Lördag

Hejsan hoppsan :)
Sitter här med Sandra. Vi ska ha filmkväll och kolla Prom night. Någon som sett den? Vi stod vid dvd-hyllan läänge och tvekade. Många gånger när vi har hyrt skräckfilmer och liknande så har vi alltid tänkt "ja men den låter ju asbra, den måste vi se". Men när vi tittat på filmen blir det oftast "Hur fan kunde den va så kass" eller "fattar inte handlingen". Hoppas den här är annoslunda;)

Hur som helst så kommer Felicia hit om en stund också:) Trevligt, trevligt. Blir övernattning för båda två:) Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, var en sväng på pappas jobb förut och käkade tonfisksallad. Mumma! Blev inget stall imorse som planerat. Det är ju så dumt att man inte har Charlottes nummer så att man kan meddela sånt heller;) Läser du detta Charlotte så får du allt ta och kommentera;p Och förlåt, fick lite förhinder.

Nu ska jag gå och äta godis, tjingeling<3


Jag på pappas pizzeria/restaurang :)


Söta Sandra:)

Fler bilder kommer säkert imorrn, eller senare;)


Fredag

Hejsan:)
Hur är läget? Här är det hyfsat och det känns skönt:) För utom att jag har ont i bröstet, känns som om jag har blivit skjuten ibland. Det sticks, bränns och gör jätteont. Igår hände något som gjorde så att hela jag blev låst, kunde inte röra mig och jag fick en otrolig smärta i musklerna i bröstet. Kändes verkligen läskigt! Har fått så en annan gång men inte såhär kraftigt. Jag misstänker att min stress bränner ut mig totalt. Måste sluta stressa, men det är lättare sagt än gjort. Men annars mår jag hyfsat. I veckan har jag inte mått så bra. Åkte till skolan trots mina bröstsmärtor och hade lektion i 20 minuter. "Hej jag försov mig lite". Svaret blev "Lite? Du är ju typ 3 timmar försenad och vi har bara 3 timmars lektion på hela dagen". Lite kul var det allt^^ Så jag åt lunch med Jessica och Antonia sedan åkte jag och Jessica till Överby som planerat. Kristoffer hängde även på. Väl på Överby så träffade vi Sandra som planerat. Kikade lite i butiker och fikade:) Får säga att brownien på Eat var en besvikelse. Men trevligt hade vi i alla fall:)

Imorrn blir det till att åka till stallet och leverera fika till alla gottegrisar som ska ha tror jag;) Haha. Det är ju trevligt, synd att jag inte rider med dem längre<3 Jag valde ju som sagt att ha kvar min instruktör i stället för att byta, så jag har lektion på måndagar i stället. Och jag vill ju rida med Anna också såklart. Men jag kommer sakna alla lördagsmänniskor jättemycket nu när jag inte komemr vara där så mycket längre. Tycker ju om dem jättemycket! Vi får väl åka och käka på Ben´s nån gång allihopa som vi sa i lördags;)
Ska även träffa Sandra imorrn kväll och hyra film och ha myskväll hos någon av oss:) Sova äver, tjejsnacka lite ni vet(: Så mysigt och så trevligt! Bengan (Sandra B) hörde av sig för en stund sedan och hon kanske hör av sig imorrn med:) Det var längesen man pratade med henne. Både "Bengan" och Sandra är mina f.d klasskompisar i grundskolan och vi var ett jättegott gäng. Nu blir det inte att man träffas så ofta med tanke på att alla pluggar på olika ställen och så. Eller... Jag pluggar ju några mil bort än vad dem gör. Sandra har jag träffat en del på sistone med tanke på reseplaneringen men Bengan var jättelängesen man träffade nu.

Nåja hoppas ni hade en bra fredag och hoppas ni får en fortsatt bra fredagskväll<3



Antonia och Jessica på väg till bussen efter lunchen:)



Megasöta Jessica:)


Förbjud dunjackor!

Jag blev så arg igår kväll. Och ledsen. Såg en reklamsnutt (var det för Uppdrag granskning?) där de visar hur dunfjädrarna kommer till våra jackor, täcken o.s.v. Hemskt! Man såg hur fåglarna led! De bara drar i fjädrarna och fåglarna är jättejättestressade. Usch det såg så hemskt ut! Och min vinterjacka som jag använder i år är en dunjacka:( Usch. Det fick mig att må illa. Jag ska aldrig mer köpa nåt med dun i! Aldrig! Fyfan alltså. Nu skäms jag över att jag ens äger en dunjacka. Min dyra dunjacka... Köp aldrig mer dun. Om jag bara hade vetat innan hur de gör för att få dunfjädrarna av fåglarna... Vad smärtsamt det är för de stackars fåglarna! Tänk vad fåglarna får genomlida. Vad ont de måste ha. Fyfan!!

Varg

Åh vad jag är arg på mig själv! För att jag inte hann blogga nåt igår!! Jag blir nästan stressad så fort jag inte hinner eller är dålig på att uppdatera. Nu ska det bli bättre!!

Hur som helst, sitter hemma idag igen och jag vaknade med fruktansvärt ont i halsen! Inte skoj. Igår var jag på sjukhuset i ett par timmar så då var jag också borta från skolan, precis som i tisdags. Var på läkarbesök och så tog de kort på mina ögon (tror det var näthinnan). När de droppade mina ögon vidgades mina pupiller fullt ut och jag såg skitdåligt på nära håll. Var nästan lite läskigt. Tur att min mamma följde med mig den här gången, ifall jag inte skulla hitta ut *skratt*. Kunde inte läsa nåt, inte titta på nån skärm. Men det gick över efter halva dagen:) Den sista halvan av dagen umgicks vi med mormor. Jag, mamma och Sara tog med henne till pappas jobb (pizzeria/restautang) och käkade:) Sedan åkte vi hem till oss pch tittade på film. En gåva för livet, mycket sevärd! Min mormor är så rar ska ni veta:)<3

Och vet ni vad jag och mamma såg i förgår? En varg! Jo det var en varg, jag är säker på det. Han sprang längst bilvägen (NÄLbacken) och försökte hitta nånstans att ta sig bort från vägen, men det är ju bergsväggar på båda sidor. Sedan när vi åkte tillbaka med bilen efter att vi varit hemma och hämtat pengar för att handla så såg vi den igen. Denna gången försökte den ta sig ner från bilväge längre ner på vägen där bergsvägen slutade. Hoppas den lyckades, men det är stängsel nästan hela vägen. Men jag antar att den lyckades ta sig ner via viadukten under vägen. :) Jag älskar vargar! Så vackra! Önskar jag nån gång mötte en varg ute. Först när vi såg vargen så utbrast både jag och mamma "akta en räv på vägen"... Men sen sa jag "eller är det inte en svhäfer? Den måste ha rymt!". Mamma bara "det var en jävla stor och konstig räv". Den var grå, stor, vita fläckar i den mörkgrå pälser, beiche mage och hade absolut ingen rävsvans! Den var en varg, det såg man tydligt nu:) Tur att man inte får skjuta varg!

Idag ska jag försöka plugga. Och träna måste jag hinna med om jag mår lite bättre. Kanske inte är bra att träna med halsont?

Pusshej, hörs sen<3



Tisdag

Heej
Sitter här och gosar med min underbara lilla rödtott till katt:) Är hemma från skolan idag och mår inte alls så bra. Så just nu går jag i pyjamas och ser ut som en häxa som mixtrat med en misslyckad häxdryck som exploderat i håret. Ungefär så ja. Ska snart hoppa in i duschen och se om jag får ork till att städa mitt rum. Åh vad jag är trött på mitt rum. Ja att jag aldrig kan hålla i ordning alltså. Jag vet att jag blir hur irriterad som helst när det är stökigt och ändå låter jag det bli stökigt? Är det inte rätt typiskt...

Igår kväll red jag Abbe (Abandonado). Jag fick honom att verkligen arbeta med sina riktiga muskler, och jäklar vad energi han fick. Jag har aldrig någonsin kommit ihåg att han var het (okej hästarna är nyss igångsatta efter 3-4 veckors vila men ändå). Men kul hade både jag och Abbe i alla fall:) Och Linda (ägare till Bergahästen) som ändå hade ridit honom samma dag på dagen, då han var lika racerhet. ^^ Söt är han. Har saknat honom<3 Har inte ridit honom på skitlänge. Efter ridpasset kom jag hem DÖTRÖTT. Duschade, kollade på Prison Break, la mig och somnade. Vaknade sent idag. Och här sitter jag.

Nej nu ska jag titta lite på hästannonser (nej jag ska inte köpa häst just nu). Kanske ska maila ett stuteri i Jönköping för praktikplats i sommar också. Vi får se. Snart är det det god tid att börja ringa runt för praktikplats till våren också. Måste bara veta vilka veckor vi ska ha praktik. Hade varit superkul att vara på Bergahästen som vanligt men det är nog bra om man varierar sig lite. Tror att man tycker så^^.

