Jag lever, jag lovar.

Nu har det gått 4 dagar sedan jag bloggade. Bad. Men snart kommer en ny design med bättre uppdatering och mycket bilder! Det kommer, det kommer... Nåja. Idag har jag jobbat, kört massa bil och hälsat på Sober. Hihi han verkar vara lycklig i sitt nya stall! Jag saknar honom allt lite:) Sötisen. Igår hälsade Alexandra och Sandra på. Mysigt att få tjata med dem lite, Alex blir ju snart mamma. Så fint! I förrgår hälsade Emelie och valpen Rasmus på. Jag har aldrig sett något sötare än Rasmus. Glömt att fotografera, men next time!

Här är en lånad bild (förlåt Sandra, hoppas att det var ok!:-*) som Sandra har tagit igår på oss tre som jag tyckte var fin:


Börja simma!

Åh jag är så taggad på allt nu för tiden! Nu har jag börjat käka äpplen, morötter och bananer, och jag är grymt taggad på att träna massor med Sandokan. Han ska bli grymmehästen, så är det bara. Och jag grymmeryttarn såklart (längtar till markarbetsträningarna för Helen Djupfeldt som jag och Josefin ska vara med på! Mycket nyttigt och roligt för vita faran som inte har någon koll när det gäller bommar och avstånd, tror jag. Lite variation från dressyrpassen. Varje häst ska få ha lite kul också!)! Och det bästa jag har kommit fram till; jag ska börja simma minst två gånger i veckan. Simma är den bästa träningen man kan få. Då tränar man ju både kondition och alla muskler i hela kroppen. Fatta vad fett jag kommer att förbränna? Och det är roligt också. Det är ju inte som att stå och svettas i ett äckligt gym. Så kan man gå till relaxavdelningen efter. Och bubbelbada och basta! Perfekt, eller hur?:)

Idag har jag varit med mamma i Uddevalla, först på sjukhuset sedan lite lunch. Passade på att impulsköpa nya ridskor och chaps +ett par för små ridbyxor så att jag har ännu en anledning att gå ner i vikt. Great. Därefter körde jag bilen hela vägen hem. Övningskörningen börjar ta sig.

Jag säger bara: Jag blir slim!! Mitt midjemått har minskat ännu lite till så nu är jag mer motiverad än någonsin.

Weekend

Jag vet att det är dålig uppdatering. Men jag har ju inte tillgång till egen dator nu som sagt, jäkla skitvirus. Hur som helst så har inte så mycket hänt sedan sist gång jag bloggade. Helgen har varit lugn med massa mys. Var hos Felicia en sväng i fredags, var ju så längesedan<3 Igår chillade jag hemma. Jag har inte ens haft lust att göra något speciellt. Idag har jag jobbat och kört en hel del bil. Red ut två vändor med tjejerna som hjälpte mig i stallet idag, och så hade jag en privatlektion. Även denna gången fick jag höra av eleven som besökte Bergahästen för första gången att hon var jättenöjd och att hon gärna ville komma tillbaka! Varför måste jag alltid oroa mig innan varje gång? Det släpper väl. Men vad nyttigt och bra det har varit för min egen utveckling att ha alla dessa lektioner! Nu ser jag allting ur en ny, bättre synvinkel o.s.v. Och jag har även haft lätt att samla inspiration från olika inspirationskällor, känns sjukt bra nu.

Nåja, 

jag hoppas att er helg har varit great.

Jobb

Idag har det varit en skön morgon på jobbet (som alltid?). Stalltjänsten gick smidigt tack vare alla elever som vägt upp allt hö redan igår. Guldvärt! Efter stallet skrittade jag ut en sväng på Recio med Linda och Jarita. Därefter tog jag Alegria i paddocken. Vilken energi, vilken häst! Wosh säger det så är hon iväg, hähä. Energin tar aldrig slut:) Jag är svettig efter att ha ridit Alegria. Hihi.

