Tack för alla gulliga kommentarer!

Gomiddag. Har nästan nyss kommit hem och käkat lite kaninmat med tonfisk och tzatziki (stavas det så?)-dressing +1 ägg och 1 äpple. Haha. Lagomt sunt låter det som i alla fall. För övrigt har jag varit i skolan idag (wow). Gjorde prov hela dagen. Först fick vi en häst tilldelad, precis som på riktiga hästskötarexamen sedan. Man ska klara av vilken som helst. Jag fick Triton. Hans man är nästan förjävlig tycker jag men men. Så är det. Detta var mer som ett test för att vi ska känna på lite hur det är med hästskötarexamen. I alla fall... Första timmen fick vi på oss att knoppa hela hästens man samt linda frambenen. För utom att jag bara hann knoppa lite mer än halva Tritons man så gick det väl bra. Haha. Efter fikat var det dags igen. Nu hade varje person en starttid i ridhuset, en och en för att visa häst för hand för Sofia, då hon bedömmer hästen och hur vi "beter oss" när vi visar hästen (det roliga var att ingen i klassen var riktigt godkända på det momentet haha). Och till sist var det ett skriftligt test. Ja och nej-frågor så det var ganska enkelt. Om lagen som gäller stall och hästskötsel m.m.


Syns inte så bra kanske, men det här är i alla fall Tritons knoppar;)
Ganska oproffissionellt (stavning?) men det ska väl rättas till förhopp-
ningsvis!


Benlindning. Triton har falukorvsben!


Triton<3 Han ser trött ut som vanligt^^ Gamlingen, heheh;) Han är dess-
utom asstor! Big big big! :) Sötis.

Andra bilder från idag (klicka på bilder för större format):



Och efter hästlektionen så var UF-timmen inställd så då fick vi ju vara lediga resten av dagen:D Underbart! Så jag hann ta en dusch och så åkte jag och Emma till Vänersborg för Emma skulle köpa ny mobil. En Nokia någonting blev det... Hon hann låsa upp den och allting. Haha. Verkade som om hon gjorde ett impulsköp, men hennes gamla mobil va ju kass så;) På tal om kassa mobiler så suger min Samsung. Nog pratat om det. Men detta är i alla fall vad jag har gjort idag. Det var visserligen skönt att UF:en var inställd men jag, Jessica, Michaela och Emma behöver jobba lite med företaget som vi just startat upp. Så det går framåt någon gång. Reklamlappar har i alla fall fixats! Snart ska det väl komma igång hoppas jag. Är du intresserad av att få text/figurer broderat på något plagg, schabrak till hästen, jackor, T-shirts, handdukar eller något annat tyg? Få det dp hos oss!:D M.E.J.S textil UF, det är vi det:) Jag ska försöka fixa lite exempelbilder på plagg och tyg som vår kära Michaela har broderat här på bloggen så småning om:) Mer information om allting kommer:)

Förresten ni missade väl inte Prison Break igår 22.00? Lika spännande och underbart varje gång!:')<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo fadderföretaget har vi typ för att lära oss mer om hur ett företag fungerar, dom ska hjälpa oss och svara på frågor och sånt:P sen nästa år ska vi starta ett eget företag :)

2008-10-21 @ 16:35:45
URL: http://sisselisurr.blogg.se/
Postat av: aBc

dagens visdomsord....



Avsluta varje dag och var färdig med den. Du har gjort vad du kunnat.

Ralph Waldo Emerson

2008-10-21 @ 16:56:01

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0