2010-2011

Snart är år 2010 över. Visst känns det helt sjukt? Det var ju nyss som det blev 2009 tycker jag. Sinnessjukt. I alla fall så har 2010 varit det roligaste året hittils, på många många år. Det har verkligen hänt massa roliga saker i mitt liv detta året, och jag är så nöjd! Jag tror aldrig jag har känt mig nöjd med ett år förut:D Om jag får lista de 3 roligaste händelserna detta året så blir det:

#1: Bulgarienresan! - Jisses det var den roligaste veckan i hela mitt liv kan jag lova. På riktigt. Inget kan slå den. Inget. Allt var klockrent. Så sjukt. Blir glad av att bara tänka på den resan liksom!
#2: Träffat nya människor! - Jag är glad över att ha träffat de människor som jag har träffat under 2010. Tänk att världen är full av så många roliga och bra människor trots ondskan som finns i samma värld;)
#3: Studenten! - Att ta studenten är en sak man nog aldrig glömmer i sitt liv. Vad lycklig jag var och vad sjukt kul det var! Lycka på hög nivå!! Denna får nog komma på delad andraplats med föregående egentligen;)

Och mer kul har hänt! Sjuka saker, haha! Givetvis även tråkiga, men mest roligt! Har man inga svackor ibland så kan man ju aldrig uppskatta allt annat, eller hur? Och en av de viktigaste händelserna som också skett under året är en enorm utveckling hos mig själv på många plan. Mycket tack vare vissa människor som fått mig att inse mycket om mig själv. Hur har erat år varit? Lika bra som mitt hoppas jag!

Nu satsar jag på att 2011 ska bli bättre än bäst;) Nyårslöftet är väl ganska uppenbart för mig? Nästa nyårsafton ska jag ha en superkropp;) Vältränad och snygga muskler. Höhö, dags att sätta igång.

Gott nytt år på er!

Haha hittade en bild som jag var taggad på på facebook, från förra nyår!:)
(Till vänster; Linnea.) Vilket hår jag hade!

Sabrines hiss&diss

                                             

Plateau - Jag älskar plateauskor! Som
mina nya jag köpte. Fifan vad snygga de är.
Jag är kär. Ja man kan bli kär i ett par skor.
Blir inte dessa fetanajsiga i morgon på nyår
till en svart volangklänning?:) Köpta på Scorett.

97-18043




Damm - Altså damm. Helvete vad det skapas fort.
Stora jävla dammråttor under sängen. Mysigt, not.

Onsdag

Idag bytte jag mina snygga partyskor till en annan storlek och vad det gjorde skillnad! Ett par dyra sulor fick det bli på det också. Och örhängen. Nu är det färdigshoppat för ett tag!

Kvällen har jag spenderat med Nathalie och Martina hemma hos Nathalie. Tv-mys och godis med sköna vänner slår aldrig fel! Nu ska jag titta igenom min lektionsplanering och ändra lite. I morgon ska jag till Bergahästen och gå igenom den tillsammans med Linda (chef). Sedan ska jag åka till Sandokan. Det blir en hästig dag!

Detta Överby

Jag hade en jättetrevlig dag med Nathalie idag! Först shoppade vi på Överby (fan jag har varit där typ varenda dag på sistone). Jag köpte ett par dösnygga skor med kilklack på Scorett. Heta till nyår men får nog lämna tillbaks dem i morgon eller möjligtvis byta storlek. Så typiskt mig. Man tycker att de är perfekta i butiken men när man går i dem hemma så är de inte alls bra på fötterna? Hm... Hur som helst så åkte jag med Nathalie hem och käkade kinamat. Vi satt och tjatade hela kvällen, jättemysigt var det:)

I morgon ska vi nog troligtvis hem till Linda på tacos. Det var ju sjukt längesen jag träffade Linda och Martina! Blir nice!

