Tisdag

Hej:)
Först och främst ville jag bara säga tack för era kommentarer till mig, allihopa! Det betyder jättemycket faktiskt!

Inatt nattade jag över hos Sandra B (min andra kompis Sandra heter A i efternamn;D) som sagt. Tack för det<3 Hade jättetrevligt. Vi snackade, umgicks, tittade på filmer och allt det där som polare gör:) Var så jävla längesen. Så det var riktigt gött att få ses såhär igen. Det får absolut inte gå så lång tid som det har tagit tills vi ses nästa gång tycker jag! Nästa gång kanske blir till helgen, nice! Om Sandra nu kommer. Sandra jag har känt dig sen vi gick i förskolan typ. Sedan har det bara rullat på genom hela grundskolan, fram tills nu. Nu är vi 17. Åren går. Även om vi säkert många gånger har bråkat som små, och i högstadiet så betyder våran vänskap en hel del. I alla fall för mig. Våra småtjaffs är ju ingenting mot allt annat megabra i våran vänskap:) Min lilla bonnjänta;D Maha.
I alla fall, bilder från dygnet hos Sandra kommer så småning om. Sandra måste bara logga in på datorn och skicka dom till mig först;) Just nu sitter jag nyduschad och har piggnat till lite. Innan var jag görtrött. Jag och Sandra har ju en tendens till att inte sova så mycket när vi umgås haha:) Men så är det väl nästan alltid? I morgon ska jag spendera dagen till att plugga, det behövs. Ska försöka i alla fall, jag måste! Ska också ta tag i mitt rum, i mig själv och allt sånt där! Har inte tränat någonting sen förra veckan. Skäms på mig! :)


Bam Margera, snygging or what? :D

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Du kan få mitt gamla jobb. jag måste hitta en ersättare =)



Det är bra med klirr i kassan, det saknar jag... men har ändå så mkt pluggtid att jag snart inte kommer ha tid tillatt shoppa =(



2008-10-28 @ 19:53:39
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjo :D Du, nu va det det här med designen igen... vad hette den där sidan där man kunde fixa bakgrund å så? :)

2008-10-29 @ 18:02:48
URL: http://sisselisurr.blogg.se/
Postat av: Jonna

åh Bam är snygging<3

2008-11-06 @ 20:17:13
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Jonna=> ååh jag håller med! Megahet! :*

2008-11-06 @ 20:35:23

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0