Bye Sweden!

Nu drar jag till solen, beachen, cocktails hela dagarna (och nätterna), party, poolhäng, shopping och chill!
Datorer och bloggar lämnar jag för att bara vara nu. Vi syns och hörs om 2 veckor igen!:)


Puss



Kaoset innan

Herregud... Jag har nästan packat klart. Har bara 2014500 saker som jag säkert har glömt. Får inte ni också lite panik varje gång ni ska packa inför en resa, att ni glömmer det viktigaste? Eller är ni även sådana som packar ner en massa onödig skit "utifall att". Haha! Jag tror att det är lite typiskt oss tjejer?;)

Vilken tur att folk faktiskt lever i Bulgarien då! Jag tror nog att det mesta går att lösa där ifall man skulle ha missat något;) Bara att åka in till Nessébar eller shoppingcentret och shoppa det man behöver! =) Eller typ butikerna runt hörnet? Heela min säng är i alla fall täckt av skönhetsprodukter, tabletter och smink! Ska sortera... ...och packa.

Bjussar på en skön bild på underbaringarna Emelie och Sandra från Sunny beach 2010!


Sweet

Tid. Vad fan är tid? Vart tar den vägen? Vem kom på tiden? Vem började räkna ut timmar?
Ännu en dag som bara har försvunnit. Jag har gjort så mycket och haft fullt upp men ändå inte hunnit ett skit. Jag åker till Sunny beach på tisdag och här sitter jag på söndag natt, och har inte ens plockat ner min resväska från vinden, nyss letat reda på mitt pass. Imorse försov jag mig till min tvättid (jäkla bakfylla) och jag har inte handlat klart allt jag behöver för två veckor. Nåja. Någon har att göra i morgon. Denna någon kan vara Sabrine.

Idag har jag i alla fall hunnit shoppa klart alla kläder. Fyndade på sista rean, I like!! Men ändå har jag ångest över att jag spenderar mer än vad jag egentligen hade råd med. Varför är vi sådanna? Och varför lägger man ut xxxx antal kronor på kläder och produkter som man ändå bara använder i 2 veckor? När jag kommer hem igen så är det höst. Då kan jag lika bra slänga alla schyssta sommarplagg jag shoppade bara för dessa två veckor. Må det vara lite onödigt men fan, det är värt det! För jäklar vad skönt det ska bli att komma ifrån Sverige ett litet tag. Bara vara. Bara leva. Inte kasta en enda blick på klockan. Löööve it! Värt varenda öre.


Vita mannen


Lördag

Jag sitter här hemma och hostar som en jag-vet-inte-vad. Får nog kolla upp min förkylning innan jag flyger på tisdag? Ont i örat som in i helvete också. Jaja, man ska väl inte klaga! Ikväll ska jag och syrran äta ute, det ska bli riktigt mysigt! Jag kände för att bjuda ut henne=) Hihi. Vi spenderar ju nästan aldrig tid ihop så det kändes som att det var dags. Därefter vankas det utgång för mig. Det får bli Lipz med Emelie, uppvärmning inför Bulgarien haha! Som om jag inte har fått nog av det i sommar?

Jag kom hem från stallet för en stund sedan och snart ska jag hoppa in i duschen!
Bjussar på några bilder från i bästkusten:
Jag vet att många bilder är kassa mobilbilder men ändå... =)

Släpp ut ditt inre kaos

Hjärtat, tala till mig.

Ensam är inte alltid starkast. Vilken tur att du aldrig någonsin är Ensam.

Hästintresset...

Idag spenderade jag kvällen i stallet för första gången på många veckor. Det kändes så sjukt mysigt att bara andas lite häst igen. Härligt! Under sommaren så har jag haft så fullt upp med annat att jag inte ens har hunnit sakna det. Men här om dagen när jag åkte ut för att pussa på Sandokan så kände jag det. Bara lugnet och harmonin som en häst utstrålar är ju fantastisk. Har inte jag världens bästa hobby?:)

Hobby tänker ni, du jobbar ju förfan med det! Jag har valt att prova lite andra vägar. Jag fick en möjlighet att göra något nytt, ta lite risker och göra något smått galet och det gjorde jag. Så som det ser ut nu så sysslar jag inte längre med hästar yrkesmässigt, jag jobbar helt enkelt inte kvar på ridskolan längre. Jag kommer självklart att sakna det och mina elever, då det har varit sjukt kul att ha dem, men just nu känns det faktiskt bra att hålla hästintresset på hobbynivå och bara det är väl inte fyskam?:) Åka och rida och pyssla bara för att man vill! Jag ångrar inte mitt val, även om det var jättetråkigt att behöva lämna det.
Nu går det mot nya spännande tider och jag har faktiskt en hel del planer som jag spånar på! ;) Mitt liv, det leker just nu ja!

