Det börjar dra ihop sig

Okej det är hela februari och mars kvar, och även april. Sedan den 30 april tar jag studenten! JAG tar studenten! Det känns helt sjukt. Ofattbart. Att tiden går så fort det är inte klokt. Och jag börjar få mer och mer panik. Den kryper sakta närmare mig, in under huden. Jag har en hel del efter mig. Och jag är så fruktansvärt besviken på mig själv över att jag inte har tagit tag i de grejerna än. Så nu är det verkligen dags att göra det. Ta sig i kragen och råplugga så mycket man kan och orkar. Meeeen. Jag kommer att hinna med det jag ska tror jag i slutändan ändå:) Och i annat fall, vad gör det om 10 år?=) Jag är säker på att min framtid inte kommer påverkas av mina skolbetyg alls. Det är jag säker på. Och jag tycker att studenten ska bli mest underbart. Det känns lite som att det är efter studenten som det riktiga livet börjar. Det tråkiga och sorgliga med den är ju såklart att min kära lilla klass splittras<3 Jag älskar allihopa och vi är ett gott gäng. Och alla andra söta små människor. Jag hoppas att gänget håller kontakten även efter skolan.

Min plan efter studenten då? Den tänker jag hålla hemlig än så länge, om jag ens har någon plan. Men det jag vet är att allt löser sig i alla fall. Och det känns skönt att veta. Vad har ni tänkt er efter studenten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0