Febern stiger...

Som rubriken säger så stiger min feber en aning. Jag mår skit och är alldeles yr. Så egentligen borde jag absolut inte sitta här. Men jag tänkte att jag kunde uppdatera lite i alla fall med tanke på ganska dålig uppdatering i veckan. Eller vad tycker ni? Någon som såg Let´s dance? Det gjorde jag! Helena (?) som Morgan dansar med hade heeelt klart snyggast klänning! Åh vad jag älskar den! 2:a i stil kommer Laila! Vilka underbara klänningar. Men hur kan man matcha en jätterosa klänning med en T-shirt i USA:s färger? Jag bara undrar... Vad gräsligt! Magnus och Annika pratar jag om. För övrigt så var Elisabeth Höglunds klänning söt.

Nej nu får jag gå och lägga mig, jag ber syrran berätta om vem som åkte ut. Godnatt! Jäkla feber.


Gräsligast matchat!


De var snyggast ikväll!


Sjuklingarnas sjukling

Jag är sjuk. Nu menar jag feber, ont i magen och huvudvärk. Hoppas det inte är influensan som jag är smittad med. Jag skulle som sagt övernatta på skolan igår eftersom att jag skulle ha både kvälls och morgonfodringen. FIck feber vid lunch igår. Mådde apa hela dagen. På kvällen vilade jag innan kvällsfodringen. När jag fodrade gick jag och hackade tänder och var alldeles yr i huvudet. Senare på kvällen blev jag värre så att jag var tvungen att åka hem. Tack Heidi för att du kunde morgonfodra i stället för mig!
Jag har jäkla halsont också. Jag pallar inte fler saker. Men så är det väl. Jag hoppas jag är frisk efter helgen.

I helgen blir det bara hemmamys och att bädda ner sig och försöka bli ompysslad:) För stunden har febern gått ner lite. Tack Ipren!


Minors, Nuntorps gullhäst :*


Snyggaste kallblodstravaren Månelden:)


Ambra<3:)

Onsdag

Jag är trött på skolan!
Var bara tvungen att få ur mig det. Är trött på det mesta som har med skolan att göra, med Nuntorp att göra. Jobbigt är vad det är. Men Nuntorp är ju ändå bättre än någon annan skola:)

Har haft stalltjänst hela dagen idag. Vi låg före i tidsschemat hela dagen så det var ju bra. Hände inget särskilt idag. Red Minors på eftermiddagen innan jag åkte hem. Och Anna som ska gå ridledarkursen tränade på mig idag;D Hon blir megabra ridledare hon:) För övrigt så gick det inte bra med Minors, han är en rak jäkla stolpe; punkt slut! Och nej jag skyller inte på hästen, jag erkänner faktiskt att jag rent ut sagt suger. Man måste erkänna sånt för sig själv för att lyckas med något. Vilken tur att t.ex. Abbe är bättre häst än vad jag är ryttare:D Jaja, sluttjatat om hästar. Är trött på häst just nu. Ska bli underbart med en ledig helg snart!

Jag ska snart ta en dusch och sedan vänta på att mamma kommer hem med hemköpt mat. Jag är hungrig! Lunchen var inte god, alldeles för salt fisk! Usch.



Hiss: Choklad! - Det var det end ajag kunde komma på efter min daim-marabou.
Diss: Allt! - Hela sammanhanget i mitt liv just nu. Jag känner mig inte kry någon stans, stress tar kål på mig, jag är omotiverad till saker och ting och är allmänt jäkla sur och trött. Och jag är trött på att vara jag. Jag blir så arg på mig själv!
Vill ha: Ledighet från det mesta i livet.


Jessica och Cherokee:)


Prinsessan förlovad

Trött. Jag är trött! I kroppen, huvudet, allt. Även om stalltjänsten har varit rätt lugn. Okej lite har vi fått stressa efter någon tillsägning men man borde faktiskt ta bort de där jäkla stora rundbalarna med halm som gör att man måste fylla boxarna med det via skottkärror (det tar tid), i stallet. Vad jag klagar. Hur som helst så har jag mest ont i min fot. Aj! Den har inte läkt sedan jag stukade den på jullovet. Vårdcentralen suger, det är ju något fel så svullet som allt är! Och så ont som jag har. Jag ska i alla fall till vårdcentralen igen nästa vecka.

Idag har jag inte gjort något mer än stalltjänsten. Man hinner ju knappt något annat. Åkte med mamma och syrran en sväng till Lilla edet förut. Hela kvällen har det även varit rapportspecial och allt möjligt om kronprinsessans förlovning. Grattis får man väl tycka, det var änna på tiden:) Men nu kommer det ju stå om det i tidningarna hela veckan. Endast typ.  Vi har liksom fattat att de är förlovade nu! Jag håller med min umgängeskrets; det räcker. Eller man behöver i alla fall inte visa samma sak hundra gånger under en och samma timme.

I morgon blir det stalltjänst igen som sagt. Hoppas på en lugn dag men man vet aldrig. Blir nog bra:) Ska ta bussen tidigt i morgon bitti för att hinna i tid. Kommer dock vara där 07:00 men börjar 07:30. Då kan jag ju täcka om alla hästar eller nåt. Det blir finemang det! Eller varför inte lägga sig i sadelkammaren och sova i en halvtimme? Haha.

På vägen hem idag fick jag ett sms av Anna "docka är till salu". Vad ledsen jag blev! Jag är så trött på mig själv att jag fäster mig vid hästar som inte är mina. Docka är verkligen en favorit på Bergahästen. Why? :/ Å andra sidan får hon ett bättre liv (förhoppningsvis) som privathäst någon stans:) Men ändå<3 Stallet kommer absolut inte att vara samma sak utan henne. Docka är liksom Bergahästen. I alla fall för mig. Hon är ingen snygg PRE men hon är världens gulligaste nordsvensk. Jag tror faktiskt att jag tycker att nordsvenska brukshästar är vackrast. Kallblod är fina som ädelstenar! Visst är dem?
Och Annas älskling Zenit är ju också till salu... Anna och Zenit är superfina ihop:)


Jag har ingen egen bild på Docka men detta är i alla fall hon:) Lånad
från hemsidan.

Godnatt:*

Förresten; vi fick megagoda semlor på lunchen idag! Hurra för goda semlor!


Måndagen gjord...

Hallå hallå:)
Sitter i handduk nyduschad och trött. Har haft stalltjänst i skolan idag. Fanns inte så jättemycket att göra. Fixa stallet som vanligt. Efter skolan åkte jag till Bergahästen och red efter att mamma körde mig till 7eleven och jag fick köpt mig en big toast, den satt gott! Red lille Abbemannen idag igen. Idag fick vi nog mest beröm av alla gånger vi ridit:) Jag skulle ärligt kunna köpa Abandonado för hur mycket som helst om jag hade haft råd. Trivs så bra ihop med honom. Han gick jättefint genom hela ridpasset, han jobbade igenom sig med hela kroppsmuskulaturen. Abbe är kung.

