Knocked up


Knocked up, så jävla bra! Haha.

Hjälp Bergahästen!

Detta inlägget ägnar jag åt Bergahästen.
Jag ber er att skriva under på protestlistan som jag kommer att länka till här nedan för nu behövs all hjälp som går att få! Det är såhär att i stallet jag har hållt till i i ett antal år har växt som företag och dragit åt sig kunder från alla håll och kanter, även utanför Sverige. Bergahästen är en privatägd ridskola som även bedriver aktiv försäljning av fantastiska P.R.E-hästar samt anordnar turridningar, privatlektioner och kurser. Alla lektionsgrupper består av max 5 st ryttare för att alla i gruppen ska få så mycket fokus och hjälp som möjligt. Undervisningen är av god kvalité och ärligt talat så tror jag att det blir svårt att hitta en ridskola som kan mäta sig med Bergahästen kvalitétsmässigt. Hästarna är trevliga och lättridna med gott lynne, och jag upplever de verkligen inte som några "typiska lektionshästar". Nu vill ägaren utöka verksamheten och bygga en ny egen, större anläggning, för att även växa ännu mer som företag. Ett ridhus, ny paddock, stall/lösdrift. För att kunna göra detta på samma ställe som stallet ligger på idag så måste hon få mark arrenderat av kommunen på andra sidan vägen (Björkås) än nuvarande plats då den privatägda marken på våran sida av vägen som hon hyr sitt stall på idag inte är till salu. På den nuvarande anläggningen har vi inte tillgång till ridhus, omklädningsrum och duschar då det inte finns plats. På den nya anläggningen är det också tänkt att det ska finnas café och en ridsportsbutik, vilket gör samhället Vargön lite mer levande än dött och ger fler arbetsmöjligheter=bra.  

Nu är det såhär att kommunen planerar att bygga bostäder i området år 2030 på platsen Björkås. Björkås är ett grönt område med vacker natur närliggande alldeles intill Vänern. Eftersom att det var planering på bygge av bostäder i områder så blev det ett samråd där man fick skriva ett brev till kommunstyrelsen om man var för/emot och motivera. De skulle läsa igenom alla brev. Kommunstyrelsen röstade nej till hästanläggning trots att 45 av 50 var för ett bygge av hästanläggning.

Många inom kommunen har menat på att platsen inte är lämplig för att hästar ska gå där. Idag har Bergahästen två av sina stora sommarhagar på platsen Björkås, så nu är det lämpligt med hästar på platsen och det har det varit de senaste åren men inte sen? Det har också dykt upp meningar som att hästarna kommer att förorena Vänern och naturen runt omkring. Nämen visst, finfint, ett stort jäkla bostadsområde med utsläpp av gaser och koldioxid, fler vägar och ökad trafik som då sker, det förorenar inte alls naturen? Många, ikl. jag, tycker att ett stort bostadsområde kommer att förstöra det fina med platsen. Hästskit som innehåller lite havre och gräs anser inte jag som någon miljöbov.

Om Bergahästens ägare inte får bygga sin anläggning på Björkås så kommer hon att avveckla verksamheten helt och stänga stallet. Hon kommer att sälja av alla hästar sakta. Detta är oerhört tråkigt och det kommer att bli jobbigt. Jag förstår att Linda, ägare, är besviken och trött på att strida mot kommunen. Hon vill ju växa som företag ännu mer nu när hon har så många kunder! Och företaget har vuxit och gått bättre än hon vågat drömma om, säger hon. Jag själv tycker att verksamheten går alldeles för bra för att behöva stängas ner helt. Så avveckling i stället för utveckling... Det ville ju ingen. Bergahästen är bra för Vargön, bra för Vänersborg. Bra för ungdomarna som utövar sin hobby/intresse/sport på Bergahästen. Vi är ett sammanhållet gäng såväl tvåbenta som fyrbenta vänner. Linda letar efter en annan plats, dock inte inom Vänersborgs kommun, att anlägga sitt stall på. Än har hon inte hittat något bra även om hon letat i några år.

