Fika ikväll

Då har man varit på en shoppingrunda med Emelie:) Hittade inget speciellt då mycket kändes utplockat. I morgon är det massa rea och supershopping till 22 på kvällen på Överby! Man skulle passa på egentligen... Fast i morgon kväll är jag och mina vänner ute på krogen!:) Blir nog nice det också.

Snart ska jag ta bussen ner till stan och fika med Anna på Mejeriet, übermysigt café! Så det blir en kompiskväll med gott fika på stan:) Mys! Livet är härligt.

Puss på er:*


Jag listar och fäller åsikter om storbloggarna!





Okej okej. Jag har också åsikter om storbloggarna! Här kommer min lista... Och ja, det är bara jag som listar och det är bara jag som tycker här...



Kissie
Kissie som numera vunnit Sverigest mesta läsare skriver helt klart Sveriges kaxigaste blogg! Egentligen är hela blonda bunten samma skrot och korn känns det som (bloggandet och sättet att skriva menar jag då). Jag menar kolla Paow, Dessie, Amandavardet och alla dessa... Alla härmar alla. Jag försöker inte att nervärdera någon men hallå! Var lite orginell, var egen. Och ärligt talat, är det verkligen värt allt att vinna läsare genom att provocera!? Jag är trött på jag-är-snyggast-i-världen-och-sveriges-bästa-bloggare-för-ni-är-inte-lika-snygg-som-jag-stilen eller ni-hatar-att-ni-älskar-mig. 
Kissies syfte tror jag är att provocera för det är så hon vinner sina läsare och sina kommentarer. Och vilka är det som läser hennes blogg? Jo de flesta är de som inte tycker om henne! Kolla kommentarerna och bedöm. Men de är ju dem som Alexandra, "Kissie" lever på! Så varför är hon inte nöjd? Hmm.. Men att bli känd p.g.a sitt lilla barbie-skal? Visst att hon startade uggs-trenden! Haha bullshit! Lilla gumman, tänker man då. Vadå höga tankar om sig själv? Som om hela USA också läser hennes blogg?
Eller "Blondinbella! Att hon kan tillåta sig själv att se ut som hon gör!". Herregud Kissie... Undrar vem som är värst i så fall... Hennes vackra, sunda utseende eller du som inte ens ser ut som dig själv? Nej men är det ens lagligt att sno en bild på någon och sedan måla ett gristryne för näsan och rita grisöron och knorr och kalla personen för gris? 
         Eller hennes inlägg om krulligt hår... "Asså jag hatar krulligt hår, det är bara feminister och lesbiska som har det!". Ehm jo såklart att jag är, speciellt lesbisk! Haha gud-.- Men erkänn att hennes korkade inlägg ändå är rätt underhållande? Det är ju kul för henne att hon har hittat sitt sätt att leva av i alla fall. Men jag är inte det minsta avundsjuk, jag skulle inte byta bort mitt liv och min blogg mot hennes för allt i världen och det håller jag fast vid.



Blondinbella
Oja, Isabella Löwengrip är den bloggerska som enligt mig alltid kommer att vara veteranen, drottningen, proffset! Jag har alltid tyckt om hennes åsikter och hållt med (för det mesta, inte allt) och hon skriver proffsigt. Hon har i alla fall något innanför skallbenet och är smart, framgångsrik, drivande och en förebild för många! Hon är en bra förebild, ingen barbie som springer runt och leker och provocerar. Yeah! Go Blondinbella säger jag bara! Hon kommer alltid att vara bloggdrottningen vad än alla barbier säger;) Bra tjej det där!



Amandavardet
Altså shit vart är mänskigheten på väg?, tänkte jag första gången jag såg hennes videoinlägg. Driver hon eller? Man kan väl inte vara så egotrippad och så korkad i verkligheten, på riktigt? För då måste man ju ha något som inte står rätt till i skallen? Eller? Snälla små fina flickor, vill ni verkligen framstå som korkade? Hon måste ju definitivt vilja framstå som en korkad fjortis, helt klart. Men jag tror inte att det är hennes rätta jag. Tragiskt eller bara kul?



Kenza
Hon ska hyllas! För en nice blogg, ball, rockigt, hett... Dock kan bloggen bli lite långtråkig ibland. Men vadå? Kenza är lika grym som Blondinbella!:)



Stina Lee
Foki är också en sötingblogg men jag tror att Stina Lees blogg faller mig mer i smaken!