Imorrn är det upp tidigt till stalltjänsten igen. Jag är jättetrött på skolan. Jag har tappat sugen helt och hållet. Allt känns bara fel i skolan. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Jag har varit skoltrött i många år. Skönt att man har gått mer än halva gymnasietiden nu! Sen blir det inget mer pluggande för mig. Aldrig. Är ganska säker på det i alla fall.

Och jag kommer att komma hem varje kväll i veckan för utom på torsdag tror jag. Så torsdag kväll blir det inget blogginlägg. Men ni håller ut va?;)

Och jag gör lite reklam för mammas blogg. Hennes inlägg för idag försvann spårlöst som hon hade lagt ner mycket tid på, tyvärr. Men läs i alla fall bloggen, den är bra:)


Hiss: Plusgrader! - Snön försvinner sakta men säkert. Är det våren som har kommit?
Diss: Huvudvärk! - Det värsta jag vet. Jag har gått med huvudvärk i en hel vecka nu. Börjar bli riktigt irriterande när inte ens huvudvärkstabletter hjälper... Jag har en misstanke om att jag är något utmattad och utbränd. Mår inte alls bra i kroppen. Fy på mig som stressar varje dag!
Bästa: Jag vill egentligen säga Abandonado som är världens underbaraste kung men vill också hylla Ldb! Deras lotioner, deodoranter och duschcremer! Alltid lika underbara! Dofterna är unika och fräscha. Go Ldb!

Bröderna Calypso och Rolex på Nuntorp:)


Stalltjänst

Sitter och funderar på hur jäkla glömsk jag är. Vilken tur att jag har Jessica som påminde mig om att jag har stalltjänst i morgon och hela veckan framåt! Rätt nice ändå, slippa alla vanliga lektioner. Bara jobba i stallet och mysa med hästarna. Vet inte om jag ska bo på skolan eller inte. Vill helst inte. Mycket skönare att komma hem tycker jag nog. Men å andra sidan så slipper jag stressa så mycket om jag bor där. Och jag slipper gå upp jättejättetidigt för att hinna med bussen. Jag får se hur jag gör. Om jag bor på skolan under veckan kommer jag ju knappt hinna blogga. Men jag informerar här om det blir så:) I morgon kommer jag i alla fall hem på kvällen efter att jag vart iväg på Bergahästen och ridit.

Då finns det hopp om livet i alla fall! Nu när jag slipper vanliga lektioner i en hel vecka. Men samtidigt skulle jag behöva de där letkionerna. Jag ligger ju efter i allt. Det blir till att plugga på kvällarna. Knappast. Som om jag kommer att orka det när jag har tröttat ut mig på stalltjänsten varje dag. Vi får se. Jag har ju inte förberett mig någonting inför veckan eftersom att jag glömde av att jag skulle ha min stalltjänst direkt efter lovet. Jaja, så går det. Jag får skylla mig själv om jag kommer att få stressa som en idiot nu.

Hur ser er vecka ut?:) Skola? Någon som har sitt sportlov i veckan? Jobb?

Puss på er allihop<3

Söndagsångest

Jag säger bara; söndagsångest! Jag vill inte till skolan i morgon. Nej, nej och åter nej! Jag är skoltrött och har njutit av ledigheten. Nu börjar vardagen igen. Vardag är nästan bland det värsta jag vet! Jobbiga rutiner! Men det ska ändå bli rätt underbart att träffa kompisarna från klassen igen:)
Förlåt att jag aldrig skrev igår. Tiden räckte inte till och när jag kom hem på kvällen så var jag så fruktansvärt trött. Men det var en trevlig och lugn lördag igår. Vi åt lunch på restaurangen hos pappa och efteråt så åkte vi brudar i familjen och hälsade på Anette och hennes 5 hundar;) Mycket trevligt. Det var längesen. Vi kom hem på kvällen, kollade melodifestivalen och gottade oss med chips och godis. Mums så onyttigt! Jag tyckte faktiskt att jag kunde unna mig utan att få panik. Velvet och EMD vad helt klart bäst. Jag fattar inte att Velvet inte fick en bättre placering. Vad har folk för stil? :) Och tänk om Amy Diamond kunde vara lika mogen som Molly Sandén! Och hur tråkiga var inte BWO i år? Tråkigt, tråkigt! Men jag tror dock att jag kommer att tycka att låten är bra om någon månad. Brukar ju vara så. Men vilket tråkigt nummer!

Idag har det inte hänt något speciellt. Vaknade 11:30, käkade ett par mackor, kollade horseshow ett litet tag. Man skulle varit där i år. Men det får bli nästa år. Hur som helst så gick jag och mamma en promenad på eftermiddagen. Så himla skönt är det. Och vad vårigt det känns. Snart blir det middag, och jag är såååå hungrig!

Bilder från igår:

Sara och Chiuhuahuan Rubus:)


Världens mysigaste är när man eldar och sitter och myser hemma i
soffan... Utanför snöade det som bara den, hela natten!


Bilder från idag:






Hiss: Ljuset! - Klockan är 17:13 och det är fortfarande ljust ute! Underbart! :)
Diss: Latmask! - Mig själv med andra ord. Jag har inte pluggat ett piss under lovet och jag är så besviken på mig själv för det.
Humör: Huvudvärk, trött men ändå pigg.
Väder: Snö, något smältande. Sol.
Vill ha: Frihet från tråkig vardag.

Orkar inte...

Jag har varken lust eller ork att skriva ett långt inlägg. Är bara trött på det mesta. Jäkla piss faktiskt. Har ändå vart en bra dag i stallet:) Red ut på Alina och vi försökte longera en galen meshäst. Massor gjordes idag. Blev tyvärr inga bilder idag. Men Alina är nog bland de största hästar jag har sett. Och ändå har hon inte vuxit klart=O Hon blir meegastoor sen när hon är fullvuxen:) Hon är en enda stor bebis<3

Ursäkta att mitt humör går ut över bloggen. Men jag kan ju inte lägga ner känsla på skrivandet om jag är arg och ledsen, eller hur?

Puss på er i alla fall<3
Och tack min underbara mormor för att du hämtade mig idag:)
Och grattis Anna Z på födelsedagen!!  Vet inte om jag har rätt mob.nr till dig men skickade iaf ett mess:)


Alina (vänster) och hennes mamma Levitona, när de nyss hade kommit
till Bergahästen i våras:)

Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Syrran väckte mig runt 12:00 och vilken panik jag fick! Jag avskyr ju att sova länge på loven! Men det hade ju inte spelat någon roll eftersom att jag ändå inte hade hittat på nåt speciellt idag. Har bara chillat och tränat någon timme. Måste verkligen träna stenhårt varje dag nu! Och äta sallad. Sallad är gott:) Sallad är nästan det enda nyttiga som jag verkligen gillar. Bönor, blandningar och konstiga röror är bara läskigt för munnen:O Nej men jag har tappat aptiten för väldigt mycket vilket jag tycker är synd eftersom att jag har tyckt om massa nyttiga rätter innan. Men tror det är mina tabletter som gör att jag tappat aptiten. Står det på biverkningar. Men jag måste ju ha min medicin så.

