Dagen...

Jag kom till skolan i morse trots allt. Missade meditationen med Stellan. Attans! Jag som älskar meditation. Men så är det, jag får skylla mig själv.

På förmiddagen red vi på ridinriktningen ut och tempotränade hästarna lite, i snön. Viktor är min nya lilla favoritpärla;) Söt pojk helt enkelt. Trevlig att rida och bara är så supermys.
På eftermiddagen longerade vi varsinn häst och hade teori om hästens grundutbildning.


Viktor förra året.

Jag hann med 15.15-bussen hem så jag var väl hemma någon gång sent på eftermiddagen:) Tjoho! Idag fick jag tillsägelse på skapren om att jag måste fixa två arbeten jag är efter med. Så då har jag att göra ikväll. De behöver inte vara klara förrän vecka 9 men det kan vara br att börja i alla fall! Jag har kommit igång med det ena i alla fall. Så nu känner jag mig lite halvt duktig. Det blev inget gympapass emd Emelie ikväll heller då jag bara kände min sprängande huvudvärk och var dödstrött. Iprenen har börjat verka, så kanske kan köra lite på min motionscykel senare i stället? Alltid nåt! Och jag kan säga att jag har påbörjat min viktnedgång nu! Jag har allt gått ner lite, så nu är jag ännu mer motiverad att fortsätta;)

Nej hörrni, nu måste jag plugga. Bye.

Kommentarer
Postat av: lollo

sv: åh va snäll du är sötis:) är kul att få uppmuntrande kommentarer å höra att man är en bra ryttare:) du är oxå en jäkel på att rida! måste ta mig ner till dej i år!!:)

2010-02-10 @ 23:43:39
URL: http://louiseostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0