_______________________________________________________________________
Det blev visst bara fyra bloggare att sätta åsikter om. Vad tycker ni om allt?
Men ärligt talat, de bloggar som jag tycker är roligast att följa är de som mina
vänner skriver. De är alla så personliga och det blir ju extra kul när man känner
eller är bekant med personenrna bakom bloggarna. Eller hur? Sedan följer jag
också många med betoning på många mindre bloggar (där jag inte känner 
personen) om allt möjligt som inte så många känner till. Skitkul faktiskt!


Kylan är här

Det har snöat i norrland och här är det frost på morgonen! Brrh, det var 0-gradigt i morse! Vinern kryper allt närmare. Den är närmare än vad man tror. Men jag tänker inte vara negativ trots att jag inte är en vintermänniska, utan det ska faktiskt bli ganska mysigt det med:)

Idag har jag ingen feber i alla fall även om jag har halsont och är dunderförkyld. Jag orkar träffa Emelie på Överby en sväng sedan i alla fall. Ikväll kanske jag tar en fika med Anna också:) Jag hoppas verkligen att jag är tillräckligt pigg för att åka till skolan i morgon! Det borde jag vara tycker jag:) Har ju ingen feber liksom! Och jag hoppas att det inte bara är tillfälligt att jag inte har feber. För jag är så oerhört trött på att vara sjuk!
         Idag klev jag upp tidigt *stolt* :) Haha. Jag har ringt och ändrat sjukhustider, fixat. Igår pluggade jag i många timmar. Sabrine har blivit riktigt duktig nu!:)

Ja som sagt så är det en kall höstdag idag. Min vinterjacka har åkt fram! Och den är lika skön som sist gång! Jag har inte köpt någon ny än. Men jag gillar den jag har. Dock är det tyvärr en dunjacka, vilket jag aldrig mer tänker köpa. Jag köpte den förra året bara några dagar innan jag fick reda på hur dunet hade hamnat i min jacka. Så fruktansvärt! Vad trodde jag innan egentligen? Ja inte att det gick till på detta viset i alla fall! Sedan dess har jag inte och tänker aldrig mer köpa dun. Egentligen känns det ganska hemskt att bära dun. Men vad göra? Dess utom var den jackan inte något billigt köp...

Hur mår mina läsare en dag som denna då? Känner ni också höstkylan lika väl som jag? Och tack för er alla osm läser min blogg också! Läsarantalet har ökat ännu en liten aning och jag blir glad för varje ökning! Tack!


Jag en kall, blöt och snöig vinterdag förra
året på väg hem från skolan.



Diggar Ben Stiller!

Ben Stiller - en helt underbar skådespelare!:)
En favorit, helt klart! Jag har inte sett en enda
film med honom som har varit dålig och där han
inte har varit helt knäpp, underbar och så jäkla
härlig! Haha.


Rodeolektion?

Förlåt för dålig uppdatering igen. Men när man mår dåligt och är sjuk så blir det inte att man orkar sätta sig här så ofta. Jag var och red igår. Red en ny pålle, Bailador. En 4-årig valack. Så fort jag satt upp så blev det rena rama cirkusen, rodeo, springa in i staket och jag vet inte allt. Haha. Det blev en ridtur kan man säga;) Hela första halvan av lektionen. Det var nära att jag åkte av och blev tårtanssvarig flera gånger men jag hade faktiskt bättre balans än jag trodde. Med ena foten i stigbygeln och den andra dinglandes så lyckades jag sitta fast i sadeln, haha. Men det var kul att ta sig an en sprallig jäkel igen. Efter att jag travat bort hans dunderenergi så kunde jag börja jobba honom på riktigt till slut. Det roliga var ändå att han hade en stadig form hela tiden, även när han fick sina jäkla ryck. Mycket lättböjlig häst och en fröjd att rida när man väl hittat honom, mycket lätt att sitta på, lyssnar på minsta vikthjälper. Supernice! ...när han har blivit av med värsta energin ja:)
         Någon tårta blev det inte från mig men där emot får stackars Anna bjuda på tårta (för er som inte är så high på detta så är det tradition att den som ramlar av en häst måste bjuda gänget på tårta) då hon föll av Dudo. Dudo är en valack på 8 år men räknas nästan som unghäst då han är 4 i huvudet. När han kom till Bergahästen var han helt hopplös men har ändå blivit mycket bättre nu. Han hade inte fått något av sina "ryck" på länge. Till igår. Han red bakom mig och Bailador. När Bailador plötsligt började få något konstigt ryck och hoppa åt alla håll så blev ju Dudo såklart jätterädd och uppspelt och sprang iväg med Anna. Hon satt kvar bra länge men till slut började han bråka och springa åt ett annat håll och Anna kastades av och blev trampad på benet, stackarn<3 Men det gick ändå bra! Puh, det blir fartfyllda lektioner när vi rider alla unghästarna, speciellt nya hästar som inte är vana! Haha.