Hörs.


Ny vecka

Tjo!
Kom hem tidigt från skolan, skönt! Jag är fruktansvärt trött och funderar på att lägga mig i en halvtimme innan jag äter lite och åker till stallet. Är det bara jag som har huvudvärk och är helt slut efter skoldagarna?

I skolan hade vi häst hela förmiddagen. Vi fick gå med de som pluggar hästpedagogutbildningen (vuxenutbildning på Nuntorp) och prova på lite NH (natural horsemanship). Och jag hoppas verkligen att vi får prova på lite saker med dem fler gånger under terminen:) Vi fick ett litet hum om hur man hanterar deras hästar i rep i stället för vanliga grimmor. Det var väldigt lärorikt tycker jag. Deras hantering är inte alls som den vi är vana vid, och allt verkar så avslappnat och harmoniskt, även om det är utan klappningar och ögonkontakt med hästen. De vill hantera hästarna så naturligt som möjligt, så att det ska bli så nära hur hästarna kommunicerar med varandra som möjligt. "Våga leka med hästen" fick man höra flera gånger. Och realtionen mellan häst och människa var väldigt viktig, och att man fick hästens förtroende. Vi fick också se när pedagogläraren visade lite passagerarridning och friarbete med deras två islandshästar. Passagerarridning så rider man med endast sadel, utan träns och låter hästen bestämma vägen. Man kan endast driva på och bromsa hästen. Men vi fick också lära oss att man endast ber hästen om att stanna eller gå fortare, aldrig något tvång. Jag har svårt att förklara och formulera mig men aa det var rätt nice i alla fall;) Rickard hoppade upp på en av islandshästarna och red som fan;D Haha var lite kul att se:)

Efter lunch tog jag bussen hem, med tanke på att jag och Emelie ska göra ett projekt med hennes häst och inte har något att göra på projektlektionen. Senare blir det stallet för mig:) Ska rida. Nice!

Och missa inte Prison Break ikväll!


Zandra satt på en av islänningarna när vi kom dit. Egentligen skulle
grimman och repen vart av;)


Ponnyhästarna som hästpedagogerna utvecklar från s.k "problemhästar"
till "hanterbara" ponnyer. Finns även en lösdrift med stora hästar som de
använder.

Nyttig smoothie

Har varit nere och hällt i mig en nyttig smoothie som mamma gjorde;) Hur enkelt som helst att göra!

Mixa bara bär, lättyoghurt (verum, går nog med vilken yoghurt/filmjölk som helst, behöver inte vara lättfil/yoghurt om man vill ha en tjockare smoothie) och lite kesella! (: Smoothie utan socker! Nu ska jag försöka att bli nyttig på heltid, helt och hållet. Okej, kanske en gång i veckan är det gott med en liiiiiten chokladbit från Cloetta eller Marabou:)

PUSS<3



Helgen

Heejsan!
Förlåt att jag inte har bloggat på hela helgen! Men jag har inte haft tid. Jag har faktiskt haft jättedåligt samvete och tänkt på bloggen jättemycket. Jag får försöka fixa mig en laptop eller nån liten handdator;) Haha. Hur som helst så har min helg varit jättebra:) Hoppas att eran har varit lika bra. Skulle träffat Sandra i helgen men så kom jag ju på att jag skulle jobba och allt. Så det blev inget och det var ju lite synd... Har också varit och hälsat på Antonia och sovit över hos henne till idag. Tack för det<3 Jag vill också bo på landet och ha tre hästar och slippa kvarter och typ... massa hus. Himla mysigt faktiskt! Jag kommer lätt och hälsar på underbara vännen och klasskompisen Antonia fler gånger;)

Igår var jag även på Bergahästen och red Iver. Tjohej vad fart det var på henne. Het (hon brukar vara ganska pigg och väldigt framåt men inte het som hon verkligen var igår). Men det var väl rätt trevligt att få jobba henne och få henne mer avslappnad:) Fick henne rätt fint böjd och ställd (hon brukar vara svårböjd och knö sig väldigt mycket) faktiskt:) Fick henne att slappna av lite mer sista halvtimmen. Kändes skönt att få rida på riktigt igen. Det är inte samma sak som på skolan. Har saknat det<3 Så jag är nöjd med gårdagens ridpass. Iver är mysig hon, och ibland låter hon mig klappa henne över huvudet (det är sällan hon låter en göra det). Hon är väldigt ansiktsskygg, är t.o.m livrädd ibland och hon brukar studsa runt lite så fort hon ser ett ridspö (används bara på henne vid undantag) och hon dyker med huvudet och tar bettet så fort hon får chansen när man tränsar... Svårfångad i hagen, får ta med mig en näve havre eller pellets varje gång. Det får mig att tro att hon har blivit misshandlad en gång i tiden, vid huvudpartiet. För man ser verkligen stressen i henne så fort man ska göra något vid hennes huvud. Lilla gumman.

Hur som helst, så har jag gått en promenad med mamma för en stund sen. Det behövdes kände jag. Det är verkligen superskönt med långa och raska promenader! Man mår så mycket bättre då!:)
Imorrn är det skola som gäller. Gud vad helgen gick fort. Jag hoppas att veckan går lika fort. Är så skoltrött. Men måste ändå ligga i.


Antonia och ponnyn Dumle:)


Antonias stora varmblodstravare KG :)


Sessan blev min bästis(:


Curry bus:)

Fredag!

Heej!
Äntligen är det helg. Förlåt att jag inte har skrivit på dagen. Men jag har inte haft tid helt enkelt. I morses tvingade jag mig upp efter att ha försovit mig i 10 min. Och 10 min är faktiskt mycket för mig. Eftersom att jag behöver tiden på morgonen för att jag är så seg. När jag kommer till skolan så får jag reda på att sista lektionen är inställd och vi har bara två lektioner på fredagar. Så en timmes lektion hade vi bara idag! Kändes lite onödigt att åka långt till skolan för bara en timme liksom. Fast å andra sidan behövde jag ändå hämta massa ridsaker som jag har släpat dit under veckan. Imorgon blir det stallet:) Ska rida med Anna och Josefine. Mys<3 Imorgon kväll blir det nog till att träffa lite människor förhoppningsvis. Jag och Sandra var nog sugna på att dra ihop ett litet gäng och hitta på nåt. Men vi får väl se hur det blir med det:) Det är i alla fall superskönt med helg och jag tänker njuta av helgen nu. Även om jag måste föröska hinna med att plugga också. Åh vad jag har längtat efter den här helgen! Veckan har varit seg och jobbig. Det har känts lite motigt och jag har varit väldigt trött. Nu ser jag fram emot stallet imorrn och att umgås med människor jag älskar:)

Hur som helst så var jag en sväng med syrran och mamma på Överby förut. Jag kollade på mobiler (syrran köpte ursnygga sneakers). Jag ska köpa ny mobil när min lön från skolan kommer. Har kollat in tre Nokia! :) Nokia ska det va, inget annat! Så är det bara! Min Samsung suger! Så nu har jag tre att tänka på. Får se vilken av dem det blir. Inne på Siba så kommer en personal fram och "Hur går det?" och log. Vi bara "vi kikar lite bara". Och han bara... "Är det lilltjejen som ska ha en ny mobil?". Vafan, jag ser väl inte ut som en lilltjej? X) haha. Intressant ordval av honom. Jag är inte det minsta liten någon stans. Jaja... Det är i alla fall trevligt med trevliga, skrattande människor som verkligen hjälper och tipsar en ute i affärerna, vilket han gjorde. Läste min vän Sandras blogg om en tjej i butiken som tyligen inte var fullt lika trevlig. Och såna har man ju stött på också. De där som ser ut att ha ett tragiskt liv, som aldrig ler, som ser ut som om de vill gå och hänga sig direkt. De som har den där tonen på rösten...


Jag, jääättetrött med påsar under ögonen och en dålig hårdag imorse
efter en timmes lektion. Stod jättelänge i kylan och väntade på bussen...
Ibland hatar man det bara. Väntan.


Det är väder som detta som får folk att nästan bli självmordsbenägna...
Eller är det bara jag? Nu är jag trött på det! Usch för Sverige när det är
såhär.


Tittar dess utom på Let´s dance. Morgan är ägig!