Eftersom att kommunstyrelsen har röstat nej för hästanläggningen så har hur många elever, personal, anhöriga, övriga personer som helst protesterat och skrivit till alla i kommunstyrelsen. Nu är det krig! Tänk om vi kunde få dem att tänka om? Vi vill inte förlora vårat Bergahästen! Det kommer att vara många ungdomar som faktiskt förlorar sin hobby om det stängs. "jag tänker ju inte rida på Brätte eller något iallafall" har jag hört elever säga. Just för att det är inte den typiska ridskolestämningen i vårat stall. Det här är annorlunda. Det är ingen vanlig ridskola. Fifasiken vad jobbigt det skulle bli om stallet skulle behövas stängas ner! Bergahästen är ett stall med oerhört kvalitativ verksamhet och fantastiska lektions och försäljningshästar!

Så nu ber jag faktiskt även mina läsare att skriva på denna protestlista skapad av Rosanna som jag länkar till nedan!:) Hjälp mig och många andra genom att hjälpa Bergahästen! Det går fort att skriva under :)
Skriv under här:
http://www.emot.se/namnlistor/109/

_____________________________________________________


Björkås.









Ska ett fult bostadsområde få förstöra? Bevara den stora ängen och naturen i stället! Hästar skadar inte naturen och de två byggnaderna som Linda vill bygga kommer knappt att ta någon plats av allt det vackra vi ser på bilderna!


Såhär dagen efter

Ja jag lever! Duschen är det bästa som finns en dag som denna, för utom sängen. Skulle åkt till stallet i morse men  tror ni att jag orkade det efter igår? Nej, haha. Skulle ridit en lektion men jag fick avboka en halvtimme innan;) Bra där haha. Johanna hämtar mig runt 2, halv 3 så åker vi till Sandokan och Jol:) Nu mår jag prima och är superpigg! Hoppas på att Sandokans sår är bra så att vi kan rida som vanligt sen... Eller sår och sår. Ett litet skrapsår som har varit varmt och lite svullet.

Igår hade jag megajättesupertrevligt i alla fall! Jag och Emelie gick ju till Lipz. Träffade trevligt folk och gamla elever från grundskolan;) Skitkul haha! Jag behövde den där utekvällen. Vilken tur att jag tvingade ut min söta Emelie!:) Tack för en trevlig kväll<3

Nej snart ringer väl Johanna och säger att hon står utanför med bilen. Dags att borsta tänderna och slänga på sig ridbrallor. Hej svejs!

Taggar utgång!

Förlåt för att jag lade bloggen lite åt sidan för ett par dagar! Vad har hänt de senaste dagarna då? Igår bjöd Sandra mig på bio, The wolfman. Helt okej, rätt bra film! Eller faktiskt mycket bra. Den är sevärd. Tack käraste vän Sandra<3 Jag har såklart varit hos kära pollen Sandokan varje dag. Han saknar nog sin riktiga mamma, så han blir nog glad att få se henne när den dagen kommer:) Men även jag och Sandokan trivs oerhört bra ihop! Det är så kul att det har funkat så bra nu. Han blir orolig om det är nya ryttare på honom, så i början var han en liten bråkstake några gånger. Men nu gör han allt jag ber honom om och han tycker det är superroligt när vi rider!

Just nu sitter jag och min öl och väntar på Emelie. Vi ska förfesta hos mig. Sedan blir det Lipz. Nu jäklar ska det partas för nu var det ett tag sen! Skulle ju gått ut förra veckan men det sköts upp... Så nu är jag supersugen.

Vi hörs!:) Hoppas på en galet bra kväll!


Jag och Emelie sist gång vi skulle ut:)

mhm...

Inte på humör.
Förlåt bloggen.


Framtida smyckedesigner?

