Stallet

Min kära vän Anna följde med mig till stallet idag! Jag hoppade Tana, hon är rätt go hon:) Stallets gamling fast hon är bara 15. Medelåldern är rätt låg på Bergahästen om man säger så. Haha. Väldigt många unghästar på 3 och 4 år nu. Alla är lika goa!

Det är skönt att rida en så välutbildad häst som Tana ibland faktiskt. Tana är en av de hästarna som är mycket välutbildade och kan faktiskt det mesta. Då blir ju kraven högre på oss båda på lektionerna också än när man rider någon av unghästarna:) Och då pressas man mer och det känns bra tycker jag!


TuffingAnna borstar Tana!:) Jag hoppas att jag
har övertalat henne tillräckligt att börja rida
på Bergahästen nu:D


Ridstövel

Shit vilka snyggingstövlar jag hittade på Hööks hemsida! Snygga eller vad?:) Dock tror jag inte att jag tänker köpa stövlar på Hööks p.g.a tidigare köpta skor och produkter där ifrån;) Undrar hur länge de här kommer hålla i så fall... hm... Tveksamt. Men snygga var dem! T.o.m ruskigt snygga! Eller hur?


Underbara måndag

Åh vad denna måndag är underbar! Jag vaknade 11.30 helt utvilad, sitter just nu i min kära pyjamas och slappar vid datorn. Hur underbart är inte det på en måndag? Jag är ledig måndagar och onsdagar från skolan. Den här schemaperioden äger! I skolan har vi olika schemaperioder och byter schema ett par/några gånger per termin.

Snart ska jag trampa till köket och äta en skål med flingor, hallonsylt och filmjölk. Frukost! Sedan blir det duschen och lite mer slappande. Ikväll ska jag till stallet och hoppa Tana tror jag. Anna följer med och kikar<3 :) Trevligt trevligt. Mamma kör oss så att jag slipper sitta på bussen i en timme (vilken omväg det är när bussen åker massa omvägar via öxnered och grejer bara för att komma ut till Vargön!). Skönt! Så det blir nog att mamma och syrran stannar och kikar också.


Hemkommen

Tog bussen ut till Antonia igår eftermiddag och stannade hos henne till idag:) Vi har mest kollat på film och chillat. Snackat lite och så som bara nära vänner gör, om allt och inget<3 Men nästan det första vi gjorde när jag kom var att gå och slänga oss på sängen och somna i två timmar! Gud vad trötta vi var båda två. Haha härligt att man inte var ensam om att vara så trött;)


Antonia rider sin K.G i repgrimman:)

Förresten så kom jag på att jag fyller 18 om mindre än 1 månad nu!:) Iiih, det blir riktig partynight med underbara vänner då!(: <3


En trött Sabrine .

Och så var skolveckan slut igen. Jag har nyss pluggat klart alla arbetsuppgifter vi fick av Anders (körlärare) idag. Skönt att ha allt gjort ju! Andra veckan i skolan är slutförd. Tiden går fort som bara den!:)
Den här veckan har jag varit lite grinig. Har haft brist på sömn och det har tagit hårt på mig att gå upp tidigt och åka buss haha;) Nej skämt åt sido, men det är fruktansvärt skönt med helg! Och det bästa är att jag är ledig på måndag också!:) Mitt schema äger! Ikväll ska jag slappa och sova. Är jättejättetrött och orkar inte göra något alls. I morgon ska jag åka till Antonia och stanna där till söndag. Får väl se vad som hittas på!

Vad ska du hitta på i helgen?

Förlåt för dessa tråkiga inlägg. Men jag är så trött att det verkligen påverkar bloggningen nu. Ska nog ta en tupplur och försöka blogga mer intressant sedan!

Grinig ?

Gaah idag har det varit en såndär dag då jag är trött, grinig, på dåligt humör och allmänt deppig. Tror det beror på att jag har någon form av inre stress som jag ska försöka bli av med. Hoppas på en lite bättre dag i morgon! Jag vet inte varför men har känt mig lite nere på sistone, jag hoppas och tror att det bara är något tillfälligt och kommer att gå över snarast!:) Hihi.

Har köpt en påse godis, fy mig. Åt tre godisar sedan blev jag illamående och tyckte att det var äckligt. Jaja då har jag något att tugga på på bussen om jag inte somnar till skolan i morgon:) Ibland är det bra att man har en bit att åka varje morgon! Man hinner tänka så mycket, om man nu inte somnar. Rensa tankarna på nåt sätt. Lyssna på musk och chilla.

Idag har jag kört Minors<3 och även tömkört han lite i skogen så att han fick trampa. Det gjorde nog väldigt gott! Min skola är nice:) Att få hålla på med sitt största intresse på gymnasiet är helnice. Jag gillar körning men jag tror ändå att jag håller fast vid ridinrikningen och inte byter till körning. Det är inte ens säkert att det skulle bli någon körinriktning i år för att det bara var en som hade valt det. Å andra sidan tycker jag att det är lite dåligt om han som valt kursen inte får chansen att ha det som han har valt att plugga.

Nej, jag ska upp tidigt i morgon också. Äntligen fredag!

Natti.

Förlåt alla som inte gillar hästar:)




Hejsan, kom nyss hem. Har inte hunnit vara hemma idag:) Trots att jag började efter lunch så åkte jag tidigt i morse till skolan för att tömköra Calypso (för er som inte vet så innebär tömköring att man går efter hästen med tömmar och jobbar den. Altså man kör hästen utan vagn typ;) Kass förklaring jag vet. Jättebra för både häst och människa, man ser hästen på ett helt annat sätt än när man sitter på). Åh vad jag tycker om den hästen! Idag var han stel och rak som en pinne men till slut började han slappna av och ge med sig, söka sig neråt mer och böja sig i båda varven. Ibland tyckte han att det blev jobbigt och då gör han så att han stegrar och bockar eller springer iväg i stället. Men han fick inte så stora ryck som han brukar få idag:) Nästan ingenting alls faktiskt. Bara lite vägran och en stegring. Jag och Jessica tömkörde i paddocken. Var rätt geggigt och blött! Mina svarta byxor blev bruna nertill:) Ridhuset var upptaget och Jessica ville inte vara i en rasthage, haha. Annars var det en bra idé av Stellan:) Bra underlag och så.

Nog om häst höll jag på att säga (men tyvärr för er som inte är hästintresserade så är det inte nog än)! Nej men på eftermiddagen hade vi projektarbete på egen hand. Jag och Emelie käkade pizza i Vänersborg efter skolan och sedan följde jag med henne till stallet. Hon tog ju hand om sin lilla skadade Rominta. Sedan tog vi sötEmpans moppe till Brätte ridskola och kollade på hoppträning för Anette Högberg. Fräcka ponnyer det finns:)

I morgon är det redan torsdag! Shit vad den här veckan har gått fort. Otroligt fort.


