Jobb, jobb...

Förlåt för kass uppdatering. Men jag har jobbat hela tiden och har verkligen inte hunnit engagera mig. Jag har dock fått slutat lite tidigare både igår och idag och slapp jobba till sent på natten! Skönt det:) Idag har vi haft en del att göra, skönt! Och vad jag älskar gulliga stammisar som skäller ut mig om jag ens har tanken på att ge dem tillbaka skrotväxel i stället för att ta det som dricks, haha! Och det var självaste fan vad Norrlands guld har gått åt idag! Inte illa vad folk tycker om norrlands! Nåja. Nu är jag hemma och är lite trött i fötterna. Mormor och Rune hämtade mig idag. Gulligt!

Och jag har inte varit i stallet på hela helgen, gud vad jag saknar Sandokans pussmule! :) I morgon är det jobb som gäller igen. Gött med lite mer pengar intjänade såhär innan Bulgarienresan! Endast 12, snart 11 dagar kvar!! Woho!!

REGN!

Herre min skapare, det var blött! Det var blött att cykla idag! Jag och Anna var minsann duktiga och cyklade till stallet idag! Fick låna min snälla mormors cykel. "Vill du låna en poncho?".."Eh, nejdå, det går nog bra!! Blir säkert inte så mycket regn får vi hoppas på!!". Höhö. Det vräkte ner på både dit och hemvägen. När vi kom till stallet plaskade vi i våra joggingkläder som vi hade tänkt jogga en runda i efter ridningen. Haha, vi hängde våra kläder på tork i hela sadelkammaren, såg jättefint ut;)

Vi red ut en sväng på Sandokan och Anna lånade Johannas Jol:) Mysigt även om det regnade! Hur som helst så käkade vi lunch i stallet och hjälpte Katarina med veterinärbesöket till Sober eftersom att hon hoppar på kryckor. Därefter väntade vi på en hovslagare som hade sagt en tid, och sedan ringer långt EFTER sagd tid (även efter att jag hade ringt och undrat vart han hållit hus) att han ändå ska till trakterna i morgon och att det skulle passa honom bättre då. JA MEN SÄG DET FRÅN FÖRSTA BÖRJAN DÅ SÅ VI SLIPPER VÄNTA I HUNDRA ÅR. Gaaaaah, vad förbannad sånt gör mig! GOSH! Bara för att ordinarie hovslagare har semester. Hmm... Då får man ringa på konstigt fok. Nej han kommer inte till Sandokan i morgon, vi löser detta på annat sätt;) Honom skiter vi i! Sandokans sko är skev och ligger inte jämt mot hoven (dock sitter alla sömmar som de ska och stenhårt) och jag kunde inte banka rätt den efter 500 försök igår, så därför. Men tur att det kunde komma en bra hovslagare i helgen då! :) Saker löser sig alltid.

Haha hemvägen från stallet vad rätt tuff. Vilket regn! Där cyklade vi som dränkta katter! Man kunde plaska som i en pool i mina byxor, jag loooovar! Alla bilister råglodde på oss, måste trott att vi har Sveriges största idioter. Gaah vad jag stör mig på att jag inte lånade mormors regnkappa ändå! Skulle lätt behövts. Jag äger faktiskt inger regnställ slog det mig. Hur fan kan man inte äga ett regnställ? Hur kan man inte göra det när man sysslar med hästar i alla fall? Jag fattar inte! Varför har jag inte köpt ett sånt?


Lady GaGa

The Queen of pop. Legendarisk. Kreativitet.


Tisdag

Jag vaknade hemma hos Felicia i förmiddags och vi snosade i typ två timmar! Underbart att min kära lilla vän är likadan som mig! Lilla Felicia som jag har känt ända sedan jag var typ 2-3 år. Hur som helst så åkte vi till polisen och hämtade hennes nya pass, sedan drog vi till Överby och shoppade inför Bulgarien-resan! Jag fick köpt mig en bikini, lite t-shirts och en klänning:) Sketabra! Det blir snart en till shoppingrunda förhoppningsvis. Johanna hämtade sedan upp mig på Överby och så drog vi till stallet och skrittade ut en sväng på hästarna. Åh så mysigt det är att rida vid vattnet!