En alldeles vardaglig torsdag

Gomiddag!
Kom hem från skolan för en liten stund sen. Sitter och knaprar på ett äpple. I skolan har det väl inte hänt nåt speciellt, hade hästprov på morgonen. Gick skitbra, jag kunde verkligen nästan alla skelett, senor, muskulatur och ligament-delar!:) Känns bra. Efter det så hade vi två timmars teori med hästens hjärta, kretslopp (hjärtat), lungor, mjälte och alla möjliga saker för att vi har prov på det nästa vecka. Jag tycker vi borde få reda på när vi ska ha prov på saker och ting lite tidigare än bara en vecka innan för just nu känns det som att det är väldigt mycket. Men det kanske bara känns så för mig för att jag ligger efter i skolarbeten. Det får jag ju skylla mig själv för. Efter hästförmiddagen så hade vi samhällskunskap i 1 timme. Den sista timmen fick vi jobba självständigt med EU-frågor o.s.v. Lite intressant ändå:) Jag börjar få lite med positiva inställningar till skolan nu. Det behövs. Det enda jag behöver ändra inställning till är "kossakursen"... Ni vet den där lantbruksdjurs skötsel. Det kommer säkert. Även om det kanske är för sent för att få ett G. Hur som helst... Sista samhällstimmen tänkte jag att jag skulle gå till någon vid namn Karin på expeditionen för att diskutera bloggplaner (hon och rektorn hade lite idéer). Så jag var tvungen att missa 13.32-bussen och ta nästa som går 14.44. Det värsta var att Karin hade lektion just då. Så jag och Antonia gick till Jessica och Emmas rum och tittade på film istället:) Det är i alla fall bestämt att jag ska börja blogga för/om skolan för att det verkar vara bra marknadsföring:) Det finns ju faktiskt många som inte ens vet om att såna här skolor finns.

Men jag skriver ju så mycket om skolan i den här bloggen redan. Men det har blivit så det sista. Det har ju faktiskt inte hänt så mycket annat för mig. Vardag kallas det. Men vardagen är inte så värst tråkig för mig:) Jag går ju på världens bästa skola, och vardagen blir faktiskt vad man gör den till. Även om det känns motigt ibland. Det gör det. Trots att vi håller på med en nyttig "diet" så ska jag, mamma och syrran ska till Ritz på Hjortmossen och fika senare:) En sån trevlig sak kan ju ljusa upp vardagen lite (och man får unna sig då och då). Ritz är verkligen världens underbart bästa konditori och café! Finns ingen som gör så goda prinsesstårtor som dem, så goda pudapestbakelser, så goda chokladbollar, så goda dammsugare... Haha. De gör det så gott!

Såg ni förresten Made in Sweden igår? Så bra! Och Kim är ju från Trollhättan;) Fast jag tycker nog att han borde ändra inställning till det som de håller på med. Annars kan det nog bli jobbigt:S Jag såg även i början på Kvällsöppet igår (det heter så va?) kväll. Det var diskussioner om dagens klädmodeller. Det är levande skelett som går på catwalken. Sjukt! Så jävla vidrigt. Det är inga friska kvinnor man ser. De är inte ens snygga och kläderna sitter ju förfan snyggare på en kvinna med former. Jag blir så arg på sånt här! Och det hetsar faktiskt unga tjejer till att hetsbanta och svälta sig själva. Vad är det för jävla skit? Modellagenturerna ville inte ens ta sig till programmet och delta i debatten... så jävla fegt. Ärligt talat, hur kan man tycka att det är snyggt med så magra människor? Jag själv är överviktig och försöker gå ner i vikt för att jag vill se sund, fräsch och snygg ut. Och det gör man när man är i den storlek som tjejer och kvinnor ska va i. Så som man ska se ut. Former. Så som modellerna ser ut är inte friskt. :S

Nej nu ska jag göra klart en skoluppgift:) Vi hörs! <3 :*


Gammal bild från i somras. Hade även den här bilden som header när
min blogg var alldeles ny i augusti:)

Vill ha!


De svarta med fransar är ju jättesnygga. Men kolla in dessa rosa, så hiiimla söta!:)


Kolla in! De här skorna är så jag, det står mitt namn
på dem:)


Alla som känner mig vet att jag älskar väskor, sedan flera år tillbaka. Den med fransar, supersnygg precis som fransstövlarna:) Och kolla in den fräcka hjärtformade! Jag har fått in svart på hjärnan verkar det som... Den snygga hjärtväskan finns i röd, först när jag bara såg den röda tänkte jag "usch vilken gräslig" men när jag såg den i svart version...


Allt från forever21.
Kläder är inte lika
kul som väskor och
skor!

Djur kan vara homosexuella:)

Tja!
Kom hem från skolan för en stund sedan. Har inte mått bra alls idag. Jag fick gå iväg i 10 min på första lektionen för att typ spy på toaletten. Huvudet snurrade, allt var veligt och jag kände mig helt försvagad. Andra gången det händer denna veckan. Jobbigt. Men nu vet jag i alla fall vad det beror på... tror jag:) Och NEJ jag är inte gravid, som någon i skolan undrade idag. Haha^^

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Efter svenskan i morse så hade vi etologi:) Vi fick lära oss om djurens drifter och sexuella beteenden, hur de lever tillsammans o.s.v. Riktigt intressant faktiskt. Visste ni att homosexualitet förekommer hos vissa djurarter? Där är beviset till alla jävla människor som säger "fyfan vad vidrigt, det är ju onaturligt". Ett exempel, fick vi lära oss, är att hos svarta svanar som lever i Australien så förekommer det. Två hanar tar ett fågelbo från en hona och så tar de hand om ungarna och beskyddar dem. De här två hanarna lever sedan tillsammans. Ja men hur som helst så var det massa roliga exempel på hur olika djur lever. Vissa djurarter är även bisexuella och "har kul" med varandra för att undvika bråk. Det är nog väldigt ovanligt men hos vissa djurarter förekommer det. Etologikursen är faktiskt intressant.

Idag tänker jag nog plugga och kanske träna om jag mår lite bättre senare. Vi får hoppas på det. Jag mår redan lite bättre:) Vet inte om jag ska åka till stallet ikväll eller inte. Jag får se hur jag gör. Känner mig inte så pigg på det. Men ändå... så finns det något i mig som säger till mig att åka.

Vi hörs, pusshej<3


Emelie fick för sig att stänga in Michaela med massa stolar idag x)

Idag går Obama på:)

Hejsan svejsan!
Har nyss käkat nyttig, hemmagjord kycklingwok med salsa och bönor:) Gott! Det är bara i skolan som jag inte äter jättenyttigt nu, efter lite GI-recept o.s.v... Får försöka i alla fall:)

Har också varit i stallet då som sagt i nån timme. Blir nog samma imorrn:) Har lärt mig massor bra nu;) Och så blir det till att rida där på lördag och sen stalltjänst på söndag och sen rida på måndag, både i skolan och på Bergahästen! :) Bra, bra, mycket bra!:)

Nej nu fick jag plötsligt bråttom. Vi ska fira Obama idag med ett varsitt weinerbröd och så ska jag plugga innan jag lägger mig. Hästprov på torsdag. Vi hörs imorrn, GONATT<33

Tisdag

Tjoho!<3
Kom hem från skolan för en stund sedan. Är ganska trött, har träningsvärk sedan igår (tänk hur otränad man kan vara egentligen) och ont i min fot. Som några av er kanske kommer ihåg så stukade jag foten rejält för några veckor sedan i ridhuset, och min fot har inte läkt än. Den har inte ens blivit bättre än den har varit under förra veckan.

Imorse var jag så otroligt trött att mina ögon gick i kors. Det snöade denna morgonen också, och den här gången var jag alldeles vitprickig när jag klev på bussen. Tråkigt väder. Nu är det slaskigt och fuktigt ute:( Hur som helst så satt ingen i min klass på bussen imorse. Jag började nästan undra om jag inte hade tagit fel på schemat. Men så kom jag på att vi har inte en enda sovmorgon i nuläget på hela veckan så då trodde jag att jag hade missat att kanske svenskaläraren skulle vara borta eller nåt. Men så var det inte:) Det var bara alla som hade försovit sig. Emelie kom dock aldrig.

I skolan så har vi väl inte gjort nåt speciellt. Svenska, småföretagande och lantbruksdjurs skötsel ("kossakursen")... Men jag åkte hem tidigare eftersom att jag inte ville gå in i svinstallet med min tunika och mina favoritleggings... Hade inget ombyte med mig och det är inte så trevligt för de andra på bussen om man stiiiiinker gris. Så jag var tvungen att göra det valet ju. Jag vet att jag egentligen gör fel.