Hur som helst, fick till jättefina öppnor och sådant på Bailador trots allt:) Duktig polle ändå! Och han är i alla fall vacker, thihi.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Jag trodde att jag var frisk igår kväll men icke. Inatt fick jag hög feber igen vilket resulterade i att jag fick vara hemma idag och missa mina två prov som jag skulle haft idag! Jag som hade hårdpluggat och kunde allting till proven! Men men. Får ta igen det nästa vecka. Ska plugga lite i helgen så att jag inte glömmer något.

Nej vet ni, nu ska jag kolla min fulla inkorg i mailen och lite sådant. Kolla förresten min kära vän Emelies blogg som är nystartad!:) Headern deisgnade jag, vad tycks? Jag funderar på att lotta ut en header efter önskemål, men vi får väl se:)



Feber ??

Jo rubriken stämmer. Nu har jag fått 38,3 graders feber! Det är fanimej inte sant, när ska dessa sjuklingfasoner ta slut? Men vet ni? Jag skiter i om jag har feber och gör det jag ska så länge det inte stiger till närmare 39 grader. Jag vill inte ligga hemma i sängen igen. Hoppas det bara är idag:)

Hur som helst så har jag arbetat i stallet idag. Alltid lika mysigt och trevliga folk! Det var jag som fixade hela stallet och alla hästarna, Josefine hade lektioner hela dagen (om hon var glad att jag kunde komma och hjälpa henne idag så att det inte skulle vara kalabalik i stallet!) och Kristin red en turridning med en grupp på förmiddagen. Kajsa och Ylva kom förbi en sväng och red två unghästar också:) Det har typ kommit tre nya ungston sedan jag var där sist tror jag. Mysiga sötpållar det där!:)
I morgon kväll drar jag till stallet och rider en lektion om jag inte har för hög feber.

Nej brrh vad min kropp börjar frysa nu. Dags att klä på sig nåt annat än handduk (nydsuchad) och itta på nåt... Hmm plugga kanske?


Vackra Aquarela:)


Söt Fona!

Allmänt vanligt babbel

Min hjärna känns alldeles tom på fantasi och ämnen att blogga om. Det får bli ett tjatinlägg igen. Idag har det inte hänt särskilt mycket. Massa chill och ännu mera chill. Är något uttråkad men har ändå varit så fruktansvärt seg idag. Har träningsvärk sen i torsdags (tror inte att jag satt ner och vilade från dansgolvet en enda gång i torsdags +högklackat) och har haft huvudvärk idag. Tror även att lite av min träningsvärk kommer från ridningen igår. Jag red Othello, ett dressyrpass. Nu har vi påbörjat fälttävlansprojektet i skolan och jag ska rida Otto i 5 veckor. Go häst med mycket gång. Vi fokuserade mest på den korrekta lodräta sitsen, rätt bra ändå. Det är då man verkligen inser och märker vilka ens brister är.

Hur som helst så ska jag upp till Bergahästen i morgon och arbeta lite. Hjälpa dem i stallet och mysa lite med pållarna. Blir nog nice det:)




Jag har förresten känt mig ganska grinig idag. Som en helvetespmsdag fast det inte ens är den tiden i månaden nu. Men alla dagar kan inte vara toppenbra alltid:)

Inget intressant...

Vad har hänt med mitt bloggande? Jag bloggar så sällan tycker jag... Eller är det bara som det känns?
Jag har inget intressant att blogga om idag, då jag är förkyld som en gris och måste plugga en massa idag.
Jag ska försöka att uppdatera bloggen senare med något intressant ämne eller något!:) ha det till dess!

Puss.

Party!

Jag kom i säng runt 4 i morse och gick upp 6 i morse för att åka till skolan och rida. Inte så dåligt tycker jag. Men kvällen igår var hur trevlig som helst och alla var goa och glada:) Först var det förfest hos mig innan vi drog ner till Lipz. Tack för en trevlig kväll igår allihopa!<3

Här kommer lite bilder från förfesten... (klicka för större format).



Nu ska jag bara gå och chilla:) Vi hörs!

Time for party!

Woho, väntar på folket som kommer hit och förfestar. Sedan blir det krogen:)
Uppdaterar i morgon:)

Pusshej<3

Trött.

Idol är på TV:n och jag sitter här och är aptrött. Jag har kämpat mig igenom dagen och gjort allt för att inte somna. Jag satt t.o.m och somnade på busshållplatsen förut! Då är det ganska illa... Nej men jag har väl fått för lite sömn igen.

Har en massa plugg att göra också. Man blir ju inte piggare för det!:)

Jag har inget intressant att skriva om, tänkte bara visa att jag lever idag också. Vi hörs! :*

Ridning, presenter...

