Utkast sen i förrgår

Vad hände? Jo jag flyttade till Bohus malmön. I söndags var det ju personalfest för alla som ska jobba i sommar. Det var det roligaste på länge tror jag. Sedan skulle jag börja jobba redan på måndagen. Hade jag ju ingen aning om:) Så det blev till att flytta in direkt utan packning höhö! Idag var jag hemma och hämtade hela mitt rum typ. Hela garderoben ungefär! Det är så det känns i alla fall. Stort tack till söta mamma som ställde upp så och packade och städade åt mig när jag jobbade på ridskolan idag. Hon är fanimej bäst! Ja inatt åkte jag hem efter jobbet på restaurangen för att jobba sista dagen för sommaren på Bergahästen. Det var segt att gå upp 6 när man var hemma runt 3 på natten. Men det är bara att bita ihop! Här på ön är det gött. I går stardade jag dagen med en timmes rask promenad med Anna och Jenny! I morgon ska jag nog lägga mig på en klippa och steka bort min fula bonnebränna som jag fick utav att stå 4 timmar i paddocken och rida ut i 2 timmar idag på jobbet i Vargön. Härligt att börja jobba kl 17 i morgon då! Då hinner man göra lite på dagen också.

Så nu bor jag här ute,

Bilder ska jag försöka lägga in också! Men då måste jag dra ur bredbandsmojängen för att ens få plats med mitt USB för att den är så bred och det har jag inte lust med just nu! TAAACK min gudinna Anna för att du fixade en dator med bredband!!! Tack för låånet... skulle inte överleva sommaren annars. Utan facebook? Okej mobilen finns ju men hur kul liksom?

Pöss

Nattankar

Sitter och drömmer om framtiden. Egentligen har jag ju ingen långsiktig plan, altså ingen direkt plan med mitt liv. Och det tycker jag bara är bra! Jag tar liksom varje år som det kommer. Hittils har ju det funkat bra! Men jag tror att jag börjar knåpa ihop en plan kortsiktigt nu i alla fall, altså de närmsta året (om inte de närmsta två åren). jag vet i alla fall vad jag vill och vad jag har för kortsiktiga mål. Det blir säkert lite kämpigt att genomföra det men det går om jag vill! Hmm... vad kan det vara tro?;) Vågar faktiskt inte avslöja så mycket än. Då är jag bara rädd att jag ska misslyckas totalt. Vilket jag säkert kommer att göra i alla fall men då visste ni ju ändå inte vad det var haha!

Nä, jag borde ligga och sova i stället för att sitta uppe och grubbla. Tänker jag för mycket nu så kommer jag bara att börja må dåligt och komma in på förvirrade tankar och sedan kommer min jävla ångest. Det orkar jag inte med den här kvällen. Ångest är den värsta känslan du kan få. Du tror på riktigt att du håller på att dö. Men vilken tur att det bara är en känsla!:) Det är tur det.

I morgon ska jag åka till Bohus malmön där det vankas kickoff på restaurangen. Jag hoppas att det blir trevligt, vilket jag tror! Jag ska ju bo där ute och jobba nu i sommar med söta Anna! Kommer att bli great! Jag ska försöka att njuuta i sommar, av svenska havet och luften där ute (när jag inte jobbar för fullt såklart^^) så att jag inte går och längtar bort hela sommaren till jag åker till Bulgarien den 23e augusti. Altså jag längtar så att jag döör! Det kommer att bli de två bästa veckorna på hela året. Jag hade den bästa veckan någonsin förra året i Sunny beach. Oförglömligt. Allt var helt galet bra. Jag var ju förfan helt deprimerad när jag klev på planet hem! Vi kör en favorit i repris x2, eller vad säger du Emelie?;)



På shoppingrunda i hamnstaden Nessebar i
Bulgarien 2010.

Dagen efter änna

Vad kan bli bättre än när man sover halva dagen, vaknar, tar en skön dusch, käkar lite jordgubbar och bara latar sig när man är bakis? Inte mycket:) Jag hade i alla fall en trevlig midsommar! Men vad mycket vin och drinkar det blev, hähä... Men skare va så skare va! Först blev det förfest hos en vän till Josefine (efter en god middag hemma med familjen på eftermiddagen); shotspel och mycket tjöt, det gillas. Sedan drog vi vidare. Längesen jag var på hemmafest, kul:) När jag vaknade i morse var mitt mående bara ett tecken på att jag har haft kul i alla fall! :) Jag la mig igen och vaknade nu på eftermiddagen. Skönt att sova ut efter en natts festande för en gång skull, det är inte ofta det har hänt nu på sistone utan har i stället behövt gå upp tidigt på morgonen av olika anledningar hihi!

