Förlåååt!

Förlåt för att jag inte skrev igår och för väldigt dålig uppdatering av bloggen! Men internet slutade plötsligt fungera igår och ingen fattar varför. Modemet funkade men inte webben sen liksom. Hade ingen som helst möjlighet. Hade ändå inget intressant att skriva om igår. Städade mitt rum det är allt. Är asgött att det är fräscht och välstädat i rummet nu:) Ska verkligen hålla efter!

Såg ni förresten Bonde söker fru och/eller Det okända igår? Megabra! Tyvärr går det samtidigt men jag brukar spela in Bonde söker fru och titta på det direkt efter det första:) Superbra!

Idag har jag varit på vårdcentralen med mitt knä. Där träffade jag även J som jobbade på Bergahästen (stallet) när jag hade 4 veckors praktik där i vintras/våras. Hon gjorde verkligen arbetsmorgnarna roliga! Tillbaks till mitt knä... Ibland låser sig ju knät så att jag inte kan böja det och jag får ont. Kan också känna med handen att jag har något hårt och typ "löst" då det händer. Som jag kan röra och trycka in. Som om något var löst i knät. Mysko. Har haft det såhär länge... Säkert i några år. Men har inte kollat upp det (det kan man kalla lathet). I alla fall... läkarn kunde inte hitta något så hon skickar en remiss till Ljungkile så att jag får komma och röntga knät. Det måste vara fel på knät! Det vet jag:( Hoppas man kan fixa till det lätt i alla fall:) Det värsta med vårdcentralen är att man får sitta och vänta hur länge som helst. Oftast flera timmar. Så jobbigt! Och sen när det är ens tur så tar det jättekort tid. Men men... Jag glömmer aldrig en gång när jag var liten och fick sitta och vänta i 8 timmar på min tur. Det kan man kalla segt. Men jag var rätt liten så jag lekte med deras leksaker som dom hade i väntrummet eller läste barnböckerna som fanns. Jag vågar inte tänka på hur segt jag skulle tycka att det var om jag hade fått vänta 8 timmar idag.

Efter vårdcentralen körde mamma hem mig. Syrran hade invaderat datorn med sitt sims-spelande så jag tänkte kolla om det fanns något bra på TV:n. Om mani nt ekollar på boxens kanaler så finns det fan ingenting på dagarna! På varenda jävla kanal går det såna där jävla gissa-ordet-program! Hatar det! Usch det är det värsta som finns på TV. Typ Lyckochansen och sånt. Fyfan säger jag bara. Ja jag säger så till det.

Imorrn är det fredag. Gudars vad lovet har gått fort! Ska arbeta i stallet i morgon, det blir väl förhoppningsvis mysigt:) Träffa sötbollarna till hästar igen. Vad ska ni göra imorrn?

Det skulle suttit en bild på stallet här men blogg.se krånglar -igen. Det funkar inte att ladda upp bilder! Det har vart krångel med det förut tycker jag...

Tisdag

Hej:)
Först och främst ville jag bara säga tack för era kommentarer till mig, allihopa! Det betyder jättemycket faktiskt!

Inatt nattade jag över hos Sandra B (min andra kompis Sandra heter A i efternamn;D) som sagt. Tack för det<3 Hade jättetrevligt. Vi snackade, umgicks, tittade på filmer och allt det där som polare gör:) Var så jävla längesen. Så det var riktigt gött att få ses såhär igen. Det får absolut inte gå så lång tid som det har tagit tills vi ses nästa gång tycker jag! Nästa gång kanske blir till helgen, nice! Om Sandra nu kommer. Sandra jag har känt dig sen vi gick i förskolan typ. Sedan har det bara rullat på genom hela grundskolan, fram tills nu. Nu är vi 17. Åren går. Även om vi säkert många gånger har bråkat som små, och i högstadiet så betyder våran vänskap en hel del. I alla fall för mig. Våra småtjaffs är ju ingenting mot allt annat megabra i våran vänskap:) Min lilla bonnjänta;D Maha.
I alla fall, bilder från dygnet hos Sandra kommer så småning om. Sandra måste bara logga in på datorn och skicka dom till mig först;) Just nu sitter jag nyduschad och har piggnat till lite. Innan var jag görtrött. Jag och Sandra har ju en tendens till att inte sova så mycket när vi umgås haha:) Men så är det väl nästan alltid? I morgon ska jag spendera dagen till att plugga, det behövs. Ska försöka i alla fall, jag måste! Ska också ta tag i mitt rum, i mig själv och allt sånt där! Har inte tränat någonting sen förra veckan. Skäms på mig! :)


Bam Margera, snygging or what? :D

HejHej

Tjohejj:)
Sitter fortfarande i pyjamas. Fy på mig! Men jag ska snart hoppa in i duschen. Idag ringde Sandra B och undra om vi skulle hitta på något. Självklart sa jag ja! Så jag sticker till henne runt 17.00 och så sover jag där inatt. Om jag missar Prison Break så spelar mamma in det åt mig i alla fall. Tack!<3

Det ser mörkt ut på himlen här. Ser ut som om det skulle bli världens oväder på gång. Kanske. Mysigt i så fall:) Älskar när det är oväder ute och man själv sitter inne och bara myser. Åska, storm, massvis med regn. Mys! Fast jag vet att Sandra inte gillar oväder så hon hoppas säkert på tvärt om;) Jag har inte träffat Sandra sen Rix FM festival i somras. Det är ju skamligt! Herre gud! Vi som faktiskt ganska ofta träffades förr. När vi gick i samma klass i  grundskolan sågs man ju varje dag:) Och varje fredag gick vi till Sibylla (haha xD), vi var rätt ofta hemma hos mig efter skolan då och då, o.s.v... Så som nära vänner brukar göra helt enkelt. Men nu ses vi igen, senare idag! Ska bli trevligt.

Vad ska ni hitta på idag då? Visst är det underbart med lov! Älskar det. Ska verkligen ta vara på den här veckan! Måste i och för sig plugga på lovet också. Men jag får skylla mig själv som inte har tagit tag i pluggandet innan. Nej jag får nog sluta här. Ha en underbar fortsatt måndag vare sig ni har lov eller inte, jobbar eller pluggar! Bamsekram:)


Jag och Sandra mumsade i oss kokosbollar förra året. Sakna<3

Ni ställde väl om klockan i helgen?

Sitter med min fleecefilt virad om mig. Är frusen och trött. Nyss käkat frukost. Någon var här och bytte ut filtren uppe på vinden i samma veva. Jag är trött som sagt. Kanske borde sova en timme till? För då har jag sovit i 8 timmar sammanlagt detta dygnet. Bara en timme till... Så att mina stackars ögon slipper gå i kors av trötthet. Hehe...

Förresten, jag har en ny favoritartist!
Amy Macdonald! Älskar hennes röst och älskar hennes hit This is the life! Underbar! Den har ni väl inte missat?

Amy Macdonald.