På svenskan idag så skulle vi läsa dikter av två författare. Sedan fick vi i uppgift att skriva något poetiskt själva. Hur kul som helst:) Jag hade glömt av hur roligt det är att skriva! Och det är roligt med dikter!!:) Fast det är roligast att skriva långa, långa noveller. Jag vill börja skriva igen. Alla långnoveller jag har skrivit har jag kastat efter hälften typ. Nu vill jag skriva något megabra som går att spara:) Det ska jag sätta mig och göra någon kväll. Älskar ju att skriva. Idag mötte jag och de andra tjejerna rektorn utanför matsalen då stoppar han mig och säger "Jag vill fråga dig en fråga, följ med mig" och jag tänkte givetvis... "Shit, nu tycker han att jag har misskött skolan på tok för mycket". Men så var det inte. Han sa att han hade hört att jag var bra på att blogga och han undrade ifall jag ville vara med i marknadsföringsgruppen och blogga om Nuntorp. Både han och jag trodde att det var ett utmärkt sätt att marknadsföra Nuntorp på. Jag skulle återkomma när jag hade bestämt mig för vad jag ville. Och jag tänker ju givetvis säga ja till det! :D Kul! Och vem har gått och sagt till rektorn att jag bloggar bra?;) Hur som helst så är det jättekul att någon tycker att bloggen är bra och till och med går och säger det till rektorn... Eller hur han nu har fått reda på att jag bloggar. Kul i alla fall:)

Om några timmar ska jag ta bussen ut till Bergahästen. Nu var det ett tag sedan man var där:)

Puss<3


En superdupermegatrött Sabrine i väntan på första buss-
en i morse.


Utfyllnadsbild. Satt ensam vid skåpen och väntade på att
klockan skulle visa "dags att gå ut till bussen och åka hem".

Måndag

Ja heejsan!
Nyss kommit från skolan, tagit ett litet mellanmål. Satte mig här. Skönt att vara hemma tidigt:) I skolan red jag Cherokee, skuttade över småhinder:) Det gick bättre med honom denna gången. Det brukar väl vara så. Att ju mer man lär känna hästen, lär sig hästens "knappar" desto bättre kan man samarbeta och då blir det mycket roligare:) Jag är inte van vid så tröga hästar! Men han är söt på sitt sätt:)

Det är typ det enda jag har gjort idag. Lite nya planer på nya projekt med Emelie, Jessica och Antonia också. Det blir nog bra till slut det också. (:

Ikväll kommer världens bästa serie Prison Break!!! Finns inget bättre... Ibland önskar jag att jag levde som dem, var med dem och gjorde allt som de gör:D Haha. Då är man beroende och desperat. Men vadå då? :)


Söndag

Heeej!:)
Här sitter jag och har påbörjat pluggandet igen. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Sov länge idag eftersom att det blev sent igår. Så jag har gick i pyjamas till klockan 15.00 ungefär. Mysigt ändå! Igår kväll/natt tittade vi på en film hemma som heter Barnhemmet. Åh vilken underbar spansk film! Den skulle vara läskig men så jäkla hemsk var den inte alls. Jag tyckte att storyn var fin på nåt sätt. Visst hoppade man till lite ibland och skrämdes men inte alls som i en skräckfilm. Den här filmen får verkligen högsta betyg! Ni måste se den om ni inte redan har gjort det! Den handlar om en kvinna som återvänder till sitt gamla barnhem med sin man och deras son Simón. De ska starta ett hem för handikappade barn. Simón påstår att han har osynliga vänner i huset som leker med honom. Hela tiden pratar han om dem. En dag försvinner Simón spårlöst och mamman påstår att det är hans osynliga små vänner som har tagit honom... BÄSTA FILM!

Nej nu får jag fortsätta plugga. Imorrn är det upp till skolan som gäller. Ska rida Cherokee, hoppas han är lite roligare denna gången!:) Puss<3


Underbart bra film!


Hopplöst

Ja som rubriken säger, det känns verkligen nästan totalt hopplöst! Jag håller på med mitt etologiprojekt. Jag ska jämföra kattens beteende med lodjurets beteende. Ska ta reda på stereotypier hos katten (störda beteenden p.g.a "fångenskap", olater) och hur man kan miljöberika för katten:) Men grejen är det att jag hittar nästan inte ett piss om lodjurens beteenden på nätet. Hur svårt kan det va? Jag har sökt i timmar. Har bara hittat lite fakta, men inte tillräckligt om beteenden. Det finns alldeles för lite om lodjuret! Vad ska jag göra? Jag får försöka att skriva ihop något som låter bra. Det är ju det jag kan göra. Jäkla projekt. Har du något tips om någon sida där det står om lodjurens beteenden ute i det vilda? Jag blir jätteglad om du har det!

I alla fall... Jag har pluggat i några timmar nu. Och jag ska fortsätta. Jag måste komma ikapp med allt jag ligger efter i. Jag känner mig faktiskt riktigt duktig:) Jag menar Hallå! Sabrine pluggar liksom! Det händer inte bara sådär! ;)

Någon som är på något roligt party ikväll eller vad har folket för sig idag? Jo tack själv är jag hemma i min rutiga, rosasvarta pyjamas och pluggar^^ Haha. Puss<3


Lodjur, ett grymt vackert djur. Bevara dem väl:) De är
fridlysta sedan 1991. Underbart vackra är de ju!

Lördag=plugg

Heej.
Idag har jag inte gjort något. Typ städat käkat kebabsallad med tzatziki och gått i pyjamas hela dagen. Nu har jag tagit en låång, varm duch och tagit på mig pyjamasen igen. För den här helgen tänker jag spendera åt plugg! Jag måste bli klar med allt nån gång. Haha känns ju kul och sitta på en lördag och plugga. Inte-.- Men så är det om man ska fixa skolan:) Kanske hittar på nåt ikväll med någon rolig människa men troligtvis inte. Vi får se. Hur som helst så lönar sig denna tråkiga lördag senare i livet(:


Foto: Anna L (häst. Zarino)

:)

Förlåt för dessa två småinlägg. Men nu piggnade jag till:D Och Let´s dance är på TV:n. Bättre än inget ändå. Hejsa Laila och Morgan! (:(: Wiie.


ZzZzzZzz

Tjohej! Sitter och är helt tårögd och gäspar konstant. Nyvaken. Har sovit i några timmar. Det är så skönt. Är så trött. Jag piggnar inte till... Så jag funderar på att lägga mig igen. Mina ögon går i kors. I kors! Och just det ja. Let´s dance har jag ju missat... kul. Inte. Vad sur jag blev nu. Sitter här hemma helt ensam. Är för trött för att ens orka ta mig ut och hitta på något roligt. Så nu blir det snart sängen igen. Vi hörs senare eller imorrn:)

Äntligen fredag!:D

Woho, det är fredag! Är det inte underbart? Vad fort första skolveckan på terminen gick ändå. Nice! I helgen ska jag plugga. Det måste jag! Annars får jag IG. Det vill jag inte. Undra om man kanske ska ringa och bjuda över någon i kväll eller inte... Får fundera på saken. :) Hur som helst så ska jag bara njuta av att det är helg denna helgen. Underbart!

Idag har vi inte gjort så mycket i skolan. Hade svenska på morgonen och småföretagande på förmiddagen. Sen käkade vi lunch och åkte hem som alla fredagar) Härligt att man slutar tidigt på fredagar. Det är ju trots allt en liten bit att åka hem ändå. Och det är ju megabra för dem som bor på internatet och har jättemånga mil hem. Och idag fann jag en ny busslinje som gör att jag inte behöver byta buss för att komma hem! 715 som går förbi Nuntorp och direkt till mig! Kan det bli mer perfekt för mig?

Trevlig helg på er! Så hörs vi senare idag:)


Godnatt<3

Ja. Då var det läggdags. Var ett tag sen jag skrev här bara för att säga godnatt till er. Nu gör jag det:) Hoppas ni sover riktigt gott! Själv ska jag krypa ner i min stoora, mjuka säng och läsa en stund innan jag tänker göra ett försök i att somna gott. Som ni kanske vet har jag sömnproblem. Men i två dagar nu har jag lyckats somna ganska fort och det känns jätteskönt. Går lättare om man läser en stund innan också:) Behöver inte vara en lång stund. En kvart kan räcka. Ska fortsätta på Om det ändå vore sant av Marc Levy. Underbar bok! Rekommenderas. Nej nu, godnatt:*

Vardag

God eftermiddag. Kom nyss hem. Satte mig här. Tänkte kolla vad jag har att plugga snart. Får väl göra klart mitt etologiprojekt:) Nu är jag på banan igen känner jag när det gäller skolan:) Ska i alla fall försöka. Så får jag skita i allt som känns motigt. Det löser sig senare.

Idag har jag varit i skolan. Vaknade 5 men tog bussen som gick halv 8 från resecentrum i stället för den som går 7. Orkade inte ta 20 över 6-bussen här ifrån till stan. Så jag kom en halvtimma för sent till skolan. De första tre timmarna på morgonen hade vi hästkunskap. 3 timmar med bara teori om hästens skelett, senor och ligament. Det var ändå rätt lärorikt, jag tog verkligen till mig all information och allting i huvudet idag:) Jag ska satsa på MVG på provet nästa vecka;) Nu behöver jag bara kopiera hela häftet med hästens alla senor, ligament och skelettdelar och plugga varje dag. På lunchen gick vi, som varje torsdag, och åt soppa och pannkakor:) Så jäkla gott! Sen var det samhällskunskap i 2 timmar. Dagen gick rätt fort ändå.