Och klockan är mitt i natten, nästan morgon. Vad görjag vaken? Jo jag kollar igenom min lektionsplanering. Mitt i natten tänker jag som klarast. Jag vet jag ska ändra på det. Måste göra något åt det. På tal om det så träffade jag en av eleverna på Överby idag.

- Hej du ska ha min grupp under vårterminen va?
- Ja, det stämmer.
- Jaaa! Vad roligt det kommer att bli!!
- Hehe, ja det ska bli trevligt.

Gulligt va?

Träffa Nathalie

Igår blev det shopping med Emelie som sagt! Köpte småsaker som nagllack, läppglans, leggings, strumpbyxor, en tröja m.m... :) Snart ska jag åka till Överby igen för att möta upp Nathalie som slutar jobbet vid tre. Jag har nyss käkat Spaghetti och körrfärssås till brunch.

Chiao!



Hos Emelie

Ändrade planer för kvällen!
Sitter just nu hos Emelie. Filmkväll och chips slår inte fel en kväll som denna:) Vi planerar våran partyvecka till nyår, tjötar, färgar Emelies hår. Donken till middag förut dess utom. Som om man inte har fått i sig tillräckligt med kalorier liksom;) Fy oss. Nya friska tag i morgon! I morgon är det shopping som gäller. Kanon! Mellandagsrean=love.

Pusshaj

26/12 2010

Idag har jag jobbat och varit och fixat hos Sober. Hmm... Så mycket mer har jag inte gjort. Tänkte att jag skulle shoppa på rean idag men jag tar det i morgon i stället:) Jag är så trött och vill sova i stället. Dess utom så måste jag få lektionsplaneringen avklarad helt. Jag har lite kvar. Jag tänkte få klart den ikväll.


Det har snöat ännu lite till idag. Vintern tar nog aldrig slut;) Nä, Sandras idé om Asien hela hösten 2011 låter ju inte dumt altså. Haha!

Jaha

Då var julen över. Så sjukt vad fort tiden går.
Hur som helst så var min julafton jättetrevlig:) God julmiddag och fina julklappar!
Idag har jag bara suttit inne och tittat på film med både choklad och chips. Fy mig! Sov allt i några timmar förut också, mitt på eftermiddagen. Det var sjukt skönt! I morgon bitti är det jobb som gäller. Ska vara i stallet 7 som vanligt. Så det blir nog till att sova typ nu! Halva stan är ute och festar idag, inget party för mig inte! Men det är lika bra det. Jag får spara min partyenergi till nästa vecka i stället;) Och det är REA nu gott folk! Här ska minsann shoppas under veckan, underbart och farligt med rea;)

23/12 2010

Min dag kort: Hästar, lite shopping, städning, rensat smycken (vad smycken jag äger, hur mycket som helst!), slå i benet så att jag får fetaste bulan på hela låret, AJ.

Nu sitter jag och myser och ska nog hjälpa mamma i köket om en stund:) Jag är en hjälpsam dotter jag;) I morgon på julafton åker jag och familjen till mormor och firar jul hela eftermiddagen och kvällen med henne, hennes man, min morbror och Kirsty. Kommer bli kanonmysigt! Jag hoppas att ni alla där ute får en riktigt god jul!

God jul alla söta<3

Dan före dopparedan

Åh jag har äntligen en nyårsklänning!:) Precis en sån jag har tänkt mig i huvudet också! Så jävla snygg med massa volanger. Svart såklart (bild kanske kommer då jag HAR HITTAT KAMERAN:D:D Eller... mamma hittade den:)
Hur som helst så shoppade jag klart alla julklappar igår också. Nöjd. Idag ska jag städa och åka till Sandokan. Han ska få knäckebröd och massa julpussar.

I morgon är det redan julafton. Det känns inte alls så. Julen är inte lika magisk som när man var liten flicka och trodde på tomten;)

Ons 22/12

Igår shoppade jag med Sandra:) Nästan klar med julklapparna! Idag ska jag och syrran ut en sväng och leta efter de vi har kvar. Sitter för övrigt och lyssnar på Stromae, så jävla grym är hans album Cheese.

