Det vanliga

Tjolahopp, jag har inte så mycket att säga. Idag har jag jobbat, det var allt. Hopplektionerna gick bra för utom att en elev ramlade av och Jarita slet av sig en sko vid en vägring. Typiskt. Men det blir gott med tårta:)

I morgon bitti ska jag jobba. Så nu borde jag sova. Jag har såna stora funderingar om livet och framtiden att jag inte går och lägger mig! Gosh, jag måste lära mig att ta lite ansvar för mitt liv! Jag måste ta tag i min sömn eftersom att jag faktiskt har seriösa sömnproblem. Dess utom måste jag lära mig att bli strukturerad och självdisciplinerad. Jag måste skaffa mig rutiner i min vardag liksom. Skulle jag fixa att ändra allt detta så skulle jag hinna med så mycket mer på dagarna! Jag antar att jag har svårt för det just för att jag hatar rutiner och vardag.

En promenad senare...

Så nu känns det mycket bättre än innan! Jag mötte Emelie här hemma på Skogshöjden, så gick iv en promenad. Vi stannade vid lekparken och gungade på megagungan också. Plötsligt var man 10 igen. Haha! Nej men vi var faktiskt duktiga och motionerade en bra bit. Riktigt skönt att tjöta och gå. Efter promenixen käkade jag lasagne med familjen. Sketagött. Onyttigt men gott. Man behöver ju inte äta så mycket, utan bara lite, lite ;)

Planerat morgondagens hopplektioner har jag också gjort. Nu ska jag slappa och titta på Big brother. Gud vad jag hejar på Simon, Peter eller Sara:) Mest Simon. Jag vill gifta mig med honom. Verkar så störtskön. Haha! Vem tycker ni ska vinna? Och vem är mest dum i huvudet? Madde röstar jag korkad-priset till! Tänk att man egentligen blir så fast i ett sånt program med massa skit? Haha! :) Roande.


Inte snygghet

Fyfan vad extremt osnygg jag känner mig idag! Är irriterad på allt och alla och på mina kläder, på min frisyr, på mitt smink, på mitt face, på mina ögon, på mina öron, på min svullna mage. Ååååh. En jävla skitdag när det gäller snygghet. Om inte jag känner mig snygg så är hela dagen förstörd. Fan också. Jag orkar inte med mitt hår heller. Vad göra? Jag orkar inte. Ska raka av mig skiten. Ja det ska jag. Eller jag känner för det. Skaffa mig en jävligt snygg peruk i stället. Det hade varit något det! Ge mig tusentals kronor till skönhetsoperationer också tack! fettsugning, laserbehandlingar och nya rattar. SEN skulle jag känna mig snygg. Så känner jag mig idag. Vilken tur att jag inte känner så varje dag. Fyfan. Det är hemskt för idag känner jag mig verkligen så ful att jag inte vill visa mig ute! Ofräsch liksom.

Och fyfan vad Megan Fox är snygg.

Hur som helst så har jag inte gjort så jättemycket idag. Har jobbat, ridit Recio för sista gången (han åker till sitt nya hem i Lund på fredag), varit en sväng hos Sandokan, fattat lite beslut om min framtid fr.o.m 2012 (men jag vet att planerna aldrig blir som man har tänkt men en plan är bar att ha!) och snart ska jag gå en promenad med Emelie och lilla Rasmus. Rasmus sötvoffsing:) Det ska bli skönt. Att träffa Emelie och snacka skit +få lite motion. När jag har varit sjuk i så många dagar och bara legat inne så känner jag mig extra tjock också. Och så har jag mens. Fyfan vilken dålig kombination!

Idag är lite min klagodag. Men idag är ändå en bättre dag än igår. Igår var förjävlig. Mådde skit.

Tjaråå.

Så trött

Åh jag är så sjukt trött på att det inte finns en enda människa i världen som förstår mig. Så sjukt trött. Alla svarar med samma svar och jag förväntar mig inget annat heller. Eller, givetvis är jag inte trött på att ingen förstår. Bara på den här situationen. Situationen som jag inte kan dela med mig av till en enda människa.

