Fredag

Gud vad skönt med fredag! Och jag kan bara säga att det har vart en rätt tråkig dag. Jag och bästaste Michaela skulle ha prova på-ridning för ettorna. Men det blev ju inte riktigt som tänkt då. Kanske inte ska avslöja så mycket här men rätt pissigt sura blev vi i alla fall. Men aja, får la ta upp det nästa vecka, nog pratat och tänkt om det.
    Nu är det fredag som sagt! Jippie! Ska upp till stallet i morgon. Ska rida 10.30. Hoppning. Mys:) Och gud vad jag längtar tillbaks till sommarn! Eller.... jag längtar utomlands!! Åh jag behöver verkligen semester nu. Det är det enda jag behöver just nu känns det som. En livslång semester. Ibland känner jag att det hade vart skönt och flytta iväg, till någon underbar och solig ö och aldrig mer flytta hem igen. Eller nåt. Jaja, just nu är det bara att glömma och drömma. Skolan är ju liksom igång. Jag känner mig redan skoltrött och trög i huvudet även om vi inte alls har jobbiga ämnen eller så. För utom lanbruksdjurs skötsel då. Ska ha första praktik-eftermiddagen nästa vecka. Jippie. Eller inte. Egentligen är det rätt roligt att mjölka kor och så... Förvånas över mig själv när jag säger det... Men jag känner bara att det räckte med det vi hade med korna i ettan. Nu vill jag ju slippa lantbruket! Jag har ju valt att läsa hästhållning liksom. Men vad ska man göra...
    Otroligt att jag tycker det är lite kul med kor ändå. Innan jag började på Nuntorp hade jag nog bara klappat en ko en gång i hela mitt liv. Och nu har jag lärt mig mjölkmaskin, greja i laggårn och massor. Har till och med fodrat grisar och mockat åt dom. Men grisarna avskyr jag. Eller inte dom, men jag avskyr arbetet med grisar. Jag äcklas av svinhuset. Kan inte ens äta bacon längre... Klarar inte av grillade revbenspjäll heller. Knappt. Usch! Men jaja... Vad ska man göra som sagt. Kommer i alla fall vägra att gå in i ett svinhus igen. Ni som är  grisbönder eller jobbar med grisar... Hur klarar ni av det??
    Hästarna ska det va<3

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Får väl se helt enkelt....


Hotel Royal Residence i Tunisien, Hammamet. Saknar verkligen det! Helt
underbart med semester! Och ett underbart hotell:) Massa trevliga stunder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0