Gaaah!

Jag är trött, jag är trött, jag är trött, jag är trött. Trött på allt. Skolan, bussar, dagarna och självaste mig själv! Jag är sur timme ut och timme in. Usch. Tänker inte vara glad nu i alla fall. Hatar alllting. Avskyr alla dagar känns det som nu. Arg arg arg och åter arg. Sur som fan. Är så trött på mig själv och mitt ego! Orkar inte. Får ont i huvudet av att se bilder på mig själv. Eller att tänka på hur dum i huvudet jag egentligen är. Jaja. Vad ska man göra. Har man pms så har man också. Fyfan. DET ÄR SÅ JOBBIGT. Jag mår verkligen jättejättejättedåligt dessa tider. Och jag mår inte jättebäst annars heller, så nu är jag extra sur. JÄTTESUR.
    Är redan trött på skolan dess utom. Hur? Jag som tyckte att skolan skulle bli så kul. Har haft 3 timmars hundkurs idag. Booooriiing. Typ. Trodde den skulle va kul. Men jaja. Efter det så köpte jag en chokladboll och så pallrade vi (Jag, Emma, Jessica och Michaela) oss iväg till stallet och red. Fast jag skrittade bara Oka i 20 min. Hon har fel på sina bakben och skulle inte jobbas idag... Men gud vilken mysig häst, underbar att stå och gosa med och allt! Aja... Ska dra mig och sura nu en stund. Ha det bra allihop, och ursäkta allt mitt klagande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0