Torsdag

Tjoho. Sitter med världens huvudvärk. Får ta tempen på mig också. Är lite stressad. I helgen är det nuntorpsdagarna (kom dit om ni har möjlighet!) och jag fick nyligen, för en timme sen, reda på att jag ska rida dressyruppvisning. Sofia frågade mig. Jo, tänkte jag.... Det kan jag väl. I alla fall när hon sa att jag i så fall skulle ha Bella;) Hon är den enda hästen på skolan som jag verkligen har känt ett riktigt sammarbete med. Eller jag har ju känt det med de andra hästarna också men inte på samma sätt. Vi blir antagligen bara tre stycken som ska rida.

Idag var även sista dagen på praktiken. Både skönt och tråkigt. Ska bli skönt att komma ignåg med pluggandet bara för att få klart allt. Men samtidigt tråkigt att inte ha praktiken. Hur som helst så hade jag med mig hembakad cheesecake, och Emelie sina chokladbollar som vi fikade med på förmiddagen idag på praktiken. Eftermiddagen spenderades på Ale hästklinik med Olga och hennes föl som är ovanligt x-bent. Sedan bjöd Sofia oss på McDonald´s med glass och grejer, tack så mycket!

I morgon ska jag upp till skolan. Måste prata med hästlärarna. Och så skulle jag ju vara där i morgon dess utom. Blir nog bra det här;D

Måste kila iväg och fixa lite saker. Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0