Nu ikväll så åkte jag och Nathalie ut till stallet och red tillsammans. Hon på Sandokan och jag på Sandras Bucanero. Riktigt trevlig häst det där! Jag tror jag har suttit på Nero en gång innan. Han är en stor motsats till Sandokan. :)
Jag tänker passa på att mysa med hästarna den här veckan innan jag åker utomland på tisdag!



Jag vet att den här bilden har upprepats en del men det är en av mina
favoriter på mig och Sandokan:)
Foto: Sara BC

Drogen facebook

Hallå? Varför är mitt facebookkonto inte tillgängligt längre? Vadfan händeeeer? Mitt liv kraschar utan facebook! Jag hoppas verkligen att de löser problemet!

Och hur beroende kan man vara då? Jag blev typ helt förstörd haha! Det är en drog.

Det var det hela...

Nu är jag hemma för gott höll jag på att säga. Det känns skönt. Jag har verkligen haft en kanonsommar och jag ångrar då ingenting! Lite sorgligt att lämna ön och säga hejdå till mäniskor man har lärt känna men det vankas nya tider! Sånt är livet.

Igår hade vi i alla fall världens grymmaste personalfest! Dagen började med en pizzalunch på restaurangen. Ingen visste vad som skulle ske under dagen eller vad cheferna hade planerat. Rätt som det är så kommer vår taxi. Och inte vilken taxi som helst utan en ribbåt! Hur kuuuul liksom? Sjukt kul med farten och vågorna i alla fall! Roligare än vilken berg-och-dalbana som helst, promise!! En ölpaus mitt i turen satt inte fel heller;) Vi blev avsläppta i Smögen efteråt, och körde 5-kamp i två lag innan vi avslutade med öl och bastu. Därefter åkte vi vidare till en fin restaurang i Smögen för en middag. Oxfilé och anklever satt inte fel altså! Köttet bara smälte i munnen. Massa vin, cocktails och drinkar blev det på det också. Härligt! Vi satt en bra stund och bara hade det trevligt och tjatade innan vi drog till Harry´s i Kungshamn. Vip-platser och champagne blev det! Och att underbara Oscar Linnros uppträdde var ju inte direkt heller fel! Helvete vilken underbar kväll och natt det blev! Tack alla!  Tack Magnus och Björn! Tack för hela sommaren!
Jag har haft så sjukt roligt hela sommaren! Många fina minnen haha! ;)

Bilder kommer att komma så fort jag har fått in dem på datorn. Just nu orkar jag inte fixa med det. Jag behöver lägga mig. Haha min dygnsrytm har blivit helt rubbad efter den här sommaren!:) Men den livsstilen passar mig känns det som. Nattuggla som jag är! Under veckan nu så ska jag shoppa och fixa inför Bulgarienresan som bär av nästa tisdag. Som jag längtar, som jag taggar! Det kommer att bli galet skoj! Just nu leker livet kan jag lova!

Nu hoppas jag också att uppdateringen på bloggen ska kunna återgå till det normala med ett fungerande nät och grejer. Ja, det funkade ju inte så bra där ute på ön altså...


(ursäkta om det här inlägget blev rörigt, jag är halvt död av sömnbrist)


Hörde jag ribbåt elleeer??:)

Jag rimmar på...

Vad händer? Jo nätet på kära ön har legat nere helt. Bloggandet från mobilen funkar inte... så ja. Men veckorna går på! Sista veckan nästa vecka! Här kommer några få bilder från i sommar i alla fall!:)




Första dagen på ön med personalfest och skaldjursbuffé!




Nyss anlända till Malmön:)


Vackra kvällar...


...och eftermiddagar.


Sandokan fick lite semester på kusten i några veckor
också:)


Petter skakade loss på Harry´s i Kungshamn en kväll!
Grymt bra var han!


En del av Partyeliten denna Petter-kväll! Jag, Anna och
Måns.


Anna och Måns var på topp!

Fler bilder kommer att komma! Vecka 33 kommer jag hem till Trollhättan och mellanlandar innan jag drar till Bulgarien vecka 34. Men jag hoppas att vi hörs innan dess!

Puss och tack alla som fortfarande besöker denna lilla värdelösa blogg varje dag trots min kassa uppdatering just nu.

RSS 2.0