Snart ska jag ställa mig och rensa jordgubbar tror jag. Mumsigt värre. Tyvärr glömde jag kameran (som vanligt) igår men hoppas på att kunna sno lite facebook-bilder så småning om!

110623

Tjoo!
Idag har det varit full fart framåt. Sov ganska länge vilket var skönt, körde Felicia till trafikverket för hon tog sitt körkort idag:D:D Wiie. Därefter åkte vi och hämtade upp Emelie, körde till Pärlans Gatukök innan jag körde henne till jobbet. Sedan åkte jag och Emelie till Överby och kollade midsommaroutfits till henne. Jag mådde bajs på Överby ungefär. Jäkla mensvecka. Aja, efter Överby så har jag bara chillat hemma en stund. Snart ska jag, mamma och syrran dra till Sibylla och äta tror jag. Fan vad kasst. Det får bli Nutrilett-shakes hela sommaren haha! Visst jag har gått ner lite i vikt men jag har låååång väg kvar. Detta räcker liksom inte. Och man får ju passa sig så att man inte går upp igen liksom! Okej nutrilett är väl inte mycket att lita på... men gurka typ?
I morgon blir det såklart midsommarfirande. Med familjen hemma på dagen och fest i Vänersborg med Emelie, Josefine, Kajsa och massa annat folk jag inte känner på kvällen. Det blir säkert fett nice! Jag kör nog på en vit klänning från Vila med marinblå prickar, kan bli sött va? En blomma i håret och låt oss hoppas att jag inte har en dålig hårdag i morgon. Så ska nog även jag kunna se ut som en människa hihi:)

Små steg på vägen

Tjenare tjenare!
Idag har jag inte gjort något peciellt. Jag har varit en snabb sväng hos Sandokan (som btw flyttade till kusten på semester ikväll), läkarbesök och jobb. Jag måste bara tala om för er vilka söta elever jag har! Idag var det sista ridlektionen för terminen för mina onsdagselever och jag fick jättefina kort, choklad och kramar av mina elever. Jag blir seriöst rörd:') Det hade jag faktiskt inte väntat mig. Jag fick höra av både de vuxna och de yngre att de var så nöjda med mig! Det värmer verkligen ända in i hjärtat att höra. Tänk vad orolig jag var i början av terminen att de inte skulle gilla mig, eller att de skulle tycka att jag var kass. Det har varit en rolig termin med alla onsdagselever. Och jag tror faktiskt att jag har lyckats utveckla grupperna lite. Jag har sett skillnad och det är så jäkla roligt! Jag och varje elev har ju tillsammans haft ett litet mål att sikta mot/trådar att hålla sig till och det har banimej gått! Det behöver inte vara speciellt stora mål med ridningen, det ska ni komma ihåg! Små steg på vägen gör stor skillnad i sig, tänk på det! Det ska vara roligt att komma till ridskolan och rida. Det är viktigast tycker jag. Det får aldrig bli att en elev ska behövs känna prestationsångest och ett behov att behöva bli bäst. Jag själv har också fått ut mycket av detta. Detta jobbet har varit nyttigt och bra för mig för att jag själv har kunnat utvecklas som person. Jag har samlat en hel del inspiration av detta och mycket är tack vare min chef Linda som har hjälpt mig mycket! Jag är tacksam! 

Efter sista lektionen bjöds det på fika av eleverna, ytterst trevligt! Mycket tjöt och många skratt. Som det ser ut nu så blir det allt en termin till med mig. Då fortsätter vi, men på den nya anläggningen! Superkul!

Nästa vecka flyttar jag ut till Kusten dock. Jag ska jobba på Bohus Malmön (servitris på restaurang) hela sommaren, men det blir nog skoj! Jag ser fram emot det. Prova på något nytt ett tag. Och Sandokan kommer ju att finnas i närheten också, det känns kul:)

Nä nu blev det en roman här i stället för ett blogginlägg känner jag. Jag ska ta mig en dusch tror jag. Så att jag känner mig fräsch när jag går till sängs. Puss och godnatt kära folk!