Andra artister/band/grupper jag hissar just nu:
Jordin sparks
Agnes
Rihanna
Lady Gaga
Sanna Nielsen
Rio (Shine on härligaste låt ever)
Takida (alltid<3)
Markus Fagervall (<3)

Mitt livs kärlek(:


Det är mitt liv<3 Jag vet vad jag vill. Finns inget friare och underbarare
än hästarna. Än ridningen, än allt det. Ingen Sabrine utan hästar. Häst-
nörd, jo jag vet. Men så är det i alla fall och det är helt undebrart. Klart
jag vill jobba med hästar, kanske starta eget senare i livet. Underbart att
spendera hela sitt liv på det man älskar mest av allt. Jobbet är ju trots
allt typ 80% av livet... eller? Det är ju något jag brinner för. Och min eld
kommer aldrig att slockna.






Är det inte helt underbart att ha något att älska så mycket och
lägga ner tid på det?:)
Foton: Alla tagna av mig utom Zarinos öga (tagen av Anna L)

Söndag

Heej!
Vilken lång dag det har varit idag! Gick upp 7.20, fixade mig, sedan åkte jag, mamma, Syrran och Viveka och Amanda (mor och dotter, goda vänner till oss, familj till en av mina närmaste vänner Felicia) på julmarknad på ett säteri någonstans utanför Lidköping. Skitmysigt var det där runt omkring. Efter det åkte vi runt i området omkring. Massa fina herrgårdar, kyrkor från typ 1100-talet och en av dom där Arn befann sig en gång bl.a. Sånt här är verkligen kul ibland! Historia var ju ett av mina bästa ämnen i grundskolan. Det är kul. Vi hade det himla trevligt i alla fall tyckte jag. Åt på restaurang inne i Lidköping innan vi åkte tillbaks till Trollhättan igen. På restaurangen satt det ett äldre par där gubben spenderade ungefär hela besöket åt att stirra mot vårat bord. Verkligen råglodde. Själv tyckte jag att han bara stirrade på mig. Vad ville han? Man börjar ju undra liksom... Har han och hans sällskap inget att prata om eller? Verkade inte så. Det värsta jag vet är när någon sitter och stirrar. Som om man var en jävla staty eller något.

I alla fall... När vi kom till Trollhättan stannade vi på en kopp kaffe hos Viveka och dom. Och nu sitter jag här. Är så trött så att mina ögon går i kors känns det som. Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Städa mitt rum ska jag försöka göra i alla fall. Det behövs kan jag ju säga. Var änna ett tag sen nu... Och jag avskyr när det är oreda i mitt rum! Vill ha ordning och välstädat omkring mig för att jag ska trivas riktigt bra!

Det känns helkonstigt att jag har vart på julmarknad idag. Då är det verkligen snart jul!  Mindre än 2 månader kvar nu. November snart... Helt sjukt vad fort tiden går. Snart har jag gått halva gymnasietiden. Bara halva kvar sen. Undra vad man ska hitta på efter gymnasiet då. Men man ska inte fundera för mycket.

Puss

Det är fortfarande lika underbart med höstlov:)
Ursäkta att jag inte tog några bilder idag. Men jag var lat.

Lördag

Vad mycket jag har hunnit med idag ändå. Red ju i förmiddags som vanligt. Red lille Iver. Myspys! Efter det åkte jag hem, åt, duschade, fixade mig, åkte med mamma och syrran till Vänersborg och låste upp deras mobiler, köpte fika, tittade lite på marknaden. Efter det åkte vi till Överby (köpcenter) och tittade på skor och så. Jag hittade två par stövlar och syrran hittade ett par:) Sen så köpte jag tights också eftersom att alla mina tunna har gått hål på! Typiskt strumbyxor och sådant! Så denna gången blev det tjockare tights... Sedan handlade jag (eller mamma eftersom att hon betalade allt) till min och Annas tacokväll. Senare på kvällen åkte jag till Anna:) Tack för en jättetrevlig kväll Anna<33 :) Har alltid roligt med dig. Just det ja, jag åkte till Mellerud och tillbaks idag också. Haha.



Dessa två par köpte jag idag:) Tack mamma^^



Köpte även Sex and the City-filmen idag! Den ska jag titta på imorrn, har ju inte sett den:) Är den bra?

Idol!

Heej på er allihop!
Sitter och tittar på eftersnack i Idol men just nu är det paus. Lulu var en av favoriterna även om hon har varit lite sämre än vanligt nu det sista ett par gånger. Hon åkte ju ut. För mig hade det inte spelat någon större roll om hon eller Sepideh hade åkt. Båda var mina absoluta favoriter i början. Men gud vad jag älskar Robin E nu! Underbar! Lika underbar som Markus Fagervall typ! Men alla var rätt gryma idag. Abbatemat var klockrent! Abba äger ju:D Hoppas i alla fall att man får se mer av Lulu (stavas hon så?). Hoppas det! Hoppas hon får skivkontrakt.

Men ska fortsätta se eftersnacket nu. Fattar inte att Katrine, programledaren, fick en ny chans av TV 4. Men men... Så är det. Tyck till om Idol genom att kommentera! KRAM<3

Nu är det lov!

Hejsan!
Har inte gjort mycket mer idag än skolan, kom ju hem för någon timma sen bara. Tömkörde och red idag (red Othello som bockade av mig förra månaden, han va go denna gången och jag lyckades ju hålla mig kvar då;p). Tråkig lektion bara. Gud vad tråkigt det var idag. Men så är det ibland. Det bästa var i alla fall att lektionen efter lunch var inställd:) yes! Så jag duschade, pratade lite med Emma och hennes Johan och sedan stack jag och Antonia hem, åt varsitt håll då;) Ikväll blir det hemma tror jag. Skulle ju stuckit till Sandra en sväng egentligen men det blev lite ändrade planer. Men vi ses ju nästa helg på Halloween i alla fall;) Mys! Imorrn är det stallet på förmiddagen, massa mys och massa wiie på det! Imorrn kväll ska jag och Anna ha tacokväll hemma hos henne. Massa mys! Imorrn får jag äta lite godis har jag bestämt;) Och tacos dess utom. Det får bli min onyttighetsdag för ett tag. Sen är det hårt arbete med kost och träning igen! Tittade på vågen förut och då stod det att jag hade gått ner 2 kg! Blev så förvånad att jag vägde mig tre gånger på raken... Samma sak visade det! Men jag vet inte om den vågen är att lita på... För det har ju bara gått en vecka. Men vem vet det kanske var min rivstart... Även om jag inte har intervalltränat. Bara gått promenader denna veckan. Men det gör ju mycket det med! Faktiskt så är det precis lika bra. Bara att man får bättre kondition av att springa eller intervallträna i skogen som jag gjorde mycket i slutet av sommaren. Nu är jag livrädd för att gå upp 2 kg igen så nu jävlar ska jag fan inte lägga av med den här sunda... Lätt att jag ska fortsätta som jag gjort den här veckan men ännu bättre nu! :) Wiie.

Åh vad hungrig jag är. Men... Inget småätande! Tänker äta middag senare.

