Torsdag

Tjoho!:) Är superstressad att jag nästan tror att min hjärna kolapsar. Nu har vi börjat flytta -den nya lägenheten är jättefräsch:)
I alla fall... Nu ska jag börja plugga till fysiologiprovet i morgon. Och klockan är snart halv 12!! Snacka om stressigt. Men jag får sitta upper hela natten om så är. För jag ska klara provet i morogn det bara är så.

Idag i skolan höll jag min redovisning om en låttext. Så nu är jag godkänd i svenskan:) Känns skönt att inte behöva läsa om kursen nästa år. Efter första lektionen hade inte jag fler lektioner så jag och Emma drog till stallet i skolan för att öva på att linda hästens ben (har prov på det i morgon). Jag suger verkligen på att linda ben! Hur svårt kan det vara!? Tydligen svårt. Jag och Emma red ut en sväng i skogen också, och det var så himla avkopplande och skönt. Jag kom på andra tankar som inte är stressiga och njöt verkligen. Jag red Triton och Emma red på Blues. Det var skönt att bara få hobbyrida lite. Dess utom är det bra att hästarna som inte går på ridledarkursen motionsrids lite nu innan sommaren=)

Oj vad tomt det börjar bli här hemma på väggarna nu... Hehe.

Godnatt på er:* Själv ska jag plugga sönder mig nu.

Och GRATTIS till min udnerbara vän och klasskompis Jessica som fyllde 18 år idag!:)<3


Stora och mysiga Triton:)


Förresten! Det är inte säkert att jag har internet från i morgon och i helgen i samband med flytten. Vi kanske hörs om jag åker till någon bekant och lånar en dator, annars hörs vi på måndag igen!

Uppdatering

Jag sitter och pluggar sönder mig. Okej det kanske var lite överdrivet men jag pluggar i alla fall för fullt. Nu har jag i alla fall snart skrivit klart den lilla låttexten som jag ska redovisa i morgon. Sen ska jag börja med att leta info om något politiskt parti (vet inte vilket än) som jag också tänkte redovisa om i morgon. Då har jag svenskan helt klart, sedan är det bara ett par prov i samhällskunskapen kvar (efter i morgon) som jag hoppas på att få göra nästa vecka. Ikväll efter att jag har packat och rensat min garderob så tänkte jag plugga lite häst, fysiologi. I morgon efter skolan får jag plugga häst hela, hela eftermiddagen och kvällen mellan varven som jag hjälper till vid flytten. Och hela helgen tänker jag ägna åt samhällskunskap, projektarbetet i häst och småföretagande. Sedan hoppas jag att jag kan bli minst godkänd i allt! Då kan jag andas ut. Ska bli skönt.

Idag har jag altså inte gjort så mycket med andra ord. Mer än plugget och kollat lite mail.

Och under helgen som kommer (kanske fredagen också) så kommer jag inte att ha tillgång till internet i samband med flytten vilket leder till att ni inte kommer att höra något från mig här på bloggen. Tråkigt tycker jag. Jag som skulle sitta och fixa med designen och allt. Har en bra idé nu:) Men allt det får bli efter helgen. Kommer inte att ha så mycket tid över till bloggen under flytten över huvud taget. Hoppas att jag kan behålla mina kära, trogna läsare i alla fall!

Inte lite stressad!

Tjo:)
Egentligen borde jag inte sitta här nu. Behöver sova. Men tur jag är ledig i morgon:) Mamma tjatar på mig om att jag tänker för mycket på bloggen, "detta bloggberoende". Men jag tycker faktiskt inte att jag är speciellt beroende. Eller jo, eller nej... Eller vet inte. Jag vill ju uppdatera bloggen minst varje dag. Tycker ni att jag verkar beroende?

