Work

Hejsvejs, slänger in ett snabbt stressigt inlägg innan jag pallrar mig iväg till bussen. I förmiddags hade jag det supermysigt i stallet med fina flickor:) Skrittade ut och mös. Därefter åkte jag till Bergahästen och jobbade, hade en turridning med ett gäng. Nu har jag gjort mig i ordning och ska åka och jobba på restaurangen. Cash cash cash... :) Ikväll är det trubadur! Trevligt trevligt.

Vi hörs i morgon, pösshäjj!

All star White

Vilken är snyggast?




Personligen så tycker jag att den första är snyggast! Jag älskar de
klassiska detaljerna. Jag får nog skaffa mig ett par vita också. Snyggt
till det mesta!

Rain

Tjoho på er alla!
Regnet faller idag, trevligt? Höhö.
Idag gick jag upp tidigt i alla fall! Emelie hämtade upp mig så åkte vi till Överby en sväng innan vi köpte varsinn sallad till brunch på Kalasboden. Nu är jag hemma och mätt och belåten. Idag är det plugg som gäller och åter plugg. Övningskörning och åter övningskörning. Jag gillar när det är intensivt:)

Vi höres!

Jobb

Tjoho! Tänkte skriva en rad här innan jag tar bussen till jobbet. Idag har jag inte gjort så mycket mer än pluggat och varit hos Sandokan. Hovalagaren som skulle komma idag hade brutit handleden så inga nya skor fick han idag. Förhoppningsvis får han skor i morgon i stället:) Väl behövligt! (intresseklubben kan väl anteckna åt er också?:)

Nä, jag ska skynda mig att passa på att plugga lite till innan jobbet. Vilket go jag har nu!


Haha, jag bjuder på en go bild på Alina från förra årets sommarbete!

Sen kväll

God kväll!
Jag har just suttit och pluggat massa körkortsteori. Jag tror att när man blir för trött och börjar läsa samma rad flera gånger i streck, då är det dags att lägga ner för kvällen. Då fastnar det ändå inget i hjärnan. Men jag tror i alla fall att jag har lärt mig några nya saker nu ikväll. Och det är ju bra!

Annars så har jag varit på stan idag. Först resia med Anna och så kikade vi lite i stan, innan jag gjorde lite fler ärenden och svängde in på mammas jobb. Därefter fick det bli en Subwaydejt med Sandra! Jag kommer nog aldrig att tröttna på Subway, såå jäävla gott. Varm tonfiskmacka (självklart sesambröd!) med oliver, vitlöksdressing och lite sallad, det är fint det!;) Skulle jag ha ett jobb inne i stan så skulle jag förmodligen springa på Subway varje dag vid lunch.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Jag har hunnit planera morgonsagens ridlektioner för jobbet också. Gött gött.
Natti natti:*

Ont i ögat


Jag får sitta med brillor inne för att mina pupiller är vidgade och det
gör ju ont när dem möter ljus:( Jag var ju på ögonmottagningen i morse
och fick drop som vidgade pupillerna så att man skulle kunna fotografera.
Jag hoppas i alla fall att det går över snart när jag ska ta bussen in till stan
för jag har ingen lust att gå med brillorna i regnet? Hur löjligt ser inte det
ut liksom? Haha:) Jag ska träffa Anna i stan så ska vi fixa en sak med
resan, sedan ska jag vidare till farbror doktor(?) innan en fika med Sandra.
Ikväll ska jag plugga och köra. Snart är det dags. :D:D

Köss på er, vi kanske hörs ikväll:*

Allmänt tjöt

Hejsan på er! Jag är lite arg idag igen. Bäst att låta mig vara.
Tänkte lägga upp en söt bild på Sandokan bara för att. Så går det inte att föra över bilderna från min mobil till min dator????? Sånt händer bara inte mig när jag har pms:@

Idag har jag varit i stan med Anna, pluggat, varit hos tandläkaren och kollat min visdomstand, pussat på Sandokan, kört bil...

Snart är det sommar. Fifan vad skönt. Jag har troligtvis typ 3 jobb i sommar också (jag kanske måste välja bort ett haha), inte helt fel! Jag tänkte jobba röva av mig jag!:):) Lika bra. Jag ska försöka att inte glömma bort att bara njuta av sommaren också. Sena kvällsdopp, grilla, äta glass, powerwalka i stekheta solen så att man svimmar av svett (bara för att jag måste haha), inte äta kolhydrater (också för att jag måste...), bara päsa i solen... Bara vara! Så gott det går;) Jag vill i alla fall aldrig mer i hela mitt liv vara med om en vinter igen!!
Jag har ett så starkt sug att bara ta mitt pick och pack och dra. Långt bort härifrån. Dit där det aldrig snöar. Tänk att bara sticka? Vad skönt. Hmm...
Aja, det är i alla fall tur att jag avslutar min sommar på topp i Bulgarien!

Köss och godnatt. Synd att det inte går att föra över några jävla bilder från min mobil. Ska jag behöva ha med mig en klumpig digitalkamera vart jag än går? Knappast.