Tänk att det är jul på fredag? Känns helt sjukt vad fort tiden går. Snart är 2010 över. Tänk er 2011, vilket kanonår det ska bli!:) Jag tycker att mitt 2010 har varit ganska kanon det med faktiskt. Det är nog det första året under mina senaste år som jag tycker har varit riktigt bra och varit nöjd med:):) Det har ju hänt så mycket kul! Och mer kul ska det bli!

Nej nu hittade jag vackra tunisienbilder på nätet. Jag saknar min släkt i Tunisien. Jag saknar Tunisien. Att jag bara inte tar mig i kragen och åker dit? Kan ju lika bra åka dit själv ett tag:) Det tror jag hade varit något! Kanske efter sommaren? Jag vill ju inte skita i jobbet till våren liksom! Och så ska ju jag och Emelie åka till Bulgarien i sommar. Och så kanske lite Aya napa med Sandra och hennes gäng. Hmm... Kanske måste börja välja. Har jag råd till alla? Njää...

Shoppa, shoppa...?

Idag har jag inte varit glad. Min bank har krånglat hela dagen så det blev ingen shopping för min del. OM jag var sur. Hur som helst så blev det en Överbyrunda med Emelie och hennes vän Jasmine. Spanade in ett par julklappar som jag hoppas är kvar i butikerna i morgon! Och OM jag ska shoppa till mig själv i morgon:) Ska skämma bort mig med smink och borstar, nagellack och spana in en nyårsoutfit. Det förtjänar jag!

Tänk att jag inte ens har börjat med en enda julklapp än? Jag har en del att göra altså;)

Sabrines hiss&diss

                                                        

Hästar - Som den hästnörd jag är så måste detta bli dagens Hiss.
De lyser upp mitt liv något oändligt. På riktigt. De gör mig lycklig.





Oplogade vägar - Fyfan vad trött jag blir! Här uppe hos oss så plogas
det aldrig. Och när det väl görs så är det en två meter hög vall bakom
alla bilar så att man inte kommer ut i alla fall. Okej liksom? Vår väg
utanför är värdelös. Helt sjukt när sjukhuset ligger alldeles intill och
ambulaser behöver komma fram på snabbast möjliga tid.


Snööö

Tjoho! Det är bäcksvart ute innan 4 nu för tiden!
Nåja, idag har jag varit uppe tidigt minsann. Jag har jobbat som vanligt:) Red ut med två grupper i typ snöstorm haha! Men uppfriskande var det i alla fall. Idag när jag kom på morgonen så stod det en skål fylld med massa julchoklad och skumtomtar på kontoret till mig från Linda (chefen) idag (hur snällt är inte det?:), så nu är jag proppmätt på godis! Jag ska snart vara duktig och äta riktig mat i stället.
Nu ikväll tänker jag börja på min lektionsplanering för grupperna som jag ska ha till vårterminen. Det ska nog bli jättekul till våren med onsdagseleverna!:) Jag är taggad på det här jobbet!
Och i morgon ska jag SHOPPA. Jag har längtat! Shoppa, shoppa, shoppa... Både till mig själv och söta julklappar. 

Nu blir det duschen, har inte kommit dit än då jag och mamma var hos Sober och mockade och pussade mule efter att jag jobbade. Sedan så var duschcremen slut så mamma fick åka iväg och handla det;) Oh nu kom hon hem med den.

Trevlig kväll



Jag har haft en jättetrevlig kväll hos Jessica och Anton ute i Sjuntorp idag! Vi drack päronlikor, rom&cola, tjatade och tittade på filmer! Emelie som körde fick nöja sig med redbull, men hon verkade trivas med att leka hejvilt med katterna haha;) En rundtur på gården, i huset som var jättefint och i alla svinhus (stolt över mig själv att jag, trots att jag lovat mig själv att aldrig i hela mitt liv sätta en fot i ett svinhus igen efter Nuntorp, t.o.m klappade en gris haha! Men deras gård var ju hundra gånger fräschare också, så jag överlevde!) fick vi också. Mys, mys.

