Ledig onsdag

Hejsan mina damer och herrar! :)
Förlåt för att jag inte bloggade igår men internet här hemma la av så jag hade ingen möjlighet. Det hände väl inget speciellt igår, var i skolan som vanligt. Hade samhällskunskap och sedan var det "lära känna-dag" med samarbetsövningar med ettorna och tvåorna. Ettorna kom på olika aktiviteter som alla skulle utföra. Jag tycker inte att sånt här är speciellt nöfvändigt, bara jobbigt och svettigt i värmen men lite skoj kanske det var. Men ärligt talat hade jag hellre haft vanliga lektioner:) Haha men nu börjar jag få lite koll på de flesta ettorna på skolan. Innan had ejag noll koll. De är ju så många i år!

Idag vaknade jag runt 9.30. Jag är ledig på måndagar och onsdagar vilket gör livet ganska behagligt att bara gå tre dagar i veckan i skolan! På schemat står det bara "projektarbete på egen hand" idag. Ska väl skriva lite på min projektrapport senare. Om en stund ska jag kila till bussen och åka ner till stan för att träffa Alex. Ska bli trevligt, var längesen. Sandra som jag inte har sett på evigheter (båda är gamla klasskompisar) kanske också kilar ner till stan efter skolan sedan. Vid 16-tiden åker jag ut till Överby för jag har lovat Emelie, Emma icg kanske Jessica ett donkenbesök idag;)

Solen skiner liksom igår idag, dock är det inte 25 grader. Igår var det apvarmt! Härligt med lite sommar. Men hösten ska också bli mysig, jag längtar efter att shoppa ett par ruskigt snygga höstpumps! Så mycket har jag inte längtat efter höstshoppingen förut som i år.

Jag var med i Bohuslänningen i fredags. Tidningar verkar förfölja mig, ända sedan jag var liten har jag ofta hamnt i artiklar och små repotage i typ Ttela och sådant! Lite småskoj tycker jag. Fast man kan ju aldrig lita helt på journalistet, de skriver otast inte riktigt så som man har svarat på frågor, eller så hittar de på något man inte ens har nämnt om en. Haha men vad gör det? Vem bryr sig? Här är jag och hästen Minors på stor bild i Bohuslänningen när vi har körning dressyr.

Kommentarer
Postat av: abc

Din lilla linslus :)) Fin bild i tidningen

2009-09-02 @ 13:08:04
Postat av: Anonym

coolt med tidningen ;) :D

2009-09-02 @ 15:36:57
URL: http://sandrapandra.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Hej! jättefin blogg :)

Besök gärna min!



kram/Siriporn.

http://ssschhh.blogg.se

2009-09-02 @ 16:00:23
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Frika

Gött att vara ledig gumman:D Önskar jag hade lika gött schema.

Pussar

2009-09-02 @ 19:59:03
URL: http://blonddancingqueen.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Tack tack! =))

2009-09-02 @ 20:09:43
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0