Mmmm...


Den här bilden väcker mer än tusen känslor hos mig! Jag vill
bara spricka. Nu känner jag förväntan, längtan, förhoppning,
saknad, upprymdhet... och massor jag inte kan beskriva. Jag
vill tro på en framtid med den här bilden som vardag. Och jag
lovar er. I alla fall ett tag.

Sjukt sjuk

O fyfan, jag mår fortfarande inget vidare. Jag har varit dösjuk sen i torsdags. Det började när jag skulle åka hem från stallet. Fick stanna två gånger på vägen för att jag ville kräkas. Sedan väl hemma kom det. Jag kräktes och kräktes. Magkramperna ska vi inte tala om... febern bara steg. Detta var ingen vanlig magsjuka och absolut inte bara vanlig feber! Mycket värre. Jag trodde seriöst att jag var döende. Igår hade jag över 40 graders feber. Kräkningarna gick över i fredags. Usch. Jag har nog aldrig varit såhär sjuk. Idag mår jag dock bättre och febern har sjunkit men yrseln och illamåendet finns ändå där. Fyfan altså så sjuk jag har varit. Så det blev ingen utgång i Göteborg igår som det var planerat. Lite besviken på det är jag. Jag har inte haft en lyckad partykväll på länge så jag såg verkligen fram emot det.
Men det kommer ju fler helger;)

I morgon är det jobb som gäller, så jag hoppas att jag verkligen är frisk i morgon! Så länge jag inte har feber och kräks så fixar jag det allt.

Sabrines hiss&diss

                                              

Ögonbrynspenna - Vad skulle jag göra utan min
ögonbrynspenna nu för tiden? Ögonbrynen blir så
mycket finare och mer markerade vilket gör stor
skillnad i ansiktet. Fixa till en snygg form på brynen
naturligt (absolut inte för smala!!), helst en ganska
naturlig form i förhållande till ditt ansikte. Det är ju
inte så jättesnyggt om formen som inte passar ditt
ansikte! Be någon som kan att hjälpa dig om det är
svårt att plocka ögonbrynen:) Sedan använder du bara
pennan som en ifyllning, inte för starkt helst. De ser oftast
mer "välvårdade" ut då. Viktigt att pennans färg ser natur-
lig ut på dig. Egentligen är pennan jag använder nu en aning,
liiite för mörk. Så jag tänkte gå och fixa en lite ljusare, tänkte
be någon utbildad och kunnig att  välja ut den perfekta färgen
för mig!



Könsdiskriminering - Åh vad trött jag blir. Jag blir så arg
att jag kokar typ. Här om dagen gick jag i affären för att
handla mat. Då kom jag och syrran till leksaksavdelningen
för att passera den till kattmaten. Då ser jag en leksak som
får mig att koka. Ett stort rosa paket innehållande rosa stryk-
järn och tvättmaskin. Att jag inte dog. Det utrstrålar ju i tidig
ålder att tjejer ska minsann tvätta och städa. Hela paketet var
så tjejigt det kan bli medans verkstadsleksaker fanns till killarna.
Okej visst, vi är inte lika. Tjejer och killar är olika. Vissa saker
ligger lite i generna, så är det, det är bara att acceptera. Men
man borde tänka lite på vad man signalerar ut till små barn med
saker och ting. Haha det värsta jag har varit med om var en gång
när jag gjorde praktik hos vaktmästarna på skolan i gymnasiet.
Vi skulle skruva ner ett växthus. Då säger ena vaktmästaren till
mig att "ja du kan ju stå nedanför och räcka killarna verktygen,
du är ju tjej". Han sa verkligen de orden. Just då blev jag inte så
arg för att det värsta jag vet är att leka händig och att mixtra med
såna saker men vadfan liksom!
Eller varför kan tjejer hångla hejvilt med varandra på vilda fester
utan att någon bryr sig och att det i stället är så jävla hett och
uppskattat av killar, men skulle två killar göra samma sak blir de
oftast kallade för äckliga bögar eller något liknande? Och på tal om
det så är homofobi det värsta jag vet. Herregud vi lever på 2000-talet,
väx upp ffs!

