad i h*lvete!

Varför publiceras inte mina inlägg förrän jag har skrivit typ 10 st efter det? Jäkla störande altså! Vad fan liksom? Det ser ut som om jag har en oaktiv blogg... Men mina inlägg som jag skriver på dagarna publiceras ju inte? Även om det står på min inloggning att de är publicerade så syns de inte eller finns inte på bloggen sedan. Sjukt störande.

Ännu en dag i mitt liv

Jag sov ända till 11 idag! Underbart! Något mindre underbart var att bussjäveln körde förbi mig idag... Hatar bussar mest av allt i hela denna värld!! När jag har körkort kommer jag aldrig nånsin att ta bussen mer. Aldrig. Inte med ett skitigt företag som Västtrafik. Har alltid varit problem med dem.

Hur som helst så kom jag till stallet till slut:) Blev en ridtur ihop med Sandra. Trevligt! Stod med på två lektioner på kvällen och insåg att jag nog borde ha tagit på mig mer kläder. Det tog ett tag innan jag kunde känna mina tår och fingrar igen kan jag lova. Haha.

I morgon ska jag åka upp tidigt till stallet. Blir nog en ridtur med Sandra och Linda. Idag blev Sandokan jättearg på skänkelvikningar. Han lade till med ett bocksprong, bet sig fast i bettet och sprang iväg. Haha! Efter det gick han in i spansk skritt som tydligen är mycket mindre jobbigt ? Nåja. För övrigt lyssnade han bättre på halt än vad han gjorde igår. Han är lat. I morgon ska jag fortsätta att ta tag i detta problem med honom. Att han vägrar lyssna på halt och ibland samling. Det orndar snart upp sig tror jag! Han har ju varit lite skadad och varm på ben hit och dit så han har ju inte ridits som han borde under den månad jag har haft honom. Men nu har vi kommit igång då han har varit hel och fri från sår!

Natti.


Denna herren njuter av att bli kliad på halsen!:)

Tankar, ord, uppdatering...

Så trött, så trött. Jag ska snart krypa till sängs och gosa med min röding till katt, läsa en bra bok om jag orkar... eller bara somna tungt. Idag har jag inte gjort något speciellt, det har varit underbart att vara ledig! Ledig från stressen som kallas skola. Längtar som fan till studenten och den är snart här. 30 april kommer bli bäst. Jag har beställt min klänning nu. Bild kommer upp någon annan gång. Nu ska jag bara hitta en klänning till våran studentmiddag också!

Idag har jag varit i stallet som vanligt:) Sandokan har fått nya skor idag också, sketabra! Jag hade med honom på Lindas lektion. Jäklar vilken fuling han är när man ska göra saker han  tycker är jobbigt! T.ex skänkelvikningar... Så fort jag ska göra en sådan så biter han sig tag i bettet, väntar inte på mig, springer iväg och vägrar lyssna och vänta. Går knappt att samla honom för en skänkelvikning i dessa lägen. Det är något vi får jobba på härnäst! Att få honom att inte bita tag i bettet och springa iväg så fort det blir lite jobbigt. Något annat han gör när han väl går i skänkelvikning är att sedan gå in i spansk skritt. Haha. Att en skänkelvikning kan vara så jobbigt! Det är verkligen hans hatövning, som Linda sa. Jag vet inte om han alltid har gjort såhär eller inte, men i alla fall när jag har haft honom nu. Annars emellanåt så gick han fint och var trevlig så det var ju något positivt i alla fall!:) Killen. Och snart, snart, snart ska han få träffa sin ägare! Jag tror att de saknar varandra väldigt, väldigt mycket. Och det förstår jag.

Så nu har jag skrivit ett litet stycke om häst också. Ovanligt? Inte. Jag har insett något nytt med mig själv också. Och det är att jag är en perosn som inte klarar av när det händer för mycket. Jag kan inte stressa till saker och ting för då faller jag ihop. Därför har jag tagit tag i min stress och slutat tänka på för mycket! För mestadels så lider jag av en inre stress som har satt sig i min hjärna. Jag blir verkligen stressad av allt! Precis allt, jag stressar för allting. Så fort det händer något, minsta lilla. Jag är sådan i personligheten. Och jag tänker på allt också. Jag är en person som tänker alldeles för mycket på saker och ting. Och det är det jag ska försöka ändra på nu. Jag ska försöka ta varje dag som den kommer. Och blir inte dagen bra så kommer det ju en ny dagen efter den! Eller hur? Enklare än så är det ju förfasiken inte! Löjligt Sabrine, löjligt! Tänk vad jag har stressat för ingenting innan egentligen!

Jag har kommit på en till grej idag också! Eller det visste jag väl redan, men kom att tänka på det... Jag älskar verkligen alla mina vänner och familj! De betyder så jävla mycket, de betyder allt. Det är helt otroligt att jag känner så många fantastiska människor som alltid finns där när man behöver dem<3 Och man behöver dem alltid! Klarar mig inte utan någon av dem.

Nu ska jag sova. Godnatt. Ännu en ledig dag i morgon. Blir stallet på eftermiddagen. Ska försöka klämma in en ridlektion som jag kan stå med på med Linda också. Nu ska lilla Sabrine lära sig det här med att agera och vikariera som ridlärare också! Lite läskigt men kul! Men vafan, en nybörjargrupp borde man väl i alla fall klara av!

Night.


Promenad med Teddy här om dagen:)


Bloggkrångel

Jag vet inte varför blogg.se alltid krånglar! Jag kan skriva typ 5 inlägg som inte publiceras på bloggen försen det typ har gått 2 veckor! Rätt störande... Blogg.se, ni borde fixa era problem.