I morgon förmiddag blir det nog samma ridtur med Johanna igen. Sedan tänkte jag träffa Linda på efetrmiddagen och hitta på nåt skoj! Det var allt längesen vi sågs.

Och förut skymtade vi filminspelningen med Alexander Skarsgård, Kirsten Dunst m.m. Najjs att de är på besök i lilla Trollywood;) Hahah. Nä men jag har hört att restaurangerna i Vargön drar in jävligt mycket mer pengar och gäster dessa veckor bara för att de bor på hotellet i Vargön. Måste ju vara sjukt kul för en restaurangägare i detta läget, eller hur? Och det måste ju vara sjukt skönt för skådisarna att bo i Vargön i stället för i Trollhättan. Säkert lite lugnare och finare!


Hejhopp!

Snabb update:
Snart blir det en sväng till stallet för att skritta en sväng på Sandokan!:) Ikväll blir det nog filmkväll hos Felicia, mysigt!

Jag hoppas att ni mår bra allihopa och sorry för att jag inte hinner blogga så mycket mer idag.


Hihi, jag och Felicia när vi var runt 15-årsåldern på
isbanan!:) Fyfan för vinter säger jag bara... Jag hoppas
på en grön och mild vinter i år!

Det regnar...

Skittråkigt väder idag. Jag som ville ut och intervallträna i skogen idag! Kanske kan göra det ikväll i alla fall? hmm...

Igår kväll blev det en hemmakväll med hemmagjorda drinkar och filmtittande. Mysigt som sjutton då jag var skittrött igår och inte kände för att göra någonting annat! Idag har jag inte gjort så jättemycket. Blev inget stall idag faktiskt. Josefin är hos sin häst idag och jag hinner nog inte rida Sober idag då papsen fyller hela 48 år och det blir kalas här hemma med god mat och efterätt. Har behövt vara hemma och fixa lite grejer och jag orkade inte stressa i stallet idag helt enkelt!
 Jag, syrran och mamma var en snabb sväng på Överby förut för att fixa en present till gubben:) Då passade jag på att kasta en snabb blick in på Lindex för att kolla och alla snygga bikinis är ju för sjuttsingen nästan slut!! Aaah inte klokt, jag som behöver massor inför Bulgarienresan! Det blir till att dra en shoppingrunda i morgon då min lön har kommit. Jag behöver nog göra en lista på vad jag behöver shoppa innan resan! Hihi. Prio #1 blir till att införskaffa mig ett par snajsiga bikinis! Funderade på en snygg baddräkt men det har jag ju faktiskt redan en! Sedan blir det annat smått och gott, typ flipflops, snygga t-shirts på rean och kanske en epilator! Haha, ska banimej testa det. Hur sjukt tröttsamt är det inte att behöva raka benen var och varannan dag för att äckligt småstubb växer ut efter en dag typ? Kan ju faktiskt vara checkt att slippa det under Bulgarienresan! Veet vaxremsor suger dess utom!

Hur som helst så blir det kalas här hemma snart. Ska bli gott med god mat, jag är vrålhungrig!

Någon som förresten använder sig av en epilator? Är det så effektivt och smart som det verkar?

PÖSS:*


En ful bild jag tog här om dagen när jag
var trött och hade tråkigt:-)

Fokus prestationsångest (Att åter finna inspiration II)






Åh regnet bara vill fortsätta att ösa ner... Usch vad tråkig sommaren plötsligt blev. Vart tog alla 32 grader och den stora solen vägen!? Hm... Hur som helst så hindrar det inte mig från att sitta och längta efter att pussa mule och dra ett galopprace ute på grusvägarna i skogen. Och käraste Sandokan är äntligen igångsatt efter en lång tids hälta! Nu får det inte komma fler skador... Det blir skrittrundor en tid framöver. Bara skritta, skritta, skritta och skritta. Jag längtar efter att verkligen arbeta Sandokan och kämpa igen, det tror jag både jag och Josefin gör! Men det ska bli mysigt med långa och lugna turer i skogen och på ängen nu framöver också:) Sandokan tycker det är så roligt att komma igång igen det märks tydligt på honom. Han laddar och taggar för fullt. Skoj!