Idag infromerade Lisa, en av hästlärarna, oss att en man med en vit saab härjar i trakterna och förgriper sig sexuellt på hästar. En i Trollhättan gick ut i stallet en kväll och fick se en man i stallet med pannlampa. När mannen såg han som ägde stallet fick han panik och stack iväg. Han hade en vit saab som sagt. Den här mannen hade försökt förgripa sig på en häst i stallet men inte riktigt lyckats... Fyfan! Och i ett annat stall i närheten hade man hittat spermier på ett fjordsto. Hur JÄVLA sjuka människor finns det i denna värld? Jag kan inte förstå. Jag blir så jävla arg. Larma era stall med kod och sätt övervakningskameror gott folk! Man hör ju så mycket sånt här som händer. Hur fan kan man som människa förgripa sig på detta sättet på djur? Hur jävla sjuk är man inte då? Jag blir så arg att det kokar inom mig! Hade jag hittat en person som höll på och förgripa sig på en häst i stallet hade jag inte tvekat på att stycka den här personen om jag så hade kunnat! ARG!!!!!!!!!!!!! Sånt här hände rju över hela landet... Så jäkla tragiskt.


I alla fall... Här kommer några få bilder från idag:

Haha den här bilden blev inte lite väl ljus eller? xD


Jessica och två av lärarnas hundar Totte (liggande) och Nicke (svart) :)


Världens sötaste Jessica vid samhällskunskapen<3 :)

Kaaallt!

Brrh! Sitter här med ett täcke om mig. Fryser så att jag nästan skakar. Det är kallt tycker jag. Som jag skrev förut så pluggade jag faktiskt förut:) Men jag har lite kvar på min fodermedelsbok. Eller det är snarare ett fodermedelsblad. Har 5 olika fodersorter inklistrade på ett vanligt papper och så skriver jag kort om dessa foder. Det får räcka, orkar inte göra något stort. Jag får väl hoppas på G. Men grejen är den att jag har 2 foder kvar att skriva om och jag hittar inte ett skit om dessa på nätet. Vad gör jag? Någon som vet något eller kan tipsa om fakta på nätet om kalvpellets och müsli? :) En vän till mig tipsade om lantbruksforum.se men man måste bli medlem där... I slutändan kanske jag får använda den sidan i alla fall:) Jag menar, jag orkar inte bli medlem på nån sida och sen leta i forum bara för 2 fodersorter. Annars var det en rätt bra idé ändå av lilla söta och gulliga Jessica<3 som tipsade mig:)

Vad mycket jag har pratat om skolan i de senaste inläggen. Förlåt om det blir långtråkigt. Hoppas att ni får en trevlig fortsatt onsdagskväll!<3


Misse<3


Hiss: Ta tag! - Ja att ta tag i saker helt enkelt:) Är det inte det bästa som finns? Att ta tag i plugget, ta tag i att lära sig så mycket som möjligt, ta tag i sin träning o.s.v. Underbart!
Diss: Onyttigheter! - Usch vad de är äckliga egentligen. Godis, choklad... Det behövs inte i livet faktiskt! Även om jag idag är jäkligt sugen på sour cream chips... ^^ Men jag står emot och tänker inte äta det!



I med hårdhandskarna!

Okej jag ska försöka att hinna med att skriva mer än ett inlägg om dagen! Det har blivit väldigt lite nu det enaste och förlåt för det. Idag är jag hemma från skolan. Mådde inte bra alls. Så jag tänkte faktiskt sätta igång och plugga snart. Tro det eller ej om mig! Men jag, Sabrine, ska plugga! Wow liksom. Jag måste ta mig i kragen och göra det. Så att jag inte ligger efter så mycket som jag gör nu. Tänkte börja lite på mitt etologiprojekt om att jämföra lodjur med katter och stereotypier och fodermedelsboken i det jag kallas kossakursen (lantbruksdjurs skötsel). Foderboken är jag nästan klar med. Har inte så mycket kvar på den egentligen. Så det känns ju bra i alla fall. Bara för att jag stannade hemma idag så missade jag ungdomsledarkursen vilket betyder att jag verkligen inte kan göra ridledarkursen i år. Så jag får vänta till nästa år eller år 2011 med att göra den. Men ärligt talat så är det lika bra:) Skit samma. Ett par år hit eller dit, tror inte att jag kommer jobba på ridskola innan år 2011 ändå. Det blir nog bra:)

Idag är jag på lite bättre humör än vad jag var i går i alla fall. Jag ska försöka att inte klaga så mycket på skolan. Imorrn får jag väl ta mig ännu mera i kragen och pallrsa mig iväg till skolan. Får inte missa mer. Idag missade jag en hel dag. Men det får jag väl ta igen. Jag har även lite smått panik över att jag har ätit filmjölk och äppelmos till frukost. Fan. Det är onyttigt! Jag som har varit så duktig i några dagar nu med att leva på kaninmat (sallad) och blomkålsmos. Jag har också tryckt i mig några tacochips. NEJ. Det händer inte igen. Måste ju bli smal till sommaren, och definitivt till turkietresan i höst. Nu blir det hårdhandskarna igen. Nu när min fot snart är bra och jag inte haltar och har ont längre så måste jag börja gå ut och gå, intervallträna o.s.v. :) Det blir nog bra det här.

Nej nu får jag sätta igång med plugget. PUSS<3


Onödigt!

Då var det tisdag, åter en dag som känns helt värdelös.
Skolan. Svenska, småföretagande och lantbruksdjurs skötsel. Det sistnämnda riktigt skit. Jag och Emelie har klagat som bara den idag! Idag lyckades vi få biträdande rektorns stöttning i alla fall:) Även om våra protester kanske inte hjälper så jättemycket så slutar jag aldrig att klaga i alla fall. Och ärligt talat... Jag får väl få ig i den kursen. Under hela tiden som jag har gått på Nuntorp, dessa 2 år så känns det som om det har varit mer lantbruk, ko, gris och allt det där än häst. Jag valde ju inriktningen häst av en anledning liksom. Nu har jag tappat sugen på skolan över huvud taget. Jag förstår alla som har slutat på Nuntorp för att de har tyckt just som jag. För mycket av allt! Jag trodde att vi skulle få slippa laggårn lite mer i tvåan. Men nehej. Vänner jag har pratat med som går på andra naturbruksgymnasier har det ju inte alls samma. De läser inte ett skolämne som innebär att man ska vara i laggårn och i svinhuset. Ibland undrar jag varför jag ens valde att söka till Nuntorp. Visserligen är det en väldigt bra skola, trivs som fisken i vattnet, men det ska väl kännas lite när man går en inriktning? Jag är inte ens intresserad av jordbruk, lantbruk över huvud taget! De säger att "jo men den här kursen är bra ifall du inte får jobb inom häst efter gymnasiet". Okej... Det är som att säga "ja du pluggar media men får en sykurs på schemat ifall du inte får jobb". Gud vad irriterad jag blir! Jag stör mig. Stört. Jag tycker verkligen det. Mjölkning har inte ett dugg med hästar att göra. Inte grisar heller. Och vet ni vad det värsta är? Att de har tagit bort så att lantbruksdjurs skötsel inte är obilgatoriskt för nästa tvåor. Tack vare att vi har klagat fram detta! Det är ju bra för alla andra som söker hit och vill läsa häst men fyfan vad surt det känns för mig. Och Emelie också om jag har fattat rätt. Så för framtida eever kommer den här kursen som innebär mycket ko och gris att vara valfri. En tilläggskurs. Alltså inte obigatorisk. Men jag orkar allvarligt talat inte med kursen. För jag vägrar att gå in till svinhuset igen! Jag gör inte det. Sätt ett jävla ig på mig då. Jag bryr mig inte längre. Är bara less. Jag vet att jag som elev gör fel.

