Jahapp...

Idag har jag pluggat, mått apdåligt och käkat kinamat.
Kort och gott. Jag är för arg och sur för att orka skriva
mer just nu. Kanske återkommer lite senare. Puss på
er.


Söndag

Igår var familjen, mormor, morbror och hans tjej ute och åt på Meza:)
Det var ju typ näst sista gången man träffar dom på länge (säger hejdå imorrn), eftersom dom snart drar.
Men det var i alla fall trevligt:)

Lite bilder från igår: (klicka för större format)



Lördag

Happ här sitter jag i handduk och nyfixat hår och ska snart fortsätta göra mig i ordning till middagen ikväll.
Idag har jag sovit länge, ända till 08.30! Skönt! Och dess utom somnade jag runt 23.00-23.30 igår:) Såg på en halv Hannibalfilm, dom filmerna är så himlans bra! I alla fall om man håller sig till ämnet idag... Så red jag Levitona. Hon är visserligen 8 år men hon började ridas in i mars i år (vart avelssto i Spanien innan). Så hon har ju nyss lärt sig vissa saker. Gick väl bra för att vara i den situationen men jag kände mig ändå inte nöjd. Med mig själv altså. Jag kunde gjort bättre ifrån mig. Men men alla har sina dåliga dagar ju:D Bättre lycka nästa gång, bara att se framåt helt enkelt:)

Hepp nu ska jag kika runt lite i andras bloggar och bilddagböcker lite innan jag ska sminka mig;) Hejdå alla söta som läser:*

Fredag.

Och så var det äntligen fredag då.
Idag hade jag, Michaela och Jessica prova på-ridning för resten av alla ettor (hälften av ettorna fick vara på våran prova på-ridning förra fredagen). Var kul:) Sedan efter skolan så red jag på Bella. En asmysig häst:) Skrittade ut med Emma, Antonia och några till i trean. Sedan körde jag ett litet dressyrpass med Bella i paddocken. Hon var verkligen übermysig att rida! Om bara sadeln kunde vart lite bekvämare dock-.- Men men sånt får man stå ut med ibland:P Sadeln kändes precis som ett hustak så nu har jag skitont! XD Haha.

Efter ridpasset tog jag och Emma en dusch, och så stack vi hem, bort från skolan. Äntligen helg, *wooho*. Imorrn blir det ridning på Bergahästen med sötnosar igen:D Och på kvällen blir det middag ute. Bara för att Mattias och Kirsty ska åka till Asien på måndag<3 Lyllos dom. Verkar skitkul:) På tal om bortresta perosner, undrar hur Anna har det? Sist jag bytte några ord med henne på msn verkade hon i alla fall ha det superbra:) Jag vill också resa bortXD Jaja:p Nu är jag i full gång med skolan i alla fall. Ska utbilda mig jag, haha;p

Kanske hinner blogga lite senare, ha det! :*


Bella<3

Fler bilder från idag:
(klicka på bilderna för ett större format)

Rolex på Nuntorp är
tvungen att gå med
haklapp för att han
är skadad och har
ett djupt sparksår
strax under bogen
där veterinären har
satt ett litet rör för att
man ska kunna psola rent.
Han får ju inte dra ur det;)
Stackars Rolle polle<3


Blues, travare på Nuntorp:)


Hittade min katt liggan-
des i min soffa när jag
kom hem till mitt rum:)
sötrumpan<3

Gonatt:*

Gonatt alla söta människor:)

Imorrn kommer en ny dag.

Man ska alltid tro, ha hopp:)

Lite allmänt...

Hejsan hoppsan igen!
Sitter här och väntar på att bilddagboken ska fungera. Shit vilken datanörd man har blivit nu då? men känner att jag måste kolla den^^ (sidan hålls nedstängs till 14.00 idag). Efter det blir det till att hoppa in i duschen, städa mitt rum lite, plugga och fixa lite:) Wiie idag ska jag vara effektiv även om jag inte åkte till skolan har jag bestämt. Förresten besök jättegärna min bilddagbok; http://Itwasjustme.bilddagboken.se!

Och jag måste bara får ur mig att jag tycker verkligen Madonna är jordens ballaste kvinna! Skitbra musik, asball för sin ålder, och allting! Hon är jordens ballaste queen! Lyssnade på hennes nyare singel igår, give it to me har jag för mig den heter, asbra!

Madonna, ballaste kvinnan i världen!


Förresten jag önskar också kommentarer om hur ni tycker min blogg är att läsa, om ni tycker jag kan förbättra den på något sätt o.s.v! Allt för att jag ska försöka göra bloggen så bra som möjligt för er:)


Och en sak till;
Forever21.com har ju assnygga kläder!

Skitsnygg, eller hur?


Den här är från Twelve by Twelve, himla snygg också!


Från forever21! Vill ha! :)

Torsdag

Är hemma från skolan idag igen, mådde inte riktigt jättebra i morse heller. Men i morgon får jag änna ta mig i kragen och åka till skolan! Måste dess utom hämta hem mina ridkläder inför lördagen, ska ha prova på-ridning för ettorna med Michaela och Jessica imorrn o.s.v. Idag skulle jag haft praktik i laggårn klockan 14.45. Men alla vanliga lektioner slutar 11.30. Varför ska vi som reser mellan hem och skola behöva vänta så länge bara för att få göra 2 timmars praktik i laggårn, som dess utom är obligatorisk att göra?

Nej detta måste jag ta upp! Vad är det för dåligt schema? Och frågan är hur många i min klass som egentligen hade tänkt sig att jobba med kor eller som avbytare på olika gårdar... Vi har valt hästhållning! Jaja... Dåligt tycker i alla fall jag att det är!

Igår eftermiddag/kväll mådde jag ändå rätt bra. Så jag åkte ner till stan och kila in på mammas jobb en stund. Sedan gick vi till Gallerix där jag hittade en kalender i alla fall;) Sedan bar det ut till Överby där mamma skulle kolla på lite finare kläder till den stora företagsfesten i Stockholm den 20 september. Men det fanns inget direkt... Inte något "fint". Vad ska man göra? "Jo men jag får väl åka ner till Göteborg och kika då" sa hon. Och det kanske hon får... Skitdåligt med butiker som säljer finare festkläder här! Typ...eeh..ingen eller? Om vi inte har tur och lyckas hitta nån;)

Happ idag får det bli lite plugg för mig. Kanske ringer Felicia och frågar vad hon har för sig. Vi får väl se. I morgon blir det skolan i alla fall:) Hej svejs allihop!