Söta Farruco förra året:) Några individer man absolut inte ska glömma
är de fantastiska hästarna som gör ett så fantastiskt jobb! Sjukt roliga
arbetskamrater. Så trogna, så tåliga, så samarbetsvilliga. Linda, du
har verkligen ett gäng fantastiska hästar!

Rebecca Black

Men vad i helvete! Kan halva världen sluta mobba och trycka ner Rebecca Black? Hon är tretton år. TRETTON år. Jag förstår inte vad det är för fel på folk. Fyfan säger jag bara. Hon fick låta ta bort musikvideon Friday från Youtube p.g.a att alla knäckte henne? Här fick hon göra en egen musikvideo och det är ju hur kul som helst när man är 13 och så får man typ hela världen emot sig! Hur känns det tro? Jag blir seriöst förbannad. Hörde på Rix FM att t.o.m dem gjorde narr av henne. Och de ska vara proffsiga i det dem gör? Pfft! Jag skiter i hur kass Friday är, man gör bara inte så. Klart att man får räkna med hård kritik av människor när man är känd men det är fel av radio och media att göra likadant! Hon är bara tretton. Jag älskar i alla fall att hon är med i Katy Perrys Last friday night. :)




F*ck

Jag vill lägga mig i min säng och aldig mer vakna.
Hur som helst så har jag i alla fall haft en trevlig dag med bästa Felicia idag:) Lunch på Överby och springande i butiker. Det gillas.
Jaopp. Vi hörs väl.

Dress for sunday

Den här långklänningen. Jag älskar den, från Kappahl faktiskt. Köpte den nångång i våras. Jag blev kär direkt, det står verkligen Sabrine på den. Det blir lätt denna klänning på till stan idag!


Med Akon i högsta hugg

Hör och häpna, jag städar mitt rum! Med Akon i högtalarna så funkar det:)
Redigt förkyld håller jag på att bli också, himla mysigt när snoret täpper igen hela näsan, verkligen tummen upp!
Senare blir det kanske till att träffa Linda i stan som jag inte har träffat på typ 100 år och ikväll blir det en tur till stallet som vanligt. Vad jag önskar att jag kunde hinna med alla mina vänner lite oftare! Jag får börja schemalägga mina dejter med mina vänner haha! Nädå, men man kan inte hinna med alla jämt. Vilken tur att de äkta står kvar ändå, även efter år och dagar!

Nä nu får jag änna försöka få klart mitt rum. Vad mycket enklare det blir sen när jag skaffar egen lägenhet. För det första så hamnar inte allt på ett och samma ställe och för det andra så finns det ingen annan som stör sig eller ens bryr sig!:)

Drömlös

Okej då. jag ska faktiskt försöka på nytt. Hej bloggen!
Välkommen till min blogg! Jag börjar om på nytt. Hähä.

Uppdatering om mitt liv? Njae, jag jobbar, rider häst och träffar vänner titt som tätt. I veckan blev det en hejdundrandes utgång och två 20-årsfiranden. Jag drömmer fortfarande om min framtid och söker svar på
vad mitt kall är. Än vet jag inte. Men borde man veta? Jag funderar på om jag bara ska ta varje dag som den kommer, varje dag 365 dagar om året. Då borde jag ju inte bli besviken? Jag har fan inga mål längre. Det är
för jobbigt. Varför inte bara skita i vad det blir av min framtid? Alla säger att drömmar är viktigt. Eh ne?

Ovanligt?

Ja jag vet. Jag är totalt hopplös. Men jag har verkligen inte hunnit. Hur kan man ha så mycket att göra hela tiden? Hur fan orkar storbloggarna med?
Jag får nog ta en paus från den här jävla bloggen en stund. Måste fixa upp saker i mitt liv! Kanske borde radera hela skiten. Jag har ju facebook vadfan! Förlåt allihopa, fast jag tror inte att ni blir så ledsna. En dag kanske jag har en roligare blogg med en stor förändring som jag har lovat så länge! En dag... haha!:)

Körkortet fixat

Oj, jag hinner ju aldrig med bloggen! Jag fixade i alla fall körkortet igår! Gööött som fan.
Och vet ni? Jag har aldrig tagit en enda körlektion på körskola, skrev inte ens in mig på någon! Fifan vad gott åt alla ni som trodde att det inte skulle gå utan körskola. Fifan vad mycket pengar jag sparade in på det;) Och jag har övningskört regelbundet och aktivt sedan efter jul nångång, inte sådär värst länge ändå ju! Jag är i alla fall glad:D Vilken tur att min mamma var en sån bra handledare!