Oturen följer mig...

Usch vilken bloggtorka jag har när jag känner mig stressad och håller på mycket med hästarna. Och sover för lite gör jag också. Alldeles för lite. Jag borde börja med att sova mer. Inatt sov jag i 10 hela timmar, för första gången på väldigt länge. Och jag kände mig utvilad för första gången på hundra år när jag vaknade idag! Helt otroligt. Jag måste börja göra så oftare. Varje dag typ? Varför sover jag inte nu t.ex? Egentligen tänkte jag att i morgon kan jag sova ända till halv 11 om jag vill, till jag kom på nu att jag har tvättid i morgon bitti kl 8! Jaja. I morgon jobbar jag i alla fall inte tidigt. Det är skönt.

Idag har jag haft en otursdrabbad dag. Det började med att jag åkte till jobbet (mamma körde mig) och när jag väl var där så insåg jag att jag hade glömt min mobil hemma. Jag blev rosenrasande eftersom att jag lider av pms också. Förbannad blev jag, trots att mamma erbjöd sig att åka hem och hämta den vilken stackars mamma fick göra. Jag klarar mig inte utan mobilen på jobbet (eller någon annanstans med för den delen). Sedan spillde jag ut cola över mina gråa byxor, för att jag var arg. Kul. Hur som helst så åkte mamma iväg och hämtade mobilen, det tar ju en stund då jag inte har så jättenära till jobbet. Jag passade på att gå på toa när jag gick in i stallet. På dörren som leder ut till korridoren som toan är ansluten till måste man trycka in en grej på som gör att den inte gåri  lås när man stänger den. Innan jag hann göra detta så blev det ett sånt jävla drag i dörren att den blåste igen.
Det blåste ju förfan storm ute. Japp, ja var inlåst. Och ingen mobil. Jag går till garaget som ligger granne med stallet för att försöka ta mig ut där. Men det var låst och ingen av killarna var där. Jag försöker få upp ännu en dörr, och till slut irrar jag omkring där i mörkret. Jag får lite panik. Inte klaustrofobisk panik utan mer "omg ska jag vara här i typ en timme? ingen hör ju mig? Ingen telefon!". Paniken går lika snabbt över när jag kommer på att jag nog kan ta mig ut genom toalettfönstret! Men för det första så gick inte det då även det var låst, och för det andra så hade det inte gått ändå för att det låg döda spindlar i fönstret! Usch.
        Till slut så ser jag min chefs bil när jag av en slump efter 40 minuter råkar kika ut genom toafönstret. Jag springer genast till dörren som leder in till stallet och bankar allt vad jag hör. Hör hon mig tro? Svar nej. Haha. Efter ytterligare en lång stund hör hon mig och bara skrattar när hon låser upp dörren. Då hade hon snackat i telefon och inte hört mig. Precis i samma stund kommer mamma med min mobil. Herrejesus säger jag bara.

Dagen fortsatte och ikväll hade jag mina onsdagsgrupper som vanligt. Lite cavalettibommar och galoppbommar fick det bli. Alla ryttare och hästar skötte sig kanon! Skönt.


Uppdatering heter det

Jaha, det var ju mycket jag uppdaterade i min blogg. Haha varför har jag aldrig tid? Aja. Idag har jag i alla fall jobbat. Fick dela upp timmarna för att åka på läkarbesök. Så jag åkte och släppte ut hästarna i morse, sedan till sjukhuset, och sedan tillbaka igen för att mocka stallet och rida. Linda hjälpte mig lite med Jollita efter att jag ridit Recio, jag säger bara; jag kommer att ha träningsvärk i magen i morgon även om det bara var en kort stund! Mycket bra. Med hennes fantastiska steg så får man kämpa för att sitta fint på henne i traven när man väl fick henne bra;) (Jesus, tänk de stora stjärnorna! Hoho...) Det är vid sådana här tillfällen man åter igen upptäcker att man förmodligen behöver göra lite situp varje dag...