Hej hopp!

Idag ska jag dra till stan och köpa skolgrejer! Har inte gjort det än fast jag är inne på andra skolveckan. Ska bli skönt o få ha en riktig anteckningskalener och stora skrivblock. Dock behöver jag inget matteblock för jag läser ingen matte *haha* Älskar o reta alla som gör det :P


Hemma idag

Idag är jag hemma från skolan p.g.a att jag inte alls mår bra. Ont överallt, illamående o.s.v. Jobbigt och leva som någon av det kvinnliga könet haha x) Men jag har nästan bara gosat med min älsklingsmisse idag. Han brukar inte vara så jättekelig men idag är han kelig som aldrig förr. Har sovit i min säng hela morgonen och hela dagen hittils. Och han är jätte kärleksfull:) Lilla gullplutten.

Jag hade en skitkonstig dröm inatt. Den var så verklig att jag fortfarande kanppt vet om jag drömmer eller inte. Jo klart jag vet, men knappt! Den var både underbar och hemsk. Nu känns allt verkligen jättekosntigt och jag är säker på att det var, verkligen, något speciellt med den hemska och underbara drömmen:O Får väl fundera vidare på det lite... Och den änglaviskningen jag tog (man drar ett kort med "rådgivning" eller fina ord ur en samling "änglakort") hade lite med drömmen och göra... Hmm...

Nej nu ska jag gå och pussa lite mer på min katt:') Den enda som håller mig sällskap när jag är ensam:D


Älskade Misse:)

Bättre humör:)

Mkt bättre humör nu! Och jag är inte trött på skolan än, bara på pms-dagarna! Wiie vad allt plötsligt blev bra. Hormoner kallas det. Ska duscha nu, pusshej alla underbara! :*

Tisdag

Kom hem tidigt från skolan:) Gött.
Idag har det vart en surdag som vanligt. Orkar snart inte med dagarna längre. Fyfan vad surt allt är. Jaja. Idag har vi ryckt manar och visat häst för hand på hästlektionen. Sedan vare projekt och företagande. Nu matar jag, Michaela, Jessica och Emma in lite idéer för vårt lilla företag haha;D Jaja. Det har vart äckligt varmt idag också. Usch. Har även haft mentorsamtal med mina nya mentor idag. Lisa verkar görbra!:)

Idag blir det till att plugga lite smått, gå och lägga mig. Tur vi har sovmorgon imorrn i alla fall. Men jag behöver också åka och köpa en kalender. Men men vi får väl se hur det blir med det. Jag är fruktansvärt trött på skolan. Fruktansvärt trött på dagarna som bara går-.- *suck*

Förlåt mitt klagande hoppas ni förstår. Hejhej!


Nicke, Anders (lärare) hund:)


Gammal bild. Triton ryckte jag manen på idag;) haha synd att jag inte
hann göra kalrt hela bara;D

Soldyrkare

Det var sommarväder idag igen:) Gött!

Gonatt förresten, hinner nog inte blogga mer idag innan jag lägger mig igen...

Puss alla snyggosar:*


GRATTIS till Kirsty på hennes födelsedag idag förresten:)<3

Måndag

Förlåt att jag inte bloggade på kvällen igår, men hann verkligen inte. Men det var en trevlig kväll:) Men sa hejdå till Anna. Hoppas hon får det bra:) Vilket hon nog garanterat får! Var hos henne igår i ett par timmar. Sedan hämtade Mattias, min morbror, och hans tjej upp mig och så åkte vi hem. Då blev det grillning och kladdkaka och jag hade ätit innan samma dag så gud vad illa jag mådde sen när jag skulle lägga mig igår! Haha. Men bortsett från det så var allt bra.

Idag kom jag hem sent, runt 19.00. Skoldagen har väl vart trög som vanligt. Har inte mått så bra idag. Vet inte om det beror på min pms eller inte. Men är pissesur hela tiden och kan få ett gråtanfall o.s.v. Jobbigt som fasen är det i alla fall och jag ber så mycket till omgivningen om ursäkt om jag inte ler och är glad och övertrevlig ibland. För annars gillar jag att vara trevlig, självklart:) Älskar trevligt folk och gillar att vara glad mot andra själv, men ibland funkar det bara inte med mitt humör. Den senaste veckan har vart sån som inte går ihop med mitt humör riktigt. Jobbigt. Och det påverkar väl självklart omgivningen också, lite. Tyvärr. Men alla har väl sina dagar ibland;)

Annars var det samhällskunskap, svenska och hästlektioner som gällde i skolan idag. Vi lärde oss att sela till körning idag, haha;) Man är ju inte så jättebra på det med tanke på att man faktiskt aldrig gjort det förut;) Har bara ridit dom åren jag har hållt på med hästar;) Haha. Och det tänker jag fortsätta inrikta mig på i mitt liv! Körning är nog inget för mig hehe. Men givetvis är det skitbra att kunna. 

Det blir långa och jobbiga inlägg när jag inte hinner skriva allt i olika mindre. Många stycken hehe. Hoppas ni inte tycker att mina inlägg är långtråkiga att läsa. Kommentera jättegärna och gå rakt på sak om ni tycker det! Jag uppskattar alla kommentarer på min blogg, bra kritik som dålig. För all kritik är bra. Och era kommentarer behövs ju för att jag ska veta hur jag kan förbättra min lilla blogg till något bättre;) Så kommentera så mycket ni orkar! Alla mina få läsare jag har:) Så att jag kan förbättra den så att den kan locka fler läsare. 

Ikväll mår jag inte särskilt bra heller. Gråtit och skrikit. Usch. Hoppas jag mår bättre imorrn!
Hejhopp!