Things

Hejsan! Stress! Ja. Stress i skolan. Hästskötarexamen, prov, 100 inlämningar, uppsatser, arbeten... Vad trött jag blir. Kanske dags att ta tag i detta snart? Varför skjuter jag alltid, alltid upp saker och ting? Blir så trött på mig själv. Fast snart orkar jag inte ha panik över dessa saker mer. Vad gör det om 100 år? :)

Hur som helst så har jag inte så mycket att tillägga. En veterinär hade föreläsning på skolan. Jag skäms över att jag missade bussen så att jag kom för sent! Jag är ju inte sån egentligen... En sån som skiter i saker och ting. Folk tror det. Men jag försöker allt ska de veta. Efter skolan skulle jag ha ett prov i löshoppning, teoretiskt. Vi slutade lite tidigare idag så jag åkte där ifrån... Jag hade TOTALT glömt bort det där provet! vad fan är det med mig? Jag är nog inte så populär hos lärarna nu det senaste i alla fall!

Efter skolan stack jag i alla fall till stallet:) Min ljuspunkt och min frid i livet just nu. Eller alltid. Jag är glad att ha fått lära känna Sandokan i alla fall:) Hos honom kan jag verkligen koppla bort jobbiga tankar. Men vad både jag och den vita springaren saknar Josefin! När hon kommer tillbaka och kan gosa med sin pålle så tror jag att Sandokan blir jätteglad. Vi tänker på dig, Josefin<3 Varje dag!
Haha Sandokan har börjat gnägga till mig när jag ska hämta honom i hagen. Göllpojk! Har allt haft honom ett tag nu.

Nej, ska snart dra mig till sängs.

Hörs.


Ge mig sommar<3 Älskar den här bilden.

Min lilla vardag.

Åh de senaste två nätterna har jag sovit i 10-13 timma! Underbart!! Jag har äntligen tagit tag i min hälsa och börjat sova på nätterna. Viktigt om man ska må bra. Jag är nyss hemkommen från ett gympapass med Emelie:) Riktigt skönt. Annars har jag bara varit i stallet idag:) Sandokan var sååå trevlig när jag red! Han gjorde allt jag bad honom om och han gick fint inprincip hela tiden. Igår hade jag med honom på Lindas lektion. Mycket bra! De senaste 3-4 dagarna när han har varit fri från varma ben och sår som hindrar så har vi äntligen kommit igång på riktigt med arbete igen och det har gjort så mycket på bara några dagar:) Han är mycket mjukare och lydigare. Och han har inte bockat en enda gång det senaste, vilket han gjore mycket ett tag i början när jag hade honom! Det är väl inte så konstigt att han är bättre nu när vi har kommit igång eftersom att han inte reds igenom ordentligt under sår och varma-ben-perioden. Han har haft en otrolig överskottsenergi också, inte heller så konstigt. Mycket energi i honom. Riktigt kul:):) Det märks att Sandokan verkligen tycker att det är roligt att jobba även om han är lat då och då.

Sandokan skickar måånga pussar till sin Josefin som vi alla saknar jättemycket<3

Nä, nu ska jag duscha. Sköönt! Sedan blir det lite TV innan sängen... Funderar på att åka upp och rida innan skolan i morgon. Då hinner jag träna på kvällen:) Jag SKA bli smal.

Och vet ni vad?? Det har varit VÅR idag, precis som igår<3 Snön smälter sakta men säkert. Dock hörde jag att det skulle komma mer snö nån dag men vafan.

Puss.


Sandokan




Alice in wonderland

Idag bjöd jag syrran på premiären av Alice in wonderland, en liten försenad födelsedagspresent. Trevligt trevligt:) Filmen är verkligen sevärd, rolig och ruskigt bra! Se den. Fanns inget dåligt med den. En klassisk saga i ny version = vi gillar! Och Johnny Depp som hattmästaren, kan det bli bättre?


Tv4 väst -om Bergahästen


Idag var vi ca 10 pers som lämnade över protestlistor hos kommunen där flera, flera
hundra personer har skrivit under. Här kommer ett litet inslag. Det verkar inte som om 
kommunstyrelsen kommer att ändra sitt beslut. Men det ska i alla fall vara krig! Deras
motiveringar till deras beslut om att inte låta bygga ett ridhus är knepiga. Mycket knepiga.
Och trots att omgivningen och folk utifrån är för ett ridhus, så tänker de inte ändra sig.
Ska man inte lyssna på invånarna?

Uppdatering för 2 dagar

Första skoldagen gjord efter lovet, igår. Red Triton på dressyrlektion. Han var trevlig och fin!:) Efter skolan stack jag till Bergahästen och red en lektion med Francesa. Himla trevlig häst! Efter lektionen red jag Sandokan som vanligt. Han var pigg, pigg, pigg! Hahah.

Idag hade jag en lektion i skolan. Bild i 2 timmar. Men tror ni att jag gick på den eller? Nej för fanskapet till Sabrine försov sig! Hahah. Jag stack till stallet och skrittade ut på Sandokan mannen. Häärligt! På kvällen blev det en liten trip med mami och syrran till Hööks. Inhandlade ridbyxor, strumpor och lite grejer till Johannas pålle, fick en liten inköpslista av henne. Sandokan fick sig en fin grimma också:)

I morgon ska jag försöka att ta mig till kommunhuset i Vänersborg för att visa mitt stöd för Bergahästen 8.15 då alla protestlistor ska in. Tidning och TV kommer att vara där. Hoppas det är många som kommer!

Nej minsann, ska dra mig. Hörs, puss.

RSS 2.0