Igår simmade jag med Sandra igen (vi kanske borde göra det till en måndagstradition?) direkt efter jobbet. Jag tycker att vi är duktiga! Efter simningen passade vi på att chilla i bubbelpoolen och basta. Chill! Då mår man gott när man ska lägga sig på kvällen sen.

I morgon är det jobb igen. Jag jobbar hela veckan för utom lördag den här veckan. Det ska bli skönt och kul att dra en utgång i Göteborg på fredag kväll:)

Fan

Jag kan inte andas. Ne usch. Mår inget bra. Är så jävla trött på det här.


Utgång

Såhär tyckte jag om kvällens spontana oplanerade utgång:



Men jag fick i alla fall träffa söta Linda igen, det var hur längesen som helst!
Först var vi hemma hos henne, sedan gick vi till Butler´s  för att sedan gå
vidare till O´learys. Mötte några vänner till Linda, men vi gick snart till natta-
maten för lite pommes. Jag drog hem rätt tidigt. Det var dött i Trollhättan idag.
Usch, nu säger jag det för andra gången: ingen utgång i den här spökstaden
är värt något (okej då det är helgen innan lönehelgen men ändå!) Näe, idag
var det bättre att komma hem lagomt till nattreprisen av Big brother och lite
pepparchips.

Sabrine&Emelie-dag

Vilken bra dag jag har haft idag:)
I morse åkte jag och Emelie med hennes häst till Hedmans på sadelprovning. Hon kunde behålla sin sadel fast med en fårskinnspadd under! great, lilla söta Rominta. Därefter (efter att ha lämnat av häst och allt sånt där) så åkte vi hem till henne och chillade en liten stund innan vi käkade pizzalunch i Vänersborg. Efter pizzan åkte vi till Överby och strosade runt lite snabbt innan hon släppte av mig hemma. Nu ska jag försöka planera morgondagen. I morgon bitti blir det till att rida ut en sväng med Anna, hon får låna Sandras Nero:) Trevligt!


Måndag

Nu är sömnbristen på max. Idag har jag jobbat, varit en sväng på stan, övningskört och simmat med Sandra. Simma är den skönaste träningen som finns!:)

Nu blir det Det okända och Big brother innan jag intar sängen:)

Tjohej.


Söndag

Åh vilken nyhet jag fick! Idag har en gammal vän sedan grundskolan till mig blivit mamma! Jag blir alldeles lycklig av att höra det! GRATTIS underbara till en fantastisk liten dotter:) Det här gjorde min dag, nu är jag glad!

Annars så har jag jobbat imorse/förmiddags. Red bara en häst efter stalltjänsten då jag mådde piss, yrsel och illamående som vanligt. Men det är bara att ta nya tag i morgon!:)

Ikväll är det Solsidan. Solsidan gör varje söndagskväll!

Hey hey

Thohej jag la mig skitsent inatt och sov till 12 idag! Fy på mig. Jag har nyss käkat frukost och duschat, sedan hämtar Emelie upp mig och åker till Överby efter att jag har klätt på mig och sminkat mig. Ikväll ska jag nog titta på melodifestivalen. Heja Danny. Haha! Vilken nörd man är egentligen.

Igår tryckte jag i mig massa chips. Fyfan vad illa jag mådde efter altså, chips är äckligt jag måste börja fatta det! På måndag drar jag och Sandra till simhallen och skaffar varsitt simkort. Här ska det simmas minsann! Det är ju så skönt att simma till man verkligen blir trött och sedan basta och bara ha det gött. Me like.

HAHA, hittade en SJUKT GAMMAL bild på mig.
Sabrine 15½ år haha!! Det var diadem med pärlor
som gällde... Men vad långt bak det hade hamnat?