Jag och Calypso som har en underbarpersonlighet! Och vad mycket bättre
han har blivit i hanteringen än tidigare år! Helt lugn. Och han lät mig pilla in
bomullen i hans öron utan protest idag:) Inte hänt när jag har varit med tidigare
haha. Vi har gosat massor idag jag och Calle!:)


Haha vi stötte på en miniponny idag i fårhagen!:) Så liten! Vi vet inte vad det är
för ras. Haha, detta ska undersökas:D Så söt! Sällskapssjuk ponny! Aldrig sett
den innan.


Emelie på Brätte:)

...


Hiss: Handdesinfektionsmedel! - Handsprit äger sönder allt! Haha nej men det är nästan så att man måste ha det. Superbra och hygieniskt, dödar alla äckliga och farliga bakterier. Jättesmart att ha med sig en flaska om man är ute och shoppar eller ska gå på tivoli och det inte finns tvål på toaletterna. Eller hur? Nu har de börjat erbjuda gratis handsprit på skolor i matsalen och på restauranger; hur bra som helst i dessa influensa och sjukdomstider! Har ni hört att det är slutsålt på appoteken? Många har tydligen tänkt som jag...

Diss: Tiden! - Okej inte själva tiden men för att den går för fort ibland! Detta året har gått fortare än alla nadra år känns det som och det går bara fortare och fortare! Det är nästan så att man börjar fundera öve rom det är något i rymden som påverkar tiden? Haha nej men ibland går den för fort helt enkelt. Man hinner inte stanna till och tänka efter innan allt är över. Fast ibland kanske det bara är bra att den går så fort!?

Humör: Glad och "det fixar sig-tänkande".
Värsta: Mitt högesknä som bara blir värre...
Vill ha: Körkort! jag får nog sätta igång snart;)

Prison Break slut.

Usch vad sorgligt Prison Break var! :/
Men de blev i alla fall fria till slut!<3 Michaels död var nog värst. 
Gud vad konstigt det känns nu! Haha snacka om att jag verkligen
nördade PB?:)  

Nåja. I morgon blir det upp till skolan tidigt. Så jag ska väl snart bädda ner mig i min stora, varma och mjuka säng:) Älskar min säng! Den är bäst och den är skönast. Den är perfekt!

Sov gott.

Måndag

Skolan: Gick upp 8.30, var på skolan 11.36. Käkade lunch med Jessica och sedan hade vi mikrobiologi. Vi skulle göra bakterietester på olika ställen på skolan. Det här var för alla för att alla skulle prova på kursen. Jag vet redan att jag inte vill läsa den. Jag läser hellre allt annat jag har valt:) Den kursen som jag längtar mest till är historia! Tycker att det är väldigt intresant, även religion. Den kursen längtar jag också till att den börjar! Religion var min starka sida i grundskolan:)

Efter skolan åkte jag hem och käkade och sedan stack jag till stallet. Red Tana på dressyrlektion. Hon var fin mestadels (lite stel) och det var en väldigt nyttig lektion. Har inte ridit på detta sättet på ett tag och jag har saknat det! :) Jag kommer att ha träningsvärk i morgon! Hihi. Har en irriterande smärta i mitt onda knä. Det var ett nästan ett helvete att rida med det knäet till slut, snacka om att det var skönt att sträcka ut det när vi skrittade ut efter lektionen. Något har hänt i mitt knä nu. Nu går smärtan och låsningarna inte över! Måste få magnetröntgentid snarast ju. Om det inte har gått över till nästa vecka så kan jag ju inte hoppa:/ Vore nog inte så bra med mitt knä. Fan också.

Ikväll (om några minuter) börjar sista avsnittet av Prison Break! Hur kommer det att gå tro? Man vet ju typ slutet... Men där emellan? Spännande spännande! :):)


Hittade ingen bild på Tana så det fick bli en sötisbild på Iver:) Anna L
har fotat!

Framtiden?

Jag har funderat extra mycket på min framtid på sistone. Det är ju så svårt att veta vad man ska göra efter gymnasiet o.s.v... Förut var jag nästan säker på vad jag ville. Men nu vet jag inte alls. Det jag ville håller nog inte. Och jag är inte noga med det längre. Det känns som att jag har så många olika drömmar att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv längre. Jag behöver egentligen inte ens fundera för framtiden blir ändå nästan aldrig som man tänkt sig och det löser sig alltid i slutändan. Men man kan ju inte låta bli att fundera. Och fundera får man göra:)

Vad har du för planer efter studenten? Vad är ditt drömliv?

Jag har ju alltid, alltid velat jobba med hästar som jag alltid, alltid har älskat. Det har alltid varit min dröm, för utom när jag var riktigt liten. Då ville jag bli sjuksköterska. Haha. Jag kanske var 6 år och sprang alltid runt och ville leka sjuksyster:) Ända sedan högstadiet så har jag alltid velat gå hästhållning på gymnasiet. Jag visste liksom redan vad jag ville så det hela var väldigt enkelt för mig när jag skulle söka. Ett tag funderade jag även på omvårdnadsprogrammet men kom ganska snabbt på att det inte skulle vara något för mig (funderade även på etsetisk teater som jag sökte till i tredje hand efter naturbruksgymnasierna Nuntorp och Dingle).  Nej jag hade bestämt mig väldigt tidigt för hästhållningen. Jag gick ur nian med halvkassa betyg, men hade tur och kom in på Nuntorp i alla fall:) Var ju väldigt enkelt att komma in där och det krävdes ju inga toppbetyg direkt. Jag hade ju gymnasiebehörigheten. Jag vet att jag valde rätt linje på gymnasiet. Så länge man går något som man tycker är roligt så ordnar det sig! Och vem säger att man inte kan jobba med något annat bara för att man pluggar en viss sak?:)

Ni som ska söka till gymnasiet nu, ha inte panik. Jag kan bara råda er till att välja något som ni tycker är intressant och roligt! Tänk inte för mycket på jobbmöjligheterna i framtiden o.s.v. Gymnasiet är en rolig tid i livet! De tre åren går fruktansvärt fort och man skaffar sig livsviktiga vänner! Jag kan inte fatta att jag redan ska ta studenten i april. Jag började ju nyss ettan liksom? Vad har jag för planer efter skolan? Hmm... Inga! Lite läskigt. Jag ska nog försöka att skaffa mig ett jobb direkt. Jag har inga planer på att plugga vidare faktiskt. Och som det ser ut nu så kan jag inte ens det. Komvux blir ju svårare att komma in på bara för att läsa upp gymnasiebetyg. 