Och det bästa av allt nu... nu har vi höstlov i en vecka! Wiie! Har inget planerat i veckan för utom att jag ska arbeta lite i stallet på fredag. Och halloweenkvällen med flickorna nästa lördag<3 Och jag måste också berätta att vi har världens bästa lärare på skolan på hästinriktningen! Idag bjöds det på bullar! Vi var bara 6 stycken av 11 varav en va dom har laggårdstjänst men fick vara med och fika. Där satt vi 6 stycken, Anders och Sofia (lärarna) och fikade med bullar och saft/kaffe! Och undarna Totte, Tora och Nicke får man ju inte glömma! ;) Totte som tigger hela tiden haha^^ Kul med lärarnas hundar.

Har åkt på en förkylning förresten. Vaknade i morses och hade halsont. Men sånt händer, speciellt till hösten nu. Och vintern ska vi inte tala om!

Nej nu får jag väl dra en stund. Ska kolla andra bloggar kommentarer till min bilddagbok lite. Kolla in min bilddagbok här förresten! Kram<3



Sabrine diggar!



Supersnygga plagg jag diggar från forever21.com! (klicka på plaggen för större format)
 
Megasnygga jackor!


Megasöta klänningar!



Mysigt!


Godnatt:*

Hösten är mysig!

Gokväll!
Kom hem för en stund sen, har hunnit äta lite kycklingwok också, supergod som mamma har gjort. Åkte då till stan runt 16.00 och träffade Sandra och Felicia. Det var ju jättelängesen man sågs:) Så det var trevligt. Vi promenerade runt spikön, till kyrkan och tillbaka. Mysigt med höstpromenader! Sedan stack Sandra hem för att plugga och jag och Felicia satte oss på Folkets hus i någon timme och bara chillade och snackade. Hon käkade godis och jag knarkade tuggummi som vanligt, för att dämpa godissuget. Jag börjar bli bra på att avstå nu! Har snart klarat en vecka utan en endaste liten snickersbit eller liknande! Wiie=)
Och förut när jag väntade på bussen för att åka till stan och möta flickorna så blev jag så irriterad! Bussen var nätan 10 min försenad och det blåste så att mitt hår förstördes! Fick sätta upp det. Haha. ;)

Imorrn kväll drar jag till Sandra. Trevligt. Tack för en mysig promenad tjejer!


Felicia<3 Tänk att jag har känt den sötingen sedan jag var en
liten skitunge hos dagmamma:) Haha hon ser förvånad ut ;)


Haha klockren min på söta Sandra där! :) Sötunge!<3


Spikön...






Felicia handlar smågodis^^ Men jag klarade faktiskt att stå emot!


Sandra:)

Mitt i fixandet...

Tjenixen! Har just duschat, fixat håret och sminkat mig, väntar på att Sandra ska ringa mig. Som sagt så blir det promenad med Sandra och Felicia idag. Skönt att komma ut och gå lite! Blir troligtvis i stan någon stans men inte säker. Ska snart klä på mig kläder, då jag fortfarande har handduken om mig. Fryser inte så mycket idag som jag brukar. Har det blivit varmare?


En nästan klar Sabrine!

Miss.

Igår så skrev jag ju "det måste väl finnas något roligt på TV:n?" Och jag missade veckans näst bästa två program!! Det okända och så missade vi att spela in Bonde söker fru! Hur kunde jag missa det? Jaja... Sånt är det... Mina tankar kanske har gått för mycket år Prison Break att jag totalt glömde bort^^

Torsdag

Ja, jag valde den behagligaste utvägen idag. Så nu är jag hemma och chillar. Mår inte jättebra men det får la funka i alla fall. Senare idag ska jag träffa Felicia och Sandra för promenad. Trevligt trevligt:) Var jättelängesen jag träffade girlsen<3 Och nästa vecka är det lov:) Det betyder altså halloween nästa helg. Så pratade jag och Sandra på om vi skulle hitta på nåt megakul som vi brukar göra varje år, vi och tjejerna. Tradition på halloween ju! Förra året var vi på fest hos en kompis till Alex. Det var trevligt. Fast i år är jag sugen på nåt... mer... mys-med-film-och-mörker-hela-natten-aktigt. Men vi får väl se:) Och nu på lördag ska jag och Anna ha tacokväll hos henne<3 Mysigt ju. Var så längesen vi umgicks utanför stallet nu, jag och Anna. Det brukar gå ett tag där emellan. Men bra kompisar måste inte träffas varje dag. Bra kompisar är lika bra kompisar i alla fall;) Jag tycker i alla fall att jag har världens underbaraste vänner. Världens! I skolan, hemma i Trollhättan, en liten en sitter i Frankrike nu, och några på lite andra ställen i landet (Sverige)... o.s.v... :) Världens underbaraste! Tack för allt, för att ni lyssnar, för att ni är så jävla gulliga bara. Har världens underbaraste familj också för den delen. Finns ingen underbarare<3

Hoppas ni får en underbar torsdag! Puss på er allihop som läser min blogg<3


Min bebis här om dagen<3

Jag är dum

Vet ni vad? Jag hade ju massa hunduppgifter från hundkursen jag trodde att jag hade till nästa vecka, så förut tänkte jag att jag kunde göra dom idag! För att slippa göra dom alla andra dagar då jag säkert måste plugga annat. MEN. Vi har ju lov nästa vecka! Så då har vi ju ingen hundkurs. Gött va? Då la jag ner allt arbete och tänkte att jag gör det på lovet i värsta fall. Så jag har typ slappat (som vanligt) hela dagen för att jag trodde att jag inte hade något mer skolarbete att göra denna veckan. Men vet ni vad jag kom på? Att jag måste ju göra en redovisning imorgon! Hur ska jag hinna slänga ihop en redovisning (+skriftligt) om miljöpartiet tills imorrn nu då? Kommer jag att hinna? Vi får väl se... Annars får jag väl säga att jag glömde arbetet hemma (eller den klassiska, sista och kanske behagligaste utvägen.. Sjukanmäla sig.. Nej inte bra för närvaron!). Fast så var det (ungefär) förra gången också. Eller nej förresten... Jag sa att jag inte hade gjort det för det hade jag ju inte. Han blev arg, inte för att han visade det men ändå. Läraren alltså. Fyfan vad samhällskunskap suger! -.- Jag orkar ingenting längre. Jag kan inte säga samma sak igen, han bara "jag tycker inte det här är okej" sist gång. Fan också. Och våran samhällskunskapslärare som är så himla snäll och så! Bara för det så får man ju nästan skuldkänslor när man skiter i hans uppgift. Fast jag får ju skuldkänslor för typ allting. Men jag är snäll *blink*. Jag får skylla mig själv som är så jävla kass i skolan. Varför är inte jag en duktig elev? Jag vill ju vara en duktig elev! Men mycket beror nog på hur jag egentligen mår också. Jag menar inte bara nu, utan förra året och i högstadiet också. Har jämt varit sugig i skolan. I åttan var nog värst. Megahög frånvaro och många IG:n. Inte så bra. MEN, jag är skoltrött. Trött på vanliga, gamla, tråkiga, jobbiga, teoretiska ämnen... Såna ämnen som samhällskunskap typ. Vi har inte mycket teoretiskt, nästan inget alls om man jämför med många andra gymnasielinjer men ändå. Det mesta är praktiskt i stallet eller laggårn. Eller, en del teori har vi ju faktiskt också i och för sig. Vet inte. Jag vet ingenting längre! Jag har i alla fall jävligt mycket jag ska ta igen när det gäller skolan! Och det får mig att bli hyperstressad. Varför sätter jag mig inte då bara och gör skiten? Nej för att jag är lat och arg! Gaah. Är så besviken och arg på mig själv. Hjälp mig nån?