Hur som helst så tänkte jag ta upp det här med att finna inspirationen igen. Det är ju så lätt att man tappar både inspiration och lust till sin ridning ibland. Det som är viktigt är att man backar några steg och funderar ut, vad är det som gör att suget inte finns där? "Prestationsångest? För mycket press? Har jag konflikter med hästen som inte löser sig? Behöver jag pausa ett tag?"
Oavsett vad problemet är så går det alltid att lösa!

Om vi tar exemplet som många faktiskt lider av. Prestationsångest hos en själv. Det är ju ingen rolig känsla. Och har man tappat inspiration i t.ex. sin ridning så blir det ju inte lättare av att man lider av prestattionsångest! Så därför lägger jag idag fokus på just prestationsångest.
         Vad betyder prestationsångest? Prestationsångest är inte en vilja att uppnå någonting, Pretsationsångest är en rädsla för att misslyckas. Varför är vi så rädda? Det är väl inte så konstigt. Oftast handlar det ju om det vi kallar konkurrens. Oftast finns ju där en liten vilja att hela tiden bli bättre och bäst. Vi jämför oss med andra, vi känner rädsla för att inte kunna uppfylla kraven. Men i så fall; vilka krav? Vem är det som ställer kraven? Detta gäller ju inte bara inom ridningen utan över allt. På alla håll och kanter finns prestatiånsångest hos människor. Det är oftast du som ställer dina egna krav och ingen annan! Visst har väl du och din tränare kanske ett mål tillsammans och strävar efter att uppnå det. Men för det så betyder det inte att det måste ske i morgon!


Bild tagen av mig med Annas kamera.

Var även din egen tränare! Visst kan du rätta till dina egna fel och brister i huvudet men var också lika noga med att berömma dig själv! Lär dig se det du gör bra och fixera dig inte bara vid detaljer som du tycker är mindre bra. Allt behöver inte alltid gå perfekt. Ta bit för bit och sätt sedan ihop det till något bra. Både du och hästen har bra och dåliga dagar. Så är det för alla. Har du konfliktproblem med hästen så backa även där några steg och ta verkligen reda på vart det är som problemet ligger (Jag kommer att gå in mer på konfliktproblem i ett annat inlägg).

Kom ihåg att din prestationsångest endast ligger hos dig själv och inte hos någon annan. Det är du själv som är rädd att misslyckas och det är du själv som är rädd för andras tycken och tänkande. Släpp det. Det är du själv som pressar dig själv till ångesten och ingen annan. Det är du själv som oftast tänker för mycket. Glöm inte att det ska vara roligt att rida och syssla med hästar. Det är ju grunden. Vi rider ju för nöjets skull, för att vi tycker att det är roligt. Eller hur? Sen om det inte går perfekt på vartenda ridpass, so? Det måste få gå sämre ibland. Hästen behöver inte alltid gå i perfekt form och galoppombytena kanske inte alltid sitter. Men kanske kan du berömma hästen (och glädjas åt det) för att den i alla fall kanske gjorde en bra ökning i traven just det passet eller i alla fall var uppmärksam på dig? Eller kanske kan du berömma dig själv för att du i alla fall tänkte på din blick, eller skärpte till din hållning i armarna?
        Att hästens form inte funkade till hundra procent eller att galoppombytena inte gick riktigt som du hade hoppats på beror behöver ju verkligen inte bero på att du är dålig som ryttare eller är misslyckad! Kanske har hästen träningsvärk, kanske är du ofokuserad och trött just idag, kanske är hästen ofokuserad, kanske har ni båda en dålig dag, kanske är du stressad och tänker på något helt annat? Det kan ju finnas så många omedvetna faktorer som kan påverka. Vi strävar ju efter ett samarbete med hästen, ett samspel, ett tyst språk. Förståelse och tillit. Det är inte alltid så lätt att få alla de sakerna och fungera!