Idag kom även Elin hit:) Trevligt trevligt. Var ett tag sedan nu, hon är som en i familjen. Så väl känner vi varandra. Jag kommer t.o.m ihåg när hon var nyfödd. <3


Hiss: Änglar! - Oja, de finns:)
Diss: Lyckochansen! - Hur störande är det inte med alla dessa jäkla ordprogramm som sänds i varje kanal på dagarna? De är inte ens roliga, de rent ut sagt av mig; suger!
Längtan: Uppnådda mål.
Humör: pms... *suck*
Vill ha: Pengar:)


Onsdag

Förlåt du-vet-vem.

Hejsan! Känner mig inte speciellt glad just nu. Men tänkte ändå uppdatera. Fasen vad arg och ledsen jag är. Men jag ska försöka att inte låta detta bli ett jätteargt inlägg. Idag har jag bara varit i stallet. Gjorde alla vanliga stallsysslor. Händer alltid saker i stallet;) Red även ut på Financiera, hon måste vara världens snällaste 3-åring (blir 4)! Longerade även småttingponnyerna idag:D Haha de är såå söta, så små! My fattade liksom inte vad hon skulle göra först men det tog sig sedan:) Blir himla kul att se sedan när barnen rider på dem^^, Vad har hänt mer idag? Red Iver en liten sväng som täthäst framför Alina som håller på att ridas in. Funkade bra. Blev väl bara några minuter med Alina men red en liten sväng med Iver efter också. Notera att jag fick svårböjliga Iver ganska bra böjd och mjuk den här gången!<3:)

Efter stallet kom jag hem, somnade på soffan, vaknade runt 20:00. Lyckat. Skulle tränat men mitt knä krånglade så det hindrade mig tyvärr:/ Kan inte böja knät när det blir så. Man måste nog göra ett titthål för att se vad som är fel.


Saeta är en gullflicka:)


Diplomatico är vacker!

Tack för en trevlig dag<3

Tjenare allihop!
Idag har jag spenderat mestadels av dagen med Sandra på stan. Först gick vi till Grillhouse och åt lunch. Åh vad chicky bits är gott! :) Efteråt tog vi en runda (precis som innan lunchen) på Oden och gick igenom alla butiker som vi brukar. Dock lovade vi oss själva att inte shoppa något idag. Ett par timmar/någon timme senare satte vi oss på Thebrödsbageriet och tog en liten fika. Thebrödsbageriet är nog både mitt och Sandras favoritcafé i stan nu skulle jag tro;) Eller har jag fel Sandra? Lugnt och skönt, inget stressigt ställe att sitta på. Precis vad jag behöver -mindre stress. Där satt vi hur länge som helst och pratade om allt möjligt. Det blev mycket resesnack idag. Nu är vi så himla taggade båda två! Vi ska iväg. Och det blir till att jobba häcken av sig i sommar, och helger. Det kommer att bli så underbart att åka iväg på en semester med tjejerna.

I morgon ska jag vara i stallet hela dagen, så det blir nog inget blogginlägg från mig förrens på kvällen i morgon. Snart ska jag träna lite hade jag tänkt. Om jag orkar. Ska ju dess utom upp till stallet i morgon bitti och mocka i racerfart och få massa motion. På Bergahästen finns det alltid något att göra:)


Jag och Sandra provade även massor med glasögon:) Brillor är verkligen
det nya heta! Som en accessoar. Det är snyggt som bara den med ett par
heta glasögon. Ärligt talat så hade jag kunnat tänka mig att skaffa ett par
bara för att ha... Eller vad säger ni? En mer rundare och större modell är
också supersnyggt! Jag hittade ett par som jag tyckte om, men blev dock
ingen bild.


Kanske inte lika snygga... *fniss*


Sandra på Thebrödsbageriet som har världens godaste dammsugare
efter Ritz:)

Tisdag

God morgon! Eller för mig är det morgon. Vaknade för 10 min sedan. Ska snart ta mig en macka och sedan hoppa in i duschen. Snön ligger kvar ute och det är så tråkigt att se! Dock är det mer snö här uppe än andra delar av Trollhättan. Men ändå. Jag vill ha vår nu! Och sommar! Men den här sommaren kommer inte att bli en ledig sommar. I 5 veckor har vi praktik (för att vi tar studenten i april i trean) på sommarlovet. Det innebär typ bara några få veckors ledighet på sommaren. Men hittar man rätt praktikplats så kan det bli en riktigt skojig sommar också:) Jag har lust att vara på Bergahästen som vanligt men det är ju bra att variera sig. Jag har en plats som jag tänkte maila lite senare. Å andra sidan kanske vi bara behöver praktisera 4 veckor på sommarlovet eftersom att vår snälla lärare Lisa kanske har ordnat så att vi får åka till Strömsholm första dagarna på sommarlovet och arbeta som funktionärer på tävlingarna. Om man följer med dit så behöver man bara 4 veckor praktik eftersom att de drar av på dessa dagar. Jag har inte bestämt mig helt än vad jag kommer att göra. Men följer alla med till Strömsholm så gör nog jag också det. Men vi får se:) Vi skulle ha bestämt oss till vecka 9.

Idag blir den lunch på stan med Sandra. Vi ska nog prata lite om resan och sånt. FInemang! <3


22:42

Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag drar mig till sängs. Har suttit upper halva kvällen och hjälpt mamma med hennes nya blogg. Nu är vi 3 stycken i familjen som bloggar;) Annars har det inte hänt så mycket idag mer än att jag var iväg till stallet på dagen. Imorgon träffar jag Sandra och ev. Felicia för en lunch på stan:) Trevligt. Felicia får ta och krya på dig dess utom<3

Nej hörrni nu får jag logga ut. Ha det bra, natti:*

Måndag

Tjoho!
Sitter typ nyvaken och är ganska trött. Men ska snart ta tag i allt och pallra mig ner till duschen och göra mig i ordning. Sitter i sletna joggingbrallor och håret ser ut som pajasen själv... Men så är det väl varje gång jag har varit i stallet, och lika underbart är det varje gång:) Red Abandonado idag igen. Och jag är faktiskt lika nöjd som jag har varit de senaste 5 ridpassen eller nåt. Idag fick jag honom ännu lite mer sansad än vanligt i både trav och galoppen (han vill gärna springa iväg fort). Han gick fint i öppna i båda varven och allt flöt bara på:) Kändes jättebra. Red honom i en låg men stabil form mest hela ridpasset. Vanligtvis vill man inte ha dem i så låg form men på Abbe var det helt okej och jättebra ändå eftersom att han är väldigt svårt att få så stabil och som han var. Så det var helt okej i alla fall, Linda berömde oss idag också:) Nästa gång ska jag jobba mer med att få upp honom i en högre form. Abbemannen är så fin så<3 Duktig prins, han är kung(: Jag ska bara fokusera på bra saker hädan efter!
Och tack snälla Annas mormor och morfar (?) som skjutsade hem mig så att jag slapp ta bussen:)

Idag har jag inga planer. Kanske skulle man ringa någon? Får väl se vad som händer. Och jag säger det igen; Underbart med en vecka ledigt!