Hur som helst... Allt känns förjävligt just nu tycker jag. Jag vet inte om det är min pms som spökar eller om det bara är en vanlig depperiod igen. Jag känner mig allmänt kass. Oduglig, otillräcklig. Jag har kommit fram till att jag är talanglös. Jag är inte bra på någonting. Och jag vet inte vad jag vill med mitt liv heller. Jag har inga mål längre. Jag har tappat dem just för att jag är så jäkla tråkig och kass. Dagarna bara passerar och varje dag känner jag mig bara depp känns det som. Usch! Jag längtar till skolan är över. Studenten och allt det där. Om jag nu lyckas ta studenten. Om inte så skit samma. Fast det kommer bli sorgligt också<3 NP2H är bäst <3 :)

Förlåt att jag bara klagar men idag är jag arg och sur. Känns som att allt går emot mig just nu. Det är i alla fall väldigt skönt att skriva av sig:) PUSS<3


Emma på företagandelektionen:)


Och Jessica:)


Måndag

Nu är det måndag igen. Och denna gången utan ledighet. Det kändes förjävligt att vara tillbaks till skolan. Jag har magkramper, illamående och är förjävla skoltrött. Vi red lite idag i skolan. Cherokee är min nya terminshäst. Okej man ska alltid ge dem en chans men han kändes totalt hopplös. Stel och rak som en pinne, lyssnar ingenting. Men han har ju inte ridits på 3 veckor så vi får väl hoppas att han är lite bättre 5 veckor framöver. Han är söt ändå:)

Jag känner mig så jäkla trött på allt. Allt känns så hopplöst. Orkar snart inte bry mig om något längre. I alla fall inte skolan. Just nu får den mig att gå i depptankar. Även om min klass är underbar<3

Hur som helst. förlåt att jag inte uppdaterade bloggen igår men jag orkade verkligen inte. Var skittrött och slö. Mådde inte alls bra. Jag vet inte vad det är för magkramper jag har fått heller. Låt oss hoppas att det går över:) Och förresten; det var trögt att kliva upp 5 imorse!

Nu ska jag åka till pappas jobb och käka lite. Puss<3


Förlåt för den suddiga bilden. Emelie hittade ett säte som var sönder
och låg rakt bakåt. Där låg hon gott på hemvägen;)


Go Laila Bagge!

Och såg ni förresten Let´s Dance igår? Laila Bagge och han... Vad heter han... Han som spelar i Hjälp bl.a.... (förlåt för min obildning) I alla fall så var de två bäst!! :D Men jag hade också glömt av hur långtråkigt det blir i längden av att sitta och titta på Let´s Dance. Så jag tänker nog inte följa det särskilt mycket. Någon gång ibland kanske.

Lördag

Sista lördagen på lovet. Sen börjar skolan. Och jag har inte pluggat ett skit under lovet. Fastän jag ligger efter mest av alla i hela klassen. Säkert bland nästan alla på skolan också. Jag är så besviken på mig själv. Jag är arg på mig själv för att jag sätter sånt som är roligt före skolan i livet. Skolan kommer alltid sist. Nästan i alla fall. Det får bli skärpning! Men ärligt talat så är det svårt. Det är verkligen inte lätt. Jag har alltid varit dålig i skolan, aldrig fått ett enda MVG i betyg. Det var ett under att jag kom in på gymnasiet och det var ett under att jag lyckades klara av ettan. Jag vill ju kämpa och bli något bra i framtiden. Jag vill ju uppnå något. Ändå så pluggar jag inte tillräckligt. Har det med min personlighet att göra? Ja naturligtvis. Jag önskar jag var någon annan. För att plugga är verkligen svårt för mig. Svårt. Jag kan inte bara komma igång. Jag tror att jag behöver hjälp med det där. Någon som hjälper mig. Jag måste börja plugga ordentligt, bli mer motiverad, klara av saker och ting. Bli ansvarsfull. Jag är en rätt ansvarsfull person i övrigt. Men skolan skiter jag i. Jag vill ju inte skita i den? Det är påfrestande för mig. Under mina tonår har jag inte mått särskilt bra psykiskt. Jag har mått fruktansvärt dåligt till och med. Och jag tror att min panikångest, mina känslor och hur jag har mått, speciellt under högstadiet, är orsaken till min dåliga skolgång och skolkandet. Det är skamligt vad jag skolkade under åttan och nian. Skamligt hur jag misskötte mig i skolan.
      Okej det är kanske inte enda orsaken. Men mycket har nog berott på hur jag har mått. Jag har fortfarande problem med vissa saker hos mig själv. Men jag jobbar på det. Och det har ändå blivit mycket bättre än det har varit. Jag är på väg! Nu behöver jag också jobba mycket mer på min skolgång. Jag måste ta igen allt. Men just nu känns det så fruktansvärt jobbigt. Jag vet att allt alltid löser sig för det mesta. Oavsett hur jävligt det än känns. Och skulle jag inte klara av gymnasiet, så kommer mitt liv ändå att lösa sig. Det gör det. Men jag vill ju klara av att gå ur gymnasiet med hyffsade betyg! Därför måste jag fixa det. Jag får panik annars. Jag är rädd att inte få någon framtid. Men det vet jag att jag kommer att få vad som än händer. På något sätt. Utvägar från helvetet finns. :) Det har jag lärt mig av en viss person. Och den personen betyder mest för mig i hela världen. Jag vill bara fixa skolan. Jag vill slippa stressa med allt. För jag lider av ständig stress. Inte bara p.g.a skolan. Jag stressar när det gäller precis allt. Men jag jobbar på att inte hetsa upp mig. Även om Nuntorp är en väldigt slapp skola om man jämför med andra linjer och skolor... Så känns det ändå motigt. Är det inte lite komiskt? Jag måste försöka hitta moivationen till att orka plugga! Ett G i alla ämnen räcker. Det är det jag strävar efter. Jag har ju aldrig fått höga betyg förr. I grundskolan hade jag mer än 4-5 IGn. Så bara jag får G så är jag ändå nöjd. Jag har inte ork till att pressa mig själv till högre betyg. Jag är en svag människa. Men ändå så stark. Jag tycker faktiskt det. Och det får man lov att tycka. Jag är ändå lite stolt över mig själv för att jag har orkat med allt hittils. Jag tänker inte be om någon uppmärksamhet men jag tycker att en liten del av mig är duktig:)
      Och jag tycker även att jag är duktig som har lärt mig att tycka att jag är lite duktig. Förr smutskastade jag mig själv hela tiden, kränkte mig själv ständigt och var elak mot mig själv jämt. Och jag älskade att kränka mig själv. Jag kände mig så mycket bättre på ett sätt då. Jag vet inte varför. Men det bara var så. Nu är jag på god väg att bygga upp en positiv mur, även om det är långt kvar tills den är klar. Mina nära och kära har varit en stor hjälp:) Och jag hoppas att den muren kommer att hålla resten av livet sedan. Att inget ska få komma och riva den så att jag får börja om på nytt igen. För människan är väldigt sårbar. Något litet kan förstöra otroligt mycket hos en människa, djupt in i själen. Man ska vara försiktig med de man älskar. Eller hur?
      Nu måste jag börja jobba mer på att klara skolan. Även om jag känner ig så jävla kass just nu. Men jag ska i alla fall försöka:) Hur svag man än är och hur lite ork man än har så kan man i alla fall vara glad att åt att man har försökt att uppnå något. Även om man inte skulle klara det. Sedan har man ju också val här i livet. Vissa val man gör är man tvungen att tänka igenom riktigt för att det ska bli okej. T.ex. så har jag valt att inte genomföra den kurs jag helst av allt från början ville göra på skolan för att bli det jag för det mesta alltid ha velat bli. Just för att jag har insett hur jäkla kass jag är för att klara den kursen som tydligen ska vara tuff. Men jag ser det inte att krossa min egen dröm. Bara att krossa ett av alla tusen mål jag har. Men vad gör det? Jag har ju alla andra 999 mål kvar att försöka uppnå:) Jag ska försöka att inte ta det här så allvarligt. Min framtid blir nog helt okej ändå. Även om jag inte kommer att läsa den här kursen. Jag känner lite ilska över att jag är kass. Men jag får helt enkelt jobba på ilskan:) Och även jobba på att bli bättre. Och tro mig, det kommer jag att bli en dag.


Idag har jag bara slappat hemma. Har känt mig spyfärdig och inte alls pigg. Vaknade flera gånger inatt också. Vad gör ni idag?
PUSS<3

     

Resa till Turkiet i höst?