Nä, mer än såhär hinner jag tyvärr inte uppdatera just nu. Killen som skulle fixa min dator glömde typ av det igår så än så länge är jag utan. Attans;) Men vi höres,!

Tisdag

Idag är jag på lite bättre humör än igår. Jobbiga perioder är ruskigt jobbiga (nähä?). Men man får helt enkelt lära sig att leva sin vardag som vanligt hur tufft det än är. För man kan ju inte låsa in sig och deppa ihop. Dagarna måste fortsätta att levas. Livet blir liksom inte lättare utav att man lägger sig under täcket och hör sina mörka tankar om hur svårt och orättvist livet är;) Nej ingen har dött. Och jag har mina fina vänner. Vad skulle jag göra utan dem? Ärligt talat... jag måstre vara lyckligt lottad som har så många otroliga vänner. Allvarligt talat altså.

Idag har min dag varit ganska lugn. En gammal bekant kom hem till mig idag och försökte fixa min dator som har virus. Vad vore världen utan alla smarta människor som förstår sig på datorer? Han lyckades att ta bort alla 7 virus och ska komma tillbaka på torsdag och rädda mina filer! Great:) Snart har jag en egen dator igen! Woho!

I morgon åker jag till Bergahästen på förmiddagen och visar en häst med Linda för en kund. Sedan rider jag Recio och ev. visar honom. Jag stannar nog hela dagen fram till mina elever kommer:) En heldag helt enkelt!


Nattens mörker

Man kan inte alltid vara stark.


Tunisien

Sitter lite smått och oroar mig för min släkt nere i Tunisien. Alla dessa uppror och skottlossningar och anlagda bränder överallt... Tänk om någon plundrar farmors nybyggda jättefina hus eller värre än värst som inte får hända: tänk om någon gör min släkt illa? Tur att militären i alla fall är på folkets sida och patrullerar på gatorna om nätterna... Men ändå! Skulle jag befinna mig där just nu så skulle jag vara livrädd och inte ens våga röra mig i mitt egna hus!

Och så svenskarna som blev misshandlade och gripna utanför sitt hotell. Ärligt talat. Är de så dumma att de visar sig på stan med sina jaktvapeni väskorna? Ja då får man till viss del skylla sig själv. Allvarligt talat vad tror de i ett oroligt land när de går runt med vapen? Det är väl klart att det är misstänksamt! Och vem åker på jaktresa i en vecka när man vet att det är stora oroligheter i landet? Hm... Men självklart är det ju förjävligt det som hände dem. Men ändå. Lite, lite självförvållat var det väl ändå? 

Jag som var sugen på att åka till Tunisien... Men det dröjer nog ett tag innan jag vågar mig dit.

Helgen

Min helg var kanon. I fredags blev det utgång med förfest och massa folk hos mig, ytterst trevligt. Jag höll mig ganska nykter hela kvällen så det blev en lugn kväll med nattmat på Subway:) Emma hakade på hem till mig på natten och sov här. Dock hoppas jag på en lite vildare och galnare utgång nästa gång;) Får bli Lipz här i Trollhättan eller ännu bättre; götet nästa gång:)

I lördags slappade jag bara. Gick promenad i två timmar på lördagskvällen, underbart skönt var det faktiskt. Igår, söndag, jobbade jag som vanligt. Lördagseleverna kom på uteritt och jag gick promenad i en timme med dem i skogen. Efter jobbet red jag Recio i paddocken. Underlaget var väl inte riktigt med oss men han var fin och jag kunde lägga honom lägre i formen stundvis.

Idag har jag int direkt något planerat. Funderar på att hälsa på Emelie och hennes valp Rasmus:) Beror på vad som händer mer idag.

Bilder från i fredags:




HAHA!





Jag skulle kunna leva på sesambaguette med tonfiskröra, ost, oliver
och vitlöksdressing!