Igår:

Anna som åkte till
Frankrike idag:)<3

Idag:

Alladin, skolans ur-
gulliga ponny!^^

Jag och Emma
löjlar oss, haha;)

Två underbara
människor<3
Dom +Michaela,
vårt lilla gäng,
får mig att kunna
stå på benen och
överleva alla var-
dagarna:)<333
Besök också
Jessicas blogg
GamleDoris!:)

Sommarväder i all ära:)

Idag är jag lite gladare än vanligt:)
Det är sommarväder ute! På riktigt!
30-32 grader ute på altanen, i solen.
Mysigt som bara den! Dra på er sommar-
kläder allihop! I alla fall alla som bor i
Trollhättan;) Det är ju nästan så att
man vill åka ut och bada lite. Men det
får jag ta en annan dag. Låt oss hoppas
att det blir fler såna här dagar:) Var rätt
fint för det mesta ute i går med. Solen
sken och det var rätt varmt. Mys ju!

Soldyrkare.

Söndag

Söndag idag då. Är för tillfället rätt pigg idag:) Lade mig väldigt tidigt igår för att vara en lördag. Mådde ju inte så bra. Men idag mår jag mycket bättre än igår:) Så idag, nån gång, blir det till att träffa underbara Anna en stund. Prata och säja hejdå och så. Imorgon åker hon till Frankrike. Jäklar, lite avundsjuk är man allt:p Så jag sitter väl här och väntar på att hon ska ringa eller nåt:) Ska bli trevligt och träffa henne. Sedan kommer även Mattias och Kirsty hit (min morbror Mattias). Det blir väl grillning och så;) Trevligt trevligt. För dom drar till Asien snart! Dom är man också avundsjuk på. Reser mycket och så, vilket roligt liv! :)

Igår kom min kära kusin hit och hälsade på till idag också. En trevlig prick dedär!

Jag kommer att försöka hinna blogga mer senare:) Puss på er alla människor.

Sömniga Sabrine

Gud vad sömnig jag blev nu! Skittrött verkligen!
Funderar starkt på att gå och lägga mig. Mår ändå
inte som jag ska. Jag har bestämt mig. Jag stänger
ner datorn som har stått på alldeles för länge ikväll
och går ner till badrummet och tvättar mitt ansikte
o.s.v. Nu vill jag sova:) Gonatt alla söta människor!

Förvånas starkt över mig själv. Brukar aldrig vara såhär
sömnig vid den här tiden. Visserligen trött men inte såhär
sömnig. Nu jäklar ska jag få en lång skönhetssömn! Skol-
veckan har nog gjort sitt på mig. En mycket logisk anledning
till min otroliga nuvarande sömnibghet. *gäsp*

Gonatt än en gång! :*

Värdefullt

Håll alla som står er nära hårt om hjärtat.
Vännerna och familjen betyder verkligen
allt<3 Allt, allt, allt.


Det blev som det blev...

Blev ingen bowling för min dle idag. Mådde skit. Mådde inte alls bra. Typiskt-.-
Så jag stannade hemma och vilade. Jag ville på bowlingen, ville träffa Anna.
Attans att det skulle bli såhär just idag när det bara är en dag kvar innan hon
åker till Frankrike.

Men jag och Anna ska i alla fall ses i morgon bestämde vi, för hon kan ju inte åka
utan att ha sagt hejdå till mig<3 Det går liksom inte. Kommer sakna hennes massor!!


Det blev ingen
bowling för min
del ikväll.

Lördag

Idag har jag ridit Capritxos:) Han va asrolig och rida, helt underbar!
Sov till halv nio idag, riktigt gött va det. Har inte så mycket mer att säga
om min dag hittils för utom att jag var i stallet och red trollnissen Cap-
ritxos:) Vill köpa honom<3 Synd att man inte har råd.

Ikväll ska jag iväg och bowla med några. Det är som en "avslutning" för
en vän till mig åker till frankrike på måndag för att plugga i ett år. Kommer
sakna henne<3 Men shit vad kul hon kommer få det:D Får väl se om det blir
något besök eller nåt...



Capritxos, myshäst!

Fredag

Gud vad skönt med fredag! Och jag kan bara säga att det har vart en rätt tråkig dag. Jag och bästaste Michaela skulle ha prova på-ridning för ettorna. Men det blev ju inte riktigt som tänkt då. Kanske inte ska avslöja så mycket här men rätt pissigt sura blev vi i alla fall. Men aja, får la ta upp det nästa vecka, nog pratat och tänkt om det.
    Nu är det fredag som sagt! Jippie! Ska upp till stallet i morgon. Ska rida 10.30. Hoppning. Mys:) Och gud vad jag längtar tillbaks till sommarn! Eller.... jag längtar utomlands!! Åh jag behöver verkligen semester nu. Det är det enda jag behöver just nu känns det som. En livslång semester. Ibland känner jag att det hade vart skönt och flytta iväg, till någon underbar och solig ö och aldrig mer flytta hem igen. Eller nåt. Jaja, just nu är det bara att glömma och drömma. Skolan är ju liksom igång. Jag känner mig redan skoltrött och trög i huvudet även om vi inte alls har jobbiga ämnen eller så. För utom lanbruksdjurs skötsel då. Ska ha första praktik-eftermiddagen nästa vecka. Jippie. Eller inte. Egentligen är det rätt roligt att mjölka kor och så... Förvånas över mig själv när jag säger det... Men jag känner bara att det räckte med det vi hade med korna i ettan. Nu vill jag ju slippa lantbruket! Jag har ju valt att läsa hästhållning liksom. Men vad ska man göra...
    Otroligt att jag tycker det är lite kul med kor ändå. Innan jag började på Nuntorp hade jag nog bara klappat en ko en gång i hela mitt liv. Och nu har jag lärt mig mjölkmaskin, greja i laggårn och massor. Har till och med fodrat grisar och mockat åt dom. Men grisarna avskyr jag. Eller inte dom, men jag avskyr arbetet med grisar. Jag äcklas av svinhuset. Kan inte ens äta bacon längre... Klarar inte av grillade revbenspjäll heller. Knappt. Usch! Men jaja... Vad ska man göra som sagt. Kommer i alla fall vägra att gå in i ett svinhus igen. Ni som är  grisbönder eller jobbar med grisar... Hur klarar ni av det??
    Hästarna ska det va<3

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Får väl se helt enkelt....


Hotel Royal Residence i Tunisien, Hammamet. Saknar verkligen det! Helt
underbart med semester! Och ett underbart hotell:) Massa trevliga stunder.

Jaha...

