Söndag

Heeej!:)
Här sitter jag och har påbörjat pluggandet igen. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Sov länge idag eftersom att det blev sent igår. Så jag har gick i pyjamas till klockan 15.00 ungefär. Mysigt ändå! Igår kväll/natt tittade vi på en film hemma som heter Barnhemmet. Åh vilken underbar spansk film! Den skulle vara läskig men så jäkla hemsk var den inte alls. Jag tyckte att storyn var fin på nåt sätt. Visst hoppade man till lite ibland och skrämdes men inte alls som i en skräckfilm. Den här filmen får verkligen högsta betyg! Ni måste se den om ni inte redan har gjort det! Den handlar om en kvinna som återvänder till sitt gamla barnhem med sin man och deras son Simón. De ska starta ett hem för handikappade barn. Simón påstår att han har osynliga vänner i huset som leker med honom. Hela tiden pratar han om dem. En dag försvinner Simón spårlöst och mamman påstår att det är hans osynliga små vänner som har tagit honom... BÄSTA FILM!

Nej nu får jag fortsätta plugga. Imorrn är det upp till skolan som gäller. Ska rida Cherokee, hoppas han är lite roligare denna gången!:) Puss<3


Underbart bra film!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Teori på tisdag:D Linda va med i trollhättans tidning idag(måndag) om Bergahästen:D

vill se filmen men ja gillar ju inte skräck filmer:/

2009-01-19 @ 13:47:10
Postat av: Annis

Teori på tisdag:D Linda va med i trollhättans tidning idag(måndag) om Bergahästen:D

vill se filmen men ja gillar ju inte skräck filmer:/

2009-01-19 @ 13:47:15
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Anna: Ja men du MÅSTE se den:D:D

Då åfr jag väl se om jag kan få tag på tidningen då;)

2009-01-19 @ 16:57:20
Postat av: Morbror Mattias

Visst är den grymt bra Barnhemmet! Spansk skräck är det nya heta! Alltså jag måste rekommendera lite filmer av Guillermo Del Toro. Okej de går väl inte under kategorin skräck. Men de är spanska och de är sjukt bra! Pans Labyrint, helst magisk och mörk saga. The Devils Backbone, även denna en mycket vacker och mystisk historia som utspelar sig under spanska inbördeskriget. Nu vill jag se El Orfanto igen bara för det! Ha det bäst! :D Kramar Mattias

2009-01-23 @ 14:12:48
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Mattias=> Ja den är grymt bra! Älskar den såå mycket! Jag såg en reklamaffisch på Pans labyrint och fick för mig att du faktiskt hade tipsat mig om den förut:) Den får jag ta och se någon dag! Och tack för rekommendationerna:) Ska försöka hitta den andra med! Och nu ska jag gå in och läsa din resedagbok, både du och Kirsty får ha det jättejättejättebäst! Massa, massa kramar till er!! :)

2009-01-23 @ 22:04:02

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0