Heejsan:)
Dagen började med att jag gick upp klockan 7. Gjorde mig i ordning, gick till NÄL (Norra Älvsborgs länsjukhus) på läkarbesök:) Det gick bra och nu är jag motiverad till att kämpa lite! Efter NÄL så åkte jag och mamma till vårdcentralen med min fot. Hon trodde bara att mina leder dragits ut rejält av min stukning. Men ärligt talar så litar inte jag riktigt fullt ut på vårdcentralen. Många gånger de har haft fel. Som med mitt knä t.ex.! Måste söka för mitt knä! Måste kolla upp det igen. Jag vet ju att det är fel på mitt knä! Fast i och för sig så sa de åt mig att man kanske kunde gå in i knäet och titta. Kan ju vara något som inte visades på röntgen. Mitt knä låser ju sig hela tiden och gör jätteont som ni säkert vet sen innan. Men det känns ändå som att de på vårdcentralen är lite ignorerande ibland. Men det kanske bara är en känsla jag har. Man får typ överdriva jättemycket för att få någon hjälp på riktigt;)

I alla fall... På eftermiddagen åkte jag ner till stan och träffade Sandra! När jag var på väg till bussen hemifrån mig så halkar jag på isen på trottoaren och ramlar, skrapar upp mina leggings och slår i min onda fot! Aj! Så jag gick rasande hem igen så att jag missade bussen för att byta leggings. Min snälla mamma var megasnäll och körde mig. Tack<3 I stan så gick vi till Baggis, tittade i butiker (jag köpte två par örhängen), gick till resebyrån och hämtade massor med resekataloger och satte oss på Thebrödsbageriet för att titta i dem. Som ni kanske har misstänkt så planerar jag och Sandra en resa till hösten! Supertrevligt va?:D Nu tror vi att vi drar till Turkiet i september. Till Side. Men vi får se:) Vi har pratat om möjligheter, vad som finns, hur vi ska göra, fixa o.s.v. Jag tycker faktiskt att jag och Sandra kom framåt en bit och vi är duktiga på att planera och prata allvar:) Jag berömmer oss båda! Nu hoppas vi även på att Felicia och hennes kompis hänger på oss! Hoppas de blir nöjda med Turkiet som resemål:) Det verkade bara så bra liksom. Kommer bli såååå kul! Men inget är ju färdigt än. Absolut inte. Men vi kan ju satsa på det här. Men en sak som är säker är att det blir en utlandsresa! Nästan säkert; Turkiet! Har ni några heta tips när det gäller resemål, Turkiet?:) Nu ska jag söka ett helgjobb eller liknande och jobba som bara den för att spara massor med pengar. Man vill ju leva på semestern också:) 4 glada tjejer på äventyr haha:)

Jag är också sugen på att åka till Tunisien och hälsa på min ÄLSKADE släkt där nere<3 Det får bli en annan gång:) Kära farmor<3

Nåja, tack för en jättetrevlig eftermiddag Sandra<3 Precis som i lördags.

Ikväll ska jag titta på Let´s Dance och heja på Blondinbella och Laila Bagge:) Det blir kladdkaka med mamma och Sara. Sara (syrran) har bakat! Mums kommer det bli! Vad hittar ni på ikväll? Puss:*


Sandra på Thebrödsbageriet där vi satt och tittade på resemål i timmar...

plusgrader

Ååh det är sånt där typiskt äckelväder ute! Slasket har regnat bort.... det blåser nästan storm och det är tråkiga och råa plusgrader. Blääh. Ååh ge mig sommar nu! Längtar som bara den! Vill utomlands med för den delen. Nu! :) Antingen vill jag ha minusgrader, frost och kallt eller så vill jag ha minst 28 plusgrader, sol och en kall dricka:')


Nej nu är klockan alldeles för mycket. God natt:*

Torsdag

Hejsan!
Sitter här och inte gör nånting. Snackar med Sandra på msn och kollar massa mejl:)
Idag har jag bara slappat framför tv:n på dagen. Riktigt gött faktiskt. Duschade runt 15 och på eftermiddagen åkte jag, mamma och syrran till mormor för att hon fyller år idag:) Grattis mormor<3  Vi fick jätteegooda mackor och tårta med choklad och hallon i:) Gooott!

Nyss såg jag dokumentären "Barn med vapen i USA" tror jag den heter. Vad sjukt!:O Såg ni den på tv 4? Så jäkla sjukt! Man lär typ 6-åriga små ungar att skjuta med värstingvapen.... Finns typ skolor till det och allting... Jag fattar inte! Hur otryggt blir inte samhället då egentligen?

Förlåt för dålig uppdatering. Det blir bättre hädan efter:)


Hiss: Längre lov! - Att vi på Nuntorp har längre jullov än de flesta andra skolor äger!;D Och hur kul är det inte att retas med de andra lite extra för det? Hihi:) Jag börjar på måndag.... lalalala...
Diss: Kriget i Gaza! - Varför kan man bara inte nöja sig och sluta upp? Jag blir förbannad.  Egentligen på alla krig och all skit i världen. Orkar liksom inte höra på all skit. Tycker det är så otroligt hemskt och tragiskt. Vad är människan för en slags varelse?

Sabbe är tillbaka!:)

Jobbat på Nuntorp i 2 dagar.

Heeeeeej!
Förlåt att jag inte skrev igår fast jag lovade er det. Blev kvar på Nuntorp till nästan 23:30 igår kväll p.g.a att Emil (häst) blev sjuk i hög feber. Sara, hästskötaren, messade mig nyss och sa att de hade fått in ett virus i stallet som var mycket smittsamt. Inte bra. Emil får krya på sig riktigt!

Annars har jobbdagarna med Emelie varit bra. Fick inte ridit så mycket som vi hade tänkt oss (ridhuset var upptaget mitt på dagen trots att det str tydligt på en lapp att nuntorpseleverna har det på dagen) men red Minors i måndags i alla fall:) Samma dag när vi lösgalopperade alla hästar så stukade jag min fot riktigt rejält. Och jag kan lova att jag aldrig har haft så ont i foten förut! Jäklar vad jag trampade snett. Och hur kan man lyckas trampa så snett på plan mark i ett ridhus? Jo heter man Sabrine så kan man det! Haha. Lite typiskt mig faktiskt. Jag blev änna halt och nu går jag fortfarande och haltar. Har varit svullet som fan och är fortfarande ganska tjockt runt fotleden. Skriker när jag ska dra av mig mina stövlar. Blir det inte bättre så blir det vårdcentralen.

Nu har man i alla fall tjänat lite pengar och det är ganska bra betalt +att det blir extra på tettondagen och övertid på kvällen. Nice! Och vi har allt haft det mysigt i stugan på kvällarna också. Tittat på film och käkat godis och chips. Emelie, jag och Anna som jobbade i laggårn. Och lille Alladin har sålts och åkt till Vänersnäs igår också. Så nu finns det ingen liten rackarponny på Nuntorp mer:/ ;) hehe. Men vi hörs om en stund eller imorrn! Jag ska börja sova tidigt och äta GI-kost! Har redan startat. Bra va?:) Nu ska det försvinna fett! :) PUSS:*


Okej kanske inte världens bästa bild... Men det är i alla fall Alladin:)
Hejdå lilla busponny! <3 Sötis=)


Fåren som vi även fodrade dessa dagar. +alla höns och lillgrisen.


Minors:)


På promenad med Emil<3 :)


Ambra och Emelie var också med:)


Fint väder.

Söndag 12:37

Tjaa! Sista söndagen på jullovet. Tror jag det är om jag inte har helt fel. Det är inte klokt vad tiden går. Jag  känner att jag har stannat upp och att tiden bara hinner ikapp mig mer och mer. Tiden rinner iväg fort som ljudvågornas hastighet. Haha. Vet inte vart jag fick det där med ljudvågor ifrån men:P

Idag ska jag handla, packa, tvätta, fixa. Åker ju bort i 2-3 dagar:) Ska också en sväng ner till stan för att byta ut min ring som jag köpte igår. Den var alldeles för stor! Även om jag provade den i butiken. Så tyckte jag att den passade. Knepigt. Mitt finger kanske var svullet:O haha. Vilka funderingar man går med ibland.


Åh nu fick jag en såndär sommarkänsla! Längtar lite till sommaren fak-
tiskt. Det här året har jag tyckt om vintern jättemycket och velat ha snö
hela tiden. Men nu efter jul och nyår såhär så börjar man längta efter det
här:) Är det inte alltid så? På bilden: Josefine, jag och Anna på hästarna
Iver, Abandonado och Orlando en underbar sommarförmiddag ute på
ängen...


Om jag inte hinner blogga mer idag så hörs vi på tisdag kväll! Puuuuuuss<3 Ha det!

Syster<3

Tja!
Jag och Sara sitter och chillar och lyssnar på musik. Under kvällen har vi tittat på film och Scrubs-boxen:) Scrubs är sååååå bra ju:D:D haha. Diggar verkligen det!:) Tyckte inte om serien förut men nu älskar jag den:) Började tycka om den mer och mer stegvis.

Nej men nu ska jag gå. Ska snart krypa till sängs. Skönt ska det bli att sova! Ha det! Och glöm inte att kika syrrans blogg här. Puss.



Gonatt.

Jag har bara en sak i huvudet!

