Tisdag

Idag är jag på lite bättre humör än igår. Jobbiga perioder är ruskigt jobbiga (nähä?). Men man får helt enkelt lära sig att leva sin vardag som vanligt hur tufft det än är. För man kan ju inte låsa in sig och deppa ihop. Dagarna måste fortsätta att levas. Livet blir liksom inte lättare utav att man lägger sig under täcket och hör sina mörka tankar om hur svårt och orättvist livet är;) Nej ingen har dött. Och jag har mina fina vänner. Vad skulle jag göra utan dem? Ärligt talat... jag måstre vara lyckligt lottad som har så många otroliga vänner. Allvarligt talat altså.

Idag har min dag varit ganska lugn. En gammal bekant kom hem till mig idag och försökte fixa min dator som har virus. Vad vore världen utan alla smarta människor som förstår sig på datorer? Han lyckades att ta bort alla 7 virus och ska komma tillbaka på torsdag och rädda mina filer! Great:) Snart har jag en egen dator igen! Woho!

I morgon åker jag till Bergahästen på förmiddagen och visar en häst med Linda för en kund. Sedan rider jag Recio och ev. visar honom. Jag stannar nog hela dagen fram till mina elever kommer:) En heldag helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0