Trött på min blogg +hästuppdatering



Tjaao!
Ehm... Jag har och har haft en sån jäkla bloggtorka såå länge nu. Jag hittar inget intressant att skriva om. Allt blir så tråkigt. Det är så illa att jag blir trött på min egen blogg. Det är verkligen ett problem hos mig. Jag är fantasilös och kan inte komma på bra saker? Hm... Har ni något tips? Jag ska snart designa om min tråkblogg. Men det hjälper ju inte mina inlägg;) Vad vill ni läsa? Eller har ni något tips som kan få mig på bra tankar, tankar som sätter igång mitt skrivande mer?

För övrigt så har jag varit i stallet idag. Trots min hemska förkylning. Först red jag Sandokan. Det gick väl... hmm... Han var racerpigg och ville inte sätta sig riktigt på bakdelen idag och var lite springig så fick inte till det alls idag, nästan. Emellanåt, stundvis kunde jag rida honom i en ganska låg form så att han höjde ryggen och bar upp med den mer. Det är något vi får jobba på tror jag. Han är en bra kille=) Välutbildad men lite lat. Men jag tror att han har mycket att lära mig också. Jag ska ha med honom på Lindas lektion några måndagar nu så det blir nog bra, då får jag ju lite hjälp med honom också!
På kvällen red jag en lektion på Diplomatico. Det gick bra!:) Det har gått bättre men även sämre. Men jag har ju feber i kroppen när inte ipren verkar också så det kan ju faktiskt bidra till att jag rider sämre än vanligt också. Är ju inte jättepigg om man säger så. Jag vet att det kan vara farligt att rida när man är sjuk men...

Och jag måste berätta! Den nya valacken Digital (mysko namn dock tycker jag^^) från Spanien på Bergahästen var snyggisch hetisch! Vacker.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0