Som sagt så har jag många drömmar om framtiden. En av dem är att senare i livet driva en liten hästgård av något slag och sitta hemma på gården om kvällarna/morgnarna och skriva bra böcker när jag inte reser. Jag älskar att skriva! Författare skulle vara något fruktansvärt roligt! Jag har alltid hållt på och skrivit, ända sedan jag var liten. Jag kommer ihåg i skolan på typ lågstadiet när jag skrev nästan långa uppsatser när vi bara hade som uppgift att skriva en liten kort berättelse. Hihi. Och lärarna sa alltid på varenda utvecklingsstamtal att jag alltid skrev så intressant och bra.

Och jag känner att den här texten börjar bli lite väl lång när man pratar om att skriver lite för långt... Men framtiden ordnar sig alltid så det är ingen idé att oroa sig för mycket och ha panik! Den blir där emot sällan som man tänkt sig. Men man kan påverka sin framtid, det är ditt liv och dina val. Du kan forma ditt liv som du vill. Ingen annan ska bestämma något åt dig. Kom ihåg att du själv är din och ingen annans heller! Ingen äger dig. Ingen äger en annan människa. Och glöm inte att aldrig ge upp dina drömmar! Fortsätt alltid att sträva efter målen, kämpa för det du vill! Vill man något tillräckligt mycket så kan man.


Uppdatering Liseberg och sådant...


Hejsan alla bloggläsare!
Har inte hunnit blogga igår och idag. Igår var jag ju på Liseberg hela dagen. Galet trevligt var det och vi hade hur kul som helst. Det var perfekt väder. Lite långa köer bara, hann inte åka så mycket egentligen. Men jag kom i alla fall på att Uppskjutet är min största skräck! Jag skulle ju såklart åka den med Anna och jag hade åkt den innan, nåt år. Grejen var bara den att den var mycket värre än vad jag kommer ihåg! Det är sant att man blir fegare med åren. Herre gud. Stackars killen som satt bredvid mig, han måste fått tinitus! Haha.
Och min favorit Kanonen fick jag aldrig åkt för att precis när det var vår tur så blev det ett tekniskt fel på ett av tågen=/ Typiskt. Men dagen var sjukt kul även om jag inte vann någon sjtärnvinst den här gången heller;) Två chipspåsar vann jag. Alltid nåt;) Vi skulle haft med mig min pappa, han har alltid vunnit stjärnvinster.

Idag har jag bara chillat. Har varit hur trött som helst. Kommer inte ihåg när jag var såhär trött senast. Igår missade vi sista tåget och bussen som gick därpå så vi fick vänta i typ 1 timme på nästa buss. Vi kom hem vid 2- halv 3. Slängde mig direkt på sängen och stensomnade. Så trött!

Kära Elin tog massor med bilder, ska se om hag inte kan få dem skickade till mig vid ett senare tillfälle. Så ni får ursäkta så länge:)

I morgon är det upp till skolan som gäller igen. Börjar inte förrens efter lunch så det är härligt! Mikrobiologi ska vi ha i tre timmar. Kan bli nice.

och idag skulle jag åkt till Överby och shoppat med Emelie men hon var tydligen bakis;) Ovanligt, *host*.


Fredag!

Äntligen fredag!:D Så skönt. Den här veckan har gjort mig rätt trött. :)
Idag hade vi häst hela dagen i skolan och min grupp hade körning med Anders såklart. Han tyckte att det var bra kört av mig efter lektionen. Kändes bra att få höra det. Vi körde hästarna ute på gräsbanan. Minors var ganska pigg och glad idag:) I traven blev det en del galopp och han ville springa fort ibland, men shit vad kul vi hade idag! Och Rolex gick jättefint och var jätteavslappnad med Jessica som kusk! Så fina såg de ut! Anders bara "Det här måste jag ta kort på!".

Efter körlektionen och lunchen så jobbade vi våra hästar i rundkorallen. Vi skulle träna på att jobba dem i repgrimma och rep och att vara säker i sin roll, bygga upp ett förtroende mellan häst och människa. Jättenyttigt altså! Jag har verkligen fastnat för Minors personlighet. Så mysig. De här två dagarna har lärt mig en del och jag tycker numera att körning är skitroligt! Så roligt att jag faktiskt börjar fundera på att byta inriktning inom häst från ridning till körning. Men är inte säker än. Ska nog prata med lärarna hur upplägget ser ut för våra inriktningar och när vi kommer att ha dem. Och om vi kommer att ha dem mycket. Jag kommer att ha beslutsångest! För jag tänkte på det att jag kanske borde ta chansen att verkligen lära mig köra och utnyttja det via skolan. För körningen får jag ju inte någon annan stans. Min ridning får jag ju utanför skolan också... Man kanske borde passa på. Men aja:)

I morgon ska jag till Liseberg. Blir skittrevligt även om det kommer att regna lite och bara vara 15-16 +. Men jag ska nog övelreva det:D

"Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör så är det fredagsmys hoppas inte föräldrarna stör nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyyys"
Någon mer än jag som har den på hjärnan hela tiden?


Anders visar hur han jobbar hästen i rundkorallen, på Minors:)


Här visar han en jättebra övning på Emil. sänka huvudet och få den att förstå.
Och att släppa direkt när hästen gör rätt (belöningen). Man ska aldrig heller se
hästen i ansiktet när man jobbar på detta sättet. Alla övningar som vi gjorde idag
skulle den här hästen behöva varje dag! Väldigt bra för Emil. Någon borde ta sig
tiden och jobba med honom varje dag i ett tag tycker jag:) Han lyssnade väldigt bra
mot slutet och annars är han rätt brötig. Jag kanske skulle haft detta som projekt i
stället... Att försöka få Emil att lyssna, vara uppmärksam och hålla sig på avstånd
från människan, att inte springa ner en. haha.


Emma och Rolex:)


Antonia och Minors!


Jessica busar med en trött Nicke:)

Vi hörs, läsare!

Dagen i några bilder...


I skolan så har vi just nu ett körprojekt. Det här är underbara Minors som
kommer att vara min körhäst under 5 veckor. Han är bäst och lyssnar på
det mesta;) Har pluggat körteori (dressyr) nu på kvällen och det är faktiskt väldigt
intressant. Anders (lärare) gick igenom en del idag och det finns ju så mycket
som hänger ihop med ridningen också. Jag har lärt mig en hel del idag som
jag även kan dra nytta av i ridningen sedan! Och Anders är grym på att
undervisa när man verkligen lyssnar och hänger med i allt han går igenom!
Han har alltid varit grym ju:) Jag ser mycket mer positivt på körningen nu än
jag gjorde innan.


Haha, söta Antonia såg ut som en åsnekanin(?) i Calypsos (häst) luva:)


Emma och Calypso:)

Dagen har varit bra och jag har verkligen gått in för skolan nu! Det här året så kommer jag verkligen att göra mitt bästa! Jag har inte gett allt de andra åren och varit lat med skolan men det här året så tänker jag verkligen göra mitt bästa och plugga så att jag inte får någonting efter mig.

