Kaffe&tårta

Idag var det tårtkalas med NP2H efter att vi hade fixat i ordning lite i stallet:) Köpte 2 prinsesstårtor från Ritz igår som jag tog med mig idag:) Och vet ni vad? Jag försov mig i morse! IGEN! Inte klokt. Tredje gången denna veckan typ. Måste bli piggare och få mer sömn på veckorna. Mamma var megasnäll och skjutsade mig<3 I alla fall, så satt klassen (utom Michaela som är sjuk, KRYA på dig<3) samlad runt bordet +lärarna Sofia och Anders. Stallskötaren Sara satt också med:) Så bjöds vi på kaffe till mina tårtor också. Kaffe är det bästa man kan ha till, om det inte finns hallonsaft:') Efter tårtan så tömkörde vi varsinn häst (förlåt att jag inte fick några bilder från tårtmorgonen). Jag tömkörde Minors, den goaste hästen man kan göra det på! Han lyder alltid, har jättefint tempo, framåt och allt det där jag önskar av hästen:) han är dock jävligt stark ibland men helt underbar. Fast red han en gång och mina armar var döda efteråt;) Har man mer muskler än mig är han nog übermysig att rida.

Hade prov på mjölkning idag också. hade inte pluggat till det... Precis som alla andra! Absolut ingen i vår klass hade pluggat, vad duktiga vi är va? Haha x) Och efter skolan så fick jag skjuts av Jessicas pappa hem:) Han är megasnäll! Tack jessicas pappa;) Nu är det helg som sagt, woho för det. Ridning imorrn:)


Söta NP2H-tjejor:)


Emma frågade Rickard snällt "Rickard får jag rida på dig?". Och javisst,
sa Rickard. Efteråt sa Emma "Vill inte rida på honom mer han var för
vild för mig!!. Och alla vi andra bröt ut i ett asflabb. Man är ju grymt bra
på att misstolka saker;)


Söta Jessica som höll på att bryta ut i ett asflabb^^

NP2H som sagt:) Dom normala och DUKTIGASTE eleverna på skolan *host* :) Men bäst är vi i alla fall!
Ursäkta dom otydliga bilderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0