Startar ny blogg

Från och med nu så bloggar jag härifrån ------->> http://sabrinesworld.blogg.se

Jag hoppas att ni fortsätter att följa mig där!:-)

Kram


Kära huvudvärk

Hejsan mina små kex därute!
Min dag har varit ganska förjävlig. Jag vaknade med en obeskrivlig huvudvärk och fick lägga mig igen imorse. Sedan väcktes jag av att telefonen ringde. Då var klockan halv 4 på eftermiddagen. Sinnessjukt! Jag har varit så sjukt trött på sistone men jag anar några anledningar.

Så den här dagen har väl gått till spillo kan man säga. Jag har sovit bort den. Men jag antar att det var vad min kropp behövde? Hur som helst så kommer Det okända på sjuan ikväll, och det får inte missas! Jag älskar att det har börjat igen:D Som ni säkert har läst förut så har jag ett stort intresse för det övernaturliga och olika fenomen.

Nä, nu tänkte jag kika på lite lägenhetsannonser:) Någon som har något tips på lägenheter/rum i Oslo? Kommentera! Jag och två vänner söker. På tal om det så damp det in tre mail från tre företag i Oslo idag. Roligt!


Vagabond favourites



Som ni märker så har jag blivit väldigt förtjust i bruna
toner. Älskar toner som går i både beige och brun 
när det gäller både plagg och skor. Dessa 4 skor 
är mina favorit-vill-ha:n just nu! Åh... Vilken tycker
ni bäst om?:)

"Jag vet att du hör"


"Hälsa till satan, vi hörs"

Okej eller inte?

Hej världen. Jag ska väl inte ljuga med att jag fortfarande sitter i min pyjamas. Just nu söndagsmyser jag i soffan och tittar på någon dokumentär om hundar. Och nu är jag  lite smått förbannad sådär. Det kokar lite i mig. Folk färgar sina hundar i regnbågens alla färger. De målar även klorna med nagellack på stackarna. Jag trodde att sån skit var en utdöd trend.

Sedan ställer de upp i tävlingar och utställningar med sina hundar.

Altså en illrosa pudel? Stackars hjärta. Eller är det så att hunden faktiskt inte bryr sig om vilken babyfärg den har i pälsen? Eller skäms de? Lider de?

Jag är hur som helst STARKT emot det, eftersom att jag absolut inte tycker att man ska förmänskliga hundar och de är inga leksaker. Jag tycker att man ska anpassa miljön och dagliga rutiner så mycket som möjligt efter hundens naturliga behov och beteende. Det tycker jag om vilket djur man än har. Jag tror inte att den rosa färgen och det babyblå nagellacket hör till där. Nä, det får änna finnas gränser på hur långt man kan gå när man stylar sina husdjur...






Helt absurt!!!! Stackars krake...




Åh, jag vill...


Den årliga depressionen

Är det bara jag som känner mig övergiven och helt tom när höstmörkret kommer? Som om hela världen har ödelagts, som om alla utom en själv bara har gått upp i rök. Tomheten. Den där känslan. Det är en ruggig känsla som kan jämföras med en ångestattack. Nästan i alla fall.

Jag är inte det minsta ensam. Eller övergiven. Men känslan. Nästan som söndagsångesten jag fick varje söndagkväll när jag gick på högstadiet. Horrible. Jag tror att min årliga höst och vinterdepression är på väg. Åh. Om jag ändå bodde i Thailand under vinterhalvåret. Jag orkar liksom inte med 5 månaders tårar och ångest.


Såhär känner jag när vintern kommer sedan:


Det är därför jag mår piss redan nu, jag vet ju vad som väntar. Något tips på hur man kan få bukt vinterdepressionen? Biomys, choklad, stearinljus och spatönterier fungerar liksom inte. Även om jag älskar spatönterier och mysiga kvällar på stan.

Vamos a la playa

Åh, sitter och lyssna på underbar musik. Tänk att toner kan få oss människor så sjukt lyckliga för stunden. Sitter och peppar mig själv på framtiden!! Jag vill bara nå mitt slutmål. Vill dit, vill dit, vill dit. En dag. Okej då, just nu jobbar jag på att ta mig till Oslo och flytta dit. Men sedan... efter ett år eller två i Oslo. Då tror jag att det bär av. På riktigt. Oavsett om mina blivande resekompanjoner ångrar sig eller ej. Jag har bestämt mig för att bredda mina vingar och se mig om i världen. Tänk er känslan att veta att man ska lämna sin trygghet och ge sig ut i världen. Och inte veta om man kommer tillbaka. Vilken adrenalinkick!

Hur som helst så har jag, mami och systeryster hälsat på Ann-sofie och hennes lilla Thim idag. Det är alltid så sjukt trevligt att umgås med dem. Och jag är inte bakis idag! Helt underbart:-) Thim är han som jag var barnvakt till här om dagen om ni minns? Och deras hund är hunden vi brukar passa. Jag funderar på att ta med mig han till berget och mysa någon dag? Älskar den hunden!






Hihi, Thim fastnade och blev arg och ledsen! Jag var
bara tvungen att föreviga...


Rödvin, rödvin...

Jag har haft världens bästa fredagskväll. Idag bjöd jag mina finaste tjejor på oxfilé i skysås, klyftpotatis, bearnaisesås och mozarellasallad! Huuur goooott blev det inte! Så jävla lyckat. Rödvin till det också såklart!

Vi struntade faktiskt  i utgång och höll oss hemma i stället. Vilket var lika bra det, vi hade ju ändå så sjukt trevligt allihopa:) Mycket skratt kan jag säga!! Nästan så att jag har ont i käkarna.

Så här sitter jag, full och glad. Igen. Men förfasiken vad det är trevligt! I morgon tänker inte jag ställa någon klocka.

Tips på välkomstdrink som är lika god som den är enkel (för oss latmaskar):

Massa is.
Vodka.
Fruktsoda.
Strawberry drinkmix.
Massor med frusna skogsbär. 

Godnatt. Nu ska jag och mina domnade armar sova. Och tack fina flickor för de fina presenterna jag fick idag också!:)))

RSS 2.0