Jaha, så blev det som det blev. Skulle pluggat och skrivit en artikel som läraren ville ha in datorskrivet. Men efter viruset har vi nu inget word på datorn. Plus att hotmailen inte fungerar på min jäkla dator, för jag hade tänkt maila över artikeln. Men jag får väl lämna in skriftligt och sedan fixa en datorskriven till på måndag i stället;) Det enda som går att göra. Irriterande när det känns som att allting går emot en bara.
   Förresten så har jag en åsikt om skogsarbetet på andra sidan vägen om mitt kvarter! Nu börjar rävarna dra sig hitåt också! Det är nästan så att man väntar på att den dagen då räven tar min kära, älskade katt ska komma. Nej. Vilken hemsk tanke. Det får inte hända. Men jag ser rävar nästan varje dag här också! Jättestora rävar också. Kvarteret börjar bli ett zoo eller något. Jag tänker på rådjuren också... Älgar har det väl alltid funnits här men det är så att man väntar på att få se tre älgar varje dag här, eller nåt, snart också. Men men... Man borde förflytta de stackars djuren till en stor skog. En skog som inte skrämmer bort dom:( Gud vad jag skriver mycket om viltdjur och liknande nu då! Hehe. Men jag bryr mig faktiskt. Jag är en naturvän ju:D
   Idag kommer Ghost Wisperer klockan 21.00. Följer det och det är verkligen skitbra! Igår, tror jag det var, så såg jag på Malou möter där en kvinna berättade om att hon överlevt ett hedersmord. Någon mer som såg det? Hur kan folk ha hjärta till att göra så? Jag förstår mig inte på mänskligheten ibland. Hur en tradition kan påverka en så, hur man kan bli så hjärntvättad av "regler". Usch vad hemsktheter det finns:( Och på tal om TV (gud vad jag tjatar idag) så börjar Prison Break snart hoppas jag:D Världens underbaraste serie! Det får man verkligen inte missa! Med världens snyggaste skådespelare som huvudroll också:) 


Melinda Gordon i Ghost Wisperer:) Verkligen en
omtyckt karaktär!

Torsdag

Äntligen är det torsdag så att det är fredag imorrn! :) Och jag vill främst börja med att säga; förlåt! Förlåt allihop för mina klagande och negativa inlägg! Idag känner jag mig i alla fall mycket bättre och lite gladare:) Idag har vi bara haft två lektioner. Men våran körlärare Anders sa att vi skulle ha lantbruksdjursskötsel idag kvart i tre. Fast vi slutade efter lunch. Så jag stannade kvar på skolan och tittade på film med Jessica och Emma tills kvart i tre. Så sa personalen i ladugården att det inte alls var lektion. Att alla ladugårdspraktiker börjar nästa vecka o.s.v. Snacka om att man stannade kvar i onödan. Kunde vart hemma astidigt! Men jaja. Var i  alla fall trevligt och umgås med Emma och Jessica ändå:)<3 Och stackars Michaela som fick cykla hem, och sen tillbaka till skolan för att sedan upptäcka att hon måste cykla hem nästan direkt igen!
    Så imorrn är det fredag som sagt. Jippie! Ska ha grupper med ettor och olika aktiviteter. Jag och Michaela ska ha prova på-ridning för ettorna:) Vi hade tänkt oss att man skulle rida en bana. Lite smått kul, kanske mest för dom som inte är så värst hästvana... eller inte? :) Hihi, jag tycker i alla fall att det ska bli skitskoj och se vilka alla ettor är o.s.v. Och efter lunch imorrn ska jag, Michaela, Jessica och Emma (vårt lilla gäng hehe) rida :) Mys.
    Nu ska jag göra en skoluppgift så får vi se om jag skriver ett inlägg till lite senare. Är dödstrött idag! Var ledsen hela kvällen igår så det blev sent. Men ha det alla snygga människor! :)

Kvarteret=vildmarken

Hej igen...
Måste bara säga att vi har otroligt mycket rådjur i kvarteret. Ortroligt många!! Jag tror att det är för att dom håller på och bygger och spränger i skogen på andra sidan vägen. Då drar sig alla djur bort från det farliga. Jag ser rådjur varje dag på min gata! Ibland, och ofta är det minst tre man ser varje dag sammanlagt! Dom betar i våra trädgårdar, hoppar över staket som ingenting, promenerar på cykelvägarna. Det är synd om dom! Ska dom inte få ha en skog att leva i? Dom är så jäkla fina:)


I vår trädgård igår kväll! Dom betade, stannade upp och tittade på oss, som
stod helt stilla, och sedan fortsatte att beta. Som ingenting. Till slut sprang
dom sin väg till andra sidan gatan. Haha.


Gaaah!

Jag är trött, jag är trött, jag är trött, jag är trött. Trött på allt. Skolan, bussar, dagarna och självaste mig själv! Jag är sur timme ut och timme in. Usch. Tänker inte vara glad nu i alla fall. Hatar alllting. Avskyr alla dagar känns det som nu. Arg arg arg och åter arg. Sur som fan. Är så trött på mig själv och mitt ego! Orkar inte. Får ont i huvudet av att se bilder på mig själv. Eller att tänka på hur dum i huvudet jag egentligen är. Jaja. Vad ska man göra. Har man pms så har man också. Fyfan. DET ÄR SÅ JOBBIGT. Jag mår verkligen jättejättejättedåligt dessa tider. Och jag mår inte jättebäst annars heller, så nu är jag extra sur. JÄTTESUR.
    Är redan trött på skolan dess utom. Hur? Jag som tyckte att skolan skulle bli så kul. Har haft 3 timmars hundkurs idag. Booooriiing. Typ. Trodde den skulle va kul. Men jaja. Efter det så köpte jag en chokladboll och så pallrade vi (Jag, Emma, Jessica och Michaela) oss iväg till stallet och red. Fast jag skrittade bara Oka i 20 min. Hon har fel på sina bakben och skulle inte jobbas idag... Men gud vilken mysig häst, underbar att stå och gosa med och allt! Aja... Ska dra mig och sura nu en stund. Ha det bra allihop, och ursäkta allt mitt klagande.


Sovmorgon...