Sabrine älskar att mysa!

Hej.
Alla stack här hemma så nu sitter jag ensam i mörkret. Men det är rätt mysigt. Har käkat lite nyttig soppa. Dock är det korv i den men det är väl inte hela världen? Kanske ska gå ut och gå ensam idag? Eller ska jag bara sitta inne i höstmyset och njuta lite? Så kanske jag bara kör sit ups och hantlar sen? Vet inte. Ska nog häcka framför TV:n lite senare och mysa för mig själv. Något bra kommer det nog, det är ju onsdag. Brukar det inte gå lite på TV:n då? Jag ska i alla fall se Generation fett ikväll klockan 22:00. Intressant faktiskt. Såg ni förra gången? Hon som hade som mål att bli världens fetaste kvinna? Då är man inte frisk! Hon kommer att döda sig själv. Och hennes man som älskar att mata henne och hjälper henne till att få en tragisk död är ju ännu sjukare mentalt. Stackars deras barn! Vill adoptera den lilla flickan som dom hade! Men men...

Det regnar och blåser ute. Übermysigt, eller hur? Jag gilalr hösten på nåt sätt i år! Förr har jag typ hatat dom kalla årstiderna men nu känns allt annorlunda på nåt sätt. Hoppas det blir en riktig vinter i år. Med massa snö, djup upp till knäna. Och kallt. Mys! Men frågan är om den vintern nånsin kommer att komma igen? Kanske. Tro det eller ej men det är endast 2 månader kvar till jul också! Vad fort allting går... Läääskigt fort.

PUSS:*

3 bloggar jag hissar!
Bra hästblogg för hästälskare som jag läser då och då;
http://bloggequus.blogg.se/
Superdupersöt blogg av en människa som verkar superdupersöt;
http://sessan82.blogg.se/
Fann denna megabra bloggen igår, 17 år och trebarnsmamma bloggar;
http://mammabeckas.blogg.se/

Enjoy!

Brända popcorn är inte så gott.

Hallå, har ni en trevlig onsdagseftermiddag?
Själv är den väl hyffsad. Känner mig lite lite stressad till att jag har en del skolarbete att göra. Jag har alltid "legat efter". Är trött på det! Men jag är ju kass i skolan så... Alla kan inte vara perfekta. Men men. Har aldrig haft ett MVG men det är inget jag kräver av mig själv heller. Ett G är väl jättebra? För mig är det i alla fall det! Ibland förstår jag mig inte på folk som hysteriskt kräver MVG i alla ämnen av sig själv, annars är man urkass. Det enda ämnet jag ska sträva efter MVG i är nog ridkursen i skolan eller nåt. Resten räcker med minst G för mig. Så är det. Ska göra hundarbete snart. Maila en uppfödare till rottweiler tror jag och typ, slänga ihop en redovisning o.s.v. Det är väl bara att sätta igång, hehe.

För övrigt så har jag bara haft hundkurs i skolan idag. 8-11. På 9-rasten som varar i 20 min försov jag och Emma mig i 20 min till! Smaart. Haha. Vi var så trötta att vi var tvugna att lägga oss. Och jag höll på att somna på lektionen, mina ögon gick ju i kors! Och när vi slutat för dagen tänkte vi sova (på Emmas och Jessicas internatrum då) fram till lunch, då hade vi en timme på oss att sova. Sen när klockan var 12 så orkade vi inte ta oss upp, vi fattade nog aldrig vad klockan var riktigt så vi somnade om. Jessica var på vårdcentralen idag så jag lånade hennes säng. Och sedan kom Jessica från vårdcentralen och väckte oss vilket var tyr eftersom att klockan var 12.55 då, och min buss gick 13.02! Tur tur. Nyvaken pallrade jag mig iväg till bussen, kissnödig och allt. Men jag har en tendens att kunna hålla mig rätt länge;) Haha fråga Felicia eller någon som var med när jag var på Rix FM festival i Lidköping i somras;) Nåja, hade jag missat 13.02-bussen så hade ju det inte varit hela världen då det går fler bussar rätt ofta där ute på vischan faktiskt:) Mycket bra bussförbindelser får jag säga! Men det beror väl på att det faktiskt är många som pendlar mellan ex. Mellerud och Trollhättan/Vänersborg och dom trakterna runt om.

Ska kolla runt lite nu, vi hörs:*


Såhär många var vi på hundkursen idag ink. mig också. I vanliga fall är
vi 5 pers. Jessica och Michaela fattades:/

21:22

Jag vet att jag sa att det var sista inlägget i det förra inlägget... Men måste bara få säga att det är görmysigt med höstrusket ute! Löv på marken, vind och regn. Kan det bli mysigare när man sitter inne såhär? Hur dropparna piskar lätt mot rutan? :) Mys ju! Men riktig höststorm är megamegasuperdupermysigt! Om man inte ska ut och rida i det alltså...

Natti igen:* Mys rejält:) Ni får gärna sprida min blogg om ni känner för det också;) Tack i så fall! Läsarna har minskat sen perioden då mitt internet inte fungerade... Så nu har jag nästan inga mot förut. Pusshejs<3

Gokväll

Hej svejs.
Det här får bli dagens sista inlägg. Har egentligen inte så mycket att tillägga om kvällen. Har slappat, har inte vart ute och gått. Men har i alla fall inte ätit en enda onyttig grej idag! Mer än lightdressingen till salladen förut då men... För utom den;) Känner mig nästan stolt. Ska inte äta godis eller nåt! Ingen dricka, inget annat än kaninmat (sallad), äpplen och solrosfrön typ. Och soppor, nyttiga soppor. Och ägg är nyttigt, kokta ägg! Omelett funkar till frukost om man ska lita på vad som står. Men det hinner man ju inte. Fil och solrosfrön får det bli;) Nu har jag minsann startat mitt nya liv! Fast jag har bestämt att någon dag i veckan får jag ha ett undantag ibland... Som nu på lördag t.ex, då ska jag och Anna ha tacokväll hemma hos henne. Rätt mysigt, eller hur? Men sen får det vara bra.