Abandonado<3  (någon gång ska jag försöka få någon som kan ta bilder på oss in action)







Anna och Abbemannen är också polare;)


Supertrion;) *smiile*







Vad har hänt med hans man?:( Den som var så lång, tjock och fin!


Grannen Hispaño:)

Borde dra mig...

Hejsan.
Egentligen borde jag sova nu men jag var tvungen att kolla mail och skriva några rader. Felicia, Amanda och Viveka kom ju på besök förut:) Mycket trevligt. Blir alltid skoj, roliga diskussioner och en hel del skratt när vi tjejer umgås;) En fika på chokladpudding och grädde satt inte helt fel heller.

Annars har jag inte alls gjort så mycket mer idag. En soft söndag. Rätt skönt. Och det är så varmt och gott här hemma nu när det har eldats hela dagen i kaminen:) Älskar det! Det är ju så fruktansvärt kallt ute. Tror att jag ska dö varje gång jag går utanför dörren. Och jag är rätt trött på synen av snö på marken. Längtar som en tok till våren! Inte minst till sommaren. Och jag längtar lika mycket till i höst när jag, Felicia, Sandra och ev. en kompis till Felicia förhoppningsvis drar till Turkiet. Ska bli superhärligt, superskoj att komma iväg lite! Så kul vi ska ha! Så nu någon dag på lovet ska jag och Sandra, självklart hoppas vi på de andra med, sätta oss och planera allt på riktigt nu. Vi måste snart börja med bokningar och allt känns det som. Så roligt:)

Imorrn på förmiddagen åker jag till stallet. Ska rida vid 11.30 typ. Skönt ska det bli. <3
Så nu vill jag gärna dra mig till sängs. Gonatt på er:*


Alina i våras:) Så söt!

Söndag

Goddag! Ja det är en god dag idag. Känner mig motiverad att ta i med saker och ting idag. Träna, försöka se positivt till livet och umgås med folk jag älskar! De som får mig att känna mig hyffsat duglig:) Och jag ska satsa mer än någonsin på hästar. Ett tag kände jag mig bara nere och kopplade nästan bort min motivation i ridningen och inom häst. Så får det verkligen inte bli! Herre gud det är ju det bästa jag någonsin vet! Inte kan jag deppa över att jag inte är bäst på skaer och ting och sedan få min motivation att försvinna. Man blir ju inte bäst av att släppa allt. Och mitt mål är inte att bli bäst heller. Bara bättre:) Jag orkar inte tävla med andra om att vara bäst, det är faktiskt bättre att bara tävla mot sig själv. Vara sin egna motståndare. Man mår inte bra av prestationsångest. För det kommer alltid att finnas de som är bättre än mig. Så är det för alla. Även de bästa;) Och vad spelar det för roll? Ingenting! :) Och en dag blir jag vältränad, en dag. Nästa år! Då ni! Så här måste jag bara tänka.

Ikväll kommer Felicia med syster och mamma på besök. Trevligt med besök från älskat folk som man känt sedan man var liten:) Så därför måste jag gå och städa lite. Mitt rum kan ju inte se ut som jag-vet-inte-vad. Hej svejs så länge<3 Hoppas att ni hade en underbar alla hjärtans dag igår. Låt alla dagar vara alla hjärtans dag. Glöm inte de ni älskar.


My life.

Så. Nu sitter jag här igen och har inte bråttom någonstans:) Som sagt så åkte jag till Lilla edet en sväng. Efter det störtade vi alla ner i sofforna och tittade på melodifestivalen och en film. Det var bättre bidrag idag. Absolut! Måns var bäst. Jag har inte gillar honom som artist förut men idag växte han verkligen i mina ögon. Grymt bra bidrag! Men åh vad jag stör mig på programmledaren. Jag får huvudvärk! Hon är inte ens rolig. Och jag lovade mig själv efter förra lördagens fjasko att aldrig mer titta på melodifestivalen men vad gör man när man är hemma ikväll och är dödstrött efter dagen som gått? Efteråt började The perfect man på trean. Den är ju bra:) Hilary Duff är verkligen fin! Tänk att vara så söt som hon?:)

Idag:

Michaela på lunch mellan grupperna på löshoppningen:)<3


Duque<3

Hästar är verkligen mitt liv. Det finns inegnting annat som jag vill ägna mig åt i livet. Jag vet vad jag vill inrikta mig på och jag har väl ändå kommit en ganska bra bit på vägen. Varje gång jag fick sitta på en häst när jag var liten så var jag lyckligast i världen. Och nu när jag rider så finns det fortfarande inget annat än det<3 Även om jag lider av prestationsångest och dålig självkänsla så är det ändå det bästa i mitt liv. De stunderna jag tillbringar med hästarna är nog höjdpunkten i mitt liv. Mitt brinnande intresse har hjälpt mig i många svåra lägen. Jag tror att det har hjälp mig att överleva svåra tider, många gånger. Och hästar är underbara djur. De sprider en fridfullhet på något sätt. Jag vet att jag aldrig kommer att tappa intresset för det jag brinner för. Och jag är så glad över att jag lever för något på det sättet. Även om jag inte ägnar 24 timmar om dygnet till hästarna, än, så vet jag att det är det jag ska göra. Det känns så skönt att veta det. Då vet jag inom vilket område jag ska sätta mina mål i livet. Vad jag ska satsa på, vad jag vill göra. Jag vet att på något sätt så kommer hästarna att finnas med i mitt liv, hela livet ut. Spelar ingen roll hur. Bara att. Jag vet inte hur mycket, men bara att de finns med. Min dröm och mina mål är ju att erbeta med hästar i framtiden. Att leva med dem. Att nyttja mitt liv till 100% till hästarna. För mig är inte hästar en hobby. Det är en livsstil:)



<3

Hejsan. Har varit en ganska härlig lördag:) Eller... kall. Åkte till skolan i morse. Skulle ju ha löshoppning med Uno. Allt flöt på under hela dagen rätt bra. Vi blev klara med löshoppningen runt halv 4.

Hur som helst så kom jag hem för en stund sedan. Ska snart hoppa in i duschen och åka till lilla edet. Mina fingrar och tår har just fått tillbaka känseln. Och mina läsare: ha en underbar kväll på alla hjärtans dag! <3 :)

Sanna vänner är det enda man behöver-`<3´-


Jag bloggar mer sedan. Har lite bråttom.
 


Och ett sånt här inlägg också...