Men åter igen, prestationsångesten är endast en känsla som du har skapat hos dig själv, i ditt inre.  En rädsla att misslyckas både inför dig själv och inför andra. Var din egen förebild och din egen tränare, din egen coach, se upp till dig själv! Lyft fram dig själv och dina egenskaper som faktiskt är fantastiska!

Och även om prestationsångesten inte sitter i din ridning, så tänk på ungefär samma saker! Låt inte din rädsla styra allt du gör. Och tänker du för mycket på vad andra ska tycka om det du gör? "Åh, nu tycker de att jag är skitkass!". Hallå? -Nu var det ju du som tänkte åt dem. Det var du som tänkte och inte dem!
________________________________________________________________________________
Tack för att ni läser!:) Och ja, allt jag skriver kommer direkt från mitt hjärta.


Jag och Sandokan. Foto: Sara BC


Mysdag

Åh idag har jag knepig huvudvärk, har typ andnöd och orkar ingenting! Mår verkligen skitkonstigt. Dagen har i alla fall varit trevlig. Vid lunch åkte jag, Josefin och Sandra upp till stallet. Vi vattnade hästarna, visiterade dem och red en sväng. En skrittrunda fick det bli. Äntligen är Sandokan igångsatt! Härligt efter en månads hälta.

Nä, nu ikväll tänker jag bara slänga mig på soffan och titta på film! Skööööönt... 


Om jag inte orkar blogga senare ikväll p.g.a hur jag mår så lovar jag att uppdatera mer i morgon! Ursäkta för ett skittråkigt inlägg om typ ingenting.

Vi hörs kära vänner:)

O´yes!

Åh, vilken skön dag det har varit idag! Jag har powerwalkat/joggat med min underbara lilla vän Anna! Hur skönt som helst! Man känner sig så lugn, bra till mådds och härligt trött efter en tur! Tänkte nästan köra samma procedur i morgon. Härligt härligt! Powerwalk i mycket backar känns i vaderna kan jag lova! Superbra. Det är nästan så att det är enklare att jogga uppför dem. Men det ska vara trögt och jobbigt! Det är då det ger mest effekt känns det som! Men jag har lovat mig själv att börja jogga ett par gånger i veckan också! Nu ska jag hålla i gång både för ridningens skull och för min egen skull.

Och vilka söta kommentarer jag får! Tack för dem! Dock har det uppstått en liten vitlök till hästar-diskussion. Det kommer att komma ett inlägg angående vitlök till hästar så småning om! Håll utkik Vettja. Kan dock inte lova om det blir redan till helgen eller i början av nästa vecka.


Zeb och Rominta! Det var hit vi powerwalkade, just för att kolla till
gulingen!:)




Jag älskar denna tjej oerhört mycket!

På framsidan!

Haha nu fattar jag varför mina läsare hade ökat drastiskt idag från igår! Min syrra hittade ju mitt inlägg om fästingar på blogg.se´s startsida;) Skojsigt skojsigt! Och så hade de tagit en hästbild som inte ens hade med inlägget att göra som bild... Bilden älskar jag! ...Men nu förstår jag varför jag fick kommentarerna "Men vitlök är väl inte bra till hästar?" när jag givetvis menade vitlökskapslar till mig själv mot fästingar! Hihi. Dock finns vitlöksflingor samt pulver att köpa till häst. Men jag ska inte uttala mig så mycket mer om det.

Puss på allihopa!

Powerwalk

Snart ska jag och Anna powerwalka till Brättehaga och kolla till Emelies häst!:) Det ska bli skönt att komma ut och röra på sig! Jag har bestämt mig för att bli världens sportnörd;) Hälsofreak! Nu jäklar. Jag måste ta tag i detta nu! Kanske borde börja käka en bönsallad om dagen och dricka hemmagjord smoothie till frukost varje morgon?

Hihi, någon som har najsiga hälsotips att dela med sig av? Hur gör alla ni för att hålla er i form?