Åh vad skönt att ha sovmorgon till 09.20 i morgon! Plus att vi bara har 3 timmars lektion på hela dagen!! Ämnet Hundar:) Låter skitkul faktiskt. hehe. Då kanske man hinner gå till stallet och pyssla efteråt eller nåt. Kanske åker in till Brålanda med flicksen, om dom vill, och typ käkar pizza eller nåt. Eller så åker jag bara hem och njuter av att ha en hel halv dag/eftermiddag hemma för en gång skull:) Och på torsdag är det ännu bättre. Då har vi bara två lektioner (för utom dom som ska göra praktiskt i ladugården)! :) Underbart! Idrott och Svenska! *wiie*.
    Nu är klockan strax 22.00 och jag tänkte försöka ligga till sängs tills då. Så jag ska snart ner och pyssla om mitt ansikte med härlig tvål och borsta tänderna, smörja in mig med en underbar lotion.... Aa ni fattar^^ Och sedan krypa till äsngs under mitt varma täcke. Mys. I natt somnade jag otroligt fort för att vara mig. Underbart! Har haft sömnproblem i slutet av sommaren men det verkar ha vänt nu. Jätteskönt, verkligen. Gonatt sötisar!

Första dagarna i skolan

Nu har jag redan gått två dagar i skolan. Första dagarna har vart helt okej. Men gud vad trött man blir i huvudet! Jag är helt sömnig när jag kommer hem. Bussarna hem är alltid försenade också, igår var den typ 20 min försenad! Dåligt. Fast det beror på vägarbete har jag för mig. Men ändå. Jag tycker i alla fall att det är rätt påfrestande att stå och vänta på bussen länge.
    Första dagen, altså igår (ledsen att jag inte hann blogga igår), började vi dagen med att våra nya mentorer presenterade sig och berättade vad utbildningen kommer att bjuda på o.s.v. Vi fick våra scheman för alla ämnen, och ett schema för hästlektionerna. Schemat är rätt chill med tanke på att jag inte har någon matte eftersom jag inte valt att läsa B-kursen, och samma sak med engelskan. Jag tycker inte att jag behöver läsa vidare efter gymnasiet ändå. Jag kan lyckas med mitt liv och min framtid ändå. Det sämsta på mitt schema är lantbruksdjurs skötsel! Varför ska vi som valt att läsa hästhållning behöva göra ladugårdstjänst en helt vecka o.s.v? Men jordbrukseleverna behöver inte göra någon stallstjänst minsann! Varför? Vad har jag för nytta av att lära mig mer om kor och grisar när jag läser hästhållning? Det ska jag banemej ta upp! Det räcker med att vi hade praktik med korna i ettan. Vilket var roligt, men inte hur mycket som helst!
  Annars dom här två dagarna har vi tömkört, haft teori i hästhållning, lite praktikst i stallet o.s.v. Och på fredag och nästa fredag ska vi ha grupper med ettor och hitta på lite roliga aktiviteter åt dom;) Skojsit, skojsit. Hepp, nu ska jag kolla lite andra bloggar, vi hörs senare hoppas jag!


Triton, hästen som jag ska rida och ha på lektionerna fram tills höstlovet
och kanske lite längre än så:)


Jessica och Emma, underbara vänner<3 Michaela fattas på bilden. Vi är
Nuntorps bästa gäng!


Alladin, sötaste ponnyn! Och även den enda ponnyn (just nu i alla fall)
bland alla hästar i lektionsstallet.


Girltalk på Emmas och Jessicas internatrum var de här;)

Natti...

Hej hej allihopa!
Nu ska jag snart göra mig i ordning och gå och lägga mig. Ska ju trots allt upp 05.00 i morgon. Och jag får inte försvoa mig (vilket jag är expert på hur tidigt jag än lägger mig)! Måste ställa klockan på typ 04.50 +100 gånger snooze! Eller nåt;) Haha. Ska i alla fall bli trevligt med skola i morgon:) Börjat 08.00 och slutar runt 16-00. Tänkte åka till Granngården efter skolan för att köpa nya ridstrumpor om jag hinner och har ork:) Ska bli skitkul och träffa alla folk och givetvis alla hästar också:D *wiie* Nej, nu får jag logga ut och komma i säng... Natti på er alla söta människor:)

Lugnet efter stormen

Nu har i alla fall min ilska lugnat ner sig. Som jag trodde så var det min pms som spökade och låg bakom min häftiga humörsvängning förut. Och jag säger det igen, det är otroligt jobbigt. Men nu har lugnet efter stormen lagt sig i alla fall. Skönt det. Haha. Jag undrar hur många av mina kompisar och hur många i min omgivning över huvud taget har fått bita ihop och stått ut med mina pmsanfall ibland. Stackars dom, och jag säger här och nu; förlåt, förlåt, förlåt så mycket!
    Denna veckan har det inte hänt så mycket. Vart en väldigt lugn vecka. Vart hemma och softat mest. Det har i och för sig vart begravning och sånt också. Har varit rätt trött i veckan också. Igår var jag i stallet i alla fall. Det var underbart att få arbeta kroppsligt och slita lite. Jag älskar det! På tal om att arbeta och röra på sig... Så borde jag springa ut och intervallträna nu! Men latheten bråkar med orken. Dess utom kanske jag inte ens hinner. Måste planera inför morgondagen! Ska ju kliva upp 05.00 i morgon. Ska faktiskt bli lite skönt att slippa sova så länge som jag har gjort på dagarna:) Måste slänga in en tvätt sen också. Shit vad.... typ... vuxet det lät haha.



Jag skulle vart och sett Mamma mia på bio för andra
gången idag. Men Elin har vart här i helgen och hennes
pappa skulle hämta henne innan vi andra skulle iväg
på bion. Men så fick hon ett samtal att hennes pappa
har krockat med bilen så han kunde inte hämta henne
just då (det gick bra med han sån tur var). Så jag lät
Elin få min biljett istället, för jag hade ju ändå redan
sett filmen:) Så dom är iväg och ser filmen nu, och det
är verkligen en film att rekomendera för er som inte
har sett den!

Dåliga dagar

Jag måste bara säga att jag är SÅ AAAARG. Jag har inte vart såhär arg på länge. Det bara kokar inom mig. Vill bara slå sönder hela huset eller strypa mig själv. Måste vara min pms. Plus att jag har en dålig hårdag, inget går som jag vill. Och går det inte som jag vill då ska man akta sig för mig! Har redan gjort sönder min ena garderobsdörr. Aja. Så är det. Det är hårt att lida av svår pms måste jag säga. Varje månad mår jag så dåligt att jag nästan skulle kunna hänga mig själv. Jävla mens, jäkla allt.
    Blir förresten ingen bio idag. Fast det gör inte mig något. Bara skönt. Kan vara här hemma och skrika och slå sönder något om jag vill.