Idag på dagen gick jag och syrran ner till Överby och tog oss en shoppingrunda. Blev ett par partyplagg och partyväska till torsdagen;) Nice. På onsdag blir det till att shoppa skorna. Woho!

På kvällen åkte jag till Bergahästen. Vi red, allihopa, ett självständigt pass ute på åkern. Jag red Francesa, 4-åringen som jag red i en vecka på praktiken i somras när hon var ny. Hon var bara på bråkhumör idag! Stegrade, brötade, sprang undan och höll på. Nej hon ville inte alls koncentrera sig på mig idag! Dess utom så finns det ju så mycket annat som är intressant;) Och speciellt på den stooooora åkern! Martina stackarn flög av Dudo och skadade sig också. Hon låg och hade jätteont så det slutade med att hon fick åka från stallet. Aj aj! Såg ut att göra ont. Dudo var på ställa-sig-och-stegra-humör idag.
Det började bli mörkt efter en stund så vi red till paddocken och fortsatte med lite skänkelvikningar och sådant där. Till slut var Francesa villig att samarbeta lite, lite i alla fall! Jag fick en hel del beröm av Linda, så det kändes bra ändå!

Efter ridpasset så fick jag världens sötaste present av Anna. En minnesbok från mina år på Bergahästen fyllt av bilder och en fin vänskapstext! Blev änna rörd där. Så fint var det verkligen! Vilka minnen det finns!:) Och Josefine överraskade mig med ansiktsmasker och ett plazanummer! Så gulligt! Chokladbollar bjöds det också på. TACK sötaste tjejer! Och TACK alla söta som grattat mig hela tiden<3 Kajsa ska såklart också nämnas här! Alla balla brudar borta i stallet är så goa, ni som vet ni vet!:)

Och en grej till... Jag fick världens bästa present av Mattias och Kirsty (de är på Nya zeeland nu) hem på posten idag också! Världens sötaste kort och ett halsband som jag kommer att bära typ hela tiden tror jag! Det är ett halsband från Nya Zeeland. På halsbandet så är det en "krullig krok" inrispat som betyder "en ny början" på maori. Inuti denna krok så är det inrispat massa andra små detaljer som betyder "styrka" och "enighet". Hur fint som helst! TACK!! Ni är bäst! Går inte att beskriva med ord hur tacksam jag är och hur fint allt är! Ni båda är saknade här hemma!

Jag är så tacksam för allt jag har fått, både igår och idag. Jag känner världens underbaraste människor, helt klart! 


Kalas var det ja!

Släkt och vänner på besök för att fira mig... :) Tack allihopa för allt!


Jag och syrran:)


Glad mor och dotter!:)


Folk:) Synd att jag inte fick med alla bara. Jag
är sämst på att ta kort!












Anna och pappa passade på att röka vattenpipa
och snacka franska, ja de har visst något gemen-
samt hihi!:)



På torsdag blir det utgång och förfest hemma hos mig!:) Woho!


Myndig!

Idag fyller jag hela 18 år!:D Woho för det. Jag börjar bli gammal!;)
Det blir kalas ikväll, kommer släkt och vänner:) Bilder kommer ikväll eller i morgon!

3 inatt kom mamma, pappa och syrran med prinsesstårta och cider in på mitt rum och sjöng. Och 00.00 ringde Anna och Lise och sjöng för mig. Och under dagen har jag fått massa gratulationer och jag tackar er alla!:)  

Vi hörs:D


Solig lördag!

Åh vad jag älskar såna här fina lördagar! Idag har det varit ca 18-19 grader och strålande solsken! Jag startade denna dag med att åka till stallet och rida Iver. Vi red ut, vilket var perfekt en dag som denna! Verkligen avkopplande och uppiggande på samma gång!

Annars har jag inte gjort så mycket idag egentligen, har fixat lite saker på eftermiddagen bara (hade bråttom från stallet). Det var tänkt att jag skulle städa här hemma också men jag med familj har helt enkelt varit för lata! Haha. Jag fyller ju 18 i morgon och då kommer det massa folk hit på kvällen. Så det kunde ju vara rätt bra att ha det städat hemma;) Men vi får ta det i morgon. Jag och mamma åkte och gick en skön promenad med hunden Elton (ägarna var bortbjudna idag) senare på eftermiddagen!:)

I morgon förmiddag ska jag försöka hinna träffa Emelie på Överby en sväng mitt upp i allt. De sålde ut några skor som vi tittade på för ett tag sen som vi så gärna ville ha!


Uppdatering körning...