Jag kom hem vid 18.00, käkade middag och gick en liten promenad på kvällen. Skönt! I morgon är det fredag, woho:)

Vardagen är här på riktigt.


Tjenare tjenare!
Idag är jag inte lika sur och ledsen som igår;) Har varit en mycket bättre dag idag och turen har varit med mig idag. Känns skönt. Även om jag inte mår så bra. Huvudvärk och trötthet är ingen hit. Men vafan:) Livet drar på ändå!

Idag i skolan har vi haft "projektarbete" hela dagen med jordbruksklassen. Vi delades in i blandade grupper. Alla grupper fick varsinn påse med samma innehåll i. Av innehållet så skulle vi bygga något som har med naturbruk att göra. Kunde vara vad som helst! Man skulle använda fantasin. Sedan så skulle rektorerna komma och döma vilken som var bäst. varje grupp skulle förklara vad det var för produkt man hade byggt och sedan försöka "sälja" den. En grupp skulle utses som vinnare och vann ett pris. Det var lite småkul faktiskt:)

Min grupp byggde en biogasstation som man kunde ha på sin gård eller dela med andra gårdar och tanka till traktorn. Ett bra sätt att spara på både pengar och miljö. "vi tänker på framtiden". Haha XD Vi vann inte. Men det var en rätt kul grej ändå.

I morgon har vi inriktningskurser hela dagen vilket betyder att hästklassen har hästlektioner 8-15.45. Har faktiskt längtat! Ska nog bli trevligt, och jättekul.
Jag lånade förresten en bok som verkar jättebra för mitt projekt i skolans bibliotek idag. "Balans till häst" heter den. Får hoppas på att det är något bra. Men den handlar mycket om sitsen, balansen, stretching, träning och sådant vilket mitt projekt faktiskt handlar en del om. :)



Nuntorp har införskaffat sig lite nya apparater i matsalen! Nu går det även
att få bubbelvatten, caffelatte och varm choklad:) Himla checkt om man är sugen
efter maten. Dock ska jag försöka att inte få i mig det så ofta då det kan göra
10 kg om året. :)


Min söta vän Emelie!

Nattinatti

Åh vad en promenad gjorde gott.
Haha när vi gick så hörde jag ett jamande och så kommer det en röd katt springandes efter oss. Hon/han gosade med mig, doftmarkerade mig och var alldeles galen:D Haha helknäppt. Så brukar ju inte katter göra på främlingar. Jag tror att det är en herrlös katt. Men inte säker. Brukar se den här uppe. Jag kan ju ha fel också:)

Godnatt sötisar :*
Vi hörs!

Idag:

Antonia och Michaela innan idrottslektion:)
Mina fina vänner!:)<3


Bad day

Fyfan, mitt humör har inte varit det bästa idag. Ritkig skitdag. Började med bussen i morse. I alla tabeller i busskurerna och på nätet står det att 710:an ska komma 8:48 o.s.v... Men den kom aldrig! Västtrafik är det sämsta bolaget jag vet! Alltid krångel, otrevliga chaufförer eller nåt annat. Så kom bussen vid 9.10 i stället och då säger idioterna "det är tryckfel i tabellerna, jag har ringt och meddelat det men ja. Ni får helt enkelt ta den här bussen som går 9.18. Vi ska bara in och fika". HELVETE! Jag börjar liksom 9.20 och då skulle bussen gå typ. De fattar väl vem som helst att skriver man ut att bussarna ska gå 48 varje timme på morgonen typ, så får man ju skicka ut en buss som går den tiden och inte skita i det och lura folk eller stryka den tiden!! Så jag skulle ringa och klaga men då är det telefonsvarare och jag orkade inte krångla och trycka på knappar så jag sket i det i morse. Men min mamma ringde nu på eftermiddagen när jag kom hem, så västtrafik skulle höra av sig till mig;)

Jag beter mig kanske som en surkärring men det skiter jag i. Idag är jag sur och det får jag lov att vara. Tror att pms är en liten bidragande faktor. Även jobbiga tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud. Har varit ledsen, deppig och trött hela dagen. Den här dagen tänker jag sura vidare på! Därför orkar jag inte blogga om något särskilt idag...

Sätter punkt här. Jag kanske hör av mig här lite senare ikväll:)

Hörs!

Första dagen, krångel och sånt...


Första dagen gjord. Nu är vardagen här. Allt blir som vanligt.

jag och Jessica åkte till skolan efter en god frukost. Det var lunch, upprop och miljöprojekt. Visst är jag intresserad av miljö med det här var nog det tråkigaset jag har gjort i skolan. Dess utom första dagen. "kom på idéer för hur Nuntorp skulle kunna bli helt fritt från fosila bränslen inom 6 år". Och så skulle man delas in i gruppe roch redovisa det. Jag hade tur som missade det mesta p.g.a samtal med Linda om projektarbete:)

I morgon måste jag också gå till expeditionen för att ändra mina kurser. Som jag redan har gjort en gång. Jo, innan sommarlovet så bytte jag från småföretagande B till Historiakursen. "Bra då skriver jag in det" sa biträdande rektorn. Jo men visst fatta, på mitt nya shcema står det att jag ska ha småföretagande! Helvete också, nu måste jag gå till expeditionen som vanligt och tjata på dem. Hm, och dess utom har jag idrott på mitt schema fast jag inte ens ska gå den kursen? Det är mycket jag måste ställa till rätta den här veckan. Får gå dit imorrn bitti. Jag tror att personalen på sxpeditionen får ont i magen varje gång de ser mig, så mycket tid som jag har tillbringat där för att både klaga, byta kurser och diskutera. Haha. Men vadå, man ska ju stå för vad man vill? Man har rätt att få göra det!

Det var i alla fall härligt att träffa mina snyggistjejer i klassen idag igen:)<3

Och jag trodde inte att jag skulle hinna åka till Bergahästen och rida ut efter skolan eftersom att vi skulle slutat rätt sent, men vi fick sluta en timme tidigare så jag kunde hunnit i alla fall! Hade redan ringt och sagt att jag inte skulle dit. Och lämnat ridkläderna hemma... Typiskt! En uteritt på Castellano hade varit nice just nu.



Puss


Dagen innan

Yes och här sitter man såhär dagen innan skolan börjar. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma igång! Men det har jag säkert sagt förut eller?:)

Är proppmätt efter middagen. Bakpotatis, oxfilé och någon sås. Gott men... mättsamt som sagt. Usch. Känns som att jag inte kommer vara hungrig på en vecka nu. Haha.