Och en till sak; jag blev chockad när jag tittade på min bloggstatistik för 5 minuter sedan. Mina bloggläsare har ökat med hela 220 läsare på en dag! Idag hade jag altså 220 fler läsare en vad jag hade igår! Helt otroligt! Tack för att ni läser min blogg! :) Sjukt skoj!

Vitlök mot fästingar?

Helvete vad färstingar det finns! Jag måste typ vaccinera mig eller nåt! Jag har haft två stycken på mig idag. Krypandes. ÄCKLIGT. Och de var stora som bara den också. Jag kände hur de kröp på mig! Usch!!! Röda, feta, platta och äckliga, har aldrig sett såna stora! Euuuuw. Märks det att fästingar är min största fasa på sommaren? Värsta varelsen på jorden, helt klart! De borde inte få existera!

Hur som helst så har jag hört att man ska käka mycket vitlök. Det gör militären för att slippa få så mycket fästingar. Kanske borde testa vitlökskapslar altså! Det ska inhandlas i morgon, helt klart! Klarar inte av att se en fästing, så rädd för dem är jag, och så hade jag två stycken på mig idag! Aaaaaah! Det är en annan sak om de sitter på hästarna eller katten... då klarar jag av dem, t.o.m att ta bort dem. Men på mig ska de inte vara!! Så är det bara!!

Hur som helst så är mitt liv rätt nice annars, haha! Jag glädjer mig åt att jag snart ska till Bulgarien, och ja, ni kommer att få höra allt Bulgarientjat ända till jag åker! Hihi. I morgon hoppas jag på vackert och hett väder. Tänkte dra till stallet runt 7-8 på morgonen men ändrade mig. Sandra hämtar upp mig runt halv 10, så åker vi och visiterar Rominta, sedan hästarna i Vargön och sedan vidare mot stranden! Underbart! Ligga och sola och ta ett dopp emellanåt, det är allt bra att ha Vänern nära. Har ju havet nära också dock, men det kryllar av brännmaneter där just nu! Bläh på det. Äckligt som fan.

Det blev inga gäster hemma idag på middag, det skjöts upp till i morgon. Vi får väl se hur dags jag är hemma i morgon dock.


Jag och sötaste Sandra förra sommaren!:)

Love. (Att åter finna inspiration I)




Här nedanför inlägget kommer en liten, liten bildbomb på hästbilder bara för att:) Åh vad jag har saknat det! Det tog mig nästan två veckor utan hästar helt och hållet att komma på att jag faktiskt inte kan vara utan dem och må bra och vara lycklig samtidigt. Ett liv utan hästar för mig är inget liv. Och shit vad jag saknar att rida ordentligt! Fy på Sandokan som är halt. Jag har inte ridit ordentligt på minst två veckor och mer ändå säkert! Shit! Det känns som om det har gått tre månader. Det underbaraste som finns är att pussa mule och känna hästens andetag. Myyys!

Det har ju varit så mycket annat och jag har inte alls varit lika aktiv inom ridningen/stallet/hästsyssleriet på ett litet, litet tag. Eller jag red ju för ett par veckor sedan men jag kände ändå inget större sug. Jag kände att jag tappade inspirationen och inte kom någon vart. Som om jag bara degade runt utan att ens uppleva samma glädje som jag alltid gjort. Mycket berodde nog på mycket olika andra saker. Men jag grubblade och grubblade. Var detta verkligen min grej, mitt jag? Är det verkligen meningen att jag ska syssla med detta? Borde jag kanske undvika stallet helt och hållet? Men grubblerier ställer bara till det. Alla hamnar i svackor ibland. Det går upp och ner. Men jag känner att jag börjar komma till rätta igen och hitta det där igen. Inspirationen och min vilja! Jag hatade när jag kände mig less. Jag var så arg på mig själv. Hur kunde jag ens känna så? Men även om man brinner för det man håller på med, så hamnar man i svackor ibland. Helt naturligt. Men shit vad jag älskar hästlivet! Och vad skönt att jag känner så!