Tack för idag söta människor.

Du är fet

Jag och syrran satt och chillade framför tvn igårkväll då jag just smörjt in mig med en fet lotion mot torr hy på armarna.

Syrran känner på min arm och utbrister:
- Gud, du är typ... fet!

Jag:
- Eeh jo jag vet... typ tack?

Båda:
- Hahahahahhaha!

Fre 17/12

Idag har jag varit på Bergahästen och snackat med Frida om lektionsgrupperna som jag ska ta över från henne fr.o.m vecka 2:) Det ska bli så kul! Nu vet jag lite bättre hur jag ska göra lektionsplaneringen. Sedan red vi ut en sväng på Recio och Latina, jättemysigt. Nu sitter jag här hemma i ordninggjord och sminkad (herregud vad jag har saknat sminket, har inte orkat sminka mig nu när det har varit så intensivt i olika stall på sistone! Nu känner jag mig mer som mig själv igen:) ) och blir snart upphämtad av Emelie. Vi ska åka till Jessica i Sjuntorp och mysa lite. Ska bli trevligt och se hur hon och Anton bor!

Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll.
Köss.

Tor 16/12

God morgon!
Det snöar ute och jag och Sandra ska snart åka iväg och rida. Mysigt såhär på morgonen tycker jag. Dock blir det nog ett pass i ridhuset på den vita.

Senare ska jag nog till Överby med Emelie en sväng. Hon ska köpa julklappar;) Jag ska köpa alla i nästa vecka. Alltid ute i sista stund haha!

Nä nu ska jag borsta mina tänder. Så slipper det smaka gröt och kanel i min mun:)
Vi hörs!

Tecken från ovan

Herre vilken dag jag och Josefin hade igår. Inte vår dag direkt. Att man inte lyssnar på tecken från ovan altså.
Tecken #1: Sandokan vägrar gå på transporten till träningen. Sandra hjälper oss och vi får på honom efter många om och men. Sandra kommer försent till jobbet p.g.a detta.

Tecken #2: Bilen startar inte. Josefin kommer till slut på att det är någon låsspärr som hon inte slagit av.

Tecken #3: Två bilar kör av vägen på den lilla grusvägen från stallet så att det blir stopp och vi blir fast. Vi kommer iväg till slut men dock försenade till träningen.

Tecken #4: Sandokan tar tre timmar att lasta efter träningen. Jag och Josefin var så sjukt arga på hästajävuln. Vi ville bara sätta oss ner på backen och gråta i  -20 grader. Ingenting hjälpte, vi provade med allt! Många olika människor som tränade efter oss försökte hjälpa oss. Men Sandokan tvärvägrade och stegrade så att han slog runt på rygg en gång på den glashala stallplanen. Herrejösses! Han fick bara för sig. Han kastade sig som ett as vid transporten också. Såhär har han aldrig varit förut (Det blir horsemanshipkurs på honom!!). Till slut med hjälp av en kvinna så får vi på honom och vi kastar oss på allt som går att stänga bakom honom innan han skulle kasta sig ur igen. Puh.

Det var helt enkelt inte meningen att vi skulle åka iväg på träning just denna dag.
Nåja, snart ska jag och Josefin åka ut till stallet och rida:) Jag ska rida lilla (stooora) Poppan. Trevligt, trevligt!

Sabrines hiss&diss


Saffran - Hur underbart är det inte med saffran i bullar? Jag är alldeles
galen i saffran. Åh, har ni smakat saffransglass? Underbart gott! 



Sönderfrusna fingrar - Fyfan, det värsta som finns är ju när man är
utomhus en längre stund och känner att kylan kryper innanför vantarna.
Sådär så att fingrarna fryser sönder, så att det gör förjävla ont när dem
börjar tina upp igen! Lika hemskt med frusna tår. Usch. 