Åh vad jag älskar Tre kronor-butiken på Etage!! Så himla personliga och roliga smycken där. När vi var där hittade vi ett fiiiint Louis Vuitton-halsband till Anna:) Blev en perfa present! Hon verkade gilla det så det blev nice. Förresten så var ungefär hälften av alla butiker på Överby stängda för att personal var insnöade:O Shiit!
I alla fall så lyckades vi till slut gräva oss ut till plogad väg och ta oss till Anna, Lise och Daniel för att fira Annas 20-årsdag. Vi var de enda som kunde komma dit p.g.a vädret. Hur som helst så blev det tårta, tacos och grejer:) Anna hade massor med pärlor och material till att göra egna smycken som hon höll på med. Jag joinade henne och tänkte att "jag får la prova nåt i alla fall". Jag har alltid avskytt pyssel och pill. Pyssel är det allra värsta jag vet! Men det här var fanimej min grej! Mitt halsband blev banimej snyggt. Fasiken vad kul det var. Jag måste köpa material jag också! För jag tänker börja göra smycken. Himla kul. Att jag inte har hållt på med det innan? Haha Sabrine i framtiden: Hästgårdsbedrivare, författare och smyckesdesigner. Hmm...


SNÖ! Snön på sidorna är minst lika hög som mig nu på kvällen! 170 cm. Haha;)




Här ser man hur bara halva fönstret syns p.g.a den höga snön. Nu fortsätter det att snöa och det är smorm typ!:O

___________________________________________________



Förlåt för dåliga bilder men inte så illa smycke för
en totalt nybörjare va? Inte för att det var så avancerat
egentligen... Men ändå^^

SNÖ.

HERRE GUD! Jag är inte kristen men jag säger bara OMG, HERRE GUD. Snart ligger Västra götaland väl begravt under all snö? Ser ju knappt bilen... Jag förstår inte! Haha. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är det lika mycket snö i hela SVerige eller är det bara här? Man får gräva sig ut. Jag ska ta en bild sen!

Snart drar jag och mamma till Överby för att leta present till min UNDERBARA vän Anna som fyller 20 idag! GRATTIS!! Nu vet jag vem som kommer få köpa ut åt mig varje gång det ska drickas;) Hur som helst så var vi ute igår. SKitsvårt det här med presenter! Det blir kalas och grejer hos Anna ikväll så vi är verkligen ute i sista minuten. Nu ber jag till alla vägledare att hjälpa oss att hitta rätt present! Den måste ju vara rätt också, man kan inte bara köpa vad som helst inte:)

Och förresten en till grej!! Nya Arennan i Vänersborg har taket rasat på! HAHAHAHA. Jag kan inte annat än skratta. Här bygger man en ONÖDIG arena för skattebetalarnas pengar och så håller inte ens taket fastän kostnaderna är skyhöga, högre än man från början sagt! HAHAHAHA. Taket är rasat HAHAHA! I alla fall en liten del.

Nej men nu måste jag dra. Bye:*


Snöstorm

Tjenare! Jäklar vilken snöstorm det är! Haha. Den här vintern har inte varit riktigt klok. Idag skulle jag åka upp till Nuntorp (mamma körde) för att hämta min ridhjälm och jacka som jag lämnat där. Men vi insåg att det var ingen idé att dra dit, mamma ville inte köra i snön den biten så det blev till att dra till Granngården och impulsköpa en ny hjälm och ett par handskar. Snälla mamsen skjutsade mig till stallet. Red Sandokan en kort sväng idag. Blev paddocken. Han var så himla trevlig idag!! Jättefin och hyfsat sansad även om han var het. Blev voltarbete, öka-minska volten och ett par skänkelvikningr. Efter Sandokan-passet red jag ut på Diplomatico med Frida och alla fredagselever på ridskolan. Haha Diplomtico är inte så pålitlig ute minsann! Det finns monster överallt och han kan dåfan inte stå still utan att stegra sig eller bocka. Hopp åt sidan och alla håll är tydligen populärt också. Men han har ändå blivit så mycket bättre än han varit! :) Det är ju kul.