Idag hade vi som sagt prov i precisionskörning. Det var en enkel bana med "portar" bestående av små koner som man skulle igenom. Fast för oss var den allt lite svår i början;) Man är ju inte alls van vid att köra såhär, som med ridningen t.ex. Men det var det roligaste jag har gjort i körningen! Galet kul! Haha. Anders tyckte att det var bra kört av mig. Känner mig jättenöjd. Jag tycker att det gick bra för alla i gruppen! Det var den sista dagen som vi hade körning idag. Från och med nästa vecka så börjar min grupp med fälttävlansprojektet som vi ska ha i fem veckor. Det blir nog asnice!:) Jag ser fram emot det.

Det bjöds på fika i klassen, hur mysigt som helst:) NP3H på Nuntorp har lätt roligast!:) Alla är goa.

I morgon förmiddag ska jag upp till Bergahästen och rida. Ska ersätta Charlotte på en lektion:) Så snällt av henne att jag fick göra det!

Och en till sak! Äntligen har jag köpt ett par nya ridskor från Mountain horse (Älskar Mountain horse! Bra priser och kvalité som håller faktiskt:) I alla fall på alla saker jag har köpt.) Eller köpt och köpt... Jag får dem från mamma och pappa;) Vadå jag fyller ju år snart! Ska hämta dem i morgon eller på måndag. Var för övrigt iväg och köpte ett par ridhandskar och lite strumpor på Granngården förut. Ibland behövs det även inhandlas lite sånt kraffs.


Dressyrprov körning

Ohoj jag är tillbaka i skolan igen! Och jag har varit trött idag eftersom att jag har vilat och inte rört mig på en hel vecka! Helt sjukt vad det vänder fort när man blir sjuk eller nåt. Idag hade vi dressyrprovet i körning i skolan. Jag är jättenöjd med mig och Minors. Vi fick bra bedömning och bra poäng!:) "Riktigt bra var det här" blev Anders kommentar i slutet. Wiie! Han blev nog lika öfrvånad som jag eftersom att både han och jag tyckte att jag körde som en kråka tidigare samma dag ute på gräsbanan när vi tränade:)

I morgon ska vi ha prov i precisionskörning (bana med koner och i vissa fall hinder m.m. i körning). Ska bli spännande;) Banan verkar rätt kul! Jag gillar verkligen Minors.


(dålig bild) Minors färdigselad och nästan klar. En tränsning och
en fläta senare så var han färdig:)


Kvinnor och män

Åh jag blir så frusterad och arg. Jag råkade snacka med en person, självklart nämner jag inga namn eller pekar ut någon på min blogg, om just kvinnor och män igår. Personen påstod att han hade ett så manligt yrke. "Finns det egentligen kvinnliga och manliga yrken? Det är väl bara människor som drar de linjerna av vad män och kvinnor borde göra?" sa jag.
"Ehm jo. Snickare, brandman, rörläggare m.m. är ju manligt. Varför tror du att det heter brandman?" blev dennes svar. Hahahaha. Det dummaste jag någonsin hört! varför kallar man då människan för "hon" i forskningssyfte och historia/människans utveckling i så fall? Så kan man inte säga tycker jag!
"Vi män är så mycket mer än er kvinnor! Vi är starkare och vi är smartare. Ni finns bara till för en sak, att göra oss glada. Alla stora forskare är män" och bla bla bla... Det värsta var att denna personen var allvarlig. Då frågar jag mig själv; hur kan man bli så oerhört korkad? 
"Fotbollen är ju bara stor när det gäller männen..." blablabla. En lång diskussion mellan oss fördes.

Att det alltid har varit en majoritet av män som är chefer och tilldelats de "stora maffiga, proffsiga" yrkena beror ju självklart på att vi kvinnor är totalt rubbade! Absolut, för vi klarar ju ingenting! Gaah! Jämställdhet är nog ett ord som den här personen inte har hört talas om. Och det finns många olika åsikter om detta ord.

Nej men det är bara så tragiskt att man kan ha detta synsätt. Att man kan vara så rubbad och tro att intelligensen sitter i könet. Okej jämför man en man och en kvinna så är ju mannen ofta starkare fysiskt än kvinnan. Det är ju så. Skulle mannen och kvinnan hamna i slagsmål skulle väl kanske mannen antagligen segra. MEN just därför kan vi ju inte jämföra så? Det är väl därför som antagningsproven till exempelvis polishögskolan inte är samma för kvinnor som för män. Och jag säger inte att kvinnan är svag! Jag tror att många män inte skulle klara av en mensperiod eller en förlossning. Det är faktiskt rätt stört att männen också har högre lön än kvinnor. Men jag tror att det kan förändras! Varför skulle det inte kunna förändras?