Hur som helst så har jag varit i skolan idag. På hästlektionen körde vi körhästarna utomhus. Vi skulle ut i skogen lite och så. Den hästen jag körde fick ett ryck utomhus att vi var nära att gå ner i diket med vagn och hela kittet. Han blev spänd och stressad när vi skulle göra en snabb vändning och Anders sa också att han trodde att det berodde på att han inte var varm och uppvärmd. Då är han väldigt stel och spänd. Calypso är i alla fall en favprit hos mig:) Han är mysig han! Och jättefin, tänk om han kunde bli finare i kroppen också:)

På eftermiddagen och kvällen har jag bara pluggat. Jag har så mycket efter mig att jag tror jag tuppar av. Jag får skylla mig själv. Men jag måste fixa allt nu. På fredag har jag nog minst tre omprov och prov jag inte gjort i häst, som jag missat. Fasiken. Plugg, plugg, plugg. På torsdag har jag en muntlig redovisning. Sedan ska ett helt projektarbete in innan vi slutar inför sommaren också. Och det arbetet är inte kalrt kan jag lova. Men jag tänker se till att det blir det. Har i alla fall börjat bra. På måndag har jag prov i småföretagande. Klarar jag inte det får jag ig i ämnet. Måste plugga som fan! Och inte nog med det, jag flyttar i helgen också. Är orolig för hur allt ska gå ihop när man ska bära kartonger och fixa hela helgen också? Nästa vecka har jag en till muntlig redovisning om politiska partier, vilket gör att jag måste plugga som faisken till det också.
Jag måste även ha en projektplan och veta vad jag ska syssla med för projekt innan vi slutar. Gaaah! Har säkert glömt en del. Men mycket har jag att göra. Jag hatar mig själv i såna här lägen. Vill ju inte hålla på att stressa som förra året några dagar innan skolavslutningen. Men så får det bli i år med. I trean tänker jag göra alla uppgifter när det är tänkt att man ska göra dem! Tänker aldrig mer ha det såhär igen! Aldrig!

Ha en bra kväll om ni inte ska sova. Annars så säger jag godnatt och sov gott.


Calypso 'Calle'


Klart man posar med hästen;)




Min körpartner Jessica:)




Hemanländ

Hej allihopa:)
Kom hem för en stund sedan. Har varit på lite betygssnack och bestämt ny tid för omprov, in i sista stund nästa vecka! Klarar jag bara provet så ligger jag bra till i småföretagande:) Gött. Ska snart värma lite köttfärspaj. Senare åker jag iväg till stallet. Ska hoppa Iver, myshäst<3:) Idag är jag på bra humör. Det här med positiva tankar om både en själv och att försöka ta jobbiga saker som en klackspark och vända tankarna till positiv kraft hjälper verkligen.

puss


God morgon världen

Time for school.
Ha en bra dag!


Tacktal?

Hejsan alla mina små söta läsare.
Först och främst vill jag bara säga godnatt till er. Men så kom också andra tankar in i mitt huvud. Jag vill också tacka alla mina närmaste som inspirerar mig och får mig att orka ta tag i saker, som får mig att orka rycka upp mig. Som får mig att vakna på en bättre sida nästa dag. Det är ni som håller mig uppe. Vill också tacka för alla fina och peppande kommentarer jag har fått här på bloggen under alla månader som den har funnits. Tack!

Nu mår jag mycket bättre:) Tog mig en funderare ikväll. Och insåg hur bra jag egentligen har det. För även om det är svårt i min vardag just nu så tänker jag vända mina tankar till nåt positivt i alla fall. Jag tänker inte lägga mig på backen och ge upp. Nej, nej, nej, jag ska ställa mig upp och kämpa allt vad jag har. Jag tänker inte leva i en deprission (stavning?) för resten av mitt liv. Jag tänker vara glad och leva ett liv som jag kan vara stolt över. Jag tänker bli stolt över mig själv! När jag är gammal ska jag kunna tänka tillbaka på mitt liv och vara stolt. Stolt över vem jag är.

Vet ni vad det är som får mig att ställa mig upp igen och inte ge upp? Jo det är alla ni! Ni som finns där för mig, ni som jag älskar så mycket. Alla ni som står ut med mig, alla ni som peppat och stöttat mig så mycket. Alla ni! Jag är säker på att några av er inte ens vet att ni inspirerat mig, gjort något bra för mig, stöttat mig bara genom att existera och finnas i min omgivning. Hur som helst, tack!