I morgon blir det upp till Sandokan igen. Jag hoppas att jag kan ta mig ut till stallet och att vi slipper skotta bil i 3 timmar som sist när det var storm. Hur har ni det med snön? Är ni lika less på snön som jag? Ge mig våååår!

Sandokan. En mkt välutbildad P.R.E-valack f.1999. Det är faktiskt sjukt kul att rida en häst som kan så mycket, läromästare:) Men han är allt lite lat så man får vara på honom och verkligen aktivera honom.

Brittan

Sitter och lyssnar på gamla Britneylåtar, haha! Och de var, eller är ju faktiskt bra! Jag diggade henne lika mycket förr som jag gör nu:) Om inte mer... förr så avgudade jag henne. Brittan är ball, så är det bara! Haha.




Fågel i vardagsrummet, ett tecken?




I morse klev jag upp och duschade, klädde på mig och sminkade mig. Gjorde i ordning håret, och käkade till och med frukost. Men jag mådde inget bra. Jag hade sån huvudvärk att det bara yrade i mitt huvud. Min mamma tvingade mig faktiskt att vara hemma från skolan, så jag sjukanmälde mig. Det är så himla bra att man kan sjukanmäla sig via nätet på Adelanet när man är myndig för det är ju så pinsamt att ringa varje gång man ska sjukanmäla sig, då känns det som om de inte tror på mig för att jag gör det så ofta. Hihi. La mig i min stora, mjuka säng och somnade om på ett kick.

Vid ett vaknade jag av att syrran ropade "Det är en fågel i vardagsrummet, en fågel!!" Mamma och syrran: "Aaaaaah". Jag ligger kvar i sängen och funderar på om jag orkar engagera mig eller inte. Mamma: "Sabriiiiiine!". Haha. Jag hade inte längre något val. Jag klev upp och i vardagsrummet springer det omkring en stackars, pyttepytteliten mörkbrun fågel. Den hoppar upp i soffan, flyger in i våra stora fönsterrutor fastän vi just hade ställt upp balkongdörren, flög tillbaka till golvet och gjorde samma sak igen. Till slut hittade den utvägen. Men det knepiga är att vi inte kan komma på ett enda sätt som den lilla fågeln har kunnat ta sig in på? Jag menar, vem ställer upp en balkongdörr t.ex och vädrar mitt i vintern när det är svinkallt ute!? Undrar om fågeln kan ha varit ett tecken av något slag. För det där var verkligen knepigt. Den var så fin också. Skitkonstigt! Jag har nämligen hört och läst att fåglar ofta vill komma med ett budskap eller tecken. Hmm... Ska man tro det eller inte? Varför skulle det inte kunna ha varit så just idag för? Jag är ju en person som verkligen tror på sånt också.

 

Övernaturligt, krock...

Åh snart börjar Det okända på Tv:n! Såg en debatt om tv-programmet förra veckan och jag tycker att mannen som satt och klagade och hela tiden argumenterade emot programmet var helt dum i huvudet! Åååh vad irriterad man blir på människor! "Att göra en dokumentärserie om detta är helt vansinnigt! Ni utnyttjar bara folks känslor och anhöriga!! Det här finns inte ens". Kan det kanske vara så att folk som söker till programmet vill ha hjälp med det som stör dem om nätterna och dagarna? Kan det kanske vara så att de själva sökt? Det är då fan inte alls ett utnyttjande. Ni skulle hört vad han mer satt och sa! Och självklart får folk tro vad de vill, det accepterar jag. Det ska man göra. Men bara för att forskare och vetenskapsmän inte vet så mycket om det övernaturliga så betyder det inte att det inte finns. Jag själv vet, om jag får säga så, att det finns. Jag kan bara inte bevisa det. Det är väl lite det som är problemet. Men jag är övertygad om att människor som någon gång har varit hos ett riktigt medium är övertygade om att det verkligen finns. Och har man sett och hört. Då vet man. Hur som helst så är det ett jättebra programm att sitta framför på onsdagskvällarna:)

