God-sen-kväll:)

Hejsan! Vad gör ni ikväll? hemmakväll, festar (fast då skulle ni ju inte sitta här just nu i alla fall), slappar, lägger ansiktsmask eller helt enkelt läser en bok? Läser bloggar:) Haha. Jag har bara vart hemma idag. Vilket jag också brukar vara på fredagarna. På lördagarna rider jag, och ibland är jag i stallet 7.00 på lördagsmorgonarna. Så då blir det ju inga jättesena kvällar på fredagarna. I och för sig är klockan snart halv tolv nu men jag sliper gå upp 6.00 i morgon i alla fall:) Är inte i stallet förrens 10.00 eller nåt imorrn. Soval änge(A)

Jag har ändå aldrig varit typen som är sådär vild av sig och springer ute och super på fredagskvällarna. Ligger inte för mig. Mitt intresse för hästar går före. Kan ju inte vara smart att komma bakfull till ett stall en lördagsmorgon heller. Och att springa ute på stan som små fjortisar på nätterna, euhm? Sjunker inte dit. Gud, man har ju ett liv att leva förfan. Varför lägga det på att springa ute och leka liten fjortis på stan om nätterna på helgerna? Mycket roligare att ha ett liv, och ha riktiga fester i stället för dessa jävla suparkvällar (enbart för att supa liksom) i så fall. Att dricka enbart för att sedan decka sedan, det är så jävla off, så jävla billigt. Så jävla B. Haha.

Nej men gud! Vad klockan gick! Har jag hållt på med det här inlägget i en kvart? Har ändrat i texten fram och tillbaks. För jag är så trött så att jag bara babblar. Förlåt om ni intre förstår riktigt vad jag skriver.

Dess utom skanar jag mina gamla vänner här i Trollhättan:) Får hitta på nåt någon helg. Ha kul och vara uppe någon kväll:D Weeey *tumme ypp*. Ha fest för oss alla eller hitta på nåt asroligt. Bowla eller nåt kanske. Eller bara träffas en lördagseftermiddag på en fika är ju alltid något det med. Trevligt:) En runda på Överby kanske. Vad som helst. Saknar er<3 Dock har jag nästan tappat kontakten med ett par av er... Tråkigt men sant. Glider ifrån känns det som? Tråkigt när det blir så... Men så är det väl antar jag. Kanske vänder igen vem vet. Den jag fortfarande har mest kontakt med är nog Sandra A:)<3 Fan Sandra vi får samla ihop dom andra också! :)

Nej nu får jag sluta blogga... sitter och somnar. PUSS:*

Såg förresten idol, det var rätt resultat idag:)



Hit ska jag imorrn:) Rida sötpålle<3 :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, håller verkligen med dej, får samla ihop nårra och bowla eller nåt, det lät kul :D Eller fika, vadsomhelst typ. Det går ju veckor, ibland månader emellan då vi träffas, sjukt vad tiden går asså...Men snart bestämmer vi nån helg, fredag eller lördag som frågar om några ska hänga på tycker jag :P :D

2008-10-04 @ 13:06:49
URL: http://sisselisurr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0