Hiss: Danny Saucedo! - Hans senaste hit All on you är nog den bästa jag har hört på länge! Jag har inte varit så förtjust i Danny förut, tills nu!
Diss: Chris Brown! - Okej, jag tycker att hans musik är typ bäst. Men stämmer ryktena om att han misshandlat Rihanna? I så fall sjunker han lågt i mina ögon. När jag hörde det så kunde det bara inte vara sant att just han var orsaken till Rihannas sönderslagna ansikte! Det går bara inte att självaste Chris gör sånt. Men tydligen... kanske? Vad säger ni, stämmer det?
Knepigaste: Min musiksmak - Ärligt talat så har jag nog ingen speciell musiksstil. Jag lyssnar verkligen på det mesta utom schlager, för mycket techno och dansband. Annars så kan jag älska all musik. Men jag lyssnar nog mest på rock, rivigt, och R&B. Vilken kombination egentligen. Det känns nästan som att jag inte vet vad jag är för slags person bara för det? Och ibland vet jag inte det heller. Men jag älskar helt enkelt musik, mycket musik!


Kan självaste Chris Brown verkligen ha misshandlat
Rihanna? Fy!

Underbara lov!

Äntligen är det lov! Vad jag har längtat. Och vad tiden går fort. Ikväll ska jag bara vara hemma eftersom att jag måste upp tidigt till skolan imorrn bitti. I våran utbildning ingår det att vi ska arbeta på treårstestet som är på Nuntorp. Och innan den får varje elev ett varsitt "träningstillfälle"  på en helg inför det. Löshoppning alltså. Jag är inte så sugen på att göra det men eftersom det ingår i hästutbildningen och vi betygsätts så har jag ändå en positiv tanke till det:) Det mesta som har med hästarna att göra kan bli helt okej! Så det här bli nog bra.

Grattis får jag säga till mina söta lillasyster som fyller 12 idag. Hennes tjejpolare kommer över hit ikväll på filmkväll och grejer;D Haha det kommer vara livat här hemma kan jag ju säga. Tänk vad kul det hade varit om jag hade ställt mig i baddräkt och gjort en ful dans för syrran inför hennes alla kompisar ikväll;D Hahaha. Nej jag lovar att jag inte ska göra det. Men tanken är kul.

Idag har jag bara gjort prov, kunde nästan alla huvudstäder så jag är helt säker på att jag fick G minst:)
Efter det blev småföretagandelektionen inställd för att vi skulle kolla på redovisningen av treornas projektarbeten. Vissa projekt var intressanta att läsa om. I ridhuset såg vi även två stycken osm hade haft som projekt att rida in två ponnyer. Jag och Emelie hade ju tänkt göra ett projekt med hennes häst Rominta. Först tänkte vi köra in henne och senare även utveckla henne i dressyr. Men jag tror inte att Emelie vill köra sin häst, hon är rädd att hon ska bli stel och klumpig. Jag anser dock att det inte alls behöver bli så. Alla körhästar är inte som skolans körhästar:) Det gäller ju att hålla igång och gymnastisera hästarna, om man rider dem också. Men jag kan förstå henne på ett sätt också. Hästen kan väl bli något stelare av skacklarna kanske?
Hur som helst så vet vi inte alls vad vi ska göra med lilla Minty. Vi hade ju tänkt ha henne i dressyren och utveckla henne och jag ev. skulle få låna en av skolans hästar och ha med på träningarna. Men då blir det ändå två olika projekt. Då blir ju mitt att utvecklas ihop med den hästen som jag rider. Så det blir ju också lite knepigt kanske. Men idag så föreslog Antonia att jag kunde få låna hennes häst KG om jag ville:) Och jag tror att jag ska göra det om jag och Emelie verkligen inte kommer på något att göra som båda två kan vara med på med Rominta. Jag och Antonia pratade ju ändå på att jag skulle hoppa KG i sommar. Och då passar ju ett helt projekt med KG ganska bra in:) Att tillrida honom, utveckla honom och samtidigt utvecklas ju jag själv som ryttare. Och Antonia vill ju ha skötare på KG men om jag gör mitt projekt med KG så behöver hon inte leta efter någon som kan sköta honom heller. Men jag ska prata med Emelie under lovet och se om hon fått någon ny idé för Rominta-projektet. Om inte så finns det ju ett alternativ tack vare Antonia<3
Det ska bli kul att påbörja ett projekt tycker jag! Och att sedan få visa upp det i trean:)


Underbara sportlov<3 Bild sedan i somras.

Detta busskrångel...

Tjenare!
Hur är läget? Här är det ganska okej. Dagen har rullat på idag. Var i skolan och gjorde ett hästprov, tittade på när de andra gjorde ridprovet inför ridledarkursen, hade smahällskunskap och sen var det bara att åka hem:) Kom hem ganska sent. Åkte sedan till pappas jobb och käkade fish'n'chips. Typ det har jag gjort idag. Nu måste jag sätta igång med att plugga till morgondagens samhällsprov på alla länders huvudstäder. Inom Europa då. Haha jag tycker att jag har haft prov på europas huvudstäder ett antal gånger i grundskolan. Men det är jättebra att repetera! Det känns som om det kommer att bli enkelt.
Då tänkte jag prata om anledningen till att jag kom hem sent... För det första så stannade jag en timme extra på skolan för att umgås lite med Emma och Jessica (några fler var där också) och Emma var så snäll och tittade på nätet hur bissarna gick. Då gick det en buss 15:45 stod det. Och nästa igen skulle gå 16:15 typ. Sedan när jag går till busshållplatsen så står det på tabellen i busskuren att det bara går en 16:15! Men det står inget om någon kvart i-buss! Och detta är inte första gången som sånt här händer mig. Jag är trött på Västtrafik! Alltid krångel, alltid fel. Alltid nåt. Jobbigt! Det värsta är om busschaufförerna glömmer att stanna vid ens hållplats trots att man har tryckt på stopp-knappen. Så jobbigt! Visst, alla kan väl glömma men ändå. Men att de skriver olika på nätet och boktabellen är oacceptabelt! Det får inte förekomma tycker jag!

Hur som helst, så fyller min syster år imorrn. Grattis till henne<3


Samhällskunskapen är lite kul ändå:)

Mitt i pluggandet

Heejsan! Tog en liten paus från pluggandet. Mitt huvud står still och det känns som om det är fullt i hjärnan. Som om jag inte kan få in mer grejer att göra. Stress kallas det nog med ett annat begrepp. En sak som jag är väldigt trött på är vintern. Det kommer lite mer snö hela tiden tycker jag. Nån dag här så smälte det bort, sedan frös det på och koma mer igen! Nu ligger snön. Och under snön är det is. Och ni anar inte vad arg jag är på isen! Ärligt talat ibland får jag stor lust att dra till Mexico eller nåt. För alltid! Nej men seriöst. Hur många gånger tror ni att jag har halkat idag? Tillräckligt kan jag ju säga. Det värsta är om man verkligen faller också. Och ännu värre om man går ensam ute. Då är det allra värst! Vad man skäms! Som en gång... mitt värsta isminne... Det var när jag stod i busskön på torget i Trollhättan för ett antal år sedan. Plötsligt så halkar jag och faller på rygg. Och typ på en killes fötter också. Pinsamt värre! Egentligen känner man ju sig ganska dum när man slår i sig offentligt över huvud taget. Jag glömmer aldrig en gång när jag skulle ta bussen hem. Och av någon anledning så reste jag mig på min sittplats. Och taket var väldigt lågt... för lågt... Aj sa mitt huvud. Längst bak (jag satt näst längst bak) så satt det två killar där en av dem såg hela händelsen. Och han börjar ju såklart skratta och den andra undrar vad han satt och skrattade åt. Dum händelse... Men hur som helst så är is värst. Men å andra sidan har ju vintern sin charm också. Den är fin. Och mysig. Men nu är jag trött på den. Det jag längtar till allra mest är sommaren just nu. Underbara sommar<3