Idag har jag varit i skolan. På niorasten så skulle jag och Emelie åka in till Brålanda (vi går i skolan mitt ute på bonnevischan) och köpa frukost. Man kan köpa frukost på skolan men de tar ju inte kort där;) I alla fall så kom vi till en sväng och mötte en fet traktor. Emelie bromsade men det var rena isgatan så vi gled... till vi åkte in i traktorsläpet som var efter traktorn! Haha. Vi klev ur och såg att det var en lärare/instruktör på skolan som körde traktorn. Han bara skrattade åt oss och åkte vidare efter att han kollade på bilen. Hela skärmen fram är av och hänger lös haha! Det roliga är att på vägen hem från Brålanda sedan så gör vi nästan samma sak... vi glider in i en stor snövall för att det var så halkigt. Hahaha, klockish säger jag bara! Så jävla klockrent. Min kompis är trygg att åka med:)

I morgon ska jag träna på Friskis&Svettis med Emelie!:) Ska bli nice. Skulle blivit utgång med Anna i morgon men vi tar det på lovet i stället, med Emelie och Emma också!

Pusshejs, nu ska jag se på Det okända!


Jag lever, jag lovar.

Äntligen kanske min blogg kan fungera nu?? Blogg.se har varit ett himla krångel de senaste två veckorna så inlägg som jag har skrivit har inte publicerats vilket är störande.

Idag är som en vanlig dag. Åkte till skolan, haft häst hela dagen. Red en halv lektion på Viktor till jag började må väldigt dåligt så jag kände att jag fick hoppa av innan jag svimmade eller något... Usch. Har känt mig lite halvdan hela dagen. Inte konstigt då jag egentligen inte är riktigt frisk än men idag har jag mått si sådär och haft väldigt ont i ryggen, ner mot njurarna typ. Fortsätter smärtan får jag kolla upp det. Inte skönt när det strålar smärta.

Ikväll är jag hästfri så jag ska försöka att plugga (...om inte latheten tar över vilket inte är ovanligt). Jag hade btw med Sandokan på Lindas lektion igår. Det gick bra. Haha men han är himla lat! När skänkelvikningarna blir för jobbiga så går han gärna in i spansk skritt i stället. När jag igår tvingade honom att ändå flytta sig för skänkeln så gick han banimej i spansk skritt och skänkelvikning samtidigt! Haha. Och han är söt när han börjar göra piaff och grejer också, när signaler missuppfattas haha! Det händer faktiskt ibland. Nej men han var allt duktig igår i alla fall, killen. Jag ser fram emot nästa gång vi ska rida för Linda som är superbra!

Och usch vad snö det är! Det snöar just nu. Vad trött jag blir. Jag lovar att det kommer ligga snö på marken när jag tar studenten... Skulle inte vara direkt förvånande.

Trött på min blogg +hästuppdatering



Tjaao!
Ehm... Jag har och har haft en sån jäkla bloggtorka såå länge nu. Jag hittar inget intressant att skriva om. Allt blir så tråkigt. Det är så illa att jag blir trött på min egen blogg. Det är verkligen ett problem hos mig. Jag är fantasilös och kan inte komma på bra saker? Hm... Har ni något tips? Jag ska snart designa om min tråkblogg. Men det hjälper ju inte mina inlägg;) Vad vill ni läsa? Eller har ni något tips som kan få mig på bra tankar, tankar som sätter igång mitt skrivande mer?