Mys

Idag har jag gjort mysiga saker som att galopperat i snön och i mörkret på Sandokan, pratat med söta Anna (saknar dig hjärtat) och ätit goda saffransbullar med mandelmassa och russin i som mamma har bakat. Det räckte för att göra min dag bra:)


Sunny sunday

Vilken skön och solig söndag det har varit idag:) Började dagen med att jobba på Bergahästen som vanligt, 7-10. Släppa ut alla hästarna (alla och alla, det har varit många som har blivit sålda nu det senaste, börjar nästan kännas tomt!) och fixa stallet. Chill chill:) Sedan åkte jag hem och åt pannkaksfrukost med familjen, så mysigt så. Därefter åkte jag och mamma och pysslade om Sober. Resten av dagen har bestått av chill. I morgon blir det till att leta efter kameran igen, jag kan inte förstå vart den har tagit vägen. Ska även på läkarbesök en sväng på eftermiddagen. Lussebak och julmusik lär det också bli! Tjoho.


Några vinterbilder från förra vintern (mobilbilder)...

Morgondimma över hagen på Bergahästen...


Utsikt från Benni som jag hade i några veckor under vintern:)




Punkt.

Snabb uppdatering igen. Är så sjukt trött och stressad att jag helt enkelt inte orkar lägga mer energi på bloggen nu. Igår var mina tjejer (som jag älskar så sjukt mycket!) här på idolkväll och Jay svek oss inte:) Idag hakade jag på Jessica (som jag älskar så sjukt mycket!) till Överby. Trevligt!

Igår eftermiddag tränade även jag och Sandokan för Helen Djupfeldt, mycket nöjd var jag:)

I morgon bitti kl.7 är jag i stallet och morgonfodrar bästehästarna. Jobbar fram till 10-11 nångång.

Att jag är stressad och irriterad beror nog på min pms... Jag är så sjukt trött på att faktiskt på riktigt lida av det. Ni skulle bara veta hur det verkligen är att leva med det, en riktig svår form av det också. Känns som om någon närstående har dött en gång i månaden (så deppig, ledsen, arg och irriterad blir jag).

Köss och adjö så länge.


Onsdag

Mysig dag idag. Katarina kom hem på fika idag runt ett, sedan åkte jag och Josefin till stallet. Jag skrittade Little Hope "Poppan" och jobbade bara i skritt. Sedan åkte jag med Josefin och Sandokan på träning. Fasiken vad han bråkar nu för tiden! Ska bli spännande med min träning för Helen Djupfeldt på fredag.

Jag har egentligen inte så mycket mer att berätta om idag.
Nä, nu får jag avsluta här. Uppdaterar bättre i morgon eller nåt.

Köss på er.


Ta mig tillbaks till...






Chillkväll

Tjenare!
Idag har jag bara tagit det lugnt, underbart faktiskt:) Mormor kom över med fika förut, ytterst trevligt. Kanelte får bli min nya lilla last tror jag! Så jäkla gott.

Snart kommer Ivar hit och chillar med mig. Jag är så jävla trött idag, orkar knappt hålla ögonen öppna. Haha schysst och socialt om jag somnar i soffan eller nåt så att han får sitta där själv och glo på tv! Haha nejdå, så hemsk vän är jag inte.

Och just det ja, jag måste leta fram min kamera! Jag tänker riva ut varenda låda i mitt rum och vända på alla kuddar och madrasser! För den ska banimej komma fram. Tycker att det börjar bli dags såhär efter ett halvår.

Få snyggare hår!


Länge leve olivoljan! Ta i massor med olivolja i ditt hår. Låt olivoljan torka in i håret och walla så har du mycket snyggare och fräschare hår, glansigt utan att se fett ut blir det också. Passar speciellt dig med torrt och slitet hår. Mitt hår har väldigt torr hårkvalitét och detta har verkligen hjälpt. Håret ser friskare ut. Om du vill slippa ha fet olivolja i håret när du går ut så är ju ett tips att låta det verka över natten och lägga en handduk eller liknande över kudden;) Använd en tröja du inte är rädd om ifall det blir fettfläckar. 