Love

Ljuva sommar.


Jag längtar. 32 grader varmt, strålande sol, inte ett moln på himmlen
och lite Gardis.

Shoppingtorsdag

Idag har jag shoppat med Sandra. En liten fika fick det bli också. Jag är nöjd med dagens inköp; blus, två toppar, två stickade tröjor, leggings, mascara, vax, örhängen, paraply, lite smått och gott till håret... Mycket var på rea också, me like! Det var så skönt att träffa Sandra och tjata om allt och inget dess utom. Hon förstår mig precis med mina tankar om livet o.s.v! Skönt med såna fina vänner:*

Efter Överbyrundan så åkte jag hem och käkade snabbt innan jag åkte till stallet och pussade på Sandokan. Gick lite med honom i ridhuset då han fortfarande är lite halt. Passade på att träna kroppspråk med honom. Han är precis som en hund! Kul häst.

I morgon är det jobb som gäller. Men jag slipper gå upp halv 6 i alla fall och det är skönt!

En vanlig onsdag i Sabrines liv



Sitter nyduschad mitt i natten. Idag har jag jobbat. Red Jarita när jag kom till stallet, i snöstorm typ. Fifan. Sedan kom Rebecca och hjälpte mig med intaget, sedan red vi ut en sväng. Jag på lilla Latina och Rebecca på Saeta. Latina var tittig och vägrade för det mesta med stegringar och grejer. En 4-åring med ett jädra temperament också. En äkta spanjorska som Linda sa haha;) Efter uteritten kom eleverna i första lektionsgruppen och så var kvällen igång med mina 3 grupper. Kajsa kikade förbi en sväng och sa hej också(:*). Idag tränades det på att tänka och planera vägar i första gruppen. De två andra grupperna fick jobba en del med att rakrikta och ställa om hästen och så lade jag in lite skänkelvikning på volt. Alla satt kvar på hästarna även om det var fart och fläkt p.g.a blåsten;) Där emot fick jag en kaka för avramling förra veckan! Det har varit en del avramlingar, go början på terminen eller vad säger man?

I morgon är jag ledig och jag tänkte åka till Överby med syrran och kolla lite kläder, jag behöver lite tröjor!

God nyhet: Bergahästen kommer att få en ny anläggning i Vargön! (wiiiie).
Dålig nyhet: Vad hände med våren? Snö igen???


Första vårtecknet

Jag tror att jag var först med vårtecknet! Här om dagen, typ förra veckan så mockade jag stallet. Helt plötsligt mockar jag upp en fjäril som levde! Jag kan inget om fjärilar men den hade grävt ner sig, kanske för att hålla värmen? Är det så fjärilar gör?

Just nu sitter jag och lyssnar på låtar som är sååå sommaren 2010. Vad jag längtar till sommaren<3 Sommaren 2010 var min bästa sommar. Men jag ger mig fan på att 2011 ska bli ännu bättre, lite galnare;)

Buh för nattlivet i Trollhättan

Jag säger bara en sak: Jag är så jävla trött på Trollhättan. Usch. Inget kul uteliv över huvud taget. Jag är inte typen som är noga med att "sticka ifrån den här lilla skitstaden" för det är ju ingen skitstad. Men jo ändå. När det gäller utelivet för oss unga.

Hur som helst så var det ju tur att jag hade världens bästa sällskap igår kväll!<3 Först förfestade vi hos Sandra, sedan drog vi ut. Meza, Villa stranna. Meza, vilket B ställe får jag säga. Riktigt B. Deras kassa rykten stämde verkligen. Dit går jag inte igen. 

Natten slutade i alla fall på Sibylla. Det kommer dröja länge innan jag äter kombibricka med kebabsås i alla fall. Kombibrickan ligger i vägkanten vid brätte ridskola just nu, haha! Illa. I morse var det segt att ta sig upp till jobbet får jag säga. Fick ett par timmar sömn. Min mamma fick hjälpa mig att fodra hästarna i morse! Tack snälla underbara! Tur att jag mådde så mycket bättre, som en gud, när Rebecca som praktiserar kom till stallet vid utsläppet:) Vi mockade stallet och sedan red vi två hästar var.
När jag kom hem från jobbet så somnade jag i min varma goa säng med min lilla Misse. Sov i många timmar fram till solsidan gick på tv. Gött!