Som när jag gjorde praktik hos skolans vaktmästare i ettan... "Ni ska skruva ner växthuset. Ja du kan ju stå nedanför och räcka killarna verktygen för du är ju tjej". I detta fall blev jag inte så arg just då för bland det värsta jag vet är faktiskt att just snickra, skruva, hamra och hålla på. Men det är ändå fel med denna särbehandling! Och hey, visst finns det kvinnor som också brinner för bygge och snickeri? Jag vet någon annan som hade blivit flyförbannad.

Gäsp

Vad gör jag uppe såhär sent? Dags att sova nu! Jag är trött.
Idag har jag inte gjort så mycket, mest vilat ryggen. Skulle tagit en fika på stan med Sandra idag men jag fick ställa in träffen eftersom att jag hade för ont idag. Synd, men vi får ta det någon annan dag<3 Var så längesen vi sågs! Och dess utom så blir det ju utgång tillsammans med Sandra och några andra sötflickor nästa torsdag bara för att fira att jag fyller 18 nu på söndag! Wiho!:)

Nej nu blir det sängen. Natti sweet:*

Lovely things

Åh vad jag älskar cocoo.se! Titta på de fantastiska smyckena... Änglaarmbandet är min favorit:)



En natt på sjukhus - jag är trött.




Ja, jag har inte kunnat blogga i helgen! Igår kväll fick jag åka in till akuten och tilbringa hela kvällen där, sedan natten på avdelningen. Jag fick äntligen komma hem idag redan! Jag avskyr att ligga på sjukhus. Allt känns så äckligt och ohygieniskt även om jag vet att de är noga. Men ändå. Jag skrek av smärta igår.

Men nu vet de vad det är med mig! Känns ju skönt. Det är ingen fara:) Fast smärta säger jag bara! Usch. Dess utom så hjälpte inte de höga doserna med smärtstillande, sköterskan verkade förvånad. Ont! "Det här kommer du nog somna gott av snart" sa hon innan. Haha sällan.

Det som hände var att en cysta i äggstockarna som var ganska stor hade spruckit. Och då får man väldigt ont! Jag föll ihop hemma och skrek av smärta. Samtidigt som jag reagerade när den sprack så gjorde jag någon konstig, hastig rörelse som ledde till ryggskott eller något liknande. Så nu kan jag inte gå normalt heller för jag är helt sne. Hur som helst så var det denna cystan som gjorde att jag har haft ont en tid. Från början trodde vårdcentralen att jag hade en infektion i äggstockarna och skrev ut mediciner med antibiotika till mig. Men när smärtan sedan blev värre så gick jag till riktiga sjukhuset och där konstanterade de att det inte alls var någon infektion och att jag kunde sluta ta medicinerna med en gång. I stället upptäckte de cystan och att det var orsaken till att jag hade så ont.

Så idag har jag bara vilat, jag är ganska trött. Liksom i morgon. Jag kommer bara att vila till att jag inte har så ont längre. Därför blir det inget stall för mig i morgon. Tråkigt. Men det är bättre att vara stilla och bli bättre!

Så nu hoppas jag att jag slipper sjukhusbesök en längre tid framöver! Haha den här veckan har gått ut på att besöka vårdcentral och sjukhus typ:)

Aldrig mer vårdcentralen

Som rubriken säger så tänker jag aldrig mer undersöka något hos vårdcentralen! Gaah! Blir galen på dem! De säger en sak och ger mig ett resultat. Sedan skriver de ut mediciner som inte är att leka med till mig som jag inte ens ska ha och som man betalar dyrt för. Och sedan när man kommer till riktiga sjukhuset så säger de att det är en helt annan sak med mig och att jag ska sluta ta medicinerna som jag fick av vårdcentralen! Läkarjävlarna på vårdcentralen kan ta sig nånstans. Är rätt förbannad. De verkar inte kunna sin sak på vårdcentralen? Herre gud! Hur kunde de säga att de såg vad det var när det inte ens var i närheten?

Källstorps vårdcentral=fuckers!

Idag har jag som sagt varit på sjukhuset.

Dubbelaj.

Jag har suttit hemma hela dagen och haft ont. Jag ska nog inte åka till skolan i morgon p.g.a detta. Många av er undrar säkert vad det egentligen är med mig och vad det rör sig om eftersom att jag inte har skrivit det här i bloggen.

Nej men jag har väl inget intressant att skriva om idag heller. Jag har pluggat en del idag också. Yey me!:) Och någon dag tänkte jag börja spåna på en ny design till mig här på bloggen. Jag är sugen på något nytt.

Vi kanske hörs senare!