I morgon kommer Jessica hit på morgonen så åker vi till skolan ihop:) Börjar 11.20. Ska bli jättekul att träffa alla igen. Och det ska bli riktigt roligt att se vilka alla nya ettor är också. Jag vet ju en sen innan som kom in, kanske två. Det här året kommer bli jättebra har jag en känsla av!:) Jag hoppas att min känsla har rätt.

Idag har jag tvättat och fixat. Åkte en sväng till Granngården för att kika ridstövlar och skor. Bara som lite inspiration och att få ett hum om vad som finns ute nu. Blev såklart en liten trip till resten av alla butiker för att kika.


Hiss: Facebook! - Haha ni har säkert hört allt tjat om facebook på rix morronzoo, vem som är för och emot och varför. Jag hissar facebook för det är ett kul sätt att hålla kontakt med gamla och nya vänner. Det finns massor att göra där! Det är socialt och ja... jag är för facebook helt enkelt! Gå med i facebook gott folk! I början när jag nyss hade skaffat facebook så tyckte jag att det var skittråkigt. Men allt eftersom så har det blivit nice som fan! Jag är inloggad varje dag och checkar läget. Ge det en chans ni som inte använder det:)

Diss: Söndagsångest! - Just därför tänker jag aldrig ha någon söndagsångest:) Till vilken nytta liksom? Man får inte mindre plugg för att man får söndagsångest. Och måndagen kommer inte längre ifrån dig för att du sitter hemma på söndagskvällen och har "ångesten". Njut i stället av helgens sista lediga dag och hitta på nåt kul i stället!:)

Måste göra: Gå en rask promenad. Skönt!

Längtan: En solsemester med mina närmaste vänner<3 Som sagt så hade vi ju planerat en turkietresa i höst. Men p.g.a olika anledningar så kommer vi att skjuta på den till obestämd tid. Men den kommer, den kommer! :)

Puss.

Livstecken och lite höstkänslor


Jag har ingenting att blogga om idag känner jag. Mitt huvud är rätt tomt på ämnen och jag är tröttare än tröttast idag. Jag har varit i Lilla edet en sväng, handlat lite och sedan har jag sovit. Jag har varit helt slut idag! Yrsel och huvudvärk är ingen bra kombination heller. Men jag tror att det beror på lite sömnbrist. Ingen fara, jag ska skärpa mig! Trots att jag inte har något vettigt att skriva om så tänkte jag ändå sända er ett livstecken:) Hihi.

I morgon ska jag tvätta lite. Skolan börjar redan på måndag! Ska bli rätt skönt ändå, lite fasta rutiner på dagarna. Och att träffa alla underbara vänner kommer bli helnice! Jag vill ut och shoppa lite i morgon. Behöver ett par skor känner jag. Men det jag behöver mest är nog ett par ridskor/stövlar. Behövligt! kanske blir en kikrunda på Granngården:) Jag gillart! Jao, snart kommer vardagen igång igen kära vänner. Vissa av er har säkert redan börjat jobba. Det känns i luften att det börjar dra ihop sig rejält nu. Det är kallare och råare i luften, vinden är på ett helt annat sätt och människorna börjar klä sig höstigt! Men jag har inte panik längre. Hösten kommer bli helnice! Jag fyller 18 och bara för att det är höst så behöver man inte sitta inne och deppa!

Dess utom så kommer sista året på gymnasiet att bli det bästa skolåret någonsin! Eller vad säger ni Nuntorpare?:)

Gäsp, grattis.

Jag glömde av den 11 augusti! Då fyllde min blogg 1 år, grattis till den. Haha.

För övrigt så är jag dödstrött! Helt sömnig! Undrar om man inte ska ta och sova eller nåt i alla fall, även om det är fredag? :)

Stallet

Hejsan bloggen!
Jag hann inte blogga igår, eller rättare sagt, jag orkade inte. Var helt slut i huvudet så jag slocknade på sängen i stället. Visserligen är jag ganska trött nu också men inte som igår:) Idag har jag varit i stallet som vanligt. Red Francesa idag igen. Det har gått bättre för varje dag som jag och Kajsa har ridit tycker jag! Idag gick hon fint. Var lättare på nåt sätt idag:) Igår red vi ut på dem (Francesa och Arbera). De skulle passat perfekt som turridningshästar då de var hur lugna som helst! Tänk dig att de aldrig hade gått där på dom vägarna... och de reagerar inte på någonting. De reagerade inte ens när en stor traktor med stort släp kör förbi oss rätt nära... Franseca kanske viftade på ett öra. Haha. Det var ungefär som "jaja, en stor traktor. So what?".

Resten av dagen ägnades åt att fortsätta mocka ur lösdriften, hjälpa till där de bygger ut stallet och lite sånt. najsigt najsigt. Det var sista praktikdagen för mig idag. Har lust att åka ut till stallet i morgon men tror inte att jag kommer hinna det. Får väl se om jag följer med Anna ut på söndag och fotograferar när hon och några andra ska hoppa ponnysarna:)


4-åriga Francesa:) Härlig och lättsam häst.


Francesa.


Kajsa och Arbera:) (har inte frågat om hennes tillåtelse att lägga ut på
bloggen så därför den svarta rutan.)

Varningen!

...Haha idag när vi skulle åka och lämna in en film efter stallet på Hemmakväll i stan så parkerade vi givetvis bilen. Då kommer det två uteliggare och kikar in i bilen. Den ena bara "Om jag vore du så skulle inte jag parkera där, man får inte stå där". Mamma bara "Jag vet men..."  Gubbarna bara "vakten var här för 2 minuter sen, tänk om ni får böter".. och så pratade de i mun på varandra och varnade oss. Mamma bara "Men jag ska bara in på Hemmakväll och lämna en film" och bara skrattade. De bara "Aha okej" sedan gick de iväg, mamma sprang in på Hemmakväll. Den ena gubben tittade bak på våran bil och såg mig och syrran och bara "Aja okej" för sig själv. Haha så söta! Haha, de varnade oss verkligen x) Vilken omtanke altså! Haha. Stackarna, den ena hade inga skor:/ Tragiskt liv det måste vara.

Jag kom på en till grej! Varför säger alla att det är höst? Typ "shit nu är det höst, vad tråkigt..." För det första; Det är bara Augusti och det är fortfarande sommar!:) För det andra; Man kan sätta guldkant på hösten också;) Eller hur? Bara för att hösten närmar sig så behöver man inte deppa ihop! Det blir vad man gör det till. Hitta på saker ändå! Helgerna är väl till för att förgylla veckan lite?:)

Mer häst

Ursäkta för att det bara har blivit hästinlägg på sistone!