Och ni anar inte vad jag har knarkat tuggummin idag, ungefär. För att slippa godissuget. Men det är bra. Nu är det bara träningen jag ska komma ignåg med igen! Har ju vart ute och gått en hel del men det måste bli mer! Mer, mer, mer! På torsdag ska jag i alla fall träffa Sandra och Felicia och gå ut och gå en promenix. Om det nu blir så. Har inte pratat med Felicia om torsdag än, ska göra det i morgon. Jag tror hon går med på det men man får ju alltid fråga. Jag och Felicia pratade ju i helgen om att ses i veckan och så. Och promenad är ju trevligt som fan. För nu jävlar ska jag lyckaa!

Nej nu ska jag väl dra mig. Tiden rinner iväg och jag ska göra lite annat... Gonatt:*

Jag hittade jättesöta och megasnygga "legwear" som jag vill ha på forever21!Dom blommiga var väl underbart söta?^^ (klicka på bilderna för större format).


Åh, ser bilder framför mig med dom här på benen tillsammans med mysiga
leggings och lång, tjock och stickad cardigan upptill, eller något i den stilen.
Man kan kombinera med mycket.


Svarta vanliga pumps är megasnyggt... Har alltid blivit besviken på väskorna på
forever21.com men idag hittade jag en handbag som ser riktigt mysig ut! Snygg!
Jag är ingen modebloggare, och mode ligger verkligen inte i mappen "mina
största intressen och hobbyer" men det är ändå så himla kul och kika:) Älskar
att kolla runt på snygga plagg, väskor, skor på nätet...

Såparapport!

Jag nämnde ju att jag skulle testa grönsåpa i några dagar för mina torra händer. Och jag kan bara säga att det fungerar utmärkt! Tvätta händerna med en hel del grönsåpa och vips så blir händerna fria från torr hud! Mina händer är nästan helt fria från det nu efter bara några dagar! Och innan hade jag jättetorra händer. Jag älskar grönsåpa! Haha, länge leve Grumme grönsåpa!

Tack för alla gulliga kommentarer!

Gomiddag. Har nästan nyss kommit hem och käkat lite kaninmat med tonfisk och tzatziki (stavas det så?)-dressing +1 ägg och 1 äpple. Haha. Lagomt sunt låter det som i alla fall. För övrigt har jag varit i skolan idag (wow). Gjorde prov hela dagen. Först fick vi en häst tilldelad, precis som på riktiga hästskötarexamen sedan. Man ska klara av vilken som helst. Jag fick Triton. Hans man är nästan förjävlig tycker jag men men. Så är det. Detta var mer som ett test för att vi ska känna på lite hur det är med hästskötarexamen. I alla fall... Första timmen fick vi på oss att knoppa hela hästens man samt linda frambenen. För utom att jag bara hann knoppa lite mer än halva Tritons man så gick det väl bra. Haha. Efter fikat var det dags igen. Nu hade varje person en starttid i ridhuset, en och en för att visa häst för hand för Sofia, då hon bedömmer hästen och hur vi "beter oss" när vi visar hästen (det roliga var att ingen i klassen var riktigt godkända på det momentet haha). Och till sist var det ett skriftligt test. Ja och nej-frågor så det var ganska enkelt. Om lagen som gäller stall och hästskötsel m.m.


Syns inte så bra kanske, men det här är i alla fall Tritons knoppar;)
Ganska oproffissionellt (stavning?) men det ska väl rättas till förhopp-
ningsvis!


Benlindning. Triton har falukorvsben!


Triton<3 Han ser trött ut som vanligt^^ Gamlingen, heheh;) Han är dess-
utom asstor! Big big big! :) Sötis.

Andra bilder från idag (klicka på bilder för större format):



Och efter hästlektionen så var UF-timmen inställd så då fick vi ju vara lediga resten av dagen:D Underbart! Så jag hann ta en dusch och så åkte jag och Emma till Vänersborg för Emma skulle köpa ny mobil. En Nokia någonting blev det... Hon hann låsa upp den och allting. Haha. Verkade som om hon gjorde ett impulsköp, men hennes gamla mobil va ju kass så;) På tal om kassa mobiler så suger min Samsung. Nog pratat om det. Men detta är i alla fall vad jag har gjort idag. Det var visserligen skönt att UF:en var inställd men jag, Jessica, Michaela och Emma behöver jobba lite med företaget som vi just startat upp. Så det går framåt någon gång. Reklamlappar har i alla fall fixats! Snart ska det väl komma igång hoppas jag. Är du intresserad av att få text/figurer broderat på något plagg, schabrak till hästen, jackor, T-shirts, handdukar eller något annat tyg? Få det dp hos oss!:D M.E.J.S textil UF, det är vi det:) Jag ska försöka fixa lite exempelbilder på plagg och tyg som vår kära Michaela har broderat här på bloggen så småning om:) Mer information om allting kommer:)

Förresten ni missade väl inte Prison Break igår 22.00? Lika spännande och underbart varje gång!:')<3

Nu jävlar...

Tjenixen.
Skulle ju jobbat i stallet i skolan idag men jag mådde verkligen inget vidare i morse, plus att jag försov mig så det blev inte så. Annars skulle det vart trevligt att träffa Antonia och dom och jobba lite. Behöver dess utom röra mig! Nu ska jag verkligen satsa på min viktnedgång! En gång för alla! Ska inte misslyckas med detta nu! Ska börja leva kaninliv matmässigt och träna som satan. NU JÄVLAR. Annars kommer jag aldrig bli lycklig. Eller det beror ju inte bara på att jag är fetast i hela världen typ, men mycket ändå. Skulle ju underlätta att vara snygg nån jävla gång. Så...

Ikväll kommer världens bästa program som förgyller måndagskvällar till 100 procent! Prison Break! Med världens bästa skådisar, handling och snyggingar i! Världens finatse man Wentworth Miller! Nu börjar det! Som jag och många andra har väntat! Äntligen! Jag vet att jag låter beroende... men... jag är nog PB-beroende! Ärligt talat! Tänk vad en serie kan styra ens liv så. MEN. GUD, det är ändå bäst! Prison break! Blir helt... uppspelt! Wiiie! Prison break är det bästa på veckan... Efter stallet och hästarna på Bergahästen. Haha.


Hetaste mannen i PB (och i världen)!
 

Sitter fortfarande hemma i pyjamas. Måste nog ta en dusch och fräscha upp mig lite. Får ont i huvudet annars, om jag bara går i pyjamas hela dagen. Ska ut och gå på långpromenad med mamma sen. Tack för igår, du har hjälpt mig så himla mycket! Du anar inte.

Vi görs säkert senare. Imorgon ska jag i alla fall ta mig till skolan. Har praktiskt prov i knoppning och bandagering på hästarna. Fattar inte hur jag ska klara det men det får gå! Eller det är väl inga problem i sig, att knoppa och linda benen på hästarna men att det går på tid där emot! Det är nästan frusterande. Jobbigt. Jag behöver en hel del mer tid än 45 min på att knoppa man, linda ben, rykta, sadla och tränsa. Ska också visa häst för hand på provet. Hur man visar häst på typ... bedömningar och sånt. Töntigt sånt där! Men kursen är ju sån... Fast egentligen känner jag att jag behöver vara hemmai  några dagar, för jag pallar inte skolan så som jag mår nu. Jag vet att jag har skolkat mycket men nu känns allt bara blääh. Men vill ju inte göra praktiskt prov i efterhand. Fan för allt. Ska ju peka ut hästens delar på en häst imorgon också, på samma prov. Ännu mer! Och jag har glömt boken med hästens skelett och anatomi i skolan! FAN. Får ävl leta upp nåt på nätet och plugga på det i stället. Kan ju en hel del om delarna och så men långt ifrån alla!