Blue, blue sky

Vad var jag nervös för igår innan jobbet egentligen? Det gick ju lika bra som alltid med lektionerna och eleverna var lika nöjda och glada som alltid! Skönt:) Idag har jag sovmorgon. Ska äta frukost nu. Jag håller på att tvätta lite. Jag och Sandra ska åka till Sandokan och Nero och rida sedan:) Mysig dag! Solen skiner också. Det är synd att det knappt går att rida ut på vägarna någonting då det är svinahalt överallt. Det får bli arbete i ridhuset!

Och så ska jag försöka att klämma in att städa lägenheten idag också. Det kommer ju en massa folk på förfest i morgon kväll och då får det väl se acceptabelt ut i alla fall tycker jag... :)

Tis 11/1

Usch vad trött jag är. Det är dags att lägga sig snart. Det ska bli skönt att krypa ner i min varma stora säng och somna. Idag har jag varit i stallet med Josefin och myst, precis som igår med Josefin och Sandra! Har ridit Poppan i två dagar, idag var hon jättetrevlig:) Roligt att låna henne hihi. Men åh så jag har saknat att sitta på Sandokan, det var för längesen. Två veckor eller något. Men snart är allt nog som vanligt igen.
Just nu har jag suttit och planerat mina ridlektioner inför i morgon. Det ska faktiskt bli jättekul att starta med mina grupper i morgon (perfekt för mig att prova på detta ordentligt nu under våren, för jag lär säkert veta hur pass jag vill utbilda mig och om mer inom häst efter detta!). Innan jobbet blir det en uteritt på Recio och Digital.

Resten av min vecka kommer nog se ut ungefär såhär. Stall och jobb. Skönt! På fredag blir det som sagt utgång med sköna människor jag inte har träffat på länge! Jag har saknat gänget. Det kommer att bli great.

Nej nu får det bli sängen då jag bara sitter här och gäspar, jag har ju varit vaken sen 6 i morse!
Natti:*

För ovanlighetens skull

Jaha, snart beger jag mig iväg till Överby. För ovanlighetens skull liksom. Med Emelie. Ännu mer för ovanlighetens skull, haha eller inte! Jag har även sprungit ner till tvättstugan för att sätta mig på en tvättid, duktig jag är! Och bläh vad trött jag är på Överby. Men Emelie skulle visst ha en ny outfit till vår utgång på fredag. Ja då blir det utgång så det skriker om det! Vi och Nuntorpsbrudarna. Kajsa hakar nog, kanske några fler:) Kul! Det lutar åt Backstage. Jag älskar ju att dansa och skaka röven av mig till grymma remixer men det är allt mysigt med en trång rockbar och hänga med en massa olika folk också:)

Snart går min buss. SKa kila strax, ha det!

Detta visste du kanske inte om mig...





VISSTE DU ATT...

...jag avskyr att spela spel och inte bär ett dugg på tävlingsinstinkt?
...jag har varit en drömmare sedan småbarsnsben och ofta faller in i min egna lilla värld
så att det påverkade min skolgång när jag var yngre?
...jag var beroende av väskor när jag var yngre och shoppade en ny nästan varje gång jag
passerade en väskbutik?
...mina mellannamn är Viola och Aicha?
...jag älskar att spela teater och att jag faktiskt är ganska bra på det?
...jag aldrig har haft ett enda hål i en tand?
...mitt första husdjur var en undulat?
...jag älskar att skriva berättelser och långa noveller?
...jag är hemskt dålig på att teckna och måla? (t.o.m bildläraren i skolan påpekade det rakt ut haha!)
...jag var livrädd för baciller som liten och var sjukligt renlig av mig?
...jag var väldigt blyg som liten?
...jag var livrädd att tala inför en grupp med människor och att jag nästan kunde börja lipa
av bara tanken förut, men att jag idag jobbar som instruktör och tar emot grupper för olika
aktiviteter på ridskolan (och inte har några problem alls att stå och tala inför en stor
grupp människor)?
...jag tycker om att sjunga och att det inte alltid låter förfärligt? (HAHA)
...jag lider av svår pms?
...jag led av sjukligt dåligt självförtroende och självkänsla förr men att jag idag är ganska mycket
självsäker och tror på mig själv?
...jag hade två låtsaskompisar som liten?
...jag är sjukt oallmänbildad när det gäller sport och kultur såsom författare? Min mamma skulle inte
bli förvånad om jag inte visste vem Zlatan var hahaha!
...jag var livrädd för vatten och att bada när jag var liten?
...jag har en fobi för eld och ugnar? (jag tycker t.o.m att tändstickor och tändare är läskiga, hehe)