Nu låter det som om jag har gjort värsta stora grejen av allt. Detta är ingen stor grej alls! Bara mina tankar:) Det ska bli skönt att komma igång riktigt senare igen, och umgås med dessa underbara djur oftare. Och nej, jag har aldrig någonsin haft tanken på att lägga av helt och hållet! Jag tänker inte ens lägga av minsta lilla;) Jag ska bara fortsätta och fortsätta. Sträva och kämpa, bli bättre och tycka att det är roligt. För det är viktigt. Tycker man inte att det är kul så får man gå tillbaka och backa några steg. Vad är det som gör att suget inte finns? Prestationsångest? För mycket press? Har jag konflikter med hästen som inte löser sig? Behöver jag pausa ett tag? Det var vad jag behövde, pausen! Oavsett vart problemet ligger så går det alltid att lösa!:) 

Så mina kära läsare som liksom jag älskar hästar... Det kommer att komma fler inlägg i kategorin häst så småning om! Var lugn;) Folk har faktiskt frågat mig om det då jag inte alls har bloggat om hästar på ett tag. Det kommer. I promise.

Underbara...












Sandokan säger zZzZznaaark!

Sunny day.

Åh vad varmt och skönt det är idag! Totalt älskar när det är minst 30 grader! Underbart! Vilken tur att jag snart ska till Bulgarien, hehe;)

Hittils har jag spenderat dagen med syrran, mamma och hästarna på samma gång:) Blev en sväng till stallet och kollade till hästarna, vi red lite också. Sedan bar det iväg till nästa stall för att kika till Emelies Rominta:) Gosig liten gul häst!

Senare blir det middag med vin och kanske ett par gäster här hemma!:) Ytterst trevligt faktiskt. Ibland är det skönt att spendera lite god tid med familjen också. Fast jag får ändå säga att jag längtar efter att ha mitt eget place! Längtar mer och mer efter en egen lägenhet! Får skaffa mig ett bra och fast jobb med andra ord! Lättare sagt än gjort. Hmm... så ska man ju även ha råd att skaffa sig en söt liten häst som man kan träna och tävla lite dressyr med. Haha!

Nej nu måste jag fortsätta att städa mitt tum! Har på spotify på högsta volym och rockar loss med dammsugaren typ!

Och jag säger bara en gång till: BULGARIEN HERE WE COME!!! WOHOOO.

Tisdag

Åh vilken skön dag det är idag! Jag ska snart klä på mig (sitter fortfarande i handduk) och städa mitt rum. Städa är inte så jäkla underbart men det är skönt när det är klart! Och det är pinsamt som det ser ut där. Höhö. Senare blir det en sväng till Emelies häst och kolla till henne, sedan vidare till Bergahästen och kolla till Sandokan, Sober och Jol :) Pussa lite mule!

Jag är sugen på en powerwalkrunda ikväll. Hmm... :)

Stockholm

Här kommer i alla fall några bilder från Stockholm, som jag lovat er! Vissa går inte att rotera så ni får stå ut.
Sara har fotat allihop! Och ja, jag lyckas alltid att se så snygg ut på kort, hehe...not.












Helgen som varit...

Jahapp så var det måndagskväll:) Jag har nyss käkat en underbart god tonfisksallad och varit och kikat till Emelies häst +alla "mina" borta på Lindås:) I veckan har jag nämligen 4 hästar. Det var längesen jag var i närheten av en häst, typ en vecka sedan minst så det var skönt att få andas lite häst idag igen! Sandokan är så kelsjuk så det finns inte nu för tiden. Han är nog rastlös för att han inte rids nu. Jäkla sommarbete som bara orsakar skador...  