För det första så måste jag skriva av mig det här; Jag får anfall på att mina snygga ridskor försvann i flytten!! Helt borta! Och de var ganska nya! Fan...... Blir galen! Och de jag har nu är sönder... Gaaah. Alla par jag har är sönder nu:( Måste köpa nya. Mina bra skor har ändå hållt länge som jag hade för ett bra tag sen... Men sedan hade de gjort sina sista dagar. Och efter det har det bara blivit att jag har köpt billigare från Hööks. Aldrig mer! Hööks må vara bra priser men kvaliten är ju en annan sak...

För det andra min dag;
Var i stallet 9. Pysslade lite, sedan red jag och Kajsa 4-åringarna. Jag på Franseca och Kajsa på Arbera:) Vi red på gräset, gick bra. Francesa ville inte riktigt böja sig men allteftersom att tiden gick på det lilla passet så fick jag böjt igenom henne rätt bra. Mot slutet var hon äntligen villig att samarbeta mer och då sökte sig neråt och blev lite finare. Man fick jobba henne ungefär på samma sätt som Iver. Iver är svår att böja igenom. Linda sa att jag och Kajsa var jätteduktiga och tyckte att vi red dom bra:) Vi ska få rida dom resten av veckan. Najsigt najsigt! 

Sedan longerade vi ett par hästar var, den nya praktikanten fick vara med och titta på, samt vara lite medhjälp åt den som hade en jobbig häst.  Dudo slet sig ett par gånger och betedde sig som en jag vet inte vad... Vi longerade i grässlussen med öppen grind, men Dudo visste inte att den var öppen sån tur var;) Vi misstänkte att han gjorde så för att han longerades utan inspänningstyglar, då en rem fattades till sidepullen så fick vi longera han i bara tränset. Jaja..

Det har åskat hela dagen, haglat, regnat, lite uppehåll... Jao. Så kan det vara. Resten av dagen pysslade vi mest i stallet. Skurade och oljade träet.



Trött Benni.


Stallsyssla... Fint blev det!:)

Regnigt, lerigt, blött.

Hallå hallå:)
Idag har jag varit i stallet, gör ju min sista praktikvecka nu. Jag var där vid 9 som sagt, vi började med att mocka ur boxarna som de nya hästarna hade stått i under natten. Igår kväll kom det två nya ungston på 4 år till Bergahästen. Fancesa och den andra kommer jag inte ihåg namnet på (förlåt men alla spanska namn är svårt att minnas när det är flera nya hästar än de 2 att lära sig namnen på. Har man inte varit på Bergahästen på ca 3 veckor så missar man hur mycket som helst!). Hur som helst så tog vi in några hästar, fodrade, jag och Kajsa longerade lite, sedan har vi mest pysslat idag. Det har pissregnat hela dagen! Usch. Och mitt i gyttjan i paddocken så skulle jag och Kajsa provrida de nya stona:) Det gjorde vi! På med regnjacka säger jag bara! Francesa (stavning?) var hur mysig och söt som helst i sättet! Dock blev hon ganska rädd när jag drog ner stidbyglarna innan jag satt upp. Det slutade med att Linda fick hämta lite havre som hon fick tugga på medans jag sedan satt upp. Haha.

Hihi stona var hur trevliga som helst! De har ridits i alla gångarter innan, dock inte så mycket tror jag. Dess utom hade det varit olika ryttare på dem hela tiden och det hade inte blivit så mycket seriöst?
Jaja, dessa hästar kommer bli meganajsiga, det kan jag lova! Linda fotograferade mig och Kajsa, så får väl se om det kommer upp någon bild eller inte.

Det har varit en himla mysig dag trots regnet. Jag och Kajsa pysslade i sadelkammaren och fixade jättefint. Nu har de också börjat snickra och hålla på där de ska bygga ut. Japp, stallet ska byggas ut lite. Kommer bli helnice med fler boxar. Behövligt!  Får jobba 9-17.00 i morgon också om jag vill i stället för 12-20.00. Underbart! :)


Gammla närbild på Benidorm som traskade nyfiket mot kameran, vars farbror
tävlade OS i Aten 2004  med Ignacio Rambas. han har dess utom em halvbror
som var i särklass bäst av 4-åringarna på gemensam kvalitetstävlan för alla raser
2005, blev kvalificerad 2009, och är  rekommenderad ung hingst med högst dressyr-
koefficient av Jordbruksministeriet, för att han deltog i deras årgångstävlingar och fick
högsta poäng i dressyr. Bennidorms pappa är son till den kända Bizarro XIV (info från
Bregahästen.se). Haha vilket släkte!:) Bennidrom är en jättefin häst, och jäklar vilken
nacke han har fått nu! Helt underbar! Så fina steg han tar också. Och han är som en 
ren dröm att rida. Många fina hästar på Bergahästen, ja det kan dom faktiskt skryta med!;)


Scofield död

Vad hände i Prison break idag egentligen? Michael Scofield dog fyra år senare... De blev i alla fall fria. Kan inte fatta det, att hans tumör kom tillbaks och... Shit! Det är inte sant!:O Är så inne i Prison break att det känns värre än någonsin nästan! Haha min första kommentar i tv-soffan var "Det här är ju värre än när Michael Jackson dog".  Det känns nästan så. Fast självklart är det inte så med tanke på att det är en karaktär vi pratar om;) Men jag hade den här karaktären i mitt hjärta<3 Helt sjukt känns det! Sorgligt! Det är inte samma sak utan Michael i Prison break! vad händer i fortsättningen tror ni?

Nå, jag tänkte kanske uppdatera om min dag. Klev upp klockan 6 och åkte till stallet vid 7. Tog in alla hästar och fodrade. Red ut på den nya 3-åringen Cuba med Kajsa på Elegido och Malin på Alegria. Hur söt som helst! Men fick hoppa av och gå tillbaka då hon hade tappat en sko och började halta lite lätt. Men var ingen fara med henne sen. Sedan så red jag och Kajsa våran lektion (var bara vi två, värsta privatlektion;). Linda var i Danmark och hämtade två nya PRE-ston så vi red för Frida i stället:) Red Castellano, också en ganska ny häst i stallet (försäljningshäst) som jag aldrig hade ridit, inte ens träffat innan. Han var ganska het men väldigt mjuk och fin, var lätt att jobba han i form. Gillade honom! Han kändes som en blandning av Abandonado och Capritxos som stod på Bergahästen förut. Helnice altså! Resten va dagen så fixade vi i stallet och så. Slutade vid 15.00. Haha och när jag och Malin hämtade in 4 hästar åt gången i morse så slet sig Dudo för att han blev rädd för Elegido i hagen och råkade trampa sönder undertråden. De gick bakom mig och eftersom Dudo började springa mot mig och mina två hästar som gick framför så börjar mina hästar springa ner mig typ. Okej inte springa ne rmig, men var inte långt ifrån;) haha. Men jag fick tag på Dudo åt Malin till slut och allt löste sig, tråden blev lagad:)

Händelserik dag, haha.
I morgon börjar jag 9 i stället för 12 och slutar 17.00 i stället för 20.00. Skönt! Undrar om det kan få vara så hela veckan?:) Hoppas. Men vi får väl se.

