REGN!

Herre min skapare, det var blött! Det var blött att cykla idag! Jag och Anna var minsann duktiga och cyklade till stallet idag! Fick låna min snälla mormors cykel. "Vill du låna en poncho?".."Eh, nejdå, det går nog bra!! Blir säkert inte så mycket regn får vi hoppas på!!". Höhö. Det vräkte ner på både dit och hemvägen. När vi kom till stallet plaskade vi i våra joggingkläder som vi hade tänkt jogga en runda i efter ridningen. Haha, vi hängde våra kläder på tork i hela sadelkammaren, såg jättefint ut;)

Vi red ut en sväng på Sandokan och Anna lånade Johannas Jol:) Mysigt även om det regnade! Hur som helst så käkade vi lunch i stallet och hjälpte Katarina med veterinärbesöket till Sober eftersom att hon hoppar på kryckor. Därefter väntade vi på en hovslagare som hade sagt en tid, och sedan ringer långt EFTER sagd tid (även efter att jag hade ringt och undrat vart han hållit hus) att han ändå ska till trakterna i morgon och att det skulle passa honom bättre då. JA MEN SÄG DET FRÅN FÖRSTA BÖRJAN DÅ SÅ VI SLIPPER VÄNTA I HUNDRA ÅR. Gaaaaah, vad förbannad sånt gör mig! GOSH! Bara för att ordinarie hovslagare har semester. Hmm... Då får man ringa på konstigt fok. Nej han kommer inte till Sandokan i morgon, vi löser detta på annat sätt;) Honom skiter vi i! Sandokans sko är skev och ligger inte jämt mot hoven (dock sitter alla sömmar som de ska och stenhårt) och jag kunde inte banka rätt den efter 500 försök igår, så därför. Men tur att det kunde komma en bra hovslagare i helgen då! :) Saker löser sig alltid.

Haha hemvägen från stallet vad rätt tuff. Vilket regn! Där cyklade vi som dränkta katter! Man kunde plaska som i en pool i mina byxor, jag loooovar! Alla bilister råglodde på oss, måste trott att vi har Sveriges största idioter. Gaah vad jag stör mig på att jag inte lånade mormors regnkappa ändå! Skulle lätt behövts. Jag äger faktiskt inger regnställ slog det mig. Hur fan kan man inte äga ett regnställ? Hur kan man inte göra det när man sysslar med hästar i alla fall? Jag fattar inte! Varför har jag inte köpt ett sånt?


Kommentarer
Postat av: Malin

hahaha va ja skulle skrattat om ja såg er :D och ja sabrine vrf äger du inget regnställ?? :O

2010-07-31 @ 11:57:51
URL: http://liittle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Psst!
Svar till anonyma och till de som inte har/fyllt i fältet för URL/bloggadress ges på samma inlägg bland kommentarerna. Tack för din kommentar:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0