I helgen har jag jobbat, och jag gillar mitt jobb! Jag tycker det är skitroligt att stå i baren (roligaste arbetsuppgiften på restaurangen;). Så jag tror banimej att jag ska utbilda mig till bartender nästa år! Sjukt skoj. Det finns så mycket olika människor också och man ser så mycket när man jobbar på det sättet. I början tyckte jag inte alls att det var roligt men nu när man har lärt sig lite mer så är det faktiskt riktigt skoj! Ben´s är ett sött litet ställe allt;) Men till det lilla stället kommer det så mycket olika folk. Skoj!
        Hur som helst så jobbade jag i lördags. Vi stängde ett men jag fick sluta tidigare för att hinna ner till fallens dagar här i Trollhättan. Vi hade ändå inte så mycket att göra, det var bara ett födelsedagsfirande bokat och halva terassen med folk, men inte så mycket mer då många nog drog ner till fallens dagar i stället:) Fick åka med ett par gäster i deras taxi till Trollhättan, sjukt gulligt! På stan träffade jag min käraste Felicia, vi drog till Backstage efter att ha gett upp den sjukt långa kön till Stranna och tog några drinkar. Vi träffade på trevligt folk och tjatade med dem hela kvällen!:)
Igår började jag jobba 13.00, drog sedan ner till stan när jag slutat runt halv tio-snåret. Satte mig på Villa stranna och shottade med Sandra, Linnea och deras vänner en stund:) Linnea fyllde. Trevligt trevligt!! Drog sedan ner till fyverkerierna, mötte upp Sandra, och därefter blev det Backstage med roliga människor!:) Efter Backstage fick det bli efterfest. Ytterst trevligt.

Idag är jag trött. Kom ju hem 7 i morse! Men det är ju bara Fallens dagar en gång om året;) Veckan som kommer får bli lugn för min del. Ska bli skönt att ta det lugnt och bara vara:) Kolla till hästarna och pussa lite mular. Hihi.

Nu ska jag fortsätta att kolla mail, facebooka och lyssna på HIM.
KÖSS:*


Hemmakväll

Äsch jag sket i att gå ut ikväll! Skulle bara blivit krångel med buss. Orkar inte. Är dess utom lite trött:) Blir hemmakväll framför tvn. Mysigt det med! Umgås med syrran lite. Får väl se om jag hinner gå nåt mer på fallens i helgen, beror ju på hur sent jag slutar jobbet. Men jag kan även säga att det är värt att jobba på de pissiga tiderna på helgerna, mycket sena kvällar och nätter! Det är värt pengarna=) Speciellt nu när jag ska ner till Bulgarien! Woho vad det ska partas, shoppas och has skoj där! :)


Haha jag bjuder på den här! Jag som 16-åring.

Party party

Ja, det blev ett jäkla party igår!:) Det blev ju som sagt Lipz med Felicia, Sandra, Sandra och André. Först förfestade vi hos Felicia såklart samt tog ett glas öl på Bombay.

Idag har jag bara chillat och träffat sötbrudar på stan. Det är ju fallens dagar här i lilla Trollhättan i helgen! Det är öltält och marknad i hela stan. Jag är allt på lite partyhumör så jag kanske drar ut idag också bara för att jag har en ledig kväll!:) Dock inte öltälten där det är 20-årsgräns, suck på det. Jag har redan blandat mig ett par goda drinkar ifall att. Haha! Värst vad glamoröst jag lever;) ...not!

Blir det inte utgång så blir det väl en hemmakväll med syrran. I helgen jobbar jag dess utom. Fett nice.

Woho

Nu har jag hämtat ut mitt nya svenska pass (jag ser riktigt kriminell ut på fotot haha), varit på resebyrån och betalat resan, kollat på stan, åkte med Emelie en sväng till Granngården innan hon körde hem mig. Massor med ärenden helt enkelt. Ikväll blir det utgång för hela slanten (eeehm vilken slant, jag är nästan typ helt pank efter att ha betalt resan idag men vadfan), vi ska fira Feliciaaa!!! Hennes första utgång som 18-åring med oss kommer bli galen!;) Hihi.

Vi hörs:*

Resa bokad!

Och nu har jag och mina sötbrudar bokat våran resa!!! Woho! Det blir Sunny Beach, Bulgarien i augusti! Det blir jag, Felicia, Emelie och Sandra!:) Ska bli såå skönt att komma iväg även om det bara är för en vecka. Det kommer att bli massa paaarty, bad och sol! Käka ute på restaurang varje kväll, chilla i poolen varje förmiddag, ligga och päsa på stranden... Fett nice med 26 grader i havet också!:) 150 m till stranden från hotellet, 0 meter till centrum och alla nattklubbar, nära till allt! Perfekt! Åh vad jag längtar. En galet nice resa med tre underbara vänner!