Eller vad säger ni?:)

Camens dag på bloggen, haha! :)

Mitt i veckan

Tjohoppsan!
Slutade innan lunch idag igen! Har åkt hem innan lunch varje dag den här veckan. Himla skönt är det! Svenskalektionen gick jättefort. Vi talade om att hålla tal på svenskan. Igår gjorde vi samma sak. Och om varför folk är mer rädda för att hålla tal inför stor folkgrupp än att dö liksom... Jag skrev faktiskt ihop ett tal om att hålla tal i ettan. Och fick VG på det talet! Men åter till ämnet... Folk är ju rädda för vad folk ska tycka och tänka om en. Och man är rädd för alla stirrande ögon. Det bara är så. Det måste vara en rädsla vi helt enkelt bara har i oss. Jag menar, det finns ju världsartister som måste ta lugnande medel innan de kliver upp på scen. Så det är lika för alla. Sedan finns det ju de som är mindre och mer säkra än andra. Fick även tillbaka ett EU-prov idag och jag blev godkänd trots att jag inte ens hade tittat på det jag hade pluggat på. Det är tredje gången detta läsåret som detta händer i skolan. Har man turen med sig så har man;) För det är ren tur. För jag är verkligen inte så smart. Jag har bara haft tur och chansat på de flesta proven:) Men tur är bra!

Imorrn är det ett till prov i häst och på fredag är det ytterligare ett prov i samhällskunskapen. Men fredagens prov blir enkelt:) Och imorrn är det även ridprovet inför ridledarkursen för de som ska gå den på skolan. Lycka till får jag säga till allihopa!:) Klart ni fixar det! Och jag själv hade tänkt göra den, men det får bli år 2011 i stället. Allt kom så plötsligt och jag suger på att hoppa högt. Och dess utom så kostar den utbildningen. Året efter studenten blir nog bättre för min del:)

Cambilder i all ära! (klickbara)



Tisdag

Hejsan! Jag hann verkligen inte med datorn över huvud taget igår. Men jag var i alla fall i skolan, sedan stallet. Sedan hem och kolla på Prison Break och efter det sova;) Igår gick det jättebra med Abandonado:) Dock inte lika utmärkt som förra gången men jag var nöjd. Och angående Prison Break så var det säsongens sista avsnitt igår:'( Bäst för dem att det kommer en till säsong innan hela altet är slut!

Hur som helst så har jag inte gjort så mycket idag. Vart i skolan och sedan hem ungefär. Åkte hem innan lunch så nu är jag superhungrig. Ska väl se om jag hittar nåt i kylskåpet;) För övrigt så mår jag väl okej. Inte bra men okej i alla fall. Och det är väl bra i alla fall.

Och nästa vecka har vi lov! Vad underbart! Nej nu ska jag kolla facebook, bilddagboken, mailen och lite smått och gott! Ha det:*

Förresten...
Jag blev utmanad av Anna att skriva 8 sannigar om mig själv.

Here we go:

1. Jag tar oftast saker och ting på allvar. Ibland lite för mycket på allvar kanske...
2. Jag har oftast svårt att uttrycka mig och hur jag menar med sånt jag säger.
3. Jag har dålig fantasi.
4. Jag var väldigt rädd för vatten när jag var liten.
5. Innan jag började på Nuntorp åt jag griskött men Nuntorp har fått mig att sluta äta sånt såsom bacon, kotletter o.s.v p.g.a att jag tvingades göra praktik i svinhuset.
6. Jag är en människa med humor även om jag tar saker på allvar:)
7. Jag undrar nästan alltid vad folk tycker och tänker om mig.
8. Jag har aldrig haft ett MVG.

Jag utmanar:
Allihop som vill;) Lite kul är det allt, så kom igen!:D

Bilder från igår:

Myshäst:) Dock är han inte snygg längre som när han kom hit och inte
var kastrerad och såg ut som en sagohinsgt... MEN han är fortfarande
världens gulligaste:) Jag tyckte det var synd att kastrera honom. Han
gick ju vissa nybörjarlektioner t.o.m redan som hingst. Men det var väl
mest för alla ston, hehe.


SötFona! :) Hon har blivit så stor, tycker hon växer varje gång jag ser
henne:D


Min fina Misse trivs på altanen:)


Och hans favoritsyssla; anfall!



Bilder från idag:

Vanessa på Nuntorp har blivit sjuk:(


Emelie och jag stack hem tidigt:)


Söndag

Hejsan svejsan!
Vilken underbar söndag det har varit. Eller... en jäkligt skön söndag. Trots att jag bara sov i bara en timme inatt så åkte jag iväg till stallet 20 i 7 i morse. Mockade och gjorde i ordning stallet, longerade o.s.v. Vi var 4 pers så allt gick ju fort:) Det var väldigt chill idag för att vara Bergahästen. Och de nya ponnysarna har kommit:D Linda ska börja med ponnyridskola också! Gud vad kul! Just nu finns det 4 nya ponnyer i stallet:) Jag är kär i Verona(:

Hur som helst så har det flytit på hela dagen idag. Jag fick träffa Verona och Primadonna som kom igår. Klockan 3 idag kom de andra två småttingarna:) Det är ju alltid så kul när det kommer nya hästar! :) Jag, Martina och Ylva red ut en sväng förut också. Underbart väder! Helt perfekt om det inte hade varit halkigt på vissa vägar. Så nu är jag trött. Har dess utom träningsvärk sedan igår kväll. De där hantlarna alltså... ^^, Imorrn kväll blir det hårdträning igen!