Godnatt alla läsare:*

Uppdatering

Lite kort uppdatering:

Igår grejade jag mestadels hemma inför flytten. Sedan åkte vi ner, jag, mamma och syrran, till Lilla edet och käkade. Panerad fisk är så underbart gott! Mamma skulle ändå jobba lite extra i baren då de hade en bordsbeställning på typ 15 pers. Jag fick också hoppa in, för att det blev så stressigt för pappa och allihop. I köket bland disken, där stod jag, jag kan ju bli disktant nu haha;) Gick även lite till baren och fick några instruktioner, provade att blanda två drinkar och fick förklaringar på kassan ock sånt då de vill att jag jobbar där så småning om. I baren eller inte, jag ska i alla fall sommarjobba på restaurangen i sommar. Förhoppniongsvis, och så blir det säkert, så jobbar jag extra där i höst också. Finemnag med lite extra pengar!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade sent. Har varit på Överby och köpt mig en bh. Syrran shoppade två stycken och ett najsigt hårband. Resten av dagen blir nog till att planera, plugga och chilla. Kanske borde käka middag också :)


Profilbild.


Dagens...
Hiss: Max lyxshake! - Så underbart god. Den får högre poäng än Mc´Flurry och då är den god;) Glass, grädde, frysta jordgubbar och shake; kan det bli bättre? :)
Diss: Tiden - Måste tiden gå så fort? Kan man inte sänka farten lite?
Klädval: Vit klänning med svart orientalinspirerat mönster, svarta leggings, svart stickad kofta.
Humör: Viktigpetter.
Att göra: Plugga till prov, tvätta, planera, spela The sims:')

Ja jag lovar, det ska bli en snyggare design på bloggen så småning om! Jag ursäktar mig faktiskt för att den är ganska ful just nu. Sorry.

Ensam fredagskväll

Ibland blir jag så trött på mig själv.


Idag vaknade jag av att syrran väckte mig. Nästan direkt satte vi oss och spelade The sims tillsammans;) Altså shit, det var verkligen längesen jag spelade det. Så underbart kul ibland.

Senare på eftermiddagen så kom världens bästa mormor på besök!:) Hon hjälper oss jättemycket med städning och sånt inför flytten. Hon är alltid bäst<3

Ikväll är jag helt ensam hemma. Och jag tänkte inte göra så mycket åt saken, utan bara vara hemma och slappa med lite tid för mig själv. Tänker plugga lite familjejuridik (samhällskunskap) och kanske fortsätta att göra glart "Liten blir stor"-projektet i häst. Den här tiden behövs verkligen till plugget. Men om någon bekant till mig som läser just nu ändå gärna vill komma hit och göra mig lite sällskap (och plågas genom att tvingas lyssna på hur trött jag är på mig själv och tillvaron) så hindrar jag inte den personen. Bara att slå en signal i så fall, så att jag kan be dig köpa hem lite godis till mig innan.



Min fina syster<3

Tips?

Gaah, jag blir galen.
Nu är det såhär att jag har funderingar på att ändra utseendet på min blogg -igen. Den här designen känns för tråkig, för enkel. Eller vad säger ni? Vad göra? Jag vill ha mer "liv" i min design... Nåt som man inte tröttnar på så lätt. Har du några tips eller funderingar? Jag vet att text och typsnitt, ramar runt inlägg o.s.v kan göra mycket... Men något mer behövs nog. Jag har ju ganska bra bildredigeringsprogram i alla fall. Så varför inte slänga ihop nåt megasnyggt? Jag har många planer för den här bloggen;)
         Kommentera jättegärna med tips, funderingar eller tankar om vad du tycker att jag kan göra för att göra den här bloggen lite snyggare. Vad som helst:) Du får också jättegärna komma med andra tips än bara kring bloggens utseende som gör att jag kan förbättra bloggen.
         Jättekul att antalet besökare på min blogg har ökat lite till också:)