För övrigt så har jag varit i stallet idag. Trots min hemska förkylning. Först red jag Sandokan. Det gick väl... hmm... Han var racerpigg och ville inte sätta sig riktigt på bakdelen idag och var lite springig så fick inte till det alls idag, nästan. Emellanåt, stundvis kunde jag rida honom i en ganska låg form så att han höjde ryggen och bar upp med den mer. Det är något vi får jobba på tror jag. Han är en bra kille=) Välutbildad men lite lat. Men jag tror att han har mycket att lära mig också. Jag ska ha med honom på Lindas lektion några måndagar nu så det blir nog bra, då får jag ju lite hjälp med honom också!
På kvällen red jag en lektion på Diplomatico. Det gick bra!:) Det har gått bättre men även sämre. Men jag har ju feber i kroppen när inte ipren verkar också så det kan ju faktiskt bidra till att jag rider sämre än vanligt också. Är ju inte jättepigg om man säger så. Jag vet att det kan vara farligt att rida när man är sjuk men...

Och jag måste berätta! Den nya valacken Digital (mysko namn dock tycker jag^^) från Spanien på Bergahästen var snyggisch hetisch! Vacker.




SjuklingSabbe

Jag har feber. Usch. Vaknade igår natt av att jag var dunderförkyld och började knarka nässpray. Igår när jag åkte hem från skolan började jag må riktigt piss. Trodde nästan att jag skulle tuppa av på bussen. Tog tempen och hade givetvis feber. Trevligt! Not. Så idag när jag hade lust att gå till skolan för en gång skull så var jag ju för dålig för det:( Fasiken. Jag som inte får missa mer nu! Men vad ska man göra? Det kan finnas en risk att ingen på skolan tror mig nu när jag säger att jag är sjuk men... Jag själv vet ju i alla fall att det är sant. 

Jag mår bättre nu än vad jag gjorde i morse i alla fall:) Måste sticka till skolan idag eller i morgon för att hämta ridgrejer. I morgon ska jag rida med Johanna, så jag hoppas verkligen att jag fortfarande mår bättre! Jag får knarka Ipren! I morgon får det bli träning i paddocken med Sandokan. På lördag ska jag och Sandokan rida ut med Johanna och Jol:)

Jag måste bli frisk!!

Det börjar dra ihop sig

Okej det är hela februari och mars kvar, och även april. Sedan den 30 april tar jag studenten! JAG tar studenten! Det känns helt sjukt. Ofattbart. Att tiden går så fort det är inte klokt. Och jag börjar få mer och mer panik. Den kryper sakta närmare mig, in under huden. Jag har en hel del efter mig. Och jag är så fruktansvärt besviken på mig själv över att jag inte har tagit tag i de grejerna än. Så nu är det verkligen dags att göra det. Ta sig i kragen och råplugga så mycket man kan och orkar. Meeeen. Jag kommer att hinna med det jag ska tror jag i slutändan ändå:) Och i annat fall, vad gör det om 10 år?=) Jag är säker på att min framtid inte kommer påverkas av mina skolbetyg alls. Det är jag säker på. Och jag tycker att studenten ska bli mest underbart. Det känns lite som att det är efter studenten som det riktiga livet börjar. Det tråkiga och sorgliga med den är ju såklart att min kära lilla klass splittras<3 Jag älskar allihopa och vi är ett gott gäng. Och alla andra söta små människor. Jag hoppas att gänget håller kontakten även efter skolan.

Min plan efter studenten då? Den tänker jag hålla hemlig än så länge, om jag ens har någon plan. Men det jag vet är att allt löser sig i alla fall. Och det känns skönt att veta. Vad har ni tänkt er efter studenten?

Dagen...

Jag kom till skolan i morse trots allt. Missade meditationen med Stellan. Attans! Jag som älskar meditation. Men så är det, jag får skylla mig själv.

På förmiddagen red vi på ridinriktningen ut och tempotränade hästarna lite, i snön. Viktor är min nya lilla favoritpärla;) Söt pojk helt enkelt. Trevlig att rida och bara är så supermys.
På eftermiddagen longerade vi varsinn häst och hade teori om hästens grundutbildning.


Viktor förra året.

