Vila i frid...

Idag har det vart en sorglig och ledsam dag. Vart på begravningen. Jag önskar den bortgångnes familj all värme och kärlek som går!! Livet är verkligen tufft. Det är orättvist. Men såna här händelser är ju också en del av livet, tyvärr:'/ Fast han dog alldeles för tidigt. Helt overkligt känns det som. Det kunde liksom bara inte va sant. r.i.p.
   Efter begravningen åkte jag och familjen till pappas jobb (pizzeria/restaurang) och käkade... Sedan bestämde vi oss för att åka och köpa rosor och lägga på en vän till familjens grav (som gick bort för 5 år sen). Så idag tänker nog jag och min familj mycket på vänner till familjen som gått bort. 
    Ikväll ska jag och mamma ut och intervallträna i skogen igen! Känns skönt att sätta igång med det igen, efter några dagars uppehåll från träningen. Underbart att vara ute och springa i skogen tycker jag! Fast vi får väl se om jag orkar med skolans rundor på idrottslektionerna i skogen lika bra som jag orkar med min egna takt, haha. Skolan börjar ju om bara 3 dagar! Tänk vad tiden går. Åter till ämnet... Efter intervallen tänker jag sätta mig och titta på Ghost wisperer, någon mer som följer serien?:) Asbra tycker jag! Får se om jag hinner med en film som vi hyrde förra veckan, som ska i ni morgon ikväll också. Puss på alla läsare!

Kommentarer
Postat av: världens bästa abc

Jättesnygg blogg!! Intressant att läsa! Puzz

2008-08-15 @ 11:04:28
Postat av: Sabrine

Svar: Tack så mycket! Pusspuss.

2008-08-15 @ 19:03:38

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0