Utrensning hemma

Hejsan allihopa:)
Sitter här nyduschad och tänkte rensa ut mitt rum helt och hållet snart. Tänkte egentligen göra det nu men jag hamnade här i stället... Till min stora förvåning såg jag att jag hade fått en kommentar som var himla kul att läsa, om Abandonado! Jag har svarat på kommentaren med en egen kommentar på samma inlägg "Ledig" till dig som kommenterat;)

Hur som helst så har jag lust att bara fixa saker här hemma idag. Rensa rummet, tvätta, städa, plugga lite, hjälpa till i trädgården, bara ha en fixa-hemma-dag. Vad har tagit åt mig? Börjar jag bli gammal? Är jag en tråkmåns? Jag tycker i alla fall att det ska bli skönt att ha alla de där sakerna gjorda sedan. Står ju inte ut med att leva i en enda stor röra. Mitt rum är en enda stor röra just nu. Och vad jag längtar till vi har flyttat, så att jag kan möblera i mitt rum och inreda! Så att jag kan köpa nya gardiner, nya kuddar... Sånt där älskar jag:) Inredning. Om jag inte ska jobba med hästar i framtiden så skulle jag nog vilja jobba med inredning och design. När jag var liten ritade jag nästan jämt rum, hus inifrån och t.o.m kläder, thihi.

Nej nu får jag dra mig, ska fixa lite saker.


Jag har stor lust att åka till Ikea och bara få välja och
vraka bland prylar till rummet! När jag flyttar hemifrån
blir det garanterat många välja-och-vraka-på-Ikea-rundor.
Billigt, bra och sist men inte minst; snygga prylar/möbler!


En ledig onsdag

Vaknade runt 11 idag. Det är faktiskt rätt skönt. Men konstigt nog så gillar jag ändå bättre att gå upp tidigare. Sitter fortfarande i pyjamas. Vi får hoppas att ingen kommer och knackar på dörren;)

Idag tänkte jag fortsätta med att göra klart arbetsuppgifter från skolan. Det är inte alls lång tid kvar till sommarlovet. Ska bli så underbart med sommarlov!:) Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Tiden går bara fortare för varje år som går. Det är läskigt. Den här sommaren tänker jag försöka njuta. Första halvan av sommaren måste jag ju ha praktik, andra halvan hoppas jag på att få jobbat lite. Om snart en vecka flyttar jag och min familj också. Så det kommer bli mycket att göra i den nya lägenheten sen. Jag måste fortfarande rensa min garderob, typ denna veckan. Jag avskyr allt som måste göras när man ska flytta. Men det blir skönt sedan när det är gjort. Även om det är mycket att göra så kan man ändå njuta.

Jag hoppas att den här sommaren går sakta, sakta, sakta. 

Hej

Sitter hemma och tänkte plugga lite snart. Hemma från skolan idag, precis som igår av olika anledningar som inte behöver dras upp i bloggen. Förlåt att jag inte har skrivit sen i fredags typ. Har inte hunnit, inte orkat. Helgen spenderades ju på Nuntorp. Allt gick bra, även om det var smått kaos då och då;) I lördags följde Jessica med mig hem där vi slängde oss på soffan, tittade på Eurovision och tryckte i oss chips och godis hela kvällen.

Igår var jag hemma och sov. Idag gick jag upp 5.30. Ska snart kolla mailen och sedan börja plugga. Ligger efter med saker för typ ett halvår. Hemskt när det snart bara är 2 veckor kvar i skolan för detta läsåret. Hinner man inte klart med allt så får man läsa om hela kursen. OMG! Verkar hemskt men ibland måste jag tänka på vad som är viktigt för mig i livet och lägga skolan åt sidan för ett tag (skolan är viktig men inte lika viktig som familjen, vännerna och hästarna). Ibland blir det också total kaos i mitt liv (som det säkert blir i allas någon gång) och då, tyvärr, så tar min skolgång stryk av det. Vilket resulterar i att jag kommer efter med precis allt. Och lärarna tror att jag är landets lataste människa som bara skiter i skolan. Okej, jag är lat... men inte så. Jag försöker faktiskt.