Nej nu blev allt jobbigt.
Hej så länge.


Underbart<3

=/

heey...
Idag har jag typ inte gjort nåt. Gick på promenad med mamma förut, var skönt för jag har mest vart ledsen hela dagen. Deppar sönder typ. Har inte så mycket att blogga om egentligen? Inte kul och sitta och läsa om hur arg, ledsen och deppig jag är hela tiden. Ni får ha det alla snyggingar!

Söndag

Hej på er!
Hur mår ni? Vad gör ni? Själv sitter jag här i handduk och har duschat. Sov länge idag, satt och tittade på en görbra film... och tiden försvinner som vanligt. Det blir väl en sån där slappig och trög söndag som vanligt idag. Har inget roligt att berätta. Ska nog gå ut och gå sen. Just det ja Felicia, en vän och barndomsvän som jag har känt sedan snorungetiden, ringde förut. Det var aslängesen vi snackade. Så vi ska nog höras i veckan igen och typ hitta på nåt. Umgänget mellan oss går nog i perioder.... Eller.. Vi träffas en dag eller en helg, så går det en månad, sen hör vi av oss, så går det ett par veckor, sen ses vi igen. Så har det hållt på sen tidigt i somras. Och så blir det ibland. Vi båda har våra grejer att göra. Och tiden räcker inte till ibland helt enkelt. Men äkta vänner finns alltid kvar, även om man inte ses varje dag:)

Och på onsdag ska jag träffa söta Sandra och promenera! Trevligt! Var längesen jag träffade henne. Underbar vän! Och i morgon skulle jag egentligen vart ledig eftersom vi skulle ha öppet hus på skolan igår, men eftersom att jag inte var med på det så jobbar jag i stallet på skolan 8-5 imorrn i stället. Och typ halva klassen också^^ haha. Men det är väl inte hela världen. Kan ju bli trevligt det med. Eftersom att halva klassen kommer att vara där så kan vi nog få det att bli asskoj;) NP2H är tokiga! Haha;)

Puss&Kram

Digga grönsåpa!

Tja!
Vem åkte ut i Stjärnor på is? Jag missade resultatet... haha.
Oj, klockan är ju en hel del... Men var arg och då kan inte jag sova. Så det var lika bra att sätta sig vid datorn tänkte jag (även om det inte är bra för hjärnan innan man ska sova)... Och jag kom på en görbra idé innan! Till er som har torra händer om hösten/vintern, precis som jag... Jag hörde ju att vanlig grönsåpa är jättebra för torra fötter... Att man ska bada fötterna i en balja med vatten och såpa. Så tänkte jag... i stället för att tvätta händerna med vanlig tvål som torkar ut huden så tvättar jag dom med grönsåpa från Grumme istället! Och jag märker redan en skillnad! Jag tog rätt mycket såpa nu. Och händerna känns redan bättre! Jag ska fortsätta i ett par dagar och se vad som händer... resultat kommer;) Hehe... Hurra för grönsåpan! :)
Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte har läst på jättelänge, under tiden då internetet här hemma inte fungerat. Bye, natti:*

mm...

Hej igen:D
Så himla glad att allt funkar som det ska på datorn nu. 
Tänkte kolla på Stjärnor på is men satte mig ju här i stället. Kändes mer frestande haha:P Stjärnor på is är inte så jävla kul tycker jag. Vad tycker du? Såna där program är änna uttjatade... Inte för att dom har haft nåt sånt förut men. Tur att inte Let´s dance kom i år igen i alla fall. Så trött på det!
Vad har ni för er? :)





Och en sak till...
På måndag börjar Prison break igen! Äntligen! Som jag och säkert många fler har väntat! Så skönt! Då ser man fram emot måndagskvällar igen:) Toppen!

Jag är tillbaka på riktigt!

Nu fungerar nätet här hemma:) Woho! Mamma fixade det!
Så nu ska jag komma igång med bloggandet igen, förlåt för dålig uppdatering. Kunde ju suttit lite mer vid skolans datorer. Men tiden går till mycket annat. Vi hörs! Måste fortsätta städa lite. Men jag lovar att vi garanterat hörs senare;) PUSS:*

Tisdag

Heeeej! Sitter i skolan igen.
Förlåt att jag inte är aktiv med varken inlägg eller bilder just nu, men ni vet ju orsaken. Och det SKA fixas.
Sitter och pluggar och grejar med reklambilder till reklamen för vårat UF-företag M.E.J.S. SÅ måste dra. Puss på er!

Jahapp...

Sitter i skolan och har rast... Har laggårdseftermiddagen just nu. Dock behöver jag inte ha laggårdstjänsten hela veckan, skönt! Mitt internet har slutat fungera hemma och därför har jag inte kunnat skriva. Och nu vet ni också varför ifall jag inte skulle skriva på ett tag. Puss:) Vi hörs nån dag! Håll utkik då och då;)

woho.

Tja, sitter i skolan och har ung företagsamhet. Ska ha laggårdstjänst en annan vecka i stället:)
Sköööönt! Vi hörs när jag kommit hem, puss...

HJÄLP!

En del av mitt horoskop för morgondagen:
Bered dig för det värsta. Tecknena visar på en mycket dålig dag vad gäller arbete.

Jag kommer att bli dödad av kossorna eller nåt haha x)
Nej men dagen kommer inte att bli bra:/ Jag tror verkligen på det där! Tror på horoskop jättemycket! Tveksam till detta som finns på nätet MEN man vet ändå aldrig! Blev skiträdd nu. Horoskopen brukar oftast nämligen stämma på mig. Även dom på nätet... Läskigt. Min dag imorrn är förstörd.

Gonatt.

Nu blir Sabrine mjölkbonde för en vecka;)

Gokväll.
Idag hade vi bara en hästlektion i 3 timmar på hela dagen. Vi red till musik, trevligt. Jag skulle haft laggårdstjänst idag. Men får gå på den resten av veckan. Och imorrn är det skolfotografering, jag kommer ju säkert inte se så jättefräsch ut på det eftersom att jag är i laggårn.. Men vad ska man göra. Man får försöka se positivt på det ändå. Laggårdstjänst är bra för kroppen;) Och kossorna är mysiga, även om man säkert inte hinner med så mycket kel med dom.

Jahapp jag har väl inte så mycket mer att skriva om än det. Ha det så bra! Och förlåt att jag inte bloggar så jättemycket som förut men tiden rinner iväg... Och nu denna veckan kanske det blir ännu mindre p.g.a arbetet i laggårn. Jag kanske ska bo på skolan två nätter denna veckan också, vi får se. PUSS:* Love you:)


Nuntorpskalv:) Bild tagen förra året.


morrn!