Köss på er.


 

Chill

Då har man jobbat idag igen då. Sedan åkte jag hem och så åt vi pannkakor här hemma, var typ hundra år sedan jag åt det. Mums! Nu är jag så trött att jag skulle kunna avlida när som helst. Så jag ska snart sova middag som små dagisbarn och gamla söta tanter och gubbar gör;) Ska bli så jävla skönt.

Resten av dagen tänker jag bara sitta i soffan och titta på Ice age typ:)

Tröött...

Gud så trött jag är! Idag har jag varit i tre stall. Först jobbade jag på Bergahästen från 7 på morgonen. Lektionerna gick jättebra och uteritten var underbar i snön. Underbara människor underlättade för mig genom att mocka hela stallet och väga upp allt hö medans jag var ute och red utan att jag bad någon! Hur underbara människor finns det inte? De är guld värda! Verkligen! Jag skulle vilja ge allihopa en stor kram!

Efter jobbet åkte jag med mamma till Sober och fixade och pysslade lite innan vi åkte till Östanbäck där vita mannen står. Red inte Sandokan idag dock. Jag provade Maries Little hope. Hon verkar vara en jättekul häst så det ska bli skoj att rida och lära känna henne lite! Men oj vad stor hon är! =)

Det är ungefär det som händer i mitt liv just nu. Massa häst! I morgon ska jag upp igen för att jobba. Det är faktiskt väldigt mysigt med hungriga hästar som välkomnar en glatt på morgonen:)

Jag har sovit på soffan någon timme nu så snart borde jag förflytta mig till sängen.
Godnatt!


Jobb

Höhö, slänger in några rader snabbt! Jag har typ sovit en timma inatt och ska strax åka och jobba på ridskolan. Hästarna blir glada när dom får frukost! Jag hoppas att lördagseleverna står ut med mig som ridlärare idag;)

Köss.

Vart slutar mitt liv?

Idag är det mildare väder ute, bara 6 minusgrader:) Idag klev jag upp ur sängen runt ett, skamligt Sabrine, skamligt! Men det var skönt måste jag erkänna. Idag ska jag åka och rida Sandokan. Mycket nice.

Just nu sitter jag och lyssnar på spottan och bara funderar över mitt liv. Det är så sjukt jobbigt när man inte vet vad man egentligen vill med sitt liv. Är det läge att byta bana? Eller ska jag bara fortsätta gå den väg jag alltid har riktat in mig på? Fortsätter jag som jag alltid har gjort så ser en snar framtid rätt ljus ut i alla fall. Klart att jag kommer att ta möjligheterna. Sjukt kul! Men jag är alltid en sån grubblerska. Tänker för mycket. Men... Jag kan inte vara 19 år utan riktiga mål i livet. Eller? Kan jag? Jag har ju faktiskt en liten hemlig dröm. Men den är för stor för att våga satsa och hoppas på. Eller så är jag bara en stor loser, en feg jävel helt enkelt.

Bra dag!

Jag får sluta med såna här sena nätter! Haha, men jag kunde ju inte sova. Ja då sätter man sig direkt och kollar facebook. Otroligt. Passar på att slänga in några rader om min onsdag här också. Idag har jag spenderat dagen i stall! Först åkte jag och Josefin ut till Sandokan. Han verkar trivas på Östanbäck! Lilla raringen. Därefter bar det av till Bergahästen för mig för att jobba idag igen!:) Idag hade jag onsdagslektionerna, jag gillar verkligen att ha onsdagsgrupperna! Kanske för att det är dem jag har haft mest och känner igen mest. Riktigt skoj är det när man får positiva reaktioner från eleverna också.
Jag kan även tillägga att jag hade på mig typ 10 kg kläder. Men man måste hålla sig varm i dessa köldtemperaturer!

I morgon ska jag rida Sandokan i ridhuset. Gud så skönt det är med ett ridhus på gården. Love it. 

RSS 2.0