Första dagen, krångel och sånt...


Första dagen gjord. Nu är vardagen här. Allt blir som vanligt.

jag och Jessica åkte till skolan efter en god frukost. Det var lunch, upprop och miljöprojekt. Visst är jag intresserad av miljö med det här var nog det tråkigaset jag har gjort i skolan. Dess utom första dagen. "kom på idéer för hur Nuntorp skulle kunna bli helt fritt från fosila bränslen inom 6 år". Och så skulle man delas in i gruppe roch redovisa det. Jag hade tur som missade det mesta p.g.a samtal med Linda om projektarbete:)

I morgon måste jag också gå till expeditionen för att ändra mina kurser. Som jag redan har gjort en gång. Jo, innan sommarlovet så bytte jag från småföretagande B till Historiakursen. "Bra då skriver jag in det" sa biträdande rektorn. Jo men visst fatta, på mitt nya shcema står det att jag ska ha småföretagande! Helvete också, nu måste jag gå till expeditionen som vanligt och tjata på dem. Hm, och dess utom har jag idrott på mitt schema fast jag inte ens ska gå den kursen? Det är mycket jag måste ställa till rätta den här veckan. Får gå dit imorrn bitti. Jag tror att personalen på sxpeditionen får ont i magen varje gång de ser mig, så mycket tid som jag har tillbringat där för att både klaga, byta kurser och diskutera. Haha. Men vadå, man ska ju stå för vad man vill? Man har rätt att få göra det!

Det var i alla fall härligt att träffa mina snyggistjejer i klassen idag igen:)<3

Och jag trodde inte att jag skulle hinna åka till Bergahästen och rida ut efter skolan eftersom att vi skulle slutat rätt sent, men vi fick sluta en timme tidigare så jag kunde hunnit i alla fall! Hade redan ringt och sagt att jag inte skulle dit. Och lämnat ridkläderna hemma... Typiskt! En uteritt på Castellano hade varit nice just nu.



Puss


Kommentarer
Postat av: rockabilly babe

Tack, detsamma :D

2009-08-17 @ 20:12:21
URL: http://raggarsvin.blogg.se/
Postat av: Anna

haha..vi hade skit kul på uteritten:D

2009-08-17 @ 21:03:37
URL: http://maskott.blogg.se/
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Anna=> Najsigt najsigt:D Ser fram emot nästnästa söndag då.. eller är det nästa igen? :) XD

2009-08-17 @ 21:22:23

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0