Har kollat film med syrran:) Klassikern Mean Girls såklart;) Haha den är så bra! Just nu sitter jag och har dötrist... Kanske ska gå och kolla på Scrubs med syrran. Mamma är ute ikväll och pappa jobbar så vi är helt ensamma hemma idag. Den av mina vänner som inte har något för sig får gärna komma över:D

Imorrn ska jag packa, handla och tvätta. Jag åker iväg imorrn kväll till skolan för jag ska jobba för lön där till tisdag! Gud så roligt det ska bli, längtar! Jag och Emelie ska jobba helt själva i stallet. Och Anna ska jobba i laggårn. Så vi tre kommer ha skitkul tillsammans under de här dagarna på skolan!:) Typ rida tre hästar var varje eftermiddag/kväll. Tummen upp! Och att man dess utom får pengar. På tisdag är det röd dag vilket betyder att vi får extra betalt. Ännu bättre! Och det är ju så mysigt att jobba där i stallet:) Och med världens bästa arbetskamrat också! :D Emelie såklart;) Tyvärr kommer jag inte att ha tillgång till bloggen under dessa dagar. Ni hör alltså inget ifrån mig fr.o.m. imorgon kväll till tisdag kväll. Så är det. Men jag hoppas att ni inte sviker min blogg för det:) Jag skulle hemskt gärna vilja ha tillgång till blogg och dator under dessa dagar såklart! Men jag har tyvärr ingen laptop. Men kanske funkar det på mobilen ändå:) Vad dum jag är! Det måste väl fungera på nätet på mobilen... Vi får väl hoppas att det går att mobilblogga... Att täckningen på mobilen är bra där ute... vilket den inte brukar vara.



Hiss: Min&Sandras plan! - Åh vad jag längtar som en tok! Att få fixa och planera! Jag och Sandra är bara bäst:) Säger bara: Resa!:D Hoppas vi fixar det:) Jobba, jobba, jobba...
Diss: Okej idag har det varit en bra dag för mig, den bästa på länge med tanke på hur jag egentligen mår!:) Så jag har egentligen inget att dissa. Så det får bli en dissfri dag idag(: Passa på att njuta av att jag inte klagar för en gång skull!

En dag på stan

Heejsan!
Sitter och tänker på min och Sandras megaplan! :) Fan vad skoj! Än så länge är planen hemlig. :) Bara några vet om den. I alla fall så har jag spenderat min dag med Sandra på stan idag. Riktigt trevligt! Först gick vi och fikade på Mejeriet. De hade en skitgod morotskaka med en liten marsipanmorot på! Muuuums. Där satt vi och tjatade ett tag. Efter det så tog vi en vända i butikerna. Jag köpte en parfym, ett par örhängen och en ring:) Efter ett tag i butiker gick vi och åt mat. Tack för en jättetrevlig dag Sandra!<3 Det är alltid lika trevligt med dig!
Tyvärr kunde inte Jessica komma p.g.a att hon hade blivit sjuk nu inatt:/ Stackare! Krya på dig Jessica!<3

Ikväll blir det en filmkväll hemma med syrran:) Vi ska käka chips. Det här får bli mitt avslut med onyttigheter innan ett helt år med kaninmat och massor med träning. Önska mig lycka till? :) Puss på er läsare<3


Sandra på Mejeriet:)


Sandra och jag på Mejeriet:)


Gullungen blev förvånad över att jag tog kort, haha;)
Här inne på Aztrid i Trollhättan:)

<3

Otroliga, fina, sanna, fantastiska, sjukt underbara Vänner är bland det finaste man kan ha.

Ny design igen:)

Så! Nu har jag en sprillans ny design. Vad tycks? Inte så illa som förut va?:) Men ändå inte proffsigt... Får duga så länge. Julen på bloggen är i alla fall borta! Skönt! Tröttnade så. Men i verkliga livet så önskar jag att man kunde vrida tillbaka klockan till julafton. Allt gick så fort. Läskigt hur fort dagarna och timmarna går. Men så är det:) Mot nya tider nu!

Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit i lilla edet och käkat pizza på pappas jobb. Tummen upp! Imorrn ska jag träffa sockersöta Jessica och megagulliga Sandra för en fika i stan:) Trevligt! Vi ska nog testa Mejeriet. Och vi får väl hoppas på att det är lika bra som på Strandgatan. Jag älskar verkligen att gå ut och fika på caféer. Det är ju ett så himla bra och mysigt sätt att träffa sina vänner på. Man umgås verkligen. Det är nice.

Nej hörni. Ha det! Natti<3

Sömnproblem

Tjo!
Sitter och ska föra över lite nya låtar till iPoden. Har käkat frukost för andra gången i rad idag. En gång klockan 7 och en gång nu. Jag har inte sovit nåt i natt. Klockan 7 hade jag alltså inte sovit ett skit. Varför somnar jag inte om nätterna fast jag lägger mig? Jag ligger och vrider mig hela nätterna. Är trött på det. Därför måste jag börja träna skitmycket, gå ut på 2timmars-promenader och leva på kaninmat för att kanske få en bättre sömn. Hur man lever påverkar ju sömnen. Det blir nog bra till slut! Har sömnbrist. Och har nog haft i hela mitt liv. Ända sedan jag var liten har jag alltid sovit dåligt. Alltid kommit i säng sent och vaknat tidigt. Men nu sover jag inte ens på natten!? Jag somnar inte. Kanske är alla tankar som snurrar runt i huvudet som stör mig omedvetet, jag vet inte. I så fall måste jag få bort allt som snurrar i huvudet och all min stress. Jaja, det löser sig.

Just nu håller jag på och ska få bort den här jäkla designen. Gjorde en ny header igår som får duga så länge. Ska se om jag kan ändra lite och göra bloggen snygg. Vi får se hur det blir. Nån som har tips?:)

Och så måste jag bara säga; igår såg jag på massor med filmer med mamma och syrran. Bl.a. Narnia -prins Caspian och Hancock. Båda helt underbara filmer! Hancock var underbar hela filmen! En film i min smak! Verkligen. Allt var bra med den. Och Will Smith spelade ju hjälte, hallå! Vad kan bli bättre än det?:) Narnia var också helt underbar. Älskar Narnia! Dock var första filmen om Narnia (häxan och lejonet) bättre tycker jag. Hela filmen var typ ett enda stort krig och det blev lite... hm... inte långtråkigt men... hittar inte ordet. Men självklart var den inte dålig! Underbar som den första! Men jag började lipa i slutet... sorgligt. Jag tycker verkligen det. Då de lämnar Narnia och ska in i den vanliga världen igen. Usch så sorgligt!
Har också sett en så bra film som Step up 2 -The streets flera gånger den här veckan. Jäkligt bra film! Åh så bra! Dock var första filmen Step up en aning bättre om man frågar mig. Bättre story i den första.

Nej nu får jag dra mig! :)
Kram<3


2009

Japp då var det år 2009 då. Jag stannade hemma och gick i mysbrallor på nyårsafton. Ärligt talat så tror jag att det här var den mest tråkigaste nyår jag varit med om;) Men det gör ingenting det är okej för mig:) Jag mådde illa och kunde knappt gå på min stackars fot i alla fall. Tror att jag har fått någon slags inframmation i foten. Varför alltid jag? Kan inte stödja på foten och det gör ruskigt ont ibland. Aj. Tråkigt värre. Hur som helst... Så käkade vi en god middag hemma. Och en megagod efterätt, en chokladtårta med grädde och glass. Gott. Skulle åkt ut till Nuntorp (skolan) och firat med Matilda, Kicki och Anna som jobbar där under nyår. Men det blev inte så. Jag hade ju så ont så att jag knappt kunde gå. Och buss är förbaskat dyrt, och det gick säkert ingen heller för den delen. Det sket sig liksom. Hade en plan igår att följa med Emelie till en polare men det sket sig också. Hur kul är det att fira nyår när man vill busa och dansa och ändå inte kan för den jävla foten? Men jag hade det myspys och slappt här hemma ändå:) Skönt ibland.

Det känns inte som om det redan är år 2009. Känns knappt som att det har varit jul. Allt gick så fort. Skolan börjar om en vecka om jag inte har fel. Okej... lite mer än om en vecka. Men dagarna bara rinner iväg! Och jag har massor med plugg att ta igen! Jag måste vara Nuntorps mest kassa elev. Jag känner mig som det i alla fall. Gud vad jag ligger efter! Blir jättestressad. Men jag får skylla mig själv. Blir så arg på mig själv! Och just nu är jag inne i en lite deppig period också. Då tappar jag motivationen helt. Jag har nog inget riktigt nyårslöfte. Bara mål. Men jag känner att jag inte har någon motivation till att kämpa. Känns så jäkla omöjligt och hopplöst allting. Så jag får ta allt som det kommer. Fan också. Så jäkla typiskt mig. Att bara skita i allt. Vill bara skrika högt. Men eftersom att klockan är 02:40 så vore det ju ganska galet. Grannarna sover nog... Ser så ut.

Ha det så bra, ska kolla lite mail och så. Och jag hoppas att ni hade en underbar nyårsafton:) Nytt år, nya mål.
Ska också försöka hinna med en ny design i veckan också:) Ska nog börja imorrn. Julen är ju över för längesen liksom. Då orkar man ju inte med en juldesign typ... Får se vad jag hittar på. Är ju så usel på att designa. Puss:*

Problem med att ladda upp bilder igen... Jäkla datorjävel. Eller är det blogg.se som krånglar? Gaaaah!

RSS 2.0