Ville vara slänga in ett litet god morron innan jag kilar iväg till bussen:)
Pusshej<3

Natti:)

Puuh, nu tog jag hand om min kära syster som mådde jättedåligt för en stund sedan innan hon somnade... Fruktansvärd huvudvärk att hon knappt kunde gå.. Men hon hade ingen feber i alla fall. Jag la en blöt handduk på hennes panna och vips så somnade hon... Stackarn<3 Krya på henne!

Imorgon har jag som sagt sovmorgon till 12.20! Underbart!
Ville bara skriva ett litet gonatt-inlägg till er...

























18:53

Från det fina vädret förut till höststorm och regn. Det är riktigt höstrusk ute nu! Börjar blåsa upp mer och mer. Tidningarna o.s.v hade rätt, stormen från Atlanten är nog här^^ Myspys! Älskar stormar! Blir på sånt myshumör då. Hoppas hoppas och hoppas på att det står "Du har inte laggårdstjänst imorrn" i Jessicas sms sedan. Då börjar jag efter lunch, om jag inte har det. Så jäkla underbart! Och då är det bara hästlektion som gäller:) Wiie.

Jag hade tänkt att jag kanske skulle gå ut och gå i alla fall, ensam, men det verkar inte som att vädret riktigt tillåter det... Kanske.


Visst är Markus Fagervall snygg?

En frusen Sabrine

Brrh vad kallt det är! Här hemma är det bara runt 18 grader! Men man får klä på sig helt enkelt^^ Skönt att vi ska elda lite sen i alla fall. Idag har det varit en typisk slapp-söndag. Orkade inte riktigt gå ut och gå, och dess utom hade jag ingen att gå med... Hade ingen lust att gå ut själv men annars hade det ju varit ett perfekt promenadväder idag! Verkligen en fin höstdag (även om regnet kom för en stund sen). Och det är så fint ute nu, träden är alldeles illröda! Snyggt! Yeey;D

Imorgon vet inte jag om jag har laggårdstjänst på skolan eller inte. Antingen är det vecka 41 eller 42 och jag kommer inte ihåg vilket av det! Tur att jag har söta Jessica (som bor på skolans internat) som ska springa till stallet och kolla laggårdsschemat till mig sedan! Du är bäst<3 Hoppas det är nästa vecka för jag har ingen lust att synas i "laggårdskläder" på skolfotot på tisdag! Haha...

Vad har ni hittat på idag? Nu ska jag kila en sväng, PUSS:*

Söndag...

Heeej!
Förlåt att jag inte skrev igår, men jag var så trött att jag verkligen inte orkade logga in på datorn över huvud taget. Jag red Capritxos igår, han var hoppbar denna gången (som han inte var förra gången p.g.a att han var för vild) och efter det staplade vi hö i 2 timmar och arbetade lite. Men man får träning och det är bra för kroppen att  arbeta hårt på det sättet, nyttigt *tummen upp*. Igår kväll satt jag bara hemma med mamma och slappade. Käkade Cheeseballs^^ haha. Och kanelbulle:')


Underbara Capritxos! Vill köpa honom, men jag har tyvärr inte 140 000
spänn:/

Idag har jag inte hunnit göra något än. SItter i myskläder och vaknade för kanske en timme sen. Tänkte strax slänga iväg ett mail på en hästannons. Vad ska ni göra idag? :)

God-sen-kväll:)

Hejsan! Vad gör ni ikväll? hemmakväll, festar (fast då skulle ni ju inte sitta här just nu i alla fall), slappar, lägger ansiktsmask eller helt enkelt läser en bok? Läser bloggar:) Haha. Jag har bara vart hemma idag. Vilket jag också brukar vara på fredagarna. På lördagarna rider jag, och ibland är jag i stallet 7.00 på lördagsmorgonarna. Så då blir det ju inga jättesena kvällar på fredagarna. I och för sig är klockan snart halv tolv nu men jag sliper gå upp 6.00 i morgon i alla fall:) Är inte i stallet förrens 10.00 eller nåt imorrn. Soval änge(A)

Jag har ändå aldrig varit typen som är sådär vild av sig och springer ute och super på fredagskvällarna. Ligger inte för mig. Mitt intresse för hästar går före. Kan ju inte vara smart att komma bakfull till ett stall en lördagsmorgon heller. Och att springa ute på stan som små fjortisar på nätterna, euhm? Sjunker inte dit. Gud, man har ju ett liv att leva förfan. Varför lägga det på att springa ute och leka liten fjortis på stan om nätterna på helgerna? Mycket roligare att ha ett liv, och ha riktiga fester i stället för dessa jävla suparkvällar (enbart för att supa liksom) i så fall. Att dricka enbart för att sedan decka sedan, det är så jävla off, så jävla billigt. Så jävla B. Haha.

Nej men gud! Vad klockan gick! Har jag hållt på med det här inlägget i en kvart? Har ändrat i texten fram och tillbaks. För jag är så trött så att jag bara babblar. Förlåt om ni intre förstår riktigt vad jag skriver.

Dess utom skanar jag mina gamla vänner här i Trollhättan:) Får hitta på nåt någon helg. Ha kul och vara uppe någon kväll:D Weeey *tumme ypp*. Ha fest för oss alla eller hitta på nåt asroligt. Bowla eller nåt kanske. Eller bara träffas en lördagseftermiddag på en fika är ju alltid något det med. Trevligt:) En runda på Överby kanske. Vad som helst. Saknar er<3 Dock har jag nästan tappat kontakten med ett par av er... Tråkigt men sant. Glider ifrån känns det som? Tråkigt när det blir så... Men så är det väl antar jag. Kanske vänder igen vem vet. Den jag fortfarande har mest kontakt med är nog Sandra A:)<3 Fan Sandra vi får samla ihop dom andra också! :)

Nej nu får jag sluta blogga... sitter och somnar. PUSS:*

Såg förresten idol, det var rätt resultat idag:)



Hit ska jag imorrn:) Rida sötpålle<3 :)

Kaffe&tårta

Idag var det tårtkalas med NP2H efter att vi hade fixat i ordning lite i stallet:) Köpte 2 prinsesstårtor från Ritz igår som jag tog med mig idag:) Och vet ni vad? Jag försov mig i morse! IGEN! Inte klokt. Tredje gången denna veckan typ. Måste bli piggare och få mer sömn på veckorna. Mamma var megasnäll och skjutsade mig<3 I alla fall, så satt klassen (utom Michaela som är sjuk, KRYA på dig<3) samlad runt bordet +lärarna Sofia och Anders. Stallskötaren Sara satt också med:) Så bjöds vi på kaffe till mina tårtor också. Kaffe är det bästa man kan ha till, om det inte finns hallonsaft:') Efter tårtan så tömkörde vi varsinn häst (förlåt att jag inte fick några bilder från tårtmorgonen). Jag tömkörde Minors, den goaste hästen man kan göra det på! Han lyder alltid, har jättefint tempo, framåt och allt det där jag önskar av hästen:) han är dock jävligt stark ibland men helt underbar. Fast red han en gång och mina armar var döda efteråt;) Har man mer muskler än mig är han nog übermysig att rida.

