Aldrig mer vårdcentralen

Som rubriken säger så tänker jag aldrig mer undersöka något hos vårdcentralen! Gaah! Blir galen på dem! De säger en sak och ger mig ett resultat. Sedan skriver de ut mediciner som inte är att leka med till mig som jag inte ens ska ha och som man betalar dyrt för. Och sedan när man kommer till riktiga sjukhuset så säger de att det är en helt annan sak med mig och att jag ska sluta ta medicinerna som jag fick av vårdcentralen! Läkarjävlarna på vårdcentralen kan ta sig nånstans. Är rätt förbannad. De verkar inte kunna sin sak på vårdcentralen? Herre gud! Hur kunde de säga att de såg vad det var när det inte ens var i närheten?

Källstorps vårdcentral=fuckers!

Idag har jag som sagt varit på sjukhuset.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hatar typ vårdcentralen, de är slarviga och bryr sig typ inte :o

2009-09-11 @ 17:08:24
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Nej usch stackare! Hoppas verkligen inte att det blir värre!! Fy kan inte föreställa mig hur det känns! usch!

Jag har typ en grej i läppen, som en kula och den är helt blå och äcklig så snart ska de göra en liten operation, skära upp läppen, ta bort kulan och sy ihop det igen typ..

PUSS älskling

2009-09-11 @ 17:58:45
URL: http://jasperhale.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Nä alltså, det är bara det att det ser så äckligt ut. det är irriterande med den där och så är det jobbigt att prata med folk för jag vet att de märker att min läpp är skum. men mina kompisar är så roliga, de säger bara att det är naturligt botox haha :P



Usch, fy alltså! Sånna grejer är så läskiga när de händer. usch, men jag är säker på att det kommer bli bättre när riktiga läkare hjälpt dig :)<3

Annars är det väl helt ok med moi... själv då gumman? PUSS

2009-09-11 @ 18:43:13
URL: http://jasperhale.blogg.se/
Postat av: Mattias

Kan inte annat än att hålla med. När jag hade min ihärdiga ögoninfektion förra året så blev det många besök till vårdcentralen. Min danske läkare (som jag inte förstod) missdiagnosiserade mig och gav mig fel ögondroppar som jag använde i 10 dagar. Inget hände så jag gick tebax, då gav han mig ett recept på andra droppar. 7 dagar senare ingen förbättring. Tebax igen då fick jag en kortisonkräm. Körde den några dagar. Inget hände. Tebax igen DÅ tyckte han att det var en bra idé att skicka mig med en remiss till NÄL.



När jag berättade för ögonläkaren på NÄL om mig behandling so far så skrattade han och sade "det är en virusinfektion du har och den går inte att behandla, bara att vänta tills den försvinner." Läkaren på vårdcentralen var dock HELT säker på att jag hade en bakterieinfektion vilket går at behandla.



Vårdcentralen var ett skämt och jag blev runt 700:- fattigare på kuppen.



Hoppas du blir bättre snart och att allt är bra med dig annars!



kram Mattias

2009-09-12 @ 06:58:04
URL: http://metrobloggen.se/isaksson
Postat av: Frika

ussh vad hemskt :( vad har hänt???? massa pussar och krya på dig <3

2009-09-13 @ 22:08:58
URL: http://blonddancingqueen.blogg.se/
Postat av: Frika

ussh vad hemskt :( vad har hänt???? massa pussar och krya på dig <3

2009-09-13 @ 22:09:55
URL: http://blonddancingqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0