BLÄ

Nyss hemkommen. Varit ute på ärenden hela eftermiddagen och kvällen... Just nu ska jag försöka ta en Ipren och gå och lägga mig. Har sån jävla mensvärk. Mår piss rent ut sagt. Irriterad som ett bi är jag också. Eller snarare pissarg som en lejonhona. Åh altså, jag orkar bara inte. Att vara född till kvinna är hårt. Stor suck. Jag tycker helt seriöst synd om mig själv. Och inte fan får jag köpa mig en stor påse godis eller chips för det (det brukar hjäkpa för stunden), för jag ska ju gå ner minst fucking jävla 8 kg i sommar! :@ Grrrrrrrrrh......

Vad är detta för fjortis?

Tidsinställt.
Hahahaha jag dör! Som ni vet så älskar ju jag att bläddra igenom gamla bilder. Jag hittade den här bilden från när jag och Alexandra gick i nian! Tänk vad längesen. I juni ska jag btw på dop för Alexandras lilla dotter Isabella. Idag är hon mamma, kul va?:):)
Men herregud, varför var man i behov av att knäppa alla dessa fjortisbilder? Vad gör jag? Jag bjussar på den här...



Jag kanske borde starta en liten tradition här på bloggen med att bjuda på
en old pic en gång i veckan eller något? Kul ju!:) "Veckans old pic", haha!

Enjoying life


Foto: Sandra Andersson
Bara för att denna bilden är tagen på en väldigt trevlig
kväll med mycket trevliga vänner nu i våras...

Resegäng färdigt!

Hej på er! Jag vet att det har varit krångel med min blogg. Inlägg har inte publicerats som de ska o.s.v... Men jag hoppas att allt är fixat nu:) Jag har inte glömt bort bloggen, lovar.
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, vilket är skönt. Jag har varit i stan med Emelie och betalat vår Sunny beach-resa och bokat in Anna och hennes vän Zandra så att de kan åka med oss. Så nu är vi 4 st söta och partyglada tjejer som åker, kommer bli så great!:D På tal om Sunny beach så har jag fått höra på många håll att det typ är skit att åka dit och att det är alldeles för livat? Visst är det upplivat och är man partysugen så ska man absolut åka dit. Men godmorgon, är det inte inprincip därför man åker till Sunny? Inte bara men mestadels. Partyutbudet är faktiskt fantastiskt. Och älskar man sol, värme och havet också dessutom så är det som gjort för en! En härlig kombination!

Hur som helst så ligger vårat hotell typ stranden med egen strand och solstolar... hur bra liksom? Alldeles nyrenoverat och frächt, låter i alla fall nice! Dock åker jag inte på semester för att spendera all tid på hotellet men att bo bra underlättar ju liksom. Göttigt.

Det här året ska jag dock försöka att inte längta bort hela sommaren till slutet av augusti då jag åker... jag ska njuuuta av varje dag. Kommer att jobba en hel del å andra sidan så jag kanske inte har tid att njuta?:) Nåja det är det värt!


Hey hey

Goddag! Här sitter jag i mjukisar och ska strax bege mig till Bergahästen för att jobba en liten stund. Sedan i eftermiddag ska jag göra riskettan och därefter kanske det blir en liten fika med Sandra. Men vi får se:)

Jag lovar att uppdatera er senare ikväll, och ska verkligen komma ihåg lite bilder! Promise! Jag borde vinna ett bloggpris för Sveriges tråkigaste blogg tycker jag:-)

Resa bokad.

Längesen igen, ovanligt? Usch jag blir trött på mig själv haha!
Hur som helst så rullar mina dagar på. Det som får mig att orka blicka framåt just nu är att en 15 dagars resa till Sunny beach är bokad i augusti:) Ska bli så underbart. Jag trivdes, hade jävligt kul och njöt verkligen förra året så varför inte i år igen liksom? Jag och Emelie har bokat, vi försöker få med oss ett par till;)

Det ska i alla fall bli sjukt skönt att komma bort i 2 veckor. Långt till augusti dock:(

Still

Vad söta ni är som fortsätter att besöka min blogg varje dag trots pausen! :)
Men jag kan allvarlgit talat inte hålla mig längre, jag vet att jag sa att jag inte skulle komma tillbaka försen bloggen var förnyad och ändrad. Jag har ett stort behov av att skriva av mig. Och det räcker inte med att skriva för mig själv. Jag måste liksom dela med mig på något sätt. Bloggen är bra för mig. Jag hoppas att ni har saknat mig;)

Mitt liv det rullar på. Idag har jag och Emelie umgåtts på stan och käkat lunch på Subway och innan dess gjorde jag halkan. Nu är det banimej inte långt kvar. Jag var ju typ segast i världen med att komma igång med det förbaskade körkortet men skitsamma:)

Och ny design är på g. Lite förändringar på bloggen är också på g. Men ha tålamod med det gråa tråkiga dystra så länge. Sorry:)

RSS 2.0