Ridning, presenter...

Idag på dagen gick jag och syrran ner till Överby och tog oss en shoppingrunda. Blev ett par partyplagg och partyväska till torsdagen;) Nice. På onsdag blir det till att shoppa skorna. Woho!

På kvällen åkte jag till Bergahästen. Vi red, allihopa, ett självständigt pass ute på åkern. Jag red Francesa, 4-åringen som jag red i en vecka på praktiken i somras när hon var ny. Hon var bara på bråkhumör idag! Stegrade, brötade, sprang undan och höll på. Nej hon ville inte alls koncentrera sig på mig idag! Dess utom så finns det ju så mycket annat som är intressant;) Och speciellt på den stooooora åkern! Martina stackarn flög av Dudo och skadade sig också. Hon låg och hade jätteont så det slutade med att hon fick åka från stallet. Aj aj! Såg ut att göra ont. Dudo var på ställa-sig-och-stegra-humör idag.
Det började bli mörkt efter en stund så vi red till paddocken och fortsatte med lite skänkelvikningar och sådant där. Till slut var Francesa villig att samarbeta lite, lite i alla fall! Jag fick en hel del beröm av Linda, så det kändes bra ändå!

Efter ridpasset så fick jag världens sötaste present av Anna. En minnesbok från mina år på Bergahästen fyllt av bilder och en fin vänskapstext! Blev änna rörd där. Så fint var det verkligen! Vilka minnen det finns!:) Och Josefine överraskade mig med ansiktsmasker och ett plazanummer! Så gulligt! Chokladbollar bjöds det också på. TACK sötaste tjejer! Och TACK alla söta som grattat mig hela tiden<3 Kajsa ska såklart också nämnas här! Alla balla brudar borta i stallet är så goa, ni som vet ni vet!:)

Och en grej till... Jag fick världens bästa present av Mattias och Kirsty (de är på Nya zeeland nu) hem på posten idag också! Världens sötaste kort och ett halsband som jag kommer att bära typ hela tiden tror jag! Det är ett halsband från Nya Zeeland. På halsbandet så är det en "krullig krok" inrispat som betyder "en ny början" på maori. Inuti denna krok så är det inrispat massa andra små detaljer som betyder "styrka" och "enighet". Hur fint som helst! TACK!! Ni är bäst! Går inte att beskriva med ord hur tacksam jag är och hur fint allt är! Ni båda är saknade här hemma!

Jag är så tacksam för allt jag har fått, både igår och idag. Jag känner världens underbaraste människor, helt klart! 


Kommentarer
Postat av: AbC

Du är lyckligt lottad med så många fina vänner:)

2009-09-22 @ 10:52:12
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till AbC=> Och med så fin familj:)!

2009-09-22 @ 11:22:42
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-22 @ 11:28:21
Postat av: Anna

hej japp vi e bäst vi i stallet, vi gör alltid så tokiga o roliga saker tillsammans vi tre o så kajsa:) håller med om att de såg läskigt ut när hon hade åkt av dudo..hoppas de e bra nu med henne..:)

2009-09-22 @ 16:48:33
URL: http://maskott.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Oh, det låter som en superbra födelsedag vännen :D verkligen!!

Nä, jag fyller år den 28:e December, så det är några månader kvar :P haha

Älskar dig (L)

2009-09-22 @ 17:02:36
URL: http://jasperhale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0