Sunny Beach

Stockholmstrip

Wosh, är äntligen hemma efter stockholmstripen! Skönt. Som sagt var jag tvungen att dra ända till Stockholm för att hämta mitt tunisiska pass på tunisiska ambassaden. Helt sjukt att behöva åka så långt för ett litet pass liksom. Det tog hundra år innan vi hittade till ambassaden också för den delen. Men till slut så! Det var sjukt varmt och soligt idag dock! Så vi hade i alla fall tur med vädret;) Älskar hettan! Efter att vi fixat passet så chillade vi i en park, gick en promenad, fikade och så hann jag fynda lite på en snabb shoppingrunda med Elin i gallerian innan vi drog oss hemåt:)

Som sagt så är det skönt att vara hemma igen, åkte ju halv 5 i morse typ. Så jag är rätt trött men jag har haft en trevlig dag, helt klart!

Bilder kommer förhoppningsvis upp inom kort, om Elin och Sara vill vara så snälla och skicka över lite till mig.

Köss på er:*

Sorry guys

Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen på en vecka! Men jag är väldigt tacksam över att nästan alla av mina trogna läsare finns kvar i statistiken!

Jag har helt enkelt inte hunnit med bloggen över huvud taget. Det har varit så mycket. Jag är stressad inom mig så jag kommer inte ens ihåg vad som har hänt under veckan just nu. Nu i helgen så har jag haft fullt upp med att jobba på restaurangen och sedan så har jag vart uppe hos hästarna när jag inte jobbade. I fredags var Anna med mig till stallet, ytterst trevligt! Vi hade även tacokväll samma dag^^ Mys!

Min måndag har spenderats i stallet. Pysseldag med hästarna! Underbart:) Och vad jag älskar denna tropiska värme! 31 och kanske mer ändå grader är alldeles lagom! Me like! :) Love it!

Inatt åker jag till Stockholm för att hämta mitt tunisiska pass på ambassaden imorgon bitti. Helt galet att man ska behöva åka hela vägen dit bara för ett pass! Jag har dubbelnationalitet så jag har både ett svenskt och ett tunisisskt pass. Måste tydligen visa mitt utländska pass när jag åker till tunisien så kan vara bra att ha det fixat ju:) Det blir väl säkert ett litet besök i stan utöver ambassaden också innan vi åker hem kan jag tänka mig. Elin hakar på också! Nice.

Nä, vi hörs höni! Jag ska försöka att hinna blogga i morgon. Och lägga upp lite bilder från veckan som var.
PUSS:*

Update update

Heey!
Slänger in ett snabbt inlägg. Vad har hänt sen sist jag bloggade? Jobbat på restaurangen hela, hela helgen, varit lite i stallet, umgåtts med söta små vänner på stan... :) Har varit nice! Jobbet i helgen gick bra. Stod både i baren, lärde mig att blanda en ny drink och tog en massa beställningar, sprang ut med mat till gästerna, skötte kassan... Mycket att göra!

Idag har jag varit i stallet och varit ute och rört på mig! Skönt! Vi hälsade på nyopererade Katarina och hennes dotter också:) Mycket trevligt!

I morgon ska jag upp tidigt på morgonen. Ska åka till Dalsland nånstans och åka båt tydligen. Blir nog nice!


Frisk!

Tack kära vänner för trevlig utgång igår. Jag höll mig helt och hållet nykter igår med bara ett par cider på hela kvällen, ytterst trevligt faktiskt! Och vet ni vad? Jag känner mig FRISK igen!:) Underbart!!!! Undrar om man ska lägga sig på stranden idag? Varmt som sjutton, underbart. Det är sommar kära vänner. Ikväll blir det filmkväll. I helgen jobbar jag:) Wiie! Ikväll ska jag se om jag kan komma ut till stallet och kolla på när Anna hoppar också. Har en del ärenden att fixa idag också.

KÖSS:*


RSS 2.0