Igår kväll åkte jag till Bergahästen och hoppade Iver:) Jag gillar henne faktiskt. Finns ingen som är så söt i sättet som den hästen. Hon var nog lika nöjd som jag med hoppningen. Åh vad jag älskar det stället<3 Människorna, hästarna, sammanhållningen. Och det är ju inga dåliga hästar de har om man säger så;) Kvalité på allt! Värt pengarna om man har dem. Helt klart. Funderar på att slänga iväg ett sms om att praktisera där i sommar. Det är nog där jag trivs bäst.


Nu är prinsen<3 såld till en tjej uppe i Sthlm.

Skolan första gången på 1 månad.

Så oplanerat allt är.
Idag var jag på Nuntorp. Ingen hade planerat nånting och inte ens tränat nåt så vi fick planera om hela skiten. Vi hade ingenting verkligen. Och det skulle vara en uppvisning i ridhuset enligt programmet för dagarna. Jag och Jessica var de enda i klassen som kunde hjälpa till i helgen med riduppvisningen så vi och några ettor bara slängde ihop nåt. Kommer bara att visa lite vad vi jobbar med på rid och tömkörningstimmarna. Inget kul alls tycker jag egentligen men det är ju bättre än att inte ha något alls att visa i alla fall. Så jävla dumt att lägga Nuntorpsdagarna precis på helgen efter våran praktik också. Hade det inte lagt så dumt hade man ju kunnat gjort något planerat. Eller om de hade varit smarta så har ju ettorna haft 4 veckor på sig att träna in något bra...

Så idag satt vi upp och tränade i typ 2½ timme. Vi får väl hoppas att hästarna håller sig lugna i morgon;) Bella var lite mesig för dressyrstaketet men det får väl gå som det går helt enkelt. Haha. Ingen reagerade på ljuden och musiken i alla fall, hästarna var coola.

Egentligen har jag ingen större lust att spendera min helg på skolan men nu är det ju liksom för sent att ändra sig;) Så ja... Tack till Lisa som skjutsar mig i morgon (och hem idag efter att ha missat bussen) i alla fall=)

Nu ska jag sova. Är skittrött. Godnatt<3


Gammal bild. Calypso och Rolex=)

Kändes förresten jättekonstigt att vara på skolan igen. Har ju haft praktik i en månad liksom.

Torsdag

Tjoho. Sitter med världens huvudvärk. Får ta tempen på mig också. Är lite stressad. I helgen är det nuntorpsdagarna (kom dit om ni har möjlighet!) och jag fick nyligen, för en timme sen, reda på att jag ska rida dressyruppvisning. Sofia frågade mig. Jo, tänkte jag.... Det kan jag väl. I alla fall när hon sa att jag i så fall skulle ha Bella;) Hon är den enda hästen på skolan som jag verkligen har känt ett riktigt sammarbete med. Eller jag har ju känt det med de andra hästarna också men inte på samma sätt. Vi blir antagligen bara tre stycken som ska rida.

Idag var även sista dagen på praktiken. Både skönt och tråkigt. Ska bli skönt att komma ignåg med pluggandet bara för att få klart allt. Men samtidigt tråkigt att inte ha praktiken. Hur som helst så hade jag med mig hembakad cheesecake, och Emelie sina chokladbollar som vi fikade med på förmiddagen idag på praktiken. Eftermiddagen spenderades på Ale hästklinik med Olga och hennes föl som är ovanligt x-bent. Sedan bjöd Sofia oss på McDonald´s med glass och grejer, tack så mycket!

I morgon ska jag upp till skolan. Måste prata med hästlärarna. Och så skulle jag ju vara där i morgon dess utom. Blir nog bra det här;D

Måste kila iväg och fixa lite saker. Vi hörs!


Söndag igen:)

Hej:) Lite kort uppdatering:
Helgen har varit lugn och bra. Elin har varit här hela helgen och igår var vi på Amandas konfirmation... :) Trevligt tevligt! På kvällen tittade jag, syrran och Elin på en film om häxkonst och knäppa saker. Kul är det när andra blir uppskrämda;) Haha.

