110623

Tjoo!
Idag har det varit full fart framåt. Sov ganska länge vilket var skönt, körde Felicia till trafikverket för hon tog sitt körkort idag:D:D Wiie. Därefter åkte vi och hämtade upp Emelie, körde till Pärlans Gatukök innan jag körde henne till jobbet. Sedan åkte jag och Emelie till Överby och kollade midsommaroutfits till henne. Jag mådde bajs på Överby ungefär. Jäkla mensvecka. Aja, efter Överby så har jag bara chillat hemma en stund. Snart ska jag, mamma och syrran dra till Sibylla och äta tror jag. Fan vad kasst. Det får bli Nutrilett-shakes hela sommaren haha! Visst jag har gått ner lite i vikt men jag har låååång väg kvar. Detta räcker liksom inte. Och man får ju passa sig så att man inte går upp igen liksom! Okej nutrilett är väl inte mycket att lita på... men gurka typ?
I morgon blir det såklart midsommarfirande. Med familjen hemma på dagen och fest i Vänersborg med Emelie, Josefine, Kajsa och massa annat folk jag inte känner på kvällen. Det blir säkert fett nice! Jag kör nog på en vit klänning från Vila med marinblå prickar, kan bli sött va? En blomma i håret och låt oss hoppas att jag inte har en dålig hårdag i morgon. Så ska nog även jag kunna se ut som en människa hihi:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0