Måndag

Nu är det måndag igen. Och denna gången utan ledighet. Det kändes förjävligt att vara tillbaks till skolan. Jag har magkramper, illamående och är förjävla skoltrött. Vi red lite idag i skolan. Cherokee är min nya terminshäst. Okej man ska alltid ge dem en chans men han kändes totalt hopplös. Stel och rak som en pinne, lyssnar ingenting. Men han har ju inte ridits på 3 veckor så vi får väl hoppas att han är lite bättre 5 veckor framöver. Han är söt ändå:)

Jag känner mig så jäkla trött på allt. Allt känns så hopplöst. Orkar snart inte bry mig om något längre. I alla fall inte skolan. Just nu får den mig att gå i depptankar. Även om min klass är underbar<3

Hur som helst. förlåt att jag inte uppdaterade bloggen igår men jag orkade verkligen inte. Var skittrött och slö. Mådde inte alls bra. Jag vet inte vad det är för magkramper jag har fått heller. Låt oss hoppas att det går över:) Och förresten; det var trögt att kliva upp 5 imorse!

Nu ska jag åka till pappas jobb och käka lite. Puss<3


Förlåt för den suddiga bilden. Emelie hittade ett säte som var sönder
och låg rakt bakåt. Där låg hon gott på hemvägen;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

men du då...du får allt kämpa nu..har du någon bild på han du red på idag??:)

2009-01-12 @ 15:10:32
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till anonym=> Kan hända att jag har någon gammal bild. Vet inte. Men det dyker säkert upp någon bild så småning om eftersom att jag ska rida han i 5 veckor nu;) håll utkik! :)

2009-01-13 @ 19:45:45
Postat av: Annis

oj ja glömde visst skriva namn..sorry..men ridningen börjar om två veckor de e något att se fram emot:D

2009-01-13 @ 19:59:24
Postat av: Annis

oj ja glömde visst namnet..sorry..men ridningen e något att se fram emot:D

2009-01-13 @ 20:00:39

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0