Fredag!

Heej!
Äntligen är det helg. Förlåt att jag inte har skrivit på dagen. Men jag har inte haft tid helt enkelt. I morses tvingade jag mig upp efter att ha försovit mig i 10 min. Och 10 min är faktiskt mycket för mig. Eftersom att jag behöver tiden på morgonen för att jag är så seg. När jag kommer till skolan så får jag reda på att sista lektionen är inställd och vi har bara två lektioner på fredagar. Så en timmes lektion hade vi bara idag! Kändes lite onödigt att åka långt till skolan för bara en timme liksom. Fast å andra sidan behövde jag ändå hämta massa ridsaker som jag har släpat dit under veckan. Imorgon blir det stallet:) Ska rida med Anna och Josefine. Mys<3 Imorgon kväll blir det nog till att träffa lite människor förhoppningsvis. Jag och Sandra var nog sugna på att dra ihop ett litet gäng och hitta på nåt. Men vi får väl se hur det blir med det:) Det är i alla fall superskönt med helg och jag tänker njuta av helgen nu. Även om jag måste föröska hinna med att plugga också. Åh vad jag har längtat efter den här helgen! Veckan har varit seg och jobbig. Det har känts lite motigt och jag har varit väldigt trött. Nu ser jag fram emot stallet imorrn och att umgås med människor jag älskar:)

Hur som helst så var jag en sväng med syrran och mamma på Överby förut. Jag kollade på mobiler (syrran köpte ursnygga sneakers). Jag ska köpa ny mobil när min lön från skolan kommer. Har kollat in tre Nokia! :) Nokia ska det va, inget annat! Så är det bara! Min Samsung suger! Så nu har jag tre att tänka på. Får se vilken av dem det blir. Inne på Siba så kommer en personal fram och "Hur går det?" och log. Vi bara "vi kikar lite bara". Och han bara... "Är det lilltjejen som ska ha en ny mobil?". Vafan, jag ser väl inte ut som en lilltjej? X) haha. Intressant ordval av honom. Jag är inte det minsta liten någon stans. Jaja... Det är i alla fall trevligt med trevliga, skrattande människor som verkligen hjälper och tipsar en ute i affärerna, vilket han gjorde. Läste min vän Sandras blogg om en tjej i butiken som tyligen inte var fullt lika trevlig. Och såna har man ju stött på också. De där som ser ut att ha ett tragiskt liv, som aldrig ler, som ser ut som om de vill gå och hänga sig direkt. De som har den där tonen på rösten...


Jag, jääättetrött med påsar under ögonen och en dålig hårdag imorse
efter en timmes lektion. Stod jättelänge i kylan och väntade på bussen...
Ibland hatar man det bara. Väntan.


Det är väder som detta som får folk att nästan bli självmordsbenägna...
Eller är det bara jag? Nu är jag trött på det! Usch för Sverige när det är
såhär.


Tittar dess utom på Let´s dance. Morgan är ägig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack gums<33 du e bäst!

2009-01-24 @ 08:05:39
URL: http://sandrapandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0