 


Jobb

Åh vad underbart det var att jobba idag! Jag har saknat det! Jag har saknat hästarna, gnägget, t.o.m mockningen! Mitt kall haha;D;D Somliga har drömmar som att bli läkare eller framgångsrika advokater. Jag gillar att mocka skit och pussa mular haha!:) Hur som helst så hjälpte Kajsa mig i stallet ända från 7 på morgonen tills vi var klara. Hur gullig är hon inte?:) Vi gick en promenad med Diplomatico och Jarita också. Mysigt! Isabell och Towe kom även till stallet och hjälpte oss. Trevligt. 
Nu ska jag göra mig en god toast med tomatsås och ost (gott!!) och njuta av dagen och att jag nu officiellt är frisk!:D

Every rose has it´s thorn

- Miley Cyrus.


Fortfarande sjuk

Oj märkte nyss att antalet bloggläsare har ökat det senaste. Kul!:) Jag hoppas att ni fortsätter att kika in här;)
Och nu har det gått tre hela dagar sedan jag bloggade igen. Anledning: jag har varit riktigt dålig. Och inatt har jag inte fått en enda jäkla blund p.g.a min jäkla hosta. Så äckligt! Men det är liksom ingen idé att lägga sig nu känns det som. Somnar ju inte i alla fall. Fast jag vet hur det kommer att sluta. Jag stensomnar på min soffa mitt på dagen i stället, haha!

Jag har liksom inget vettigt att säga i bloggen just nu. Jag hoppas på att vara helt frisk snart! Jag avskyr att känna mig trött och svag 24/7. Fy.

Sjukis?

Jag är inte frisk. Nu känner jag mig febrig, hostar som en idiot, spyfärdig... sängliggandes. Visst hade det varit lite komiskt om jag hade drabbats av influensan? Haha! Med min vanliga tur...

Idag har jag i alla fall hunnit träffa Anna en sväng, macka på Överby. Och så har jag varit på kontroll på sjukhuset. Det går bättre nu med allt:) Mitt främsta nyårslöfte är ju att se ut som Beyoncé nästa nyårsafton, men ett annat är också att sätta min hälsa och min sjukdom som högsta prioritering. Jag måste må bra igen helt enkelt:) Och det ska jag!
Och jag har äntligen kommit på vad jag exakt vill göra med mitt fantasiska liv trots alla grubblerier. Dags att byta bana tror jag. Jag har egentligen alltid velat dettamen inte riktigt vågat satsa. Men nu jävlar. Det kommer inte att ske just precis nu, men så småning om. Och så småning om så kommer ni att få reda på vad det är jag ska göra. Vill inte avslöja allt för mycket nu;) Bara några få av mina vänner vet.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med min katt. Puss.

Uppdatering nyårsafton

Mitt nya år började ju bra med magsjuka;) Det är därför som jag inte har bloggat. Orka spy på datorn liksom;)
Men jag hade trevligt på nyår!:) Först förfestade vi hos Jasmine, jag och Emelie åkte dit. Sedan åkte vi till en fest i Trollhättan, sedan vidare på efterfest i stan. När jag kom hem 6 på morgonen så kräktes jag, och nej det var inte bakfylla... Jag hade magsjuka ända tills idag:( Jag har tyckt så synd om mig själv ska ni veta haha!

Här kommer några bilder från nyårsafton i alla fall:


(Fan, jag har roterat rätt bilderna men så fort dom hamnar
här i blogge är dom felvända???)


Emelie och jag:)


Lånad bild. Jasmine, jag och Emelie:)


Glad Emelie!

RSS 2.0