Love. (Att åter finna inspiration I)




Här nedanför inlägget kommer en liten, liten bildbomb på hästbilder bara för att:) Åh vad jag har saknat det! Det tog mig nästan två veckor utan hästar helt och hållet att komma på att jag faktiskt inte kan vara utan dem och må bra och vara lycklig samtidigt. Ett liv utan hästar för mig är inget liv. Och shit vad jag saknar att rida ordentligt! Fy på Sandokan som är halt. Jag har inte ridit ordentligt på minst två veckor och mer ändå säkert! Shit! Det känns som om det har gått tre månader. Det underbaraste som finns är att pussa mule och känna hästens andetag. Myyys!

Det har ju varit så mycket annat och jag har inte alls varit lika aktiv inom ridningen/stallet/hästsyssleriet på ett litet, litet tag. Eller jag red ju för ett par veckor sedan men jag kände ändå inget större sug. Jag kände att jag tappade inspirationen och inte kom någon vart. Som om jag bara degade runt utan att ens uppleva samma glädje som jag alltid gjort. Mycket berodde nog på mycket olika andra saker. Men jag grubblade och grubblade. Var detta verkligen min grej, mitt jag? Är det verkligen meningen att jag ska syssla med detta? Borde jag kanske undvika stallet helt och hållet? Men grubblerier ställer bara till det. Alla hamnar i svackor ibland. Det går upp och ner. Men jag känner att jag börjar komma till rätta igen och hitta det där igen. Inspirationen och min vilja! Jag hatade när jag kände mig less. Jag var så arg på mig själv. Hur kunde jag ens känna så? Men även om man brinner för det man håller på med, så hamnar man i svackor ibland. Helt naturligt. Men shit vad jag älskar hästlivet! Och vad skönt att jag känner så!

Nu låter det som om jag har gjort värsta stora grejen av allt. Detta är ingen stor grej alls! Bara mina tankar:) Det ska bli skönt att komma igång riktigt senare igen, och umgås med dessa underbara djur oftare. Och nej, jag har aldrig någonsin haft tanken på att lägga av helt och hållet! Jag tänker inte ens lägga av minsta lilla;) Jag ska bara fortsätta och fortsätta. Sträva och kämpa, bli bättre och tycka att det är roligt. För det är viktigt. Tycker man inte att det är kul så får man gå tillbaka och backa några steg. Vad är det som gör att suget inte finns? Prestationsångest? För mycket press? Har jag konflikter med hästen som inte löser sig? Behöver jag pausa ett tag? Det var vad jag behövde, pausen! Oavsett vart problemet ligger så går det alltid att lösa!:) 

Så mina kära läsare som liksom jag älskar hästar... Det kommer att komma fler inlägg i kategorin häst så småning om! Var lugn;) Folk har faktiskt frågat mig om det då jag inte alls har bloggat om hästar på ett tag. Det kommer. I promise.

Underbara...












Sandokan säger zZzZznaaark!

Kommentarer
Postat av: PICTURES BY ELIAS

Ha en bra kväll :)

2010-07-21 @ 17:40:04
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: PICTURES BY ELIAS

tack :D

Vad gör du?

2010-07-21 @ 17:44:36
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: Mina

Jättemysiga bilder :D

2010-07-22 @ 15:15:11
URL: http://minacoxner.blogg.se/
Postat av: sarah

vilka söta hästar! :D

2010-07-22 @ 15:36:30
URL: http://ssarahaugustsson.blogg.se/
Postat av: Jennifer - Lola May

Älskar att läsa om hästar då det inte finns så mycket av det här i Bangkok. Fina bilder!

2010-07-22 @ 16:16:20
URL: http://lolamay.blogg.se/
Postat av: D A H L É N

Mysiga bilder på fina hästar! :)

2010-07-22 @ 16:40:21
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo]

åh är det andalusier?

2010-07-22 @ 19:51:39
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Malin

Otroligt fina hastar! Saknar hastar och ridning. Ar pa resa just nu. :P

2010-07-23 @ 13:11:39
URL: http://nilamalin.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Är det dina hästar? :P

2010-07-23 @ 14:58:36
URL: http://[email protected]
Postat av: Daniéla

Åh vilka vackra hästar, helt underbara :)

2010-07-23 @ 21:53:54
URL: http://crackerforehead.blogg.se/
Postat av: Sabrine - Krulltottsflickan

Svar till Jennifer=> Nej de är inte mina. Men jag har hand om Sandokan, den vita stora på bild nr.1, under veckorna då ägaren har ett mycket tidskrävande jobb +familj m.m.:) Men sedan rider jag också väldigt många av de andra hästarna som ni har sett på bild då jag antingen jobbar eller hjälper till väldigt mycket i det stallet:) Har även ridit där under många år nu. Kika gärna in på http://bergahasten.se ! :)

2010-07-23 @ 23:24:55

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0