Annars rullar dagarna på. Full rulle! I morgon tar många av mina kära vänner studenten och ååh vad roligt!! Dom förtjänar verkligen att bli uppvaktade och det är ju deras stora dag! Studenten är en dag för livet. Jag vill göra det igen!

Idag har jag varit på stan hela dagen. Blev en tur till stallet fram mot kvällen, och sedan en sväng till edet också.

Nej, nu ska det sovas strax. Jag ska ju flänga runt mellan Trollhättan och Vänersborg hela dagen i morgon! Ska ju till massa olika studenter. Vilken tur att jag har körkort nu:-) Bättre sent än aldrig!;)

Full rulle

Oj vad dagarna går!
Jag rider, pysslar om häst, åker bil, pluggar och jobbar om mina dagar! Hänger med människor jag älskar gör jag också:)
Jag lovar (förhoppningsvis) att bloggandet ska bli bättre fr.o.m. nästa vecka! Har så sjukt mycket att göra just nu. Det kommer jag att ha hela sommaren i och för sig men förhoppningsvis ska jag inte stressa så mycket som jag gör nu! Det är i alla fall typ klart att jag kommer att tillbringa min sommar ute på kusten nästan hela sommaren, fram till att jag åker till Bulgarien. Jag ska jobba på restaurang och bo där ute, blir nog great!
Vi hörs! Nu ska jag iväg till Torp och leta nya ridbyxor. I förmiddags var jag till Överby med Sandra och Linnea en snabbis och köpte en present.

Snurr

Det är dags att växa upp, ta tag i mitt liv och bli vuxen.
Eller?

Vad är vuxen då? Många vuxna är ju inte vuxna.
Äh vadfan, njut av livet och lev rövare!:) Ha kul.
Kämpa på. Och se hur det lönar sig att kämpa.

Tungt

Jag är så ofantligt trött. Jag får ofta höra frågor om hur jag alltid orkar vara så glad. Och jäklar vilken tur att jag alltid drar på smilet! Det är det enda som får mig att orka ta mig igenom dagarna just nu. Det hjälper ju inte att gå och vara sur mot andra för att man själv har det lite pissigt just nu, eller hur? Synd bara att jag är helt utmattad när jag kommer hem och ska vara "mig själv" igen. Jag sitter inte och menar att jag inte är mig själv mot andra, jag är ju glad och utåtriktad som person men ibland mår man ju inte så jävla bra altså...
Så stressad som jag känner mig just nu har jag nog aldrig känt förut. Jag kom hem idag på kvällen helt snurrig i huvudet, andnöd och det kändes som att jag svävade ovanför marken! Då är man trött. Herrejösses. Jag vet inte ens vad jag sitter och skriver om? Jag vet ju knappt vad jag heter.
Allt i mitt liv är så jäkla snurrigt just nu. Men jag vet att det blir bättre. Det blir det alltid. Men just nu vill jag bara dra täcket över mig ett tag och skita i allt och alla andra. Bara vara jag och mig själv.

Fast vilken tur att jag har så fina vänner och familj. Vad skulle jag göra utan dem?<3 Gud, jag älskar ju dem över allt annat på denna jord! Och jag skulle verkligen ge upp mitt liv för dem. Alltid. Och jag är så glad att jag verkligen har så många fina människor runtom mig. All kärlek till er.

Ibland är det okej att tycka synd om sig själv. Värre öden finns, men ibland så måste man få klaga.

Stor suck

Jag har verkligen haft världens sämsta vecka. Orkar inte ens skriva om det. Nästan ingenting har gått som jag velat. Åååh, är trött på allt. Nere på botten. Men idag är en ny jävla dag som jag måste ta mig igenom. Och solen skiner men det kan lika bra pissregna.

Vi hörs kära!

RSS 2.0