Hästarna gör mitt liv bättre... De ÄR mitt liv<3


Primadonna (vänster) och Verona (höger) :) Och alla stora hästar i
hagarna bredvid var hur nyfikna som helst. (suddiga mob.bilder)




De andra två riktigt små småttingarna My och Mascot:)


Haha Financiera innan uteritten;D


Uteritt på Farucco<3

:)

Visst mår man mycket bättre när man har tränat riktigt?:) Nu har jag tränat så att svetten rinner, duschat och rakat benen. Underbart! Nu mår jag mycket bättre psykiskt än innan känns det som. Skönt i alla fall. Tänkte börja träna varje kväll nu. Jag vill börja simma också! För det är ju så skönt. Förr brukade jag och min mamma simma innan jobbet och skolan. Skulle vara skönt att börja göra det på morgonen igen. Fast i så fall får det bli på helger eller nåt;) Lite jobbigt att simma innan skolan om jag börjar 8 och måste åka 7 från Trollhättan vilket innebär att jag tar bussen till Resecentrum 20 över 6 vilket där efter innebär att jag går upp kvart över 5... Hehehe.. ^^,

Nej men jag får väl säga godnatt nu. Ska ju upp klockan 6 imorrn. Pusshej:*

Melodifestivalen -ett skämt?

Jag kunde inte fortsätta titta på melodifestivalen. Ärligt talat så var det det löjligaste jag har sett. Hur löjlig får man bli som programmledare? Nä, det här året verkar det inte vara något att följa... Så jag satte mig här. Men Scotts var rätt bra, och hon den första tjejen:)

Tro det eller ej men nu ska jag dra på mig ett linne och mina randiga, fula leggings och träna i 40 min - 1 timme. Här ska det svettas som bara den! Kanske sent men det är skönt att träna så här på kvällen:) Speciellt om man har tryckt i sig chips. I morrn blir det till att gå upp tidigt till stallet. Ska väl mocka ur stallet, släppa ut hästarna och därefter arbeta lite hästar tror jag. Hoppas att Kajsa också kommer!:)

Pusshej<3


Haha min syster tycker visst om att ta mobilbilder i spegeln^^

Rubrik

Tjo!
Vi får se om det här kan bli nåt bra inlägg, förmodligen inte. Jag känner mig stressad och arg. Vet inte varför. Har varit en dålig dag idag. Känner mig depp som fan och ganska ledsen. Men det går säkert över(: Har inte gjort så mycket idag. Åkte med mamma och syrran och käkade pizza hos pappa. Mumma var det. Något mer har jag faktiskt inte gjort idag. Sov typ till 12 idag. Skönt!

Om några minuter börjar melodifestivalen, kanske skulle ta och titta på det:) Kan ju bli ganska kul och se;) Många brukar ju vara så himla dåliga! Nej nu ska jag inte vara sån... många är faktiskt bra också.

Vad har ni människor för er ikväll då?

HejHej

Visst är det underbart med fredag? Jag försökte förresten mobilblogga imorse men hela telefonen hakade upp sig ute på nätet. Krångligt! Så jag fick stänga av och sätta på mobilen igen... Så försvann mitt inlägg som jag höll på med. Typiskt. Hur som helst så har dagen gått ganska fort. Hade företagandeprov idag. Och jag måste erkänna att jag måste vara rätt dum i huvudet. Jag fattade INGENTING. Och då menar jag ingenting. Matte, avvikelser, tabeller o.s.v är inte riktigt min grej. Men man måste ju. Efter det här provet undrade jag vad man gör i småföretagande B-kursen som jag ska läsa... En del räkning, diskussioner o.s.v... Den där matten är svår för mig! Jag har absolut inget sinne för matte. Så jag funderar på att pallra mig bort till expeditionen på måndag och höra om jag inte kan byta ut B-kursen till historia i stället som är mycket roligare dess utom:)

Ikväll händer det inte så mycket. Jag och syrran tittar nog på film sedan. Jag är otroligt trött och orkar inte hitta på nåt annat än att slappa. Imorrn skulle det ha varit klassfest men det blev inte så nu. Lite skönt faktiskt för jag behöver vila mig. Dess utom ska jag upp 6 på söndag och då kan man inte festa på lördag kväll/natt.

Vad händer i helgen för er? :)


Hiss: Fredag! - Hur underbart är det inte?:)
Diss: Snö! - Nu har det kommit mer snö! När tar det slut?:(
Bästa: Humorn i klassen i morse:')<3
Humör: Ganska hyfsat bra men med lite tråkmåns-stuk över det.
Vill ha: Godis och en snygg kropp! Hur går det ihop? Hmmm...

<3

Godnatt på er allihopa...


Torsdag med skola igen:)

Hejsan hoppsan!
Idag har jag varit i skolan (otroligt jag vet). Hade 3 timmar teori i häst i morse och efter det ett prov i samhällskunskapen om EU. Tror inte att jag klarade det med tanke på att jag inte har pluggat till det. Men det tar jag igen nästa vecka! Jag har hur mycket som helst efter mig men jag får styra upp min tid så att jag kommer ikapp. Det blir nog bra till slut!

Känns ändå rätt skönt att åka till skolan igen. Träffa alla underbara människor dess utom<3 :*  Och imorrn är det redan fredag. Har inget planerat i helgen. På söndag blir det Bergahästen, det är det enda planerade:) Trevligt trevligt.


Hiss: Lypsyl! - Ååh den klassiska hederliga Lypsyl! Speciellt den där lilla rosa tuben som glänser fint och luktar gott, precis som ett läppglans! Underbar mot torra läppar ju:) Och den där Lypsyl Overnight är jättebra:)
Diss: Vinter! - Snö, iskallt, 1+, slask. Hur länge ska det här hålla på egentligen? Det är detta vinterväder som gör mig så less. Tänk när våren kommer... med nya vårskor, jacka, kläder, sol, blommor, mysiga uteritter, långa promenader och allt vad det innebär!:)


Lite bilder från idag;

Busiga hästtjejer:)



(ursäkta lite suddiga bilder) Ser ni min favoritvovve Nicke på hästlärarnas
kontor?:) Någonstans syns en svart liten prick... :)

En till sak:
Våga vägra dun!


Onsdag

Hejsan! Är hemma idag igen och mår piss. Men jag måste ändå ta mig i kragen och försöka plugga, träna och fixa idag. Jag har även lagat pannkakor själv för första gången i mitt liv idag! De blev ganska okej. Min snälla lillsyrra hjälpte mig att vända alla pannkakor<3


Såhär fint låg pannkakorna sedan, hahaha x) Men för att vara första
gången så var det väl okej? ^^,

Imorrn kommer jag till skolan i alla fall:*  Men jag ligger efter med 100 prov och 250 arbeten typ.

Tisdag

Jag mår inte bra så jag tänker inte skriva mycket alls. Ni får ursäkta mig.
Tänker i alla fall hylla Chris Brown för att han är så bra:) Och With you är ju typ världens bästa låt<3

Och här kommer ett par bilder från igår:

Anna flätar Abbes man innan vårt ridpass:) Fick dock ingen bra bild på
Abandonado. Om bara hästen kunde vara lite sammarbetsvillig när man
vill ta kort...