Jag hann med 15.15-bussen hem så jag var väl hemma någon gång sent på eftermiddagen:) Tjoho! Idag fick jag tillsägelse på skapren om att jag måste fixa två arbeten jag är efter med. Så då har jag att göra ikväll. De behöver inte vara klara förrän vecka 9 men det kan vara br att börja i alla fall! Jag har kommit igång med det ena i alla fall. Så nu känner jag mig lite halvt duktig. Det blev inget gympapass emd Emelie ikväll heller då jag bara kände min sprängande huvudvärk och var dödstrött. Iprenen har börjat verka, så kanske kan köra lite på min motionscykel senare i stället? Alltid nåt! Och jag kan säga att jag har påbörjat min viktnedgång nu! Jag har allt gått ner lite, så nu är jag ännu mer motiverad att fortsätta;)

Nej hörrni, nu måste jag plugga. Bye.

Störande morgon

Jag hittar inte min plånbok! Och jag har missat bussen två gånger idag. Segt. Störande. Jag är förbannad. Dels på bussjävlarna och dels på mig själv för att jag är så störd så att jag missar bussjäveln inte bara en gång utan två jävla gånger! Åååååh. Och jag är förbannad över att min plånbok är borta! Nä, nu ska jag sticka innan jag missar en buss till. Och gör jag det så lovar jag er, att då lägger jag mig igen och skiter i detta. Haha. Jag är ändå rätt förvånad över att jag inte har gett upp än;)

Vi hörs!

Trevlig kväll

Trevlig middag hos Martina igår! Stallbrudarna är bäst.
Vi åt middag, drack lite och satt och tjatade hela kvällen. Mycket trevligt!


Kajsa, Nathalie, Martina:)


Anna, Josefine:)

För övrigt så har jag varit i stallet som vanligt, resterande tiden av helgen. Härligt härligt! I fredags red jag Sandokan och konditionstränade honom på fältet. Det behövs! Han har ingen kondis den killen. Så nu när jag ska adoptera honom, nästan på heltid, för ett tag så kom jag och hans älskade ägare Josefin fram till att han ska trimmas rakt av!:) Cavalettibommar och övningar i paddocken + intervallträning på fälten borde göra susen! Då kanske hans söta hömage försvinner också hihi. Jag hoppas på att kunna ha med honom på lektion en gång i veckan hos Linda också. Då kan man få hjälp med honom också, vilket skulle vara toppen! Han är för härlig den hästen! I fredags så var han på riktigt bushumör. Då är han mer i luften än på makren. Bock, bock, bock, galoppsprång, bock, studs, bock, bock... Ungefär.

På fredagkvällen gick jag och såg Avatar med min alldeles underbara söta vän Anna. Helt underbar film, men att den skulle vara bättre än Twilight? Noway!:)

Igår red jag ut på Bailador. Vad trevlig han har blivit! Jag glömmer aldrig när jag red honom första gången, när han var ny. Då var han det värsta jag har suttit på tror jag. Haha rodeo rakt av! ;) Men nu är han en himla trevlig häst altså! Kul!

Idag har jag arbetat som vanligt. Fixade stallet och red med Linda och Sandra. Francesa och Alegria. Alegria=raket. Haha!

I morgon blir det skola, sen stallet:)

Kyss.


Plugg avklarat

Haha vad jag var duktig nu och gjorde ett helt rasarbete som jag ska redovisa på häst i morgon! Jag påbörjade det vid 00.00 och blev klart för en stund sen! Nej fy vad trött jag är i huvudet (konstigt) så nu ska jag sova! Alldeles för sent... Jag måste börja skärpa mig.

Godnatt gott folk.



Bloggtorka

Åh jag har verkligen bloggtorka! Vad ska jag skriva om? Min vardag som är som vanligt? Jag är för övrigt extremt skoltrött.

Förlåt för det här lilla inlägget. Helt meningslöst. Jag blir trött på att jag inte har fantasi nog att komma på något att skriva om. Och ändå skulle jag vilja bli författare. Hur går det ihop? Inte alls!

Vi hörs i morgon så får vi hoppas på att jag kan komma med ett bättre inlägg.

Puss.

RSS 2.0