Har inag bilder från idag så det får bli en söt bild på Pepita som stod på Bergahästen förut:)

Lite tjat

Idag är det jättevarmt, kvavt och mulet. Kan det inte braka loss på himlen snart så att det kan rensa luften?:)
Det blir nog inget kustbesök idag. Tror inte att vi orkar det. Eller jag orkar men ingen annan. Och 1 mot 3 funakr ju liksom inte... Fyfasiken vad jag längtar efter mitt egna körkort!

Därför så ägnar jag min sista lediga sommarlovsdag åt att ta det lugnt hemma. Kanske ringer en vän lite senare, får se vad dagen har att bjuda på. Jag ringde nyss TheStudio i gbg och skulle omboka en tid, men kundtjänsten kunde bara ta emot i morgon. Så får hoppas på att det går att boka om så tätt inpå. Hade en tid hos dem på onsdag men jag har praktik, och skolan går ju före. Kan inte vara borta från praktiken:) Så därför vill jag skjuta på tiden ända till oktober. Hade egentligen ingen jättestor lust att gå på den där fotograferingen men kan ju vara en kul grej. Alla gör det ju, börjar bli lite tjatigt;) Men det blir ju jättefina bilder. TheStudio har ringt mig 3-4 gånger förut efter att någon värvat mig dit men jag har tackat nej alla gånger. Den sista gången tänkte jag att "Jaja vafan, kan väl bli rätt kul då". :)

Hur som helst så är jag inte så jättetaggad att kliva upp 05.30-06.00 i morgon bitti (praktik). Men det är väl bara att bita ihop och lägga sig lite tidigare ikväll:) Det är ju bara i morgon jag börjar så tidigt. De andra dagarna jobbar jag 12.00-20.00. fast ärligt talat så föredrar jag att börja 7 på morgonen och sluta vid 15-16 då man inte har någon fritid om man jobbar 12-20. :) Ska i alla fall bli mysigt att träffa pållarna igen! Och Bergahästen är ju faktiskt fett nice ändå. Jag behöver dess utom få jobba med kroppen lite.

Vi hörs!

Härligt

Åh vad underbart det är när man somnar till vågornas brus som rullar in mot sandstranden...
...Eller också till HIMlåtar på min iPod. Går lika bra det:) Har gjort båda idag. Jag har legat ute på Gardis hela dagen. När vi kom dit så träffade vi Ina, Thomas, Erik och nån kompis till honom. Så vi la oss vid dom och solade. Vänern var skitkall idag! Brrrrrh vilka iskalla strömmar. Men jag var envis och badade i alla fall. Har j utrots alls bara badat en gång innan i sommar! Så kände mig tvungen. Men sista gången jag var i vattnet så fick jag änna kramp, då tänkte jag att det var dags att kliva upp. Haha. Och jag har blivit brunare! Wey:) Jag avundas min vän Anna som är i Turkiet just nu... Hoppas du har det underbart gumman! <3

Jag avundas också min andra vän Anna Z som skulle vara på Madonnakonserten i Göteborg idag. Hur underbart skulle inte det vara att själv få vara där och se en av världens ballaste kvinnor på scenen? :)

Efter strandbesöket åkte vi hem och käkade kantarell och champinjonpaj som vi lagade igår. Så sjukt gott! På tal om igår... Så var Anna och hennes mamma Lise här. Vi satt på balkongen hela kvällen och drack vin och åt den goda pajen, drack öl och hade det hur kul som helst (bilder från igår är inte inlagda än). Haha jag och Anna partade med våra små mammor;) Haha det roliga är att alla har så sjukt galen humor!:D Haha. Och jäklar vad någon rökte vattenpipa;)

Ikväll ska jag och syrran kolla film. I morgon blir det förhoppningsvis kusten med familjen. Varit mest familjegrejer den här veckan:) I morgon är det min sista lediga dag på sommarlovet kan man säga. Nästa vecka har jag praktik. Sen är jag ju bara ledig på helgen och sedan börjar skolan...


Vad är bättre och roligare än Klick att läsa samtidigt som man solar?:)

Det är fortfarande sommar!

Oja, det är fortfarande sommar! Det är hur varmt som helst ute och äkta badväder! Ska dock ut och bada i morgon för idag hinner jag inte:) Det blir en utekväll på vår balkong här hemma ikväll med god mat och grejer i stället. Mysigt!:)

Även om några orange löv har fallit ner på marken i skogen eller om skolan börjar om en vecka snart så är det ändå sommar. Sensommar är mys<3 Det är ju bara augusti;) hehe...

Livet är fantastiskt

Hejsan!
Idag är jag glad:) Jag tycker att livet ändå är ganska fantastiskt. Okej, det är mycket skit och mycket som går neråt ibland, eller vissa perioder ofta, eller i värsta fall; alltid. Men så är det för alla. Vissa går igenom så otroligt mycket, tar så jäkla mycket skit. Ändå är människan så stark. Vi är starkare än vad vi tror. Glöm inte det! Och det är bara vi själva som kan forma vårat liv. Mitt liv är bara mitt. Och jag formar mitt liv hur jag vill egentligen. Som en deg. Man kan välja att göra en bulle, en krans eller något helt nytt av degen. Det är bara upp till en själv. Det sa en mycket vis person mig idag. Jag har framtiden framför mig och det kommer att bli en fantastisk resa. Trots motgångar som varit, är och kommer att komma. Men så är livet. Skulle livet vara utan motgångar så skulle vi inte lära oss av våra misstag, vi skulle inte uppskatta livets medvind. Jag uppskattar alla er där ute! Ni är starka. Och glöm för guds skull inte: det ordnar sig alltid! Glöm inte det! Hur hopplöst det än verkar. Så ordnar det sig förr eller senare. Jag lovar.

Och jag har insett att jag har allt jag behöver för att leva mitt fantastiska liv. Underbar familj, världens bästa vänner dess utom! Jag umgås och känner så mycket olika sortes folk och alla är underbara på sitt sätt! Man behöver inte ha massvis med vänner för att livet ska bli meningsfullt men det jag ville komma fram till är att alla är så underbara trots att de är så olika! Och det är fantastiskt.  

Idag gick jag upp tidigt, hoppade in i duschen. När jag gått ut ur duschen så var Antonia redan här. Så jag klädde fort på mig och sprang ner och mötte henne. Sedan gick vi upp, jag käkade frukost, sminkade mig och fixade håret. Jag har umgåtts med Antonia hela dagen:) Vi gick promenad i skogen, gick ner till Överby och shoppade lite, fikade hemma och bara tjötade:) Jag köpte bara lite småprylar på Överby. Ett par örhängen, nagelfilar och nagellack. Antonia shoppade assnygga badshorts och lite sånt.
På kvällen kom Anja (Antonias mamma) på besök och drack kaffe och umgicks med mamma och oss. Tack för en trevlig dag<3

I morgon kommer Anna och Lise över på kvällen! Meganice!<3<3

Jag är lycklig över att jag känner så underbara människor!