I morgon är det dags för praktik igen. Sista veckan. Hoppas det blir nice väder!


Elin skulle laga mat igår;) haha.


Fining=)

Jag är trött.

Tjo!
Sitter och har ont i näsan. Blev träffad av hästen Orlanda mitt i prick idag;) Hon fick en jävla reflex när jag borstade henne på benet att hon drog upp hela benet och träffade mig med hasen skithårt på min näsa. Jag och Emelie kunde inte sluta garva åt mig när det blödde ur båda näsborrar. Så roligt man kan ha! Den är svullen och ful nu.

Hur som helst så har jag ju haft praktik idag igen, som ni nog redan vet vid det här laget. Jag och Emelie red ut på Orlanda och Magic line (maggan) idag. Det började regna skitmycket när vi hade suttit upp och red iväg, och så slutade det givetvis att regna när vi kom tillbaka från turen. Och vad hästar är mesiga egentligen;) Rådjur och harar är ju livsfarliga! Haha:)

Ikväll hängde jag med lillsyrran och Elin på bio. Tänkte att det kunde vara trevligt.

Puss.

Förlåt för ett tråkigt inlägg. Är bara så trött.

Torsdag

Tjenare tjenare:) Sitter och rensar ut i mitt rum. Just nu skrivbordet. Hur mycket kan det få plats i ett skrivbord egentligen? Alla skåp och lådor liksom! Allt från alla år samlas liksom på där. Hehe...
Jag ser inte fram emot ikväll när jag ska rensa garderoben och alla klädeslådor... Varje gång jag gör det så finns det alltid lika mycket att slänga som inte används.

Idag har jag varit på praktiken som alla andra dagar, shit vad det har regnat idag! Inte så kul... Speciellt inte när vi stod ute i pissregnet och höjde/sänkte hinder åt alla som red. Snacka om att jag frös! Men desto skönare att komma in och värma sig i huset och käka mat, allihopa, sedan:)
Nu är det snart bara en vecka kvar på praktiken, shit vad tiden går!

Och jag har även något jätteroligt på gång! :) Wiiie! Hoppas verkligen att detta blir något av, och att detta funkar utmärkt och bättre!! Avslöjar inget än;) Och ja, det har självklart med hästar att göra. Ska verkligen bli superkul det här!

Ha det! <3

Love.

Jahapp.

Gaah, blev galen igår för att Comhem inte funkade. Altså så funkade inte heller bredbandet, och jag kunde inte skriva. Dessa två dagar har jag i alla fall varit på praktiken... Igår red jag Orlanda igen, hon är himla mysig hon! :) Idag har det bara regnat... Surt. Men det behövs å andra sidan. Ska börja röja i mitt rum nu också *suck*. Håller ju på med flytt och grejer. Första juni lämnar vi detta hus, har jag för mig. Dags att rensa ut allt kanske. Skönt att slippa stå dagen innan i ren panik.  

Mår inte så bra (oj vilken nyhet! ...eller inte) så det fick bara bli ett kort inlägg.


Trulls gosar på mina axlar:)

Dressyr ute

Tjoho! Orkar inte skriva så mycket, av ren trötthet. Men idag har jag haft praktik som vanligt, och sedan åkte jag till Bergahästen och red Iver ute på ängen. Hon kändes nog ännu lite bättre den här gången än förra. Hon blev riktigt mjuk i sidorna i slutet:) Hon brukar aldrig bli så mjuk och fin så då kändes det extra bra:D Och öppnorna var helt okej. I galoppen var hon hur fin som helst, genom hela kroppen. Idag fick hon jobba;) Hon var rätt trött efter passet kan man säga. Sötmupp:) Bilder kommer någon gång, kamerans batteri dog så jag kan inte lägga in dem just nu. Mamma följde med och fotade några bilder (innan batteriet dog) idag:) Har själv inte sett dem än.

Hörs.

Söndag

Tjenare!
Kom hem för ett par timmar sedan... Åkte med mamma, Lise syrran och vovven Elton och grillade på Hunneberg:)

Idag hela dagen innan grillningen spenderade jag i stallet. Fixade stallet, tvättade Ranchero, hjälpte till på ponnylektionerna... Ja... Dagen kommer i bilder i stället:)

Klicka på bilderna för större format.