Aj

Åh nej jag missade idol! Bara för att jag var på jourcentralen och undersökte mig. Jag har en infektion men får behandling för det! Så det är bra att jag är ledig i morgon så att jag får ta det lugnt. Jag har ont och mår sådär men det går över:)

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Var i skolan, åkte sedan hem och ringde sjukvårdsupplysningen och sedan for jag iväg till jourcentralen.

I morgon ska jag plugga hela dagen, hämta ut tabletter på apoteket och påbörja en design åt Louise. :)

Någon som såg idol?

Regn, rusk och mys!

Jahapp, jag kom hem från stallet för några timmar sedan. Hoppade Tana igen. Hoppade genast in i duschen och sedan satte jag mig och drack varmt te! Jag har upptäckt att te faktiskt är riktigt gott. Grönt te funkar också när man tänker på hur otroligt nyttigt det är så jag ska börja dricka mycket grönt te. Bra för immunförsvaret också! Toppen!

Idag har jag inte gjort så mycket annars. Jag har inget intressant att skriva om men jag tänkte att jag i alla fall kan visa livstecken från mig:) I morgon bär det av till skolan på morgonen. Då är det samhällskunskap och historia som gäller hela dagen. Nice.

Natti natti.

Jag tycker för övrigt att det är riktigt mysigt nu när hösten har kommit! Det är hög mysfaktor på hösten. Mysiga innekvällar med stearinljus, bra böcker, filmer och varma koppar te. Åååh så mysigt!:D Ett par fluffiga innetofflor gör susen också!


Städning

Åh vad jobbigt, jag har inte tagit tag i mitt hemska rum än! Det måste jag göra idag! Typ nu. Typ snart. Det blir en riktig storstädning! Så idag vet ni vad jag kommer att ha för mig i alla fall. Kan det bli tråkigare?:) Aja, det går fort om man inte segar. Hmmmh...


Tänk om det var lika roligt att
dammsuga som att äta damm-
sugare?


Fika med Anna

Jag åkte ner till Överby och fikade med Anna på Eat på Etage idag. Glass är alltid gott! Vi tjatade om det mesta. Vad jag har saknat denna underbara vän!:) Annars så blir helgen lugn med massa filmtittande! Vädret är inte med oss idag. Regn och åska. Riktigt innesittarväder!



Anna shoppade ett par asnice skor!
(förlåt för dåliga mobilbilder)

När mörkret faller

Igår tittade jag, mamma och syrran på När mörkret faller. Sjukt bra film! Den var så hemsk att jag nästan gick där ifrån för att jag blev så arg på filmen! Det kokade inom mig! Har ni sett den? Om inte så kan jag rekommendera den starkt för det är en film om verkligheten. Kvinnomisshandel, hot och mord. Den har tre olika huvudpersoner. Jag vill inte avslöja för mycket för ni måste verkligen se den om ni inte har gjor det! Det fanns en av huvudpersonerna som berörde mig mest. När föräldrar måste mörda sina döttrar för att de har "dragit skam över familjen". Hur kan man ha detta synsätt i vissa kulturer? Där ser man hur mycket kvinnor är värda för dem. Männen får vara med hur jävla många brudar de vill men en kvinna får inte ens se åt en man? Usch! Vad arg jag var igår. Ja, det var bara en film men det är ju så det är i verkligheten också. Det händer ofta!

Se den!




Blogg krånglar?

Hejsan underbara fredag! Åh vad jag älskar fredagar! Dem är bäst! :) Jag är nyss hemkommen från skolan. Fick skjuts av Jessicas snälla pappa. I helgen ska jag nog träffa Anna en sväng på Överby, annars inget planerat. Jag ska försöka få mitt rum städat idag också! Det ser förjävligt ut och det får inte hända! Jag som är så pedant av mig när det gäller hem och så. Jag vill gärna ha ordning och välstädat omkring mig! Då mår jag som bäst. Varför låter jag dte lbi såhär stökigt då? Gah! Och har nog inte dammat på jag vet inte hur länge...

Hur som helst så krånglar min blogg! Eller blogg.se över huvud taget egentligen! Inte bara min blogg. När jag loggar in så finns det inget under "nytillkomna objekt" och så ser man ingenting annat än det senaste inlägget på min blogg ibland. Ibland ser man heller inte kommentarerna. Men jag ser att det är så på många andra bloggar också och jag har hört folk med samma problem. Snart får blogg.se fixa till problemen tycker jag!:)

Vad händer i helgen?

Höstregn?