Levitona är vacker<3

Måndag

Heejsan.
Sitter uppe sent. Är ledig imorrn. Skönt. I morse kom jag en halvtimme för sent till skolan. Gick på toan direkt och ut ur min mun kommer det en.... spya! Jag spydde typ tre omgångar. Euuuw! Men jag visste att jag inte var magsjuk så jag bestämde mig för att byta om och ändå gå på hästlektionen och hoppa Cherokee. Hoppningen gick bra. Fick faktiskt Cherokee riktigt mjuk mot slutet:) Har alltid uppfattat honom som en stel och rak jäkla planka som inte kan ställa och böja sig för fem öre. Men idag gick det bättre:) När jag kommer ut från ridhuset står min mamma utanför stallet. Gissa om jag blev förvånad. Hon skulle hämta mig tidiigare eftersom att hon hade ringt min läkare och berättat att jag varit lite konstig på sistone. Illamående, förvirring och vara alldeles försvagad. Och i morse innan jag åkte till skolan var jag likblek i ansiktet och mådde piss. Hur som helst så kanske vi vet vad det kan bero på. Det ska utredas. Mamma ska tydligen ringa läkaren imorrn ock rapportera massa grejer:O

Hur som helst... Jag mådde tillräckligt bra för att åka ut till Bergahästen och rida på kvällen. Mamma var snäll och körde mig. Red Abbe idag igen. Jag förstår inte vart han får all sin energi ifrån men kul har vi båda:) Idag är jag supernöjd för jag fick honom att arbeta med mig på ett helt annat sätt. Han var jättefin:') Lilla Abbemannen<3 Och man blir ju så glad när man får förvånansvärt mycket beröm! Då blir man ju mycket mer motiverad. Jag tog lite bilder på pållarna och människorna i stallet idag men USB-skiten fungerar ju fan inte när jag ska försöka överföra bilderna från en mobil jag inte fattar. Får ha pappas nya mobil till jag köper en ny i slutet av månaden för min lägger av hela tiden. Tack pappa<3 Men vad arg jag blir när inte USB-grejen funkar!!! -.-

Och ni såg väl Prison Break? Underbart<3

Blogg.se krånglar igen!!! Det går inte att ladda upp bilder.

Pannkaka, mmmmm!

Ååh vad jag är sugen på pannkakor med hallonsylt och grädde!! Ååååh vad gooott! Nu är jag vrålhungrig. Men jag har ingen lust att laga mat eller ta en macka. Mamma och pappa köper hem mat till mig sen;) Skönt! Så jag får stå ut. Även om det inte blir några jobbiga (att laga) pannkakor idag. Men det är bara sååå gott! Känner nästan smaken i munnen, känner nästan pannkaksbitarna i munnen. Är jag frisk eller?

Hur som helst så kom jag att tänka på hur mycket skolarbete jag ligger efter med. Igen. Nu har det verkligen gått utför. Jag har ingen koll alls på vad det är jag har att göra. Har ingen koll vad det är för prov jag ska göra denna veckan och jag har ingen koll på vad det är jag ska plugga på. Jag känner mig lite panikslagen faktiskt. Skolan är körd för mig. Så känns det. Det känns som att allt är åt helvete för mig. Som att jag inte kommer gå ur gymnasiet med ett fullständigt slutbetyg. Och ja, jag är fruktansvärt skoltrött. Jag är trött på vardagen, trött på allt. Känner mig inte så kry heller. Jag vet inte vad det är. Men något är det med mig. Och jag är på surhumör varje dag nästan. Vad jobbigt det är. Jag önskar att jag vore stark nog att kunna ta tag i saker i rätt tid. Jag önskar att jag var en annan person ibland alltså. Jag önskar att jag var smart, bra, fattade allt, bra minne, allt. Då hade skolan inte varit något problem för mig. Jag önskar att jag hade lätt att koncentrera mig och att ta in saker i huvudet. Men nej minsann. Jag har inget av det. Jag har knappt någon vilja kvar till någonting. Känns förjävligt. Klart jag vill fixa skolan. Men jag är less på det mesta. Det är en början på en riktig skitperiod för mig. Jag vet det för jag känner igen det så väl. Nu det sista har det även kännts som om jag är på väg att falla tillbaka till det förflutna. Och det får jag absolut inte göra. Jag måste stoppa mig själv. För det är ju bara jag som kan stoppa mig själv. Imorrn är det skola. Jag måste ta tag i mig själv och åka dit. Träffa den underbara klassen. Och så ska vi ju hoppa också. Det får mig kanske på lite bättre humör även om det mesta vi gör känns förjäkla tråkigt. Men det beror mest på mig själv. Jag känner mig så dålig också. Sen jag började på Nuntorp har det kännts som om jag har sänkts ridmässigt. Känns som om jag har utvecklats bakåt?? Ska det inte kännas tvärt om? Jag kanske jämför för mycket med t.ex. min ridning på Bergahästen. Så fort jag sitter upp på deras hästar så får jag plötsligt mycket bättre självkänsla (ridmässigt) och allt går som smort.
        Då känns det som ridning. Detaljer, träning, allt det där. Allt blir bara så bra. Känns som att jag jobbar hästen på ett helt annat sätt än jag brukar göra på skolan. Jag är oftast mycket nöjdare också. Med mig själv och hästen. Önskar jag kunde känna så i skolan också. Jag får väl jobba på det. Känns som att jag rider mycket, mycket, mycket sämre på skolan. Känns som att lektionerna är mycket sämre också. Fast det är ju en ridning grundkurs. Men ändå. Fattar inte mig själv. Jag tänker nog för mycket. Och jag tjatat mycket också. Stackars er läsare<3 I alla fall, så får jag väl försöka ta skolan som den är bara. Och se om jag lyckas arbeta ikapp mig. Jag är en dålig elev.



Jag hittade en bild på mig och Sandra från igår kväll som hon har tagit. Hoppas jag fick sno den! Annars så får du komma och skälla på mig:) Glöm inte att kolla Sandras blogg!

Söndag

Hej hej:)
Sitter här och chillar med Misse bredvid mig. Mår inte så värst bra så idag blir det bara till att ta det lugnt. Felicia åkte nyss hem. Nu är jag ensam. Hur som helst så hade jag Sandra och Felicia här på besök från igår. Vi tittade på film, mycket trevligt. Prom night  var helt okej, ganska så bra faktiskt. Av någon anledning hade jag fått för mig att den skulle vara läskigare än den var och lite mer åt skräckhållet än den var men den var bra:) Akriv x eller vad den nu heter, usch vilken seg film. Skitkasst slut. Inte ens sevärd om man frågar mig. Vi tjejer stannade uppe till 3 och snackade. Vi ska ju liksom till Turkiet i höst! Hoppas vi på i alla fall:) Och en kompis till Felicia kanske hänger på också. Såå kul kommer vi ha! :D

Och så har ännu en helg gått. Det går så fort jämt. Helgerna går som ett fingerknäpp. Man skulle haft fredagen som ledig dag också. Två dagar ledigt känns så lite. Man hinner inte med allt man tänkt. En positiv sak är i alla fall att det är ganska ljust ute tio i fem på eftermiddagen:) Underbart! Det går mot ljusare tider nu. Ge mig sommar<3



Vi gick en liten promenad idag på dagen:)


Visst är dom söta?:)


RSS 2.0