Anna hjälper ju till att utbilda ponnyerna på Bergahästen så idag red hon två av dem på lektion och uteritt. Lektionen var bra övning för Ponnyn (som är ny i stallet), och att dess utom få gå på den med en erfaren ryttare. Uteritten var mest för skoj skull för att Mascot blev över;)




Panik!

Som rubriken säger... Jag har ju faktiskt inte bloggat på 2 dagar! Känner en liten panikkänsla för det även om jag inte vill vara så beroende;) Eller jo... Jag vill ju att bloggen ska vara uppdaterad varje dag så att jag kan få fler läsare. En blogg som alltid är uppdaterad är ju betydligt roligare än en som inte är det.

Jag har haft dåligt med tid för datorn. Har inte varit så mycket hemma och så. I torsdags så åkte jag i alla fall ner till Gamle dal och grillade med Sandra och Linnea:) Var jättemysigt. Är ju så fint vid vattnet. Trollhättan är verkligen en jättefin stad på våren och sommaren. Blev inte så mycket mer än grillning och promenad genom stan för min del på valborg eftersom att jag skulle upp dagen efter. Var ledig från praktiken på torsdag i stället för 1 maj. I alla fall så åkte jag hem och tittade på Australia till 2 på natten. Hade hyrt den från Hemmakväll i en vecka men hade inte hunnit se den, så sista hyrdagen var jag ju tvungen att se den! Åh vilken underbar film! Jag vet att jag är lite efter med att ha sett den men till er som ännu inte sett den; se den! Så fin och så underbar, och rolig:) Den filmer har helt enkelt allt. Den filmen gav mig en kick på något sätt:)


Sandra grillar korv (klicka för större format) :)

I fredags åkte vi i alla fall mot Skövde för att få ett sto dräktighetsundersökt (praktiken). När vi var på väg hem bestämde sig Sofia för att åka och tävla på Lerk på eftermiddagen. Vi fick följa med om vi hann och så. Hade varit kul att följa med men jag skulle ju iväg på kvällen så jag var tvungen att åka hem i vanlig tid. På fredag kväll så åkte jag ner till stan för att möta Felicia och Sandra. Vi skulle gå till Strandgatan för en fika vid vattnet och bara njuta. Men hur fullsatt var det inte? Som vanligt... Den här gången var det så illa att vi inte fick plats på uteserveringen. Strandgatan är såpass hett nu. Fasiken också, tänkte vi. Men vi drog till Sibylla och käkade i stället. Alltid trevligt. Haha. Efter en liten combibricka så satt vi där en bra stund och bara tjötade:)
         Sandra var tvungen att åka hem ganska tidigt så jag och Felicia väntade på hennes pojkvän och hans kompis så att vi allihopa kunde gå till Strandgatan igen, förhoppningsvis skulle det inte vara lika fullt nu. Och det var det inte heller. Bara det att de som var under 18 inte fick sitta där efter 10. Gaah. Det är rätt surt att vara precis undef 18:) Fyller ju inte förrens i september. Attans då. I alla fall så blev Felicias pojkvän hungrig så det slutade med att vi satt på Sibylla igen. Lyckad kväll med planeringen på Strandgatan det här... Haha.

Idag så har jag umgåtts med Alex hela eftermiddagen:) Vaknade dess utom sent idag. Alex åkte med hem till mig efter att ha mött upp henne vid Statoil. Givetvis tog hon med sig sin nya amstaffvalp Zero. Hur söt får man bli egentligen!?=) Men det var i alla fall trevligt att träffa henne. Var längesen jag träffade henne nu igen. Blir ju inte att man ses så ofta när man har fullt upp och är på olika håll heller. Förut när vi var klasskompisar i grundskolan så blev det ju mycket oftare. Men vi ska i alla fall försöka att ses mer nu;) Fest måste bli av snart! Alex - festens mittpunkt, haha!


Söta Alex och söta Zero:)




RSS 2.0