Heat


Datorn fungeerar!

Min gamla dator fungeerar igen! Woho! Tack vare mamma och Mattias, great! Vad skulle man ta sig till utan dessa människor? Nu kan jag blogga som vanligt igen hörni! Awesome. :)

Hur som helst så har jag haft en bra helg med mässan i Göteborg och kalas och film och massa onyttigheter... Usch på onyttigheterna. Jag tror att jag har gått upp lite i vikt igen. Fyfan vad arg jag är på mig själv, jag som just hade gått ner i vikt. Jag kommer tamigfan aldrig att fixa det. Jag ska ju vara pinnsmal. I stället är jag en fet kossa. Jag antar att jag försöker att ta tag i det igen fr.o.m. i morgon. För 21631054000051200e gången;) Jag lovar er att hade jag haft pengarna hade jag nog alvarligt talat funderat på att lägga mig på operationsbordet direkt. Haha.

Mot torra händer

Ett litet tips...

Ceridal (finns på apoteket) är skitbra för alla er som har sjukligt torra händer om
vintern. Jag ska ge mig iväg och köpa den själv, minns att den hjälpte så bra sist
gång. Ha den på natten när du sover eftersom att krämen är så fet! Inget annat har
någonsin hjälpt för mig... Torra händer är hemskt. Det gör ont. De spricker.
Man ser ut som en skrynklig tankt om händerna.

minusgrader i all ära...not!

Fifan vad kallt det är altså. Idag har jag jobbat i kylan och ridit två hästar. Åt nyss pizza till middag, äckligt! Så jag ska faktiskt ta en varm dusch och ge mig ut på långpromenad sedan. Blir nog bra. Nej nu stressar syrran mig med att hon vill ha sin dator och när jag är stressad så kan jag inte blogga... Jag hatar min blogg den är sämst. Usch. Kanske borde starta en ny sen när jag har en dator? Börja om på nytt liksom... Inte vara så jävla tråkig.

Hejrå.

Middag

Middagen med Bergahästen igår var jättetrevlig, men varför glömde jag kameran? Så är det alltid. Hur som helst så blev det på lilla restaurangen Väner kök&bar igår, jag åt en väldigt god kycklingtoast med creme fraishe, salsasås och lökringar. Mums. Till efterätt blev det kladdkaka och kaffe. Någon cider dracks det också givetvis! Jag fick i mig så mycket kalorier igår kväll att jag skulle behöva ut och motionera i några timmar nu och inte äta på en vecka, haha! Idag sov jag ut ända till tio. Skönt. Jag vet inte vad som händer idag faktiskt, jag har en stallfri dag. Det känns konstigt. Kanske skulle ta och ringa en vän nu när jag har all tid i världe för det?:)

Update

Helt seriöst, håller min blogg på att dö ut eller?
Blir så trött på mig själv när jag aldrig uppdaterar. Fast hade jag i och för sig haft tillgång till en egen dator så hade det varit mycket lättare. Men det är förhoppningsvis fixat snart... Det har inte hänt något speciellt på sistone i alla fall. Jag kör mest bil och jobbar, rider hästar gör jag i massor också:) Men shit vad jag har tappat mycket i ridningen. En lektion skulle göra susen. Jag orkar inte med mig själv som ryttare längre, jag blir så frustrerad. Det gjorde gott att min chef körde med mig idag när vi red ihop! Jag skulle nog behöva det (gånger tusen) varje dag i ett tag. Jag vill ju vara perfekt. Långt ifrån, höhö. Såklart att alla har brister, men ja ni fattar;)

Ikväll hade jag ju velat dra till Lipz med Kajsa, Anna och Zandra men det blev inte riktig så. Jag stannar hemma och de går ut haha! Jag bestlöt mig för att jag inte alltid kan slösa pengar på utekvällar hela tiden. Och dess utom så har jag massor med utekvällar inbokade längre fram i almanackan lite överallt. Jag får sansa mig lite. I morgon kväll är det i alla fall middag med Bergahästen, det ska bli trevligt!


Go lördag

Det har varit en skön lördag idag. Idag löshoppade vi Sandokan på Unos kurs i ridhuset i hemstallet, smidigt att slippa åka någonstans! Han är en glädjespridare som vanligt och Sandokan fick ett nytt smeknamn av Uno: Spillevinken. Haha jag dog. Han är en störtskön häst verkligen, får alla att skratta.

Har även varit hundvakt åt Teddy idag, myshunden:) Ikväll blir det chill framför tvn. Jag börjar ju jobba klockan 7 i morgon bitti så inget party för min del;) I morgon kväll firar vi syrran på hennes 14-årsdag också. Jag kan inte fatta att min lilla lillasyster är 14 år? Omg! När jag var 14 var jag mycket större och "äldre" tyckte jag? Min syrra är ju inte liten längre :O Haha!