Vi hörs! ta hand om er<3

Alla är älskad av någon.

God morgon!

Hallå hallå:)
Altså shit vilken panik jag fick igår. Av misstag råkade jag välja stilmall på nytt i bloggen (trodde att jag var inne på min testblogg) och så försvann hela min design! Jag har alltid en testblogg ifall att med samma design som på min riktiga blogg men jag hade tagit bort min testblogg för att prova en sak. Och så händer detta! Så inatt 01.15 när jag skulle titta på Prison break-reprisen så satt jag ivrigt och försökte återställa allt. Altså designa om på nytt, precis likadant. Vad tycker ni om resultatet? Är den sig lik eller ser något annorlunda ut? Min syster hjälpte mig i min panik. Haha hon fick änna lugna ner mig. Så närmare 02.45 var jag klar. Haha herregud säger jag bara... Panik!

Nu så ska jag genast kopiera min stilmall till min nya testblogg! Usch för sånt här. :)

Men ang. Prison break. Kan det bli mer spännande? :D

BLOGGEN FÖRSTÖRD

Jag råkade radera min deisgn... Ny kommer. Bloggpaus tills dess.

Ok, nu ser den hyfsad ut. Nästan likadan tror jag. Puuh! Vilken panik jag fick.
tack till min kära syster som lugnade ner mig och hjälpte mig<3

Stranden<3

Och äntligen fick jag mitt första dopp för i år idag! Hur underbart som helst. Äntligen fick jag tid till stranden. Det fick bli heldag på stranden idag med mamma och syrran. Hur härligt som helst! Det var första dagen det var sol på flera veckor idag. Och behaglig temperatur på 25-26 grader:) Helt okej efter flera veckors regn!


Yeah!:D


En happy Sabrine njuter.. :)


iPoden fick såklart följa med!

I morgon kommer kära Antonia på besök:) Blir trevligt!<3

Katten tror han är en hund.

Tjenare!
Jag har nyss kommit in från en lite promenad med mamma och Misse. Jorå, min katt går alltid med en när man är ute! Även på långpromenader. Förra vintern så gick jag och mamma en riktig långpromenad. Han gick med oss, ibland sprang han med oss. Mot promenadens slut så gick han långt bakom oss och jamade, gång på gång på gång. En Misse som var trött i benen och skällde på oss kanske? Hihi. Misse tror att han är en hund. Där vi bodde innan vi flyttade upp till Skogshöjden så var han kompis med en tax! Han gick t.o.m med dom på kvällspromenaderna! Helt sjukt! Haha, han är inte riktigt som alla andra katter:) Min bebis<3


Titta, titta, titta!! Förut när jag satt och chillade på balkongen så hittade jag blå himmel!
BLÅ himmel! Det vankas vackert väder i morgon säger dom. Det blir en dag på stranden:)
Det har ju regnat i nästan fem veckor så man blir glad!

Vid Vänern idag...



Natti sötnosar!

Hejsan! Skulle bara säga godnatt:)
Och så kom jag på att min blogg snart fyller 1 år!:) Wiie!

Och så kom jag på en till sak. Det har inte blivit så många hästinlägg på ett bra tag. Det kommer att komma mer inom kategorin Häst så småning om... Håll ut hästmänniskor;) Och till er andra; hoppas ni gillar bloggen! Kom dock gärna med tips om hur jag kan förbättra den. Gäller givetvis alla, även hästmänniskorna;) Saknar ni något, saknar ni någon kategori, vad skulle ni vilja ha mer utav? Vad kan jag förbättra i mitt skrivande? Alla förslag är välkomna! Dock så kommer jag aldrig att sluta vara jag. Min blogg är personlig och det är just mitt liv och mina tankar som skrivs ner här. Men alltid roligt med kritik, kommentarer och förslag:) Jag har faktiskt haft i tankarna att ändra/fixa/lägga till lite i kategorierna m.m.
 
Puss&godnatt!:*

Sommaren med Göran

Igår gick vi som sagt på bio och såg Sommaren med Göran. Det är den svenska roligaste film jag har sett på länge! Så bra, så underbar, så otroligt min humor. Det var varken för mycket eller för lite av det hela. Bara så bra! Rekommenderar den till alla. Riktigt bra. Haha. Svenska, dåliga filmer som Sällskapsresan och Göta kanal kan bara ta sig (har aldrig gillat dem), för det här är riktig humor! De hade verkligen samlat alla bra skådespelare i en film också:) 

Efter filmen följde vi med hem till Anna, Lise och Daniel, käkade fruktsallad och tjötade. Alltid lika trevligt med dessa underbara människor!:)<3




...och så några minuter senare


...Så kom Misse hem! Haha, lyckligt slut på sagan. Jäkla kattskrälle. Jaja.
Ikväll blir det bio med mamma, syrran, Anna och Lise. Sommar med Göran tror jag den heter. Verkar lite smårolig, får väl se:) Idag har jag inte gjort något speciellt. Vaknade strax efter 12, duschade inte förrens klockan var 14.30 ungefär. Segt. Har nyss ätit middag. En helt vanlig och seg söndag.


Töntbilder.

Misse!

Okej jag beter mig som en mamma som är orolig för sina barn men... Min lilla Misse har varit borta hela natten och hela dagen, utan att ha visat sig runt huset... Börjar bli lite orolig:/ Inte likt honom. Finns ju mycket rävar och lite varg här omkring. Hm.. Eller så har han bara hittat på nåt bus och stuckit ut på äventyr i några dagar som katter kan få för sig då och då. Han ska få en utskällning när han kommer tillbaks så som han skräms;) Haha.


...


Hiss: Ibumetin, tur att värktabletter finns! Vad vore världen utan värktabletter? Bara massa stressade människor med ständig huvudvärk...
Diss: Huvudvärk. Jag har banimej huvudvärk någon gång varje dag! Hmmh...
Har gjort: Varit på Hunneberg och gått en skogspromenad. Så skönt! Borde absolut göras oftare.
Att göra: Slänga mig i soffan med en chipsskål och chilla.
Vill ha: Längre sommarlov...
Humör: Bad day today... Men jag tar det som en klackspark och försöker visa min bästa sida ändå:) Men ibland får man faktiskt lov att vara sur, arg, ledsen och stänga in sig för att lägga förbannelser över allt som gått emot en just den dagen.



Skogspromenad på Hunneberg.

RSS 2.0