Hade prov på mjölkning idag också. hade inte pluggat till det... Precis som alla andra! Absolut ingen i vår klass hade pluggat, vad duktiga vi är va? Haha x) Och efter skolan så fick jag skjuts av Jessicas pappa hem:) Han är megasnäll! Tack jessicas pappa;) Nu är det helg som sagt, woho för det. Ridning imorrn:)


Söta NP2H-tjejor:)


Emma frågade Rickard snällt "Rickard får jag rida på dig?". Och javisst,
sa Rickard. Efteråt sa Emma "Vill inte rida på honom mer han var för
vild för mig!!. Och alla vi andra bröt ut i ett asflabb. Man är ju grymt bra
på att misstolka saker;)


Söta Jessica som höll på att bryta ut i ett asflabb^^

NP2H som sagt:) Dom normala och DUKTIGASTE eleverna på skolan *host* :) Men bäst är vi i alla fall!
Ursäkta dom otydliga bilderna.

Äntligen fredag imorrn:)

Hej alla glada! Och hej även till alla icke glada:)
Kom nyss hem från skolan. Gjort provet och så. Jag tror och hoppas att det gick bra:) Kändes bättre än förra gången i alla fall. Om inte så får jag göra om det till jag klarar det. Men vafan så kass hoppas jag verkligen att jag inte är!

Det är inget mer än skolan jag har hunnit med idag. Vet inte om jag hinner åka till Överby p.g.a att jag måste plugga till morgondagens prov idag. Och det är ändå rätt mycket tror jag, har inte ens tittat på det jag ska läsa! Känner mig lite stressad för det. Men annars så vafan... Hela världen går ju inte under om man skulle få göra omprov på det också. Vad gör detta om hundra år liksom? Vad gör det? Inget. Ska ändå inte jobba med kor i framtiden vad jag hade tänkt. Provet handlar om mjölkning.

Idag var dom och tränade i gymmet på idrotten. Fan. Jag som skippade idrotten (som var första lektionen) idag för att jag var rädd att dom skulle göra nån dum bollsport som jag hatar x) Och nästa torsdag så är inte ens idrottslärarn på skolan, så då äre sovmorgon som gäller. Skönt. Idrott är mitt värsta ämne! Hatar att kasta och fånga bollar inför folk x) Haha.

Just det ja! Jag måste åka och köpa en tårta idag också:) Antingen cyklar jag ner till Maxi eller något, eller, som mamma sa, så ringer vi mormor och frågar om hon kan köra mig. Klassen ska ju självklart ha tårta för att jag har ramlat av en häst (var det i fredags tro?)! Haha min klass är gött den bästa klassen man kan ha:) NP2H<3  Vi äger. Och nästa vecka är det skolfotografering också!




Åååh vilka skor! Eller hur? :') Från forever21.

Vad gör jag vaken såhär tidigt?

God morgon!
Morgonpigg? Jag är rätt trött i ögonen och känns som om mina ögon går i kors. Så trött är jag. Låg uppe till 1.00 inatt och pluggade samhällskunskap i sängen. Men jag lärde mig endel i alla fall! Anledningen till att jag hinner blogga nu är för att jag gick upp extra tidigt för att kolla busstider på datorn eftersom min turlista har fått ben och sprungit iväg tror jag. Tar bussen 9.20 hemifrån så det är ju lång tid kvar:) Skönt med sovmorgon!

Jag hoppas att samhällskunskapsprovet går bra idag också! Man får väl hoppas... Och sen när jag kommer hem blir det till att läsa lantbruksdjursskötsel eftersom att vi ska ha prov på det imorgon. Värst vad prov. Men så är det ju. Är fortfarande himla skoltrött men det finns ju inget att göra åt det.

Hoppas att ni alla får en grymt bra dag! PUSS:*


Wentworth Miller, en av världens absolut snyggaste män om man
frågar mig! Någon som vet när Prison Break börjat sändas igen?


Idoool.

Idol igen dåe:)
Åååh vad jag älskar Sepideh och Lulu! Så jävla bäst:)
Vem/vilka tycker ni bäst om?

...Och efter en tupplur...

Gomorron höll jag på att säga!
Det är en nyvaken Sabrine som sitter här nu. Pluggat samhälsskunskap (regering, hur Sverige styrs, politik/er, samhället i Sverige o.s.v). Somnade med häftena bredvid mig till slut. Så ska snart försöka plugga lite till. Har ju omprovet imorgon;)

Blir inget Överby idag. Funderar allvarligt på att åka imorrn i stället, efter skolan:) Vill ha nya jeans.

Det tog änna stopp i hjärnan på mig nu. Om jag nu har någon^^ Ni får ha det så bra alla folk!:)

Hittade några snygga jeans när jag tittade på forever21.com! Om jag bara hade lika snygga och smala ben och lår som modellerna på bilderna så^^ Men kolla är ju alltid kul:) De rosa är såklart en favorit... (klicka på jeansen för större format)


Sängen väntar!

Nej nu blev jag så sömnig att jag ska ta en tupplur och sedan får jag plugga helt enkelt! Kanske tar med mig samhällskunskapshäftet till sängen och pluggar där... Sängen står alldeles bakom mig, den lockar. Så hej svejs!
Gonatt höll jag på att säga^^ Är dötrött.




Onsdag

Hejsan!
Äntligen gick det att logga in på bloggen, det funkade liksom inte imorse. Är hemma från skolan idag. Vaknade 5.00 som vanligt men mådde väldigt dåligt och var spyfärdig. Somnade om till klockan var 6! Då missade jag ju självklart bussen som gick 06.20. Hann inte heller med den som gick 06.53 (tänkt vad tiden går fort när man står och sminkar sig på morgonen!). Och så skulle jag gå till den bussen som gick 07.33. När jag nästan är framme vid hållplatsen så ser jag ju självklart bussen åka förbi hållplatsen! Så jag sket i hela dagen, skulle ändå inte hinna. Och tur var det för när jag satt och msn:ade med jessica för en stund sen fick jag reda på att lektionen var inställd! Det var bara hundkurs första stunden eller nåt sen skulle läraren på kurs. Kan dom inte meddela sånt här innan? Jag menar vi som pendlar... Vi har ju rätt långt att åka, vissa har otroligt långt att åka.

Tänkte käka lite snart, har inte ätit frukost än. Lite senare funderar jag på att åke/cykla/gå ner till Överby (köpcentrum) och kika lite. Kanske hittar ett par billigare jeans och lite småsaker jag behöver. Får se. Studiebidraget kom ju igår som sagt, behövligt! Plus att jag har kvar mina födelsedagspengar. Nice det.

Vad ska ni göra idag? Någon mer än jag som sitter hemma och inte gör ett skit?

Puss:*


RSS 2.0