Köss vi höres.

Få ord

Efter idag kan jag bara tillägga:
Livet är jävligt hårt.

Onsdag

Idag har min lilla pärla varit hos veterinären. Min lilla kisse var jätteduktig! Han fick ta massa prover och ha på sig en Hannibal Lectermask så att jag och mormor brast i asgarv, pinsamt men ni skulle sett hur han såg ut, nästan värt att fotografera! Haha, han såg grym ut;) Och veterinärens kommentar "Jäklar vilken stark katt". Han är superman ju! Veterinären kunde knappt hålla i honom. Han har troligtvis bara lite urinvägsinflammation, puh ingen avlivning som jag hade förberett mig på.

Efter veterinären åkte jag förbi donken och köpte brunch, sedan iväg till Bergahästen och red Recio. Sedan har jag haft mina lektioner under kvällen:)

Nu har jag ätit en kvällsmacka och duschat. Ska strax lägga mig, jobbar ju trots allt från 7 på morgonen i morgon.


Sabrines hiss&diss

                                                      

Vår - Åh red två underbara ritter i solkskenet idag, och vad solen värmde.
Jag älskar vår, eller vem gör inte det? Tänk första gången man kan gå ut
utan tjocka vinterjackan eller när de nya tygskorna används för första gången.
Ååh, kärleek.
 


Kedjemeddelanden - Kedjebrev och kedjemail är fanimej bland det värsta
jag vet! Att man ens orkar hålla på och skicka dem? Att man ens går på sån skit
som att något skulle hända om man bröt kedjan? Äh, sånt där höll jag på med för
flera år sen men sedan insåg jag hur patetisk jag var som skickade massa jävla
kedjemeddelanden. Detta inkluderar även de som säger att den som skickat medd-
elandet tycker att man är vacker, en bra vän, m.m... Det kan man väl säga till en vän
utan ett jävla kedjebrev?
De enda kedjemeddelandena som är ok är när någon efterlyser något viktigt, typ en hund
eller nåt.

Hm...


Hej.

Trevlig helg

Jag har inte bloggat på 5 dagar. Vad är det som händer med min blogg? Jag har helt enkelt inte haft tid alls! Vad har jag gjort? Jobbat, ridit, ridit, ridit... Min helg har i alla fall varit great! I fredags käkade jag thailunch med Felicia, på kvällen blev det utgång i Uddevalla med Emelie, Sandra och Linnea. Haha Uddevalla, död spökstad! Men det var allt drag på Harrys, väldigt lyckad kväll får jag säga! Det var längesen jag hade så roligt när jag har varit ute. Lätt värt att åka tillbaka till! Givetvis glömde jag kameran...
I går mådde jag prima för att ha festat så galet som vi alltid gör:) Jag var i toppskick att övningsköra på långtur på eftermiddagen. Felicia och syrran gjorde oss sällskap. Blev en tur både i Vänersborg, förbi Uddevalla, Ljungkile, lilla edet och stanna på pizzalunch på restaurangen (pappas)... Ja. Väl hemma i Trollhättan igen så kikade vi melodifestival med chips och dip (nyttig lördag va?). Därefter långfilm. Sedan körde jag ju såklart hem Felicia mitt i natten. Idag var det upp klockan halv sex och jobba! Great:) Red två hästar, Recio och Alina.

Min vardag listad.

Såhär ser min vardag ut nu för tiden:

- Jobb; stalltjänst och onsdagslektionerna +extraaktiviteter vissa dagar.
- Ridning av hästarna på Bergahästen, Recio är mitt huvudprojekt just nu. 
- Sandokan. När jag inte jobbar eller rider så är jag ju såklart hos Sandokan:) Ja det blir ju dubbla stall ibland, men bara nyttigt även om det gör en väldigt trött ibland! Händer även att jag lånar Poppan av Marie ibland bara för att jag och Josefin vill rida ihop hihi. Det händer ju aldrig annars eftersom vi byter av varandra när det gäller vita faran, Sandokan;)
- Övningskörning. Ren intensivkörning gäller just nu. Snart har jag kortet äntligen (segast i världen med körkortet haha, 20 år i år och utan körkort går ju inte, speciellt inte med det jobbet jag har just nu! Hade ju varit en helt annan sak om jag inte höll på med hästar och måste ta mig till olika stall hela tiden. Jag har varit bortskämd med skjuts)! Även körkortsteorin håller jag på att banka in, känns inte så jobbigt ändå:)

Haha vart tog tiden som räckte över till festande och massa vänner?:) Den finns i en betydligt mindre skara just nu. Men det är helt ok! Hihi. Blir i alla fall utgång med fina brudar på fredag. Känns skoj! Blir i Götet eller Uddevalla... Hmm.

RSS 2.0