Det regnar, regnar och regnar. Det har regnat i två och en halv timma snart. Usch. Just när jag skulle gå till bussen efter skolan så börjar det ösa ner allt mer. Men höstvädret börjar allt krypa närmare mer och mer. Snart har vi inga soliga 25graders-dagar kvar alls. Utan snart ser varje dag ut som idag. Regnigt och kallt. Och massa löv på marken. Men erkänn, lite smånysigt kan det också vara?:)

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Har in princip varit vaken sedan 02.00 inatt och kunde inte somna om. Vet inte vad det är med mig! Så jag är rätt trött nu men jag är van. Sprang (försenad som jag var) till bussen med mörka ringar under ögonen och var skittrött. Haha. Hur som helst så har vi haft häst hela dagen idag. Körde Minors, gjorde även lite övningar i rundkorallen med honom. På eftermiddagen hade ettorna lagat middag och anordnat kareoke och grejer. Jag gick dit med tjejerna, käkade lite, snackade lite och gick till bussen ganska snart. I regnet.

I morgon är det åter fredag. Härligt!

Sömnen, det viktigaste vi har.


Är lite småtrött faktiskt. Funderar på att lägga mig om en stund, vore nog bra för mig att lägga mig tidigt för en gång skull. Jag tror jag vet varför jag har svårt att ta tag i mig själv och lägga mig tidigt på kvällen. Jo för att det är så fruktansvärt tråkigt att sova! Finns det något tråkigare än att bara gå till sängen och lägga sig och blunda? Usch vad tråkigt! Speciellt när man ska upp tidigt till något tråkigt dagen efter. Men jag ska tänka om. Sömnen är det viktigaste vi har och man blir faktiskt annorlunda i både sättet och ansiktet om man får tillräckligt med sömn! Jag vill inte se trött ut varje dag i alla fall! Och allra minst vara trött varje dag. Nu har jag sovit ut i två dagar och det känns skönt!

Idag åkte jag som sagt till stan och träffade Alex och hennes hund Zero. Vad han har vuxit sen sist gång jag såg honom! En amstaffvalp. Hur go som helst! Sandra kom ner en sväng också. Var trevligt att säga hej till dem. Efter en stund tog jag bussen ut till Överby och mötte upp Jessica, Emma och Emelie och så käkade vi middag på McDonald´s. Gott. När jag sedan kom hem så var mormor hemma på besök. Trevligt:) Min mormor är rarast!

I morgon ska jag upp tidigt till skolan. Börjar tidigt och slutar sent. Suck. Men jag ska väl inte klaga som är ledig två dagar i veckan? Är bara lite skoltrött.


Ledig onsdag

Hejsan mina damer och herrar! :)
Förlåt för att jag inte bloggade igår men internet här hemma la av så jag hade ingen möjlighet. Det hände väl inget speciellt igår, var i skolan som vanligt. Hade samhällskunskap och sedan var det "lära känna-dag" med samarbetsövningar med ettorna och tvåorna. Ettorna kom på olika aktiviteter som alla skulle utföra. Jag tycker inte att sånt här är speciellt nöfvändigt, bara jobbigt och svettigt i värmen men lite skoj kanske det var. Men ärligt talat hade jag hellre haft vanliga lektioner:) Haha men nu börjar jag få lite koll på de flesta ettorna på skolan. Innan had ejag noll koll. De är ju så många i år!

Idag vaknade jag runt 9.30. Jag är ledig på måndagar och onsdagar vilket gör livet ganska behagligt att bara gå tre dagar i veckan i skolan! På schemat står det bara "projektarbete på egen hand" idag. Ska väl skriva lite på min projektrapport senare. Om en stund ska jag kila till bussen och åka ner till stan för att träffa Alex. Ska bli trevligt, var längesen. Sandra som jag inte har sett på evigheter (båda är gamla klasskompisar) kanske också kilar ner till stan efter skolan sedan. Vid 16-tiden åker jag ut till Överby för jag har lovat Emelie, Emma icg kanske Jessica ett donkenbesök idag;)

Solen skiner liksom igår idag, dock är det inte 25 grader. Igår var det apvarmt! Härligt med lite sommar. Men hösten ska också bli mysig, jag längtar efter att shoppa ett par ruskigt snygga höstpumps! Så mycket har jag inte längtat efter höstshoppingen förut som i år.

Jag var med i Bohuslänningen i fredags. Tidningar verkar förfölja mig, ända sedan jag var liten har jag ofta hamnt i artiklar och små repotage i typ Ttela och sådant! Lite småskoj tycker jag. Fast man kan ju aldrig lita helt på journalistet, de skriver otast inte riktigt så som man har svarat på frågor, eller så hittar de på något man inte ens har nämnt om en. Haha men vad gör det? Vem bryr sig? Här är jag och hästen Minors på stor bild i Bohuslänningen när vi har körning dressyr.

RSS 2.0