Sista lovdagen

Gomorron, haha! Idag har jag sovit längre än längst, det blev himlans sent igår. Satt och kollade på I am legend mitt i natten, den är ju bara för bra! På tal om film förresten så blir det Mamma mia på bio ikväll.... den är också bara för bra! I alla fall... Sista lovdagen idag. I morgon börjar det. Både kul och inte. Men vafan man får se det från den roliga sidan:) Ska bli massa kul o träffa alla igen, se vilka nya ettor det blir, hästarna... Skulle kunna göra en liten lista. Synd bara att sommaren i stort sett är över. Det börjar bli lite höstigt ute nu tycker jag. Jaja, vem har sagt att inte hösten kan vara mysig den med? Massa myskvällar, fest, umgänge, o massa mer! Ta en fika på stan i höstrusket är ju skitmysigt! Kan bli mysigt att rida i höstrusket också:)
    I morgon får jag kliva upp ur min varma goa säng klockan 05.00. Det är ju skola! Okej, det betyder också att  jag inte kan sitta uppe halva natten längre. Och det betyder att jag inte kan blogga mitt på dagen. Kanske, om jag har en stund över när jag är i skolan:) Det är lite konstigt för detta har aldrig hänt mig emn jag saknar vardagen lite. Rutiner o.s.v. Ska bli skönt med vardag igen på nåt sätt:) Och blir man trött på den igen, så kommer det ju en helg varje vecka.
    Det är snart dags för mig att käka frukost (det är inte klokt så här dags egentligen!) och göra mig i ordning för dagen. Men inte riktigt än, ska läsa lite bloggar som jag följer först. Tjingeling.

Jag vet inte varför det inte funkar att ladda upp bilder just nu...

I tystnad

Ikväll orkar jag inte göra något. Jag mår inte bra, är dödstrött. Och nu sitter jag här hemma ensam. Skönt det med. Allt är mörkt och tyst. Var längesen det var så hemma tycker jag. Känner mig lite övergiven och fri på samma gång. Vet inte varför jag kom på ordet fri? Aja, ni förstår vad jag menar hoppas jag. Ikväll blir det chill...


Jag är dödstrött ikväll och somnade till och med en lång stund i soffan
förut...

Jättebra start på dagen:)

Idag gick jag och Elin upp klockan 6 på morgonen och drog på oss våra ridbrallor. Vi  kom till stallet runt 07.00 och vi började med att hämta in hästarna. Allt flöt på... Sedan arbetade vi uppe på höloftet i någon timme (fy för alla små sticksår på armarna säger jag bara!) och sedan var det dags för ridningen. Jag red Orlando på hopplektion. Himlans mysigt. Han är go han:)
    Det är så himlans mysigt o komma till stallet på morgonen och arbeta. Det var helt underbart att få arbeta och slita lite igen! Jag gillar det. Och snart börjar skolan igen, vilket innebär mer häst! I övermorrn redan. Ska bli superkul att få träffa alla andra Nuntorpare igen! Nuntorp är lätt den bästa skolan;) När jag var ny där och hade gått där i ett par veckor förra året var jag lite, lite, en aning skeptisk till skolan. Haha vet egentligen inte varför, men jag klagade på mycket då. Att den var för bonnig för mig, att det är isolerat, m.m... Men vet ni? Den är helt underbar bara för det:) Vi har superkul på våra lektioner och man lär sig så, så mycket! Jag har läst mig massor nytt om allt möjligt under ettan. Mitt klagande när jag var ny där berodde nog mycket på att jag inte mådde så bra i övrigt heller. Då vill man helst klanka ner på allt annat också!
    Nu blir det massor med nya roliga hästlektioner under tvåan:)
    Nej nu står min säng obäddad, jag har fått ett konstigt ryck i min hjärna som gör att allt måste vara perfekt i mitt rum! Vi hörs.

Som sagt...


Jag och underbaraste Relámpago 2007.

Duktig vs. inte duktig

Idag sprang jag och mamma den lilla skogsrundan vid sjukhuset och sedan sprang jag fotbollsplanen runt, igen. Och efter det beställde vi hem pizza som vi, och Elin och Sara käkade. Sedan bjöd Sara oss på glass från mcDonald´s med schokladsås. SHIT vad onyttigt! Haha, tur att jag ändå hade sprungit innan för hade jag inte gjort det hade jag haft mer panik nu! Men i morgon ska jag vara duktig igen, ska vara nyttig för hela slanten. Får bli ett träningspass med hantlar och motionscykeln. I morgon har jag lust att hitta på något... I morrn kväll någon? :)
    Nä nu ska jag snart göra mig i ordning för natten. Jag och Elin ska ju trots allt upp klockan 6 i morgon bitti. Gonatt allihop!

Pust!

Nu har jag städat mitt rum! Hehe helt otroligt att det gick på mindre än en timme för en gång skull! Annars, när jag städar, så bukar det ta en lååång stund för jag brukar alltid vara så seg. Men nu känns det som att jag har lärt mig att bli lite mer effektiv och få saker att hända. Egentligen när det gäller mer än städningen i mitt liv. Mycket mer har hänt på sistone. Nu har jag också lovat mig själv att vara effektiv nu när skolan börjar. Det är ju liksom jätteviktigt. Jag tänker inte slöa, slappa och spara allt till sist, t.ex. när en inlämning ska in. Då brukade jag alltid spara uppsatsen till sista dagen så att jag blev jättestressad och visste inte vad jag skulle skriva. Verkligen inte bra! Nej nu är den slöa Sabrine borta! I alla fall när det gäller dom här sakerna haha. Nu jäklar ska jag bli en ny Sabrine:D En effektivare, bättre och roligare Sabrine. Ska inte deppa så  fort det blir lite mycket att göra i skolan, eller bli hysterisk så fort det blir lite stressigt och allt måste gå i en snabbare takt än vanligt. 
    Nu kan jag pusta ut lite i alla fall, för nu är mitt rum snyggt. Egentligen borde jag hjälpa till att städa resten av huset. Och det ska jag väl försöka göra om en stund. Kan i alla fall ta övervåningen. Min mamma håller nämligen på och städar där nere. I kväll ska jag inte göra så mycket. Elin är här så vi kanske beställer pizza här hemma eller nåt. Jag och Elin ska upp till stallet tidigt i morrn bitti. Ska upp 06.00, åker till stallet vid 06.30. Ska bli supermysigt att ta in alla hästar och höra frustningar. Så ska vi rida 10.30 som vanligt också:) Underbart! Så man hinner liksom inte vara ute mycket på fredagskvällar och hänga me polare för mycket för man har ju en morgon i stallet på lördagar. Men mig gör inte det så mycket jag älskar ju det! Nej nu ska jag ut och springa i skogen lite. ...Medans det går. Tjingeling allihop!