Lör 5/3

Inatt fick det bli en trip till Göteborg med kattfan (jag var såklart duktig och körde). Han var helt hysterisk och kunde inte kissa ordentligt igen så det fick bli Blå stjärnan. Sån tur var så var det ingen jättefara med honom för utom att han har väldigt ont så vi fick åka hem med honom igen. Det blir ett veterinärbesök på måndag igen, fast här i Trollhättan = mycker billigare:)

Idag är det vår ute, +4 och sol! Jag ska städa här hemma och kanske dra en sväng till Överby och ikväll blir det stort party för att Sandra fyllde 20 i torsdags. Wie. Synd bara att jag jobbar i morgon men vad gör man inte liksom. Tur att jag är ung. Jag borde orka sånthär. Jag får se till att inte supa ner mig. Redig tjej! Det blir säkert en liten utgång också, men får se.

Vi höres mer sedan!

Nytt hopp

Åh vad lättad jag är! Tack alla fina andar där uppe som ger mig så fantastiska tecken!
Hur som helst så ska jag nog fixa äpple och lite morot (har vi ens morot hemma? aja) till frukost här innan jag åker till jobbet. Och snart, snart, snart har jag körkort. Ska bli så underbart. Slippa äckliga bussar eller ha dåligt samvete för alla som kör runt på mig, speciellt mor min.
Fixar stallet på jobbet, sedan ska jag och Linda rida ett par hästar var innan insläppet. Efter åker jag nog ut till Sandokan som visade lite hälta i traven på höger bak igår. Jäkla häst. Berättade jag om vad han gjorde? När Josefin var på träning med honom så rymda han vid lastningen i ren djävulskap (inte rädsla) och kutade ut på motorvägen. Motorvägen!! Han sprang tydligen sketalångt till en veterinär kom körandes och styrde upp det hela och lyckades fånga honom. Herre! Vilken tur att jag inte var med den gången för jag hade dåfan inte orkat springa så långt efter honom. Kanske av en adrenalinchock dock.
        Väl tillbaka vid rampen så stegrar han så att han slår runt. Suck. Nu får det fanimej vara nog med alla maktkamper och alla djävulskap känner jag. Och det ska det bli slur på!

Nä nu får jag väl gå och ordna en kalorifattig frukost. Det är fruktsocker i äpple men ändå!


 Sandokan förra vintern. Vad ren man han har *host*

Torsdag

Det är 3e mars och min pingla Sandra fyller 20 idag (grattis vännen!). Så vi åkte tillsystemet i förmiddags och handlade gottgott till lördagens party. Sedan åkte vi vidare mot fodermagasinet och köpte kaninmat, till sist en sväng till Överby:) Åkte därefter hem, skulle göra lunch men är för lat så nu hinner jag inte det i alla fall då jag strax ska springa till bussen och åka till Överby igen. Ska möta upp Kajsa och Felicia. Trevligt! Ikväll blir det ut till vita hästen och motionera honom också.

Chiao!


mhm

Idag har jag jobbat som vanligt. Red tre hästar och hade lektionerna på kvällen. Allt flöt på som alltid helt enkelt! Jag och Linda tränade Acuarela på att bära dressyrsadel också. Hon är en överdriven sadeltvångshäst som lägger sig ner så fort hon blir nervös för sadeln. Gick bra idag! Lilla söta häst.

I morgon är jag ledig och ska träffa Sandra en sväng på förmiddagen. Min söta vän fyller 20 i morgon! Vi ska till systemet och så:) På lördag äre fest tamigfan! I morgon eftermiddag blir det nog Överby och så ska vita hästen hinnas med också.

RSS 2.0