Sömnproblem

Tjo!
Sitter och ska föra över lite nya låtar till iPoden. Har käkat frukost för andra gången i rad idag. En gång klockan 7 och en gång nu. Jag har inte sovit nåt i natt. Klockan 7 hade jag alltså inte sovit ett skit. Varför somnar jag inte om nätterna fast jag lägger mig? Jag ligger och vrider mig hela nätterna. Är trött på det. Därför måste jag börja träna skitmycket, gå ut på 2timmars-promenader och leva på kaninmat för att kanske få en bättre sömn. Hur man lever påverkar ju sömnen. Det blir nog bra till slut! Har sömnbrist. Och har nog haft i hela mitt liv. Ända sedan jag var liten har jag alltid sovit dåligt. Alltid kommit i säng sent och vaknat tidigt. Men nu sover jag inte ens på natten!? Jag somnar inte. Kanske är alla tankar som snurrar runt i huvudet som stör mig omedvetet, jag vet inte. I så fall måste jag få bort allt som snurrar i huvudet och all min stress. Jaja, det löser sig.

Just nu håller jag på och ska få bort den här jäkla designen. Gjorde en ny header igår som får duga så länge. Ska se om jag kan ändra lite och göra bloggen snygg. Vi får se hur det blir. Nån som har tips?:)

Och så måste jag bara säga; igår såg jag på massor med filmer med mamma och syrran. Bl.a. Narnia -prins Caspian och Hancock. Båda helt underbara filmer! Hancock var underbar hela filmen! En film i min smak! Verkligen. Allt var bra med den. Och Will Smith spelade ju hjälte, hallå! Vad kan bli bättre än det?:) Narnia var också helt underbar. Älskar Narnia! Dock var första filmen om Narnia (häxan och lejonet) bättre tycker jag. Hela filmen var typ ett enda stort krig och det blev lite... hm... inte långtråkigt men... hittar inte ordet. Men självklart var den inte dålig! Underbar som den första! Men jag började lipa i slutet... sorgligt. Jag tycker verkligen det. Då de lämnar Narnia och ska in i den vanliga världen igen. Usch så sorgligt!
Har också sett en så bra film som Step up 2 -The streets flera gånger den här veckan. Jäkligt bra film! Åh så bra! Dock var första filmen Step up en aning bättre om man frågar mig. Bättre story i den första.

Nej nu får jag dra mig! :)
Kram<3


Kommentarer
Postat av: Anna

Ta med båda Step Up på söndag!!!! :D:D:D

2009-01-02 @ 19:43:42
URL: http://upisdown.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hm, det låter som att du och jag har samma problem! Visst är det skit jobbigt?!!



Natti*

2009-01-03 @ 02:46:34
URL: http://sgradin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0