Fågel i vardagsrummet, ett tecken?




I morse klev jag upp och duschade, klädde på mig och sminkade mig. Gjorde i ordning håret, och käkade till och med frukost. Men jag mådde inget bra. Jag hade sån huvudvärk att det bara yrade i mitt huvud. Min mamma tvingade mig faktiskt att vara hemma från skolan, så jag sjukanmälde mig. Det är så himla bra att man kan sjukanmäla sig via nätet på Adelanet när man är myndig för det är ju så pinsamt att ringa varje gång man ska sjukanmäla sig, då känns det som om de inte tror på mig för att jag gör det så ofta. Hihi. La mig i min stora, mjuka säng och somnade om på ett kick.

Vid ett vaknade jag av att syrran ropade "Det är en fågel i vardagsrummet, en fågel!!" Mamma och syrran: "Aaaaaah". Jag ligger kvar i sängen och funderar på om jag orkar engagera mig eller inte. Mamma: "Sabriiiiiine!". Haha. Jag hade inte längre något val. Jag klev upp och i vardagsrummet springer det omkring en stackars, pyttepytteliten mörkbrun fågel. Den hoppar upp i soffan, flyger in i våra stora fönsterrutor fastän vi just hade ställt upp balkongdörren, flög tillbaka till golvet och gjorde samma sak igen. Till slut hittade den utvägen. Men det knepiga är att vi inte kan komma på ett enda sätt som den lilla fågeln har kunnat ta sig in på? Jag menar, vem ställer upp en balkongdörr t.ex och vädrar mitt i vintern när det är svinkallt ute!? Undrar om fågeln kan ha varit ett tecken av något slag. För det där var verkligen knepigt. Den var så fin också. Skitkonstigt! Jag har nämligen hört och läst att fåglar ofta vill komma med ett budskap eller tecken. Hmm... Ska man tro det eller inte? Varför skulle det inte kunna ha varit så just idag för? Jag är ju en person som verkligen tror på sånt också.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0