Trevlig helg

Jag har inte bloggat på 5 dagar. Vad är det som händer med min blogg? Jag har helt enkelt inte haft tid alls! Vad har jag gjort? Jobbat, ridit, ridit, ridit... Min helg har i alla fall varit great! I fredags käkade jag thailunch med Felicia, på kvällen blev det utgång i Uddevalla med Emelie, Sandra och Linnea. Haha Uddevalla, död spökstad! Men det var allt drag på Harrys, väldigt lyckad kväll får jag säga! Det var längesen jag hade så roligt när jag har varit ute. Lätt värt att åka tillbaka till! Givetvis glömde jag kameran...
I går mådde jag prima för att ha festat så galet som vi alltid gör:) Jag var i toppskick att övningsköra på långtur på eftermiddagen. Felicia och syrran gjorde oss sällskap. Blev en tur både i Vänersborg, förbi Uddevalla, Ljungkile, lilla edet och stanna på pizzalunch på restaurangen (pappas)... Ja. Väl hemma i Trollhättan igen så kikade vi melodifestival med chips och dip (nyttig lördag va?). Därefter långfilm. Sedan körde jag ju såklart hem Felicia mitt i natten. Idag var det upp klockan halv sex och jobba! Great:) Red två hästar, Recio och Alina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0