Härligt att få komma ut och springa lite! Snart finns inte den här skogen
kvar...

God morgon

Då var man nästan nyvaken då. Vaknade av katten plus att jag hörde två, tre smällar ute som jag inte vet vad det var. Dom kanske håller på och spränger i skogen igen. Dom ska bygga en idrottshall, tennisbana och massa bostäder i skogen på andra sidan vägen om mitt kvarter! Dom bygger om massor i stan. Och det är väl kul med uppfrächningar. MEN. Varför förstöra så mycket skog? Jag tycker det är fel det dom håller på och gör just nu. Kan inte Trollhättan bara få vara som det är? Mitt favoritspår att jogga på kommer inte att finnas kvar. Haha. Det som var så mysigt med skogen där. Och en fråga till... Vart tar alla älgarna och andra djur som bor där just nu när dom håller på o bygger och spränger? Springer dom in mot stan, eller ut på alla vägar?
    Klart att allt utvecklas och även städer tydligen... Men dom har förstört så himlans mycket skog för att bygga villaområden här uppe i området där jag bor. Måste dom ta bort all skog som nu finns kvar efter det? Känns som att det inte finns någon skog kvar längre. Och så har dom planer på att bygga ut Överby (shoppingcenter nära mig). Hur ska dom bygga ut det mer än det redan tar upp all plats på platsen där det ligger? Jo genom att fortsätta bygga på andra sidan vägen och förstöra den fina naturen som finns där. Om planerna nu skulle förverkligas. Min stadsdel kommer inte vara den där som ligger lite, lite avskilt från stan omringad av en hel del skog och jättefin natur längre, känns det som när man tänker på framtiden. Den kommer nästan bli alla andra som ligger mer inne i Trollhättan. Aja, jag ska inte tjata mer. Haha jag låter nästan som en gamling som klagar på allt och alla. Men jag står i alla fall för vad jag tycker. Den här stadsdelen kommer inte vara lika mysig längre. Men men. Skit samma då, vad kan en tjej som jag göra åt det? Nä juste, inte ett piss. Kanske blir kul med en idrottshall o grejer... kanske blir jättefint.
    Men det finns en till sak jag stör mig på, nästan ännu mer än med förstöra skogen-grejen. På andra sidan gatan där jag bor så finns det massor av små söta grusvägar som kringlar in en pytteliten bit i skogen kring sjukhuset, och sedan leder en av vägarna ut till det jag brukar kalla "öresjövägen", som är en liten asfalterad väg typ på landet. Och på alla dom här grusvägarna så har dom satt upp ridförbud-skyltar. Förr kunde man ofta möta ryttare och häst när man var ute och gick o.s.v. Inte för att det har med saken att göra men varför? Nej nu får man inte rida nånstans där, plus att dom har satt upp en skylt vid ena spårets början där dom kallar dom här stigarna/vägarna för "hjärtstigen". Går man dom här stigarna så finns det lappar uppsatta här och var på några träd som följer stigen, om några knäppa övningar som är bra för hjärtat o.s.v. Helt rätt, sjukhuset har satt upp det. Hallååå? Hästarna var där före! Och dom har inte bara satt upp ridförbud på just den stigen, nej minsann utan på dom andra också! Kunde dom inte bara haft ridförbud på deras jäkla hjärtstig då? Kan man inte få rida på dom andra?
    Är man ute och går i skogen på det sättet som dom andra stigarna ligger så tycker jag minsann att man kan vänja sig vid att möta häst! Haha det här blev en riktig klagostund från mig. Men jag ska inte trötta ut er... Skulle va kul om någon mer Trollhättebo kommenterade (givetvis är det lika kul att få kommentarer av icke Trollhättebor också!) detta. Ska snart gå och ta lite frukost tänkte jag. Efter att jag har kollat lite andra bloggar som jag följer o.s.v ;)


Robbie Williams!


Robbie Williams. Så underbart bra! Jag har aldrig tröttnat på
hans musik.

Vila i frid...

Idag har det vart en sorglig och ledsam dag. Vart på begravningen. Jag önskar den bortgångnes familj all värme och kärlek som går!! Livet är verkligen tufft. Det är orättvist. Men såna här händelser är ju också en del av livet, tyvärr:'/ Fast han dog alldeles för tidigt. Helt overkligt känns det som. Det kunde liksom bara inte va sant. r.i.p.
   Efter begravningen åkte jag och familjen till pappas jobb (pizzeria/restaurang) och käkade... Sedan bestämde vi oss för att åka och köpa rosor och lägga på en vän till familjens grav (som gick bort för 5 år sen). Så idag tänker nog jag och min familj mycket på vänner till familjen som gått bort. 
    Ikväll ska jag och mamma ut och intervallträna i skogen igen! Känns skönt att sätta igång med det igen, efter några dagars uppehåll från träningen. Underbart att vara ute och springa i skogen tycker jag! Fast vi får väl se om jag orkar med skolans rundor på idrottslektionerna i skogen lika bra som jag orkar med min egna takt, haha. Skolan börjar ju om bara 3 dagar! Tänk vad tiden går. Åter till ämnet... Efter intervallen tänker jag sätta mig och titta på Ghost wisperer, någon mer som följer serien?:) Asbra tycker jag! Får se om jag hinner med en film som vi hyrde förra veckan, som ska i ni morgon ikväll också. Puss på alla läsare!

Tjolahopp tjolahej!

Happ, sitter här 00:04. Har inte kunnat sitta tidigare p.g.a åskan som pågått fram och tillbaks hela eftermiddagen. Myspys:) Var på Överby förut och hittade ett par supersnygga skor för ett billigt pris. Ska bära dom under morgondagens begravning var det tänkt. Men kan verkligen tänka mig att använda dom senare i höst också!
    Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska bli mysigt, för jag är riktigt trött. Gonatt allihop!


Mina nya pumps står utomhus efter att ha inpregnerats!

Hm...

Jahapp, idag har jag inte gjort så mycket. Bara vart hemma. Skulle tagit bussen ner till stan men jag åker till Överby om en stund i stället. Ska leta efter ett par skor som jag tänkte ha på begravningen imorgon. Japp jag ska på begravning i morgon. Det är ju aldrig kul. Men så är det.
  Det har blivit en hel del inlägg på två dagar. Speciellt idag. Men jag känner för att skriva av mig. Och det blir ju lätt så när man ändå är hemma och datorn bara står där.

Sedan är det en sak jag verkligen irriterar mig på! Och det är varför hotmail inte fungerar på den här dumma datorn? Det funkar tills jag ska logga in. Eller snarare när jag har loggat in. "websidan kan inte visas...". Skitjobbigt, jag får nya mail hela tiden som jag inte kan kolla. I alla fall inte här hemma, om inte datorn på syrrans rum blir fixad från ett visur snart.

Hör inte till ämnet kanske men... dessa skor vill jag
verkligen ha i höst! forever21.com, billiga och snygga
kläder och skor!

Blixtrar och dunder

God förmiddag! Eller för mig är det snarare god morgon. Vaknade för en timme sedan. I några veckor har jag alltid sovit länge nu. Det blir en stor omställning är jag sedan ska gå upp klockan 05.00 för att åka till skolan. 
    Inatt vaknade jag av en smäll, en rejäl sådan. Jag vaknade av att jag hoppade till sådär ni vet. Ett tag funderade jag på om det var krigsbomber, haha. Men det var några rejäla åsksmällar:) Sånt är så mysigt!! Jag älskar mysiga, rejäla åskoväder när man sitter inne och myser. Haha, så länge man har tak över huvudet.
    För en gång när jag var ganska liten och jag var och badade med min mamma, hennes väninna och hennes son så kom det världens åskoväder när vi var på stranden! Det var ganska långt till bilen. Vi packade ihop fort som bara den och började gå mot bilen. Det rådde kaos på bastället, alla var nog rädda. Speciellt alla barn. Men när vi hade gått lite mer än halvvägs så började mammorna säga "spring!". Haha så alla fyra sprang livrädda mot bilen. Blixtrarna kom från både vattnet och land, dom bara fanns där hela tiden runt oss. Men sedan skrattade vi lite åt händelse, hur chockerande rädda alla hade vart o.s.v. Någon som har historia om åskoväder som ni har varit med om?
    Nej nu ska jag alldeles strax gå och göra frukost. Ska bara ge min katt lite pussar och kel först:)


Min älskade katt! (precis efter att bilden togs så ramlade han ner hihi^^)

6 dagar kvar

Tänk att det bara är 6 dagar kvar tills min skola börjar! Helt otroligt vad fort tiden går. Jag tyckte nyss att det var år 2007 och man var übernervös för att man skulle börja ettan! Nu blir det tvåan. Och snart är det trean. Haha, känns om en vecka går som 2 timmar. Tiden bara rinner iväg på nåt sätt. Läskigt ju. Eller är det bara jag som tycker så?
    Sommaren gick som ett ögonblick och nu är det stor tid för att shoppa nya kläder och väskor till skolan. Pennor och block. Nya ridbyxor (så att jag har ett nytt par till skolan, pluggar nämligen hästhållning) och nya, varma ridstövlar till vintern! Det är ju en fördel att det är massa reor nu:) Får väl se vilken dag det blir. Behöver ju inte ha allting just nu. En del av mig längtar tillbaks till skolavslutningen för sommaren är ju årets underbaraste tid! Ljusa nätter, varma och sköna stranddagar, m.m... Men en annan del av mig tycker att hösten lika bra kan komma igång, och att det ska bli trevligt med skola igen. Jag går på världens roligaste skola tror jag! Om man jämför med många andra skolor... Alltid trevlig stämning, mycket praktik, mycket stall och massa trevligt folk! Ska bli underbart och träffa polarna igen o.s.v.  Fast den inställningen har jag inte haft under ettan hela tiden men jag ska försöka att ha en bra inställning som denna hela året:)
    För jag tycker faktiskt att skolan och plugg är helt okej. Jag förvånas över mig själv att jag tycker så för under hela min tid i grundskolan har jag alltid vart den som dagdrömmer bort alla lektioner, skippar pluggandet och hade ångest varje söndag och lovens sista dagar... Men så är det inte längre. men det är ju för att jag gör något jag verkligen vill. Jag har turen att plugga en linje och en inriktning som är mitt intresse. Mitt liv. Under sommaren har jag mest spenderat min tid här i stan men om 6 dagar får jag komma ut på den riktiga landsbygden igen! Mysigt:)
    Kommer där emot inte att bo på skolans internat längre, som jag gjorde under cirka 2 tredjedelar av ettan utan nu kommer jag att pendla. Tar ju inte så värst lång tid egentligen. Jag gillar det på nåt sätt. Kan fortfarande träffa mina gamla vänner i stan och ta en fika om jag vill...


Rolex, på naturbruksgymnasiet Nuntorp. Hästar är mitt liv!

Mamma mia!

Jag ska snart iväg och se Mamma mia på bio för andra gången på några dagar:)
Den är så otroligt bra så jag går gärna på den en gång till! Det ska bli jättetrevligt.
Verkligen en underbar film! Kan verkligen rekommendera den till alla! Superskön
musikalfilm med bra skådespelare som man bara blir glad av!:)


Design

Nu har jag i alla fall kommit en bit på designen:) Den ser i alla fall bättre ut än innan.
Det har ju bara gått en dag sedan jag ens skapade hela den här bloggen, men allt
byggs upp med tiden som sagt. Nu kan jag i alla fall börja skriva inlägg utan att det
ser totalt hemskt ut;)

Ny blogg!

Hej, här är då min nya blogg.
Har ingen riktig design för tillfället o.s.v men det är ju inte så konsigt med tanke
på att den här är alldeles nystartad! Den här bloggen kommer byggas upp mer
och mer med tiden och designen likaså. Allt tar väl sin lilla tid antar jag men